切換到寬版
  • 4396閱讀
  • 27回復

[其他類別]求人創作璇瓏/馬龍/歷奇/域多新招式(作得好有錢獎) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙卓

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-05-06
THZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZ bd!U)b(}OV  
z}ElpT[(;  
我想畫下唔係越一創既招式,所以有無人可以幫我創一/幾招新既招式(限璇瓏/馬龍/歷奇/域多) -ynBi;nH  
1dFa@<5  
只係作個招名同埋描述下招野係點就得 X7aYpt;  
>3 l= *|9  
又或者作好多個招名唔洗描述都得 %aU4,j^],o  
jd 1jG2=f  
畫圖描述就最好 k=[pm5ZvT~  
DAdYg0efex  
作得好我會懸賞(唔識,如果有人識教我)/過錢比你 ]H ~Y7\N-v  
r}_lxr  
THZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZTHZ
[ 牙卓在2010-05-06 01:55重新編輯此帖 ]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-05-23
引用第26樓davis555於2010-05-23 17:59發表的  :
點解D名咁似爆丸果D既?
}4&/VvN  
無抄到,全部都係係lfo故事入面拿,樓主話明唔跟u1既效果,無講到唔可以跟故事 d(-EcY>?  
咁事實璇瓏先入虎山派,再之後先得到新既力量,再加上佢大部份係著火多咁味鳳凰,你諗鬼過左 {u"8[@@./  
:@eHX&  
仲有鳳凰個意思係重生,我有部份係拿左某d動畫(例如電童,機動武鬥傳等)至於爆丸無參考過,猛虎同鳳凰係故事入面拿
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-05-23
引用第23樓火仔於2010-05-17 19:55發表的  : :e<7d8E5n{  
新生璇瓏第五招,第六招同奧義 3qgS&js 7   S >yLqPp  
新生璇瓏第五招:鳳凰旋風腿(以鳳凰的力量合成的旋風腿,打中會有扣血,著火效果) IuDS*/Sx   %}-?bHB1c  
新生璇瓏第六招:猛虎碎落擊(以猛虎的力量合成的空中攻擊,打中者停止行動10秒,地裂效果) 2F[ q).   >R\lqLILb,  
新生璇瓏奧義:鳳凰翔空擊(跳起後變身成鳳凰,向下沖,可上下反方向,著火,風暴,閃電,冰冷效果) CyDV r  
.......
<\ `$Jx#  
點解D名咁似爆丸果D既?
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-05-18
引用第24樓糯米滋於2010-05-18 16:25發表的  : SAY LG  
你比盡都係得44i cash=_= */:uV B,b2  
無乜吸引力
#@HF<'H}mu  
誰有44i cash?
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-05-18
你比盡都係得44i cash=_= Gx`Lks  
無乜吸引力
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-05-17
域多第9招of奧義:流星飛刀(打中者會刀傷效果) 域多奧義:萬刀歸心(打中者著火同事出招者會有輕傷效果) Cj~'Lhmv'T  
機甲馬龍第五招of第六招同奧義:大地碎裂擊(無效果),近身炮擊(結冰效果) 機甲馬龍奧義:千轟一發(全炮發射,後面無防,頭一下打中秒殺,出招者會停止行動5秒) Tg!m`9s+  
歷奇奧義,歷奇z第四,五,六招同奧義:歷奇奧義:翔天爆破拳(類型以用拳頭打落地面,產生大量類似山既物體,然後把手向右擺,全部爆炸 全身有防,打中會有扣血效果(10秒)) y=?)n\ f  
歷奇z第四招:野牛沖擊(好像野牛般亂沖亂撞,出招者須扣500血才可使出) ;>n,:355L  
歷奇z:第五招:狂牛亂舞 (好像狂牛般亂攻擊出招後出招者須扣200血)(類型似表連華的攻擊) }zhGS!fO  
歷奇z奧義:大地之力(用機械手儲元力之後打落地下 (類似有音波既物體(地下) 打中者會停止行動效果10秒出招者不能用其他招式效果5秒) PRHCrHs  
Fu!RhsW5j  
新生璇瓏第五招,第六招同奧義 ;4Y%PV z~D  
新生璇瓏第五招:鳳凰旋風腿(以鳳凰的力量合成的旋風腿,打中會有扣血,著火效果) D$t k<{)oB  
新生璇瓏第六招:猛虎碎落擊(以猛虎的力量合成的空中攻擊,打中者停止行動10秒,地裂效果) /p8d Z+X  
新生璇瓏奧義:鳳凰翔空擊(跳起後變身成鳳凰,向下沖,可上下反方向,著火,風暴,閃電,冰冷效果)
[ 火仔在2010-05-17 20:02重新編輯此帖 ]
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-05-12
引用第21樓波仔xd於2010-05-10 21:38發表的  :
咁你又話版權吾賣,,前後矛盾-____-|||
RS8Hf~0G  
講緊2回事=_=
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-05-10
引用第20樓魔法使命於2010-05-10 09:58發表的  :
