切換到寬版
  • 11025閱讀
  • 153回復

嗯...小說招收角色.. [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2010-07-30
引用第139樓夜叉丸於2010-07-30 21:48發表的  :
比較合適你玩的說.....

我忘記了夜叉丸小姐你可是女來的...就你那idea+埋我那idea~CSO-Cosplay Swrod Online吧
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2010-07-30
引用第140樓我唔係人於2010-07-30 21:51發表的  :
我忘記了夜叉丸小姐你可是女來的...就你那idea+埋我那idea~CSO-Cosplay Swrod Online吧

我可不是女來的啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!!!!!!!!!
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2010-07-30
引用第141樓夜叉丸於2010-07-30 21:52發表的  :
我可不是女來的啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!!!!!!!!!

嘛...我的idea如何...夜叉丸伯伯...(逃
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2010-07-30
引用第142樓我唔係人於2010-07-30 21:55發表的  :
嘛...我的idea如何...夜叉丸伯伯...(逃

你再這樣看我怎樣咬你.....

回正題.

我的人物更新了.
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2010-07-30
引用第143樓夜叉丸於2010-07-30 21:56發表的  :
你再這樣看我怎樣咬你.....
回正題.
.......

猜猜我這得唔得
我又更新下...

角色名:傑仔
隊伍:TR
使用主武器:V.S.B.R.
使用副武器:zan buster(榴彈發射器)
身世:天真的孤兒一個...身體曾被改造..後來被TR知道後收養了他...工作同GP02A一樣...(就是清人埸)...後來成為了TR的首領!
歲數:17
[ 我唔係人在2010-07-31 08:48重新編輯此帖 ]
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2010-07-31
12歲 打飛機都未識啦
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2010-07-31
引用第145樓霍雷2366於2010-07-31 01:41發表的  :
12歲 打飛機都未識啦

嘛...佢18歲先做老大
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2010-07-31
引用第146樓我唔係人於2010-07-31 08:48發表的  :
嘛...佢18歲先做老大

哦..18歲...被人殺死
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2010-07-31
引用第147樓霍雷2366於2010-07-31 10:38發表的  :
哦..18歲...被人殺死

哦...你18歲...就被人殺死-_-...poor
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2010-07-31

幾時先會作
3個月鳥
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2010-07-31
引用第149樓ming6339於2010-07-31 11:40發表的  :
[表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]
幾時先會作
3個月鳥

so? 冇人睇 怎會作
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2010-07-31
引用第150樓霍雷2366於2010-07-31 11:52發表的  :
so? 冇人睇 怎會作

就用我個角啦 好勁ga
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2010-07-31
引用第151樓我唔係人於2010-07-31 12:04發表的  :
就用我個角啦[表情] 好勁ga

完全變態!
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2010-07-31
引用第152樓霍雷2366於2010-07-31 13:42發表的  :
完全變態!

點...用唔用我個角啊
快速回復
限100 字節

上一個 下一個