切換到寬版
  • 22132閱讀
  • 115回復

經典電影又番黎!!"鐵血戰士S" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線夏露三千
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-07-10
引用第39樓mankit94104於2010-07-10 03:12發表的  :
不明白為啥日本人那幕會單挑...
重犯人格不錯..但遇上鐵血戰士唯有犧牲吧-.-

而且重犯個性很有趣
[五點鐘,強姦時段]
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-07-10
引用第36樓波仔xd於2010-07-10 00:34發表的  :
自言自語者-____-|||
PS" 我記得有一幕係肥佬同伴個樣,,
.......

個條骨尼架

引用第38樓夏露三千於2010-07-10 02:04發表的  :

那重犯其實也挺有義氣的,我對他的感覺也不壞
但是死法卻是最慘

.......

死法佢唔慘

成套戲 幾個主角 都冇個比鐵血 剝皮......

如果個隻鐵血係尊重個日本仔.....會除埋面具先同佢隻秋.....

最離譜係....有網紋衣服個隻係用番第1集個造型....點知死得甘衰.....

最尾鐵血既死係賣弄血腥

對套戲2個字...失望

預告有勁幾多laser 瞄住主角....改左...得番1個....真係....
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-07-10
引用第41樓乂百樂乂於2010-07-10 12:39發表的  :
死法佢唔慘
成套戲 幾個主角 都冇個比鐵血 剝皮......
.......

下- -但係我記得佢係個心戈個位都比人扯左出黎,,

心戈個位成個大洞係到.____.`
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-07-10
引用第42樓波仔xd於2010-07-10 16:50發表的  :
下- -但係我記得佢係個心戈個位都比人扯左出黎,,
.......

中間蚊出尼架....唔會有錯....

鐵血 殺親人都會甘樣做
離線keith烽
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-07-10
其實我覺得個背景幾正!好有一套漫畫GANTZ既FEEL.  個星球其實有三種生物 !最大量既就係果種 中段追住個變態E生果隻   第二係人類  第三就係鐵血戰士! 比我既感覺就係3種生物係入面互相獵殺! 我估最尾D箱入面唔係鐵血戰士 而係果D 中段追住個變態E生果種生物 !我覺得個星球面各方勢力都係平衡的 人類雖然唔夠鐵血戰士打 但係人數就係鐵血戰士既幾倍...比我既感覺 呢兩個勢力既力量係平衡的....至於第三方既生物就唔知啦(戲份太少了
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-07-11
引用第43樓乂百樂乂於2010-07-10 20:48發表的  :
中間蚊出尼架....唔會有錯....
鐵血 殺親人都會甘樣做[表情]

但我記得戈舊野勁似心臟- -`

而且連住個心臟戈條野睇落去軟懶懶吾似骨- -`
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-07-11
引用第44樓keith烽於2010-07-10 22:44發表的  :
其實我覺得個背景幾正!好有一套漫畫GANTZ既FEEL.  個星球其實有三種生物 !最大量既就係果種 中段追住個變態E生果隻   第二係人類  第三就係鐵血戰士! 比我既感覺就係3種生物係入面互相獵殺! 我估最尾D箱入面唔係鐵血戰士 而係果D 中段追住個變態E生果種生物 !我覺得個星球面各方勢力都係平衡的 人類雖然唔夠鐵血戰士打 但係人數就係鐵血戰士既幾倍...比我既感覺 呢兩個勢力既力量係平衡的....至於第三方既生物就唔知啦(戲份太少了

追住變態醫生戈隻西腳爬爬- -?

我覺得戈隻吾算係互相獵殺既對象~_~`

鐵血戰士好似同佢冇乜野咁,,即係好似中立咁

PS" 不小心連貼了- -`
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-07-11
引用第46樓波仔xd於2010-07-11 01:01發表的  :
追住變態醫生戈隻西腳爬爬- -?
我覺得戈隻吾算係互相獵殺既對象~_~`
.......

