切換到寬版
  • 3080閱讀
  • 30回復

幫幫忙大家 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀進

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-03-08
我識左個女仔 佢都想搵男友 但我次次想約佢出泥,佢都話未知邊日得閒,但琴日又話會今日回我,咁點約佢出泥好
定係佢想避開我 大家幫我諗下計點樣溝好
離線johnsctsui
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-03-08
你又知佢鐘意你=]?
離線呀進
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-03-08
總之佢係想搵喇 我依家只係想約佢出泥
離線twc95
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-03-09
你只係約佢一個人??
不如第一次試下多d人一齊會好d...
離線呀進
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-03-09
網上識ge點約多d人一齊,我又唔會叫自己d fd一齊去
離線twc95
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-03-09
你同佢講佢可以叫多幾個人去....
離線呀進
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-03-09
問題係次次約佢佢都話唔知得唔得呀,咁點搞...
離線9040
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-03-10
學校同佢fd d先啦.
離線呀進
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-03-11
唔同學校ge
離線sdrew
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-03-13
我覺得佢應該搵到第二個,明面睇上黎好過你既男仔...........

姐係話,佢一方面溝緊條男,另一方面又唔想無左你呢個後備..........

所以佢就拖住你先,睇下佢溝唔溝到條仔,溝唔到先搵你........

離線呀進
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-03-13
咁我依家應該點做
離線sdrew
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-03-13
引用第10樓呀進於2010-03-13 20:54發表的  :
咁我依家應該點做

問題係,你覺得呢段未開始既感情仲值唔值得投資落去呢..........

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-03-16
引用第9樓sdrew於2010-03-13 19:55發表的  :
我覺得佢應該搵到第二個,明面睇上黎好過你既男仔...........
姐係話,佢一方面溝緊條男,另一方面又唔想無左你呢個後備..........
所以佢就拖住你先,睇下佢溝唔溝到條仔,溝唔到先搵你........

我就吾係咁睇啦-V-"

我覺得係個女自己個樣吾店,,

又或者佢根本就怕同網人出街,,

---------------------------------------------

其實條女拖拖拉拉,,試下將你代入佢

你覺得自己點解會拖拖拉拉?

因為佢根本吾係想同你出去,,

所以我建議你吾好成日叫佢出去啦,,

感情再好D先講,,
離線sdrew
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-03-16
引用第12樓波仔xd於2010-03-16 00:23發表的  :
我就吾係咁睇啦-V-"
.......

如果樓主係game到識既話,你呢個可能性就大了.........

但係如果係Facebook又或者其他途徑到識既話,多數都應該係想發展現實關係多..........

就算係game到,以依家男女關係極為普遍既年代黎講,都經常發展到現實關係........

簡單d黎講,你果個可能性係比較樂觀,屬於安慰既一種........

又或者我果個比較悲觀,屬於放棄既一種=.=

離線呀進
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-03-16
咁我依家應該做d咩增加感情

同埋呢,同佢msn傾計,唔知係咪我同女仔少講野,唔知咁多,例如問佢得唔得意呀,只會答得意,果種感覺好似好冷淡,正常我同d同年女仔傾計,就算msn表現似返女仔多d,例如幾得意呀= =咁,起碼都有表情,但依家....   可以解答我呢兩個困難嗎
[ 呀進在2010-03-16 16:14重新編輯此帖 ]
離線6696。魂
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-03-16
你中幾呀?
離線呀進
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-03-16
中五,佢中二
離線sdrew
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-03-17
引用第14樓呀進於2010-03-16 16:05發表的  :
咁我依家應該做d咩增加感情
同埋呢,同佢msn傾計,唔知係咪我同女仔少講野,唔知咁多,例如問佢得唔得意呀,只會答得意,果種感覺好似好冷淡,正常我同d同年女仔傾計,就算msn表現似返女仔多d,例如幾得意呀= =咁,起碼都有表情,但依家....   可以解答我呢兩個困難嗎

第一個困難你自己發揮la,因為呢個問題係一個長遠既野,點解會咁講呢.......

就例如人唔可以一本經書睇到老一樣,唔係做一樣野就可以增進感情,增進感情係一個長期既感覺,所以只可以叫你同佢相處多d,細節野只可以自己發揮..........

第二個困難,我之前識得有個女仔佢同我講,話佢唔係咁鍾意同一個男仔傾計,所以應佢都只係單字,例如:有,係,無,哦.........

至於佢唔鍾意你d咩,我就唔知了,最尾一提,以上都只係可能性,唔係事實既全部,唔係當100%.........

離線呀進
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-03-17
我其實同佢講話試下一齊好唔好,跟住佢話下 咁快
離線sdrew
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-03-17
引用第18樓呀進於2010-03-17 21:16發表的  :
我其實同佢講話試下一齊好唔好,跟住佢話下 咁快

如果係咁既話,你應該係佢對你無feel既時候,你就同佢表白,導致到一個情況就係..........

突然有個女仔走過黎同你講話鍾意你一樣,你都會有少少怕左佢la.......

簡單D黎講,姐係唔岩時候,講唔岩既野,就會得不嘗失了..........

快速回復
限100 字節

上一個 下一個