切換到寬版
  • 2642閱讀
  • 41回復

《SD高達》12月活動連串驚喜 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙極

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-12-11
《SD高達》12月活動連串驚喜

臨近聖誕,相信大家都已經準備好一連串節目,而在下星期12月15日更新後,《SD高達Online》亦會為大家準備一系列節目。

1) 聖誕跨年雙倍賞
  內容:雙倍機體經驗值及G幣
  日期:2009年12月25日 下午4時至6時 及 晚上8時至10時
     2009年12月31日 晚上10時 至 翌日凌晨2時

2) GM團隊挑戰賽(GM派禮物)
  日期:12月19,20日、12月26,27日、1月2,3日、1月8,9日
  內容:在高級頻道GM會隨機進入遊戲內與玩家對戰,玩家只要勝出就可以得到紀念品一份

3) 消費獎賞
  日期:12月15日至1月4日
  內容:於幸運扭蛋機2號消費最高的兩名玩家可以得獎-GP03D(強3 永久)一部
  另外,充值滿25600M幣送V高達一部,滿38400再得到救世主高達一部
  派獎:於1月5日同時派發,每個帳號只限換領一次,即充值51200M幣只會得到V高達及救世主高達各一部。

4) SDGO趣味小電影
  截止日期:2010年1月15日(影片需於1月15日寄到Gameone)
  內容:利用戰鬥畫面拍輯SD高達Online之趣味小電影, 最多8人一組
  獎品:冠軍組別每位組員可得100個扭蛋幣
  注意:每個組別只可以提交一段短片,如超過一段或有組員參與兩組,則全隊取消資格

5) 宿命流星咭集集樂
  截止日期:2009年12月31日(會場亦可即時換領)
  內容:於亞洲遊戲展X網絡遊戲展2009中購買流星咭後, 集齊一套可得到能天使高達武裝E型
  領獎方法:購買後,如集齊全套40款「宿命流星卡」(不包括「聖者回歸會場限定版」),可即時於會場換領獎品
  注意事項:請儘量於會場即時換領,如12月28日後,則需視乎會場內獎品有否換完!

這個冬日大家又怎可以錯過《SD高達Online》為大家送上的連串驚喜!

離線夏露三千
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-12-11
有錢才有驚喜
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-12-11
引用第1樓夏露三千於2009-12-11 20:25發表的  :
有錢才有驚喜

是有驚沒有喜
離線shea2828
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-12-11
V是v還是nu- -
離線hkargo
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-12-11
引用第3樓shea2828於2009-12-11 20:31發表的 :
V是v還是nu- -

應該係V吧-.-
因為佢話係40號個兩部機-.-?
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-12-11
引用第3樓shea2828於2009-12-11 20:31發表的  :
V是v還是nu- -

V啊!
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-12-11
3) 消費獎賞
  內容:於幸運扭蛋機2號消費最高的兩名玩家可以得獎-GP03D(強3 永久)一部
  另外,充值滿25600M幣送V高達一部,滿38400再得到救世主高達一部
  派獎:於1月5日同時派發,每個帳號只限換領一次,即充值51200M幣只會得到V高達及救世主高達各一部。

只是V!?
不過我都唔會放過
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-12-11
充值滿25600M幣送V高達一部,滿38400再得到救世主高達一部
幾時開始入先計?
15日之後?到幾時
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-12-11
引用第6樓davis555於2009-12-11 20:53發表的  :
3) 消費獎賞
.......

係無限日定係點先得架-.-如果係我要硬v=.=
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-12-11
引用第7樓放acc的人於2009-12-11 20:59發表的  :
充值滿25600M幣送V高達一部,滿38400再得到救世主高達一部
幾時開始入先計?
15日之後?到幾時

離線eeeex
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-12-11
好吧,我係時間拎出我的384元xd!

離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-12-11
我唔係好明
佢話:
3) 消費獎賞
  派獎:於1月5日同時派發,每個帳號只限換領一次,即充值51200M幣只會得到V高達及救世主高達各一部

姐話係唔係只有消費最高的兩名玩家先可以買25600M幣就送V高達,滿38400就有救世

另外的人就算買夠佢要的錢都冇?
[ ip84650在2009-12-11 21:28重新編輯此帖 ]
離線千草
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-12-11
引用第11樓ip84650於2009-12-11 21:23發表的  :
我唔係好明
佢話:
3) 消費獎賞
.......

應該系
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-12-11
引用第11樓ip84650於2009-12-11 21:23發表的  :
我唔係好明
佢話:
3) 消費獎賞
.......

[另外]呢個字眼你明嫁可?
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-12-11
引用第13樓davis555於2009-12-11 21:28發表的  :
[另外]呢個字眼你明嫁可?

我唔明白佢講的另外係話洗得最多錢的人可以做的野同埋我地的身份
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-12-11
我想知部野幾多日- -0
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-12-11
引用第14樓ip84650於2009-12-11 21:30發表的  :
我唔明白佢講的另外係話洗得最多錢的人可以做的野同埋我地的身份

咁我簡單講解係夠錢就有
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-12-11
引用第14樓ip84650於2009-12-11 21:30發表的  :

最簡單
有錢就有機!
就係咁la!
離線少里涼親
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-12-11
咁唔要v高.要救世要充幾多點- -?
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-12-11
引用第18樓少里涼親於2009-12-11 22:46發表的  :
咁唔要v高.要救世要充幾多點- -?

at last 100
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
快速回復
限100 字節

上一個 下一個