切換到寬版
  • 4135閱讀
  • 74回復

[個人分享]笑死都未天光(追加) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線霍雷2366

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-01-31
個女同學無啦啦話自己想入匡智
之後我係msn講: 你想入匡智?
之後佢就話我 :無啦啦話我入匡智做咩?
長詳以下
[c=20]小b糖糖...我很愛你.老公.我日日想掛住你[/c] 說:
成日打膠仲有冇其他呀?
柒≧﹏≦鍾  說:
我打得果1次   你好似..打左2次呀可
[c=20]小b糖糖...我很愛你.老公.我日日想掛住你[/c] 說:
你之冇打咩
見過你打wo
唔好唔認啦
柒≧﹏≦鍾  說:
幾時幾分幾秒?
你唔講冇人信~"~
60秒lor
柒≧﹏≦鍾  說:
姐係幾時
1分鍾前
柒≧﹏≦鍾  說:
姐係幾時?
文盲?
定唔識字
1分鍾前lor
柒≧﹏≦鍾  說:
真係唔識字
盲得過你咩
唔夠你盲lor
柒≧﹏≦鍾  說:
讀返幼稚園啦你 ~ 唉.
我唔鍾意返
柒≧﹏≦鍾  說:
中文都高分過你囉
得過1-40分
咁又點
柒≧﹏≦鍾  說:
成個傻婆 寫字咁
個個睇七你d字都腦殘
你幾歲呀?
我個腦末WO
你個老殘左??
柒≧﹏≦鍾  說:
老= =?

月田
柒≧﹏≦鍾  說:
咩字都唔識
  唉
打錯會死嫁
柒≧﹏≦鍾  說:
係呀!
  咩
唔信你末打錯字LOR
柒≧﹏≦鍾  說:
唔係呢到打錯字囉
戇居居 食煎堆
做咩要食
唔想食
你 我邊個.叫我食就要食
柒≧﹏≦鍾  說:
冇人叫你戇居~"~
文盲西= =
我冇話要食
我末盲WO
唔好意思
柒≧﹏≦鍾  說:
岩先話左戇居果個要食丫嗎
你帶眼鏡
柒≧﹏≦鍾  說:
盲的嗎= =?
好似你隻眼盲過我WO
帶眼鏡
柒≧﹏≦鍾  說:
哈哈!!!
哈咩
柒≧﹏≦鍾  說:
我影比人睇先得!
哈哈哈
笑到我

驚你呀
柒≧﹏≦鍾  說:
你帶眼鏡都得啦
唔鋸
搵人打我
柒≧﹏≦鍾  說:
我話 戇居果個食煎堆丫嗎
我冇帶WO
好似你帶
柒≧﹏≦鍾  說:
我有話你要帶咩= =?
我唔想食OR
柒≧﹏≦鍾  說:
傻到嘔!!!
哈哈哈哈
依到得我LOR
柒≧﹏≦鍾  說:
你係唔係盲= =
嘔呀
洗唔洗要嘔袋呀
柒≧﹏≦鍾  說:
"我"話"你" 傻到嘔
應該係你要嘔吐袋
唔係嘔袋
你帶眼鏡.好似你盲
柒≧﹏≦鍾  說:
你...既...中文太叻
我鍾意咁講呀
柒≧﹏≦鍾  說:
帶眼鏡=盲?
多謝
柒≧﹏≦鍾  說:
唔冼
帶得多會盲LOR
柒≧﹏≦鍾  說:
吓?!!!!!
下咩
柒≧﹏≦鍾  說:
咁人類整眼鏡出黎做咩呢
讀下常識
成個白痴婆
一樣~
我條痴唔 白WO
柒≧﹏≦鍾  說:
"我條痴唔係白WO" 難以明白
乜...你...痴架咩  ?
真係..估唔到
你講白痴na.我咪話我條痴唔 白lor
柒≧﹏≦鍾  說:
中文能力差到你
咁唔係白痴 你又話自己痴 唔係"白" <唔冼理
太強了
多謝
差咁又點
柒≧﹏≦鍾  說:
唔冼既
會死?
柒≧﹏≦鍾  說:
多謝你自己白痴 唔冼咁
轉移話題?
唔夠講轉話題= =?
唔夠你講咩
幾歲呀你
柒≧﹏≦鍾  說:
你講先  
你跟咩人呀?有種出黎啦
13歲
柒≧﹏≦鍾  說:
跟咩人= =?