我冇所謂的說~_~
=`H@%  
sM `DL  
oU.R2\ Q  
咁你又話版權吾賣,,前後矛盾-____-|||
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-05-10
引用第12樓波仔xd於2010-05-07 21:01發表的  :
你講咁多野最後一句版權吾會賣-____-||| :LW4E9O=H  
咁你一開波就咪懶哂野咁講啦,,吊人地癮- -"  
2{H@(Vgpbr  
我冇所謂的說~_~
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-05-10
引用第18樓小銀saki於2010-05-10 00:51發表的  :
歷奇最強奧義!!! 水柱巨山!!! d928~y W  
域多最強奧義!!! 觸手之刀!!! R;uvkg[o  
馬龍最強奧義!!!深海毒龍鑽!!! $P/~rZ@M@  
璇瓏最強奧義!!......想不到...
Vc\MV0lr  
觸手-.-
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-05-10
引用第17樓ocean728於2010-05-10 00:33發表的  :
奧義--------------強..!!!!!強......!!!!!!強......?! a*lh)l<KV  
強咩呢可? N{9v1 `B  
哎呀唔記得左強咩tim[表情]
_.tVSV p  
歷奇最強奧義!!! 水柱巨山!!! naG=Pq<  
域多最強奧義!!! 觸手之刀!!! >E;uU[v)I  
馬龍最強奧義!!!深海毒龍鑽!!! \A 2r]  
璇瓏最強奧義!!......想不到...
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-05-10
引用第14樓小銀saki於2010-05-09 00:21發表的  :
想像到嗎?? wL+s8#{  
好像很正點 XD
>6ni")Q9  
奧義--------------強..!!!!!強......!!!!!!強......?!  :|>h7v  
強咩呢可? m~iXl,r  
哎呀唔記得左強咩tim
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-05-09
引用第15樓denny1997於2010-05-09 01:21發表的  :
想像到你的頭像
QE^$=\l0  
佢個頭像好GL= =
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-05-09
引用第14樓小銀saki於2010-05-09 00:21發表的  :
想像到嗎?? 8EZ$g< }  
好像很正點 XD
q_MPju&*  
想像到你的頭像
啊~有朋友真好~
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-05-09
引用第13樓ocean728於2010-05-08 10:26發表的  :
淫穢招式 kDEX N  
例如出出下招除衫 @bi}W`  
又或者出出下招同人地...= = :,3C 0T3r  
係咁上下掛-v-
=-0/k;^  
想像到嗎?? )%`c_FL@N=  
好像很正點 XD
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-05-08
引用第8樓無神論乂於2010-05-07 13:51發表的  :
何謂H招式??
C1V|0h u  
淫穢招式 |5X^u+_  
例如出出下招除衫 eln)BW#  
又或者出出下招同人地...= = HSw;^E)1  
係咁上下掛-v-
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-05-07
引用第9樓魔法使命於2010-05-07 14:30發表的  :
版權唔會賣=]
S:u:z=:r  
你講咁多野最後一句版權吾會賣-____-||| S~<$H y*kh  
O24m;oHM  
咁你一開波就咪懶哂野咁講啦,,吊人地癮- -" 0$(WlP |  
\/93Dz  
引用第10樓kelvinpokemo於2010-05-07 19:41發表的  : SDC4L <!  
求人不如求己= =" e- ~N"  
求得尼,自己改到1招la= =
imVo<Je7z(  
同意=P"
離線
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-05-07
四個都無咩興趣~_~ y3vdUauOn  
反而畫左好多申武玄異轉既草圖 K> %Tq  
不過 成個形象變哂 成個漫畫人物咁 &C:IX\  
無可能實現
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-05-07
求人不如求己= =" __uA}f Zp  
求得尼,自己改到1招la= =

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-05-07
引用第6樓牙卓於2010-05-07 02:26發表的  :
咁你係咪會幫我作先-,-?? md=TjMaY  
又或者你比你招式草圖我參考下 -N6f1>}pE  
.......
ycc4W*]  
版權唔會賣=]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個