隻狗係鐵血戰士放出黎玩d人類
而互相獵殺  2隻都係鐵血戰士
但係唔同種類囉:o
可能一隻大口d 一隻細口d掛
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-07-11
今集分開左2派,一派係殺主角一行人,另一派係經常同殺主角果派人既鐵血戰士打,一見面就打,幫主角果隻係第二派(類似變形金剛分為博派同狂派)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-07-11
引用第47樓中毒魔人於2010-07-11 13:33發表的  :
隻狗係鐵血戰士放出黎玩d人類
而互相獵殺  2隻都係鐵血戰士
但係唔同種類囉:o
可能一隻大口d 一隻細口d掛

我記得好似話佢有6隻鐵血,,有兩隊,,每隊3隻

有一隊係比另一隊大隻,,而戲入而比人捉住戈隻就係細D戈隻

PS" 好似真係大口D同細口D- -` 我記得大口D戈隻殺完細口D戈隻咆哮戈時個口勁大,,一下認出佢

引用第48樓火仔於2010-07-11 14:02發表的  :
今集分開左2派,一派係殺主角一行人,另一派係經常同殺主角果派人既鐵血戰士打,一見面就打,幫主角果隻係第二派(類似變形金剛分為博派同狂派)

其實兩派都係殺人類同殺另久戈派為目標-_____-|||
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-07-11
引用第49樓波仔xd於2010-07-11 14:10發表的  :
其實兩派都係殺人類同殺另久戈派為目標-_____-|||

但主角斬開佢個鎖,放佢落來,隻鐵血一落到泥就渣住佢條頸想殺佢,之後放低佢再推佢一下,再帶番面具然後叫番部飛機出來,果隻其實都算幾有義氣,叫主角走,自己留係到同另一派打,1打1,但竟然唔夠抽,仲諗住佢夠抽,幫主角離開

(我分開2派個名為戰甲派(狂殺主角一行人) 網衣派(比男主角斬開個鎖放佢落來果隻)  )
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-07-11
引用第50樓火仔於2010-07-11 14:26發表的  :
但主角斬開佢個鎖,放佢落來,隻鐵血一落到泥就渣住佢條頸想殺佢,之後放低佢再推佢一下,再帶番面具然後叫番部飛機出來,果隻其實都算幾有義氣,叫主角走,自己留係到同另一派打,1打1,但竟然唔夠抽,仲諗住佢夠抽,幫主角離開
(我分開2派個名為戰甲派(狂殺主角一行人) 網衣派(比男主角斬開個鎖放佢落來果隻)  )

乜吾係全部都係網衣架咩- -? 只係佢地著左戰甲咁解

其實我覺得比人鎖住戈隻好慘~_~` 單挑比人斬頭
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-07-12
引用第51樓波仔xd於2010-07-11 15:08發表的  :
乜吾係全部都係網衣架咩- -? 只係佢地著左戰甲咁解
其實我覺得比人鎖住戈隻好慘~_~` 單挑比人斬頭

斬人果個 個身有件甲係到,但姐唔哂,比人斬果隻就成隻都係網衣,係得隻腳同個頭有甲

p.s三色台既明珠台下星期日(唔記得係六定日)會重播鐵血戰士第二集,係亞樂舒華哈麥瓜做主角(3集都係佢做)
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-07-12
引用第52樓火仔於2010-07-12 00:07發表的  :
斬人果個 個身有件甲係到,但姐唔哂,比人斬果隻就成隻都係網衣,係得隻腳同個頭有甲
p.s三色台既明珠台下星期日(唔記得係六定日)會重播鐵血戰士第二集,係亞樂舒華哈麥瓜做主角(3集都係佢做)

真係神.....星期日係做鐵血第2集

但係你係邊度睇到 鐵血有3部曲 仲有全部都係洲長做
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-07-12
引用第52樓火仔於2010-07-12 00:07發表的  :

印象中鐵血好似得兩集- -S呢集好似係第二集- -|||
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-07-12
引用第54樓波仔xd於2010-07-12 13:31發表的  :
印象中鐵血好似得兩集- -S呢集好似係第二集- -|||

S 算係第3集

你話內臟個度 衣家 公仔都整埋出尼

話左係骨尼枚啦
離線夏露三千
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-07-12

無記錯第一集才有阿諾,第二集是那個黑人
你說三集都有的應該是未來戰士是吧
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-07-12
引用第56樓夏露三千於2010-07-12 14:31發表的  :
無記錯第一集才有阿諾,第二集是那個黑人
你說三集都有的應該是未來戰士是吧

你講那個黑人係指邊一個黑人,第一集果d死鬼哂
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-07-12
引用第53樓乂百樂乂於2010-07-12 08:32發表的  :
真係神.....星期日係做鐵血第2集
但係你係邊度睇到 鐵血有3部曲 仲有全部都係洲長做

我係個x吉告果到見到呀樂舒華哈麥瓜,s就金像影帝做(唔記得咩片)
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-07-12
引用第57樓火仔於2010-07-12 19:05發表的  :
你講那個黑人係指邊一個黑人,第一集果d死鬼哂

第2集呀....個黑人係做警長架

第1集既角色冇係第2集出現架
快速回復
限100 字節

上一個 下一個