切換到寬版
  • 3777閱讀
  • 12回復

[求助]我想問機戰mx好d定第三次機戰a好 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-20
我想問psp2隻機戰邊隻好玩d,同賣佢地要cso定iso?
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線cliff20000
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-20
我會玩MX 因為佢有電童,三一萬能俠果D野
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-20
引用第1樓cliff20000於2010-02-20 22:04發表的  :
我會玩MX 因為佢有電童,三一萬能俠果D野

會唔會好難玩果d,我自己玩機戰唔會慢慢加血果d,我係拿金手一次過,教賣我點入psp金手指(我就係要無限錢姐)
離線cliff20000
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-21
引用第2樓火仔於2010-02-20 22:11發表的  :
會唔會好難玩果d,我自己玩機戰唔會慢慢加血果d,我係拿金手一次過,教賣我點入psp金手指(我就係要無限錢姐)

上網有呢個save 金手指要比錢人入個程式落去
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-21
引用第3樓cliff20000於2010-02-21 01:18發表的  :
上網有呢個save 金手指要比錢人入個程式落去

我試過問一個老板,佢就死都唔幫入,係炮台山,但灣仔188同黃金未試過
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-21
cheat 自已入咪得....
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-22
引用第5樓saizen於2010-02-21 13:15發表的  :
cheat 自已入咪得....

ed我自己識鬼入咩
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-22
引用第6樓火仔於2010-02-22 20:50發表的  :
ed我自己識鬼入咩

有幾難
敗者無一死 將來富如山
離線6696。魂
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-23
用cheat master-_-
去hkcc搵教學吧
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-24
你地有冇金手指程式連機戰mx無限金錢 金手指
(係hkcc搵到但唔知點入)
(知唔知psp果d記億卡手指係邊到買?)
[ 火仔在2010-02-24 21:02重新編輯此帖 ]
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-26
引用第9樓火仔於2010-02-24 20:39發表的  :
你地有冇金手指程式連機戰mx無限金錢 金手指
(係hkcc搵到但唔知點入)
(知唔知psp果d記億卡手指係邊到買?)

你psp verison係咩先?
(如果唔係3.71m33 就要down非3.71個個cheat master,你down完之後,
放spxxxxxx個file同cheatmaster呢個file洛psp的根目錄)
之後入cheatmaster個file
開個file叫cmf  放d老金入去就得)有咩唔明就問我-,-

我信你一定係5.xx
u狗還我迪倫ac
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-28
引用第10樓手殘於2010-02-26 12:37發表的  :
你psp verison係咩先?
(如果唔係3.71m33 就要down非3.71個個cheat master,你down完之後,
放spxxxxxx個file同cheatmaster呢個file洛psp的根目錄)
之後入cheatmaster個file
.......

我有個檔,不過唔知點搵金手指程式,你有冇
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-03-02
引用第11樓火仔於2010-02-28 20:53發表的  :
我有個檔,不過唔知點搵金手指程式,你有冇

金手指唔係程式,係插件
u狗還我迪倫ac
快速回復
限100 字節

上一個 下一個