切換到寬版
  • 7366閱讀
  • 37回復

[CLEAN ROM]4944--Kamen Rider Dragon Knight(US) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-05-18
引用第19樓aegisblitz於2010-05-18 06:53發表的  :
你係咁走/擋la
鐵兵7-5拎王蛇

樓主爆錯料無野講
龍騎of騎士係7-5同8-1打奧丁 係7-5得到變身卡8-1同佢打多一場
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-05-19
我想問王蛇點拿哂堅甲同海由既全部卡?
離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-05-19
引用第21樓火仔於2010-05-19 17:30發表的  :
我想問王蛇點拿哂堅甲同海由既全部卡?

王蛇use 堅甲卡 win 王蛇5-5
王蛇use 海鰩卡 win 王蛇6-5
王蛇use 合體 win 王蛇8-5
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-05-19
引用第22樓aegisblitz於2010-05-19 20:05發表的  :
王蛇use 堅甲卡 win 王蛇5-5
王蛇use 海鰩卡 win 王蛇6-5
王蛇use 合體 win 王蛇8-5

一win左佢就拿哂最終攻擊卡,召喚獸卡,召喚獸武器同召喚獸防禦卡

一個圖案(5粒星)  一個動物卡(4粒星) 武器卡(3粒) 果d
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-05-20
KRDK.rar (1 K) 下载次数:13

賠罪用......

完成度95% Save

人物欠一名,場景和卡欠一堆
颯★爽★亂★入、超銀河紳士★~★~★~ ヘ( ☆‧ ω‧)> ★~★~★~
偶的Blog
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-05-21
引用第24樓ken736於2010-05-20 21:37發表的  :
[图片]
賠罪用......
完成度95% Save
.......

唔知差幾多個假面騎士)
怪人全未拿,場得果1個
(係未拿猛虎,妖x,奧丁,龍牙,最終波士,囉旋)
離線chunrico
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-05-21
e家先黎出= ='out哂啦
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-05-22
引用第26樓chunrico於2010-05-21 23:38發表的  :
e家先黎出= ='out哂啦

你冇睇過美版龍騎就咪嘈
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-05-23
唉..我對王蛇三隻召喚獸好失望.淨係扣到人地一百幾血....
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-05-23
引用第28樓雷神於2010-05-23 11:38發表的  :
唉..我對王蛇三隻召喚獸好失望.淨係扣到人地一百幾血.... [表情]

淨用條蛇會好d
另龍牙勁過龍騎n倍
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-05-23
引用第29樓aegisblitz於2010-05-23 12:27發表的  :
淨用條蛇會好d
另龍牙勁過龍騎n倍

龍牙張張卡都高龍騎一格,淨係龍牙冇火翼果張卡
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-05-23
引用第30樓雷神於2010-05-23 12:40發表的  :

用火翼又高佢好多
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-05-23
引用第30樓雷神於2010-05-23 12:40發表的  :

但Final Vent卻比龍騎的差(命中率奇低
颯★爽★亂★入、超銀河紳士★~★~★~ ヘ( ☆‧ ω‧)> ★~★~★~
偶的Blog
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-05-23
引用第28樓雷神於2010-05-23 11:38發表的  :
唉..我對王蛇三隻召喚獸好失望.淨係扣到人地一百幾血.... [表情]

合體獸帝Final Vent最多扣到人一伴,連秒殺都無,點解得條蛇打可以差唔多秒人

仲有13個假面騎士,最勁果幾個唔足以扣人200血
龍騎:Final Vent最多150左右,易避,擋唔到
夜騎:Final Vent最多150左右,難避,擋唔到
利刃:Final Vent最多110左右(全部入入面最奇怪既騎士,召喚獸唔打人),易避,須滾到另一邊才避到
鐵兵:Final Vent最多170左右,易避,須滾到另一邊才避到
海鰩:Final Vent最多100左右(全部入面最低命中都係低).易避,須滾到另一邊才避到
堅甲Final Vent最多130左右,沒法避,須用擋(擋都扣80幾)
王蛇Final Vent最多190(最高攻,命中高)避唔到,擋唔到,要硬食
花夢Final Vent最多100(同海鰩攻擊力差唔多)易避,滾到另一邊才避到
王蛇-合體獸帝Final Vent最多150,沒法避,無得擋(命中 中等,高攻)

無講果d係我未拿到,所以唔講
[ 火仔在2010-05-23 18:31重新編輯此帖 ]
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-05-23
引用第33樓火仔於2010-05-23 18:15發表的  :
合體獸帝Final Vent最多扣到人一伴,連秒殺都無,點解得條蛇打可以差唔多秒人
鐵兵:Final Vent最多170左右,易避,須滾到另一邊才避到
.......

鐵兵的Final Vent假如用得好的話可以扣200~300血左右
偶的Blog
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-05-23
引用第34樓ken736於2010-05-23 18:32發表的  :
鐵兵的Final Vent假如用得好的話可以扣200~300血左右

但基本上要全食先得,我試過全食,無左300幾,一伴食最多都係150左右(同召喚卡差唔多攻)
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-05-23
引用第32樓ken736於2010-05-23 16:10發表的  :
但Final Vent卻比龍騎的差(命中率奇低

唔覺
睇你咩時機用

引用第33樓火仔於2010-05-23 18:15發表的  :

龍騎:Final Vent最多150左右,易避,擋唔到
.......

龍牙 final vent about 250 我lv.9~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-05-23
引用第36樓aegisblitz於2010-05-23 19:17發表的  :
龍牙 final vent about 250 我lv.9~

龍牙d卡格擋力好強,就算用最終攻擊都唔一定秒殺
快速回復
限100 字節

上一個 下一個