問緊你lor
柒≧﹏≦鍾  說:
萬事屋既人!
冇野了↑
=.=.好勁咩.搵人打我丫
我14k
柒≧﹏≦鍾  說:
14k x 14k?

酩點

柒≧﹏≦鍾  說:
你既磅數真係勁
驚?
柒≧﹏≦鍾  說:
14x14 k
你打少左個字  
應該係14x14kg
我冇講xwo
柒≧﹏≦鍾  說:
x?
14k 黑社會呀
柒≧﹏≦鍾  說:

唔識.唔好嘈啦
柒≧﹏≦鍾  說:
報得警
報lor
唔驚你
大把人都跟14k啦
柒≧﹏≦鍾  說:
歡迎報你 係黑社會d人
我又冇犯事
你咪報
柒≧﹏≦鍾  說:
讀書啦
睇下新聞啦 聰明
.等你報
我唔驚
柒≧﹏≦鍾  說:
黑社會d人全部都捉架= =
驚你自身難保
好呀
等你報
柒≧﹏≦鍾  說:
一日有黑社會 差佬照飯做 無論男定女 麻甩佬同婆 一樣 係黑社會d人都捉
no eye seeT_T
捉lor
柒≧﹏≦鍾  說:
你見過 黑社會係差佬面前講自己係黑社會 差佬唔會捉?
亂報警小心比差佬鬧
柒≧﹏≦鍾  說:
呢堆字 應該係證據啦

柒≧﹏≦鍾  說:
又冇睇新聞
報啦
等你
柒≧﹏≦鍾  說:
上次有條12,3歲條友係討論區話招人性交
依家報啦
柒≧﹏≦鍾  說:
咪又係比人捉
send比警察受唔受理
黑社會^_^
好驚
又話報警
仲唔報
柒≧﹏≦鍾  說:
盲= =?
send 唔係報
報警咪 依個報lor
唔知邊個報唔好嘈啦
柒≧﹏≦鍾  說:
我報囉   唔知邊個報?

黑社會冇買白粉.你咪報lor
有冇我犯罪記錄啦
有.拉我
正 入黑社會有犯.咁香港大把黑社會啦.

依家串緊你呀
出聲啦
柒≧﹏≦鍾  說:
可以講多d
我send多d野比差佬姐
膠咩膠紙?
柒≧﹏≦鍾  說:
我幾時有講 "膠" 唔計以家
依呀

柒≧﹏≦鍾  說:
依呀= =?
以呀?
話人盲.你唔識打呀
柒≧﹏≦鍾  說:
你真係好盲啵= =
話人之前.話下你自己啦
唔夠你盲啦
柒頭
柒≧﹏≦鍾  說:
岩先你有講以家咩  ?
一日到黑正係識講粗口~"~
你講以家啦.睇下上面啦
柒≧﹏≦鍾  說:
扮晒型咁
你唔講粗口
我唔信
柒≧﹏≦鍾  說:
盲= =
大把人講粗口啦
柒≧﹏≦鍾  說:
大把=?
講粗口犯法嗎
??
柒≧﹏≦鍾  說:
你真係溫多d書
我好記得好之前問過你講唔講粗口
柒≧﹏≦鍾  說:
家下係講粗口瘀法= =
你話講
柒≧﹏≦鍾  說:
犯法

你唔講
你都有犯法
=.=
話人
好多人講粗口
柒≧﹏≦鍾  說:
我幾時有講先  ?
點好多法
咁拉哂所有人lor
柒≧﹏≦鍾  說:
所有人  
你唔講粗口.我唔信你唔講粗口lor
柒≧﹏≦鍾  說:
講粗口? 你都傻^^
你唔講咩.我之前問你講唔講粗口.你話講lor
柒≧﹏≦鍾  說:
你幾時問呀?
我有記錄
柒≧﹏≦鍾  說:
give me see see

[c=20]小b糖糖...我很愛你.老公.我日日想掛住你[/c] 傳送:

開啟(Alt+P)

您已經成功地從 [c=20]小b糖糖...我很愛你.老公.我日日想掛住你[/c] 收到 C:\Documents and Settings\KEN_PC\My Documents\我已接收的檔案\tony236620091957545841.xml。

你個名叫柒鍾.唔 講粗口??
柒≧﹏≦鍾  說:
玩野  ?
=.=
柒≧﹏≦鍾  說:
顯示唔到
搵唔到??
柒≧﹏≦鍾  說:
屈我嗎?
慢慢搵啦
柒≧﹏≦鍾  說:
姐係冇證據啦!
你叫柒鍾唔 粗口嗎?
柒≧﹏≦鍾  說:
柒?
中國數目字
問下差佬個柒字 唔 粗口?
柒≧﹏≦鍾  說:
7=七=柒
上網問下人啦
我有打粗口咩?
準備影相
[ 霍雷2366在2010-01-31 22:58重新編輯此帖 ]
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-01-31
冇圖片冇得講
and 自稱黑社會會員已經可以講88
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-01-31
引用第1樓牙濠於2010-01-31 22:11發表的  :
冇圖片冇得講
and 自稱黑社會會員已經可以講88

我已家影相比你睇
請等等
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-01-31
wow~
自稱黑社會
報警啦~
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-01-31
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-01-31
報警洗打電話架咩-,-
e-mail is ok
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-01-31
d相都幾容易睇到d字:)
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-01-31
引用第4樓霍雷2366於2010-01-31 22:22發表的  :

唔知點係電腦影相 所以用手機 條文太長 所以影左前同後姐
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-01-31
引用第7樓霍雷2366於2010-01-31 22:23發表的  :

唔知點係電腦影相 所以用手機 條文太長 所以影左前同後姐

拑print screen制, 然後小畫家貼上, 再save做jpg, then ok
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-01-31
仲有/﹏\ 之前唔係話車箱內講粗口 犯法架咩T_T?
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-01-31
引用第9樓霍雷2366於2010-01-31 22:27發表的  :
仲有/﹏ 之前唔係話車箱內講粗口 犯法架咩T_T?

根據港鐵附例會最高判罰款 2,000元及監禁半年
有關附例只對當粗言穢語對其他乘客構成滋擾時適用
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-01-31
引用第10樓七星會員於2010-01-31 22:30發表的  :
根據港鐵附例會最高判罰款 2,000元及監禁半年
有關附例只對當粗言穢語對其他乘客構成滋擾時適用

比個網黎得唔得? 佢話要錄音(笑到x街)  比個網佢先信~"~
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-01-31
吾知點解我覺得樓主好有小學雞FEEL- -

(好似真係小學的~_~)

PS" 既然有得同女仔MSN,,就吾好搞到關係咁差啦- -"
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-01-31
引用第11樓霍雷2366於2010-01-31 22:33發表的  :
比個網黎得唔得? 佢話要錄音(笑到x街)  比個網佢先信~"~

http://www.hklii.org/c_index.shtml
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-01-31
爆人私隱是許可的嗎?
[ 糯米滋在2010-01-31 22:51重新編輯此帖 ]
離線subvlo
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-01-31
引用第14樓糯米滋於2010-01-31 22:35發表的  :
爆人私隱是可的嗎?

離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-01-31
引用第12樓波仔xd於2010-01-31 22:33發表的  :
吾知點解我覺得樓主好有小學雞FEEL- -
(好似真係小學的~_~)
PS" 既然有得同女仔MSN,,就吾好搞到關係咁差啦- -"

我真係小學 "升中" 果到已經證明我係小學雞

佢無啦啦加我msn 果陣時我都唔知佢係乜水

到左好耐 我先知佢係...
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-01-31
引用第13樓七星會員於2010-01-31 22:35發表的  :
http://www.hklii.org/c_index.shtml

入到去個網 搵唔到粗口果頁
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-01-31
小學雞罵戰
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-01-31
引用第17樓霍雷2366於2010-01-31 22:39發表的  :
入到去個網 搵唔到粗口果頁

this one, 齊晒
http://www.hklii.org/hk/legis/ch/ord/556/
快速回復
限100 字節

上一個 下一個