切換到寬版
  • 1819閱讀
  • 13回復

《SD高達》機房網絡故障 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線leungyl8

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-05-24
親愛的機師們:

由於機房網絡出現不穩定狀況,以致有部份機師不能正常進入遊戲,技術人員正著手了解及處理問題,不便之處,敬請原諒。

《SD高達Online》營運基地示

下午12點幾開始已經LAG到呀嗎都唔認得,5點幾連GAME都入唔到,依加先出公告...
【雞翼小店】收9you點,i go點 主打:代升服務,烈追風,真狂,連錐,聖女,天怒
http://ibbs.hk/read.php?tid=80490
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-05-24
引用樓主leungyl8於2010-05-24 21:26發表的 《SD高達》機房網絡故障 :
親愛的機師們:
由於機房網絡出現不穩定狀況,以致有部份機師不能正常進入遊戲,技術人員正著手了解及處理問題,不便之處,敬請原諒。
《SD高達Online》營運基地示
.......

部份
依個詞都講得出
啊~有朋友真好~
離線吃草仔
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-05-24
到10:23分9you 還未道出聽日更新d咩|+╭-╮+|
                                                                  |   ╰-╯  |                                                                  
                                                                  | ╰---╯  |
有意加入請按
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-05-24
引用第2樓吃草仔於2010-05-24 22:27發表的  :
到10:23分9you 還未道出聽日更新d咩|+╭-╮+|
                                                                  |   ╰-╯  |                                                                  
                                                                  | ╰---╯  |

話唔定佢玩野到更新先講
啊~有朋友真好~
離線吃草仔
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-05-24
9you最近都鐘意做d不賺錢的交易(+╭-╮+)
比hobby 督爆左佢靈格斯既數量    ╰-----╯  就算唔督都無人買
300$一br光叉=)<---愛母親(笑)
今次連預算時間都唔比玩家又小一筆
9you不,是gameone 一隻字 膠!......膠........膠.....膠..........膠(回音)
有意加入請按
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-05-24
引用第4樓吃草仔於2010-05-24 22:45發表的  :
9you最近都鐘意做d不賺錢的交易(+╭-╮+)
比hobby 督爆左佢靈格斯既數量    ╰-----╯  就算唔督都無人買
300$一br光叉=)<---愛母親(笑)
今次連預算時間都唔比玩家又小一筆
9you不,是gameone 一隻字 膠!......膠........膠.....膠..........膠(回音)

其實有幾多隻BWS=.=?
啊~有朋友真好~
離線吃草仔
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-05-24
你潛下post都會見到(96.xx%)係靈格斯
等...........
....找下先..........
.................
http://ibbs.hk/read.php?tid=94628&fpage=3 <---------這
有意加入請按
離線leungyl8
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-05-24
96.xx%
咁多!!!!?????
【雞翼小店】收9you點,i go點 主打:代升服務,烈追風,真狂,連錐,聖女,天怒
http://ibbs.hk/read.php?tid=80490
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-05-24
引用第6樓吃草仔於2010-05-24 22:49發表的  :
你潛下post都會見到(96.xx%)係靈格斯
等...........
....找下先..........
.................
http://ibbs.hk/read.php?tid=94628&fpage=3 <---------這

只是比率不是數量罷囧
啊~有朋友真好~
離線吃草仔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-05-24
你自己乘la有500盒
大約 480部= =~
[ 吃草仔在2010-05-24 23:26重新編輯此帖 ]
有意加入請按
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-05-24
引用第9樓吃草仔於2010-05-24 23:01發表的  :
你自己乖la有500盒
大約 480部= =~

後面說了約是93.33%
所以約是440盒左右
而且嘛……
你字有點兒問題……
啊~有朋友真好~
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-05-24
佢之前大大聲聲甘話25號更新
到左宜家更新公告都無個
故障公告比一個我地
我睇佢聽日比咩我地更新
離線leungyl8
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-05-24
引用第11樓daviswys於2010-05-24 23:32發表的  :
佢之前大大聲聲甘話25號更新
到左宜家更新公告都無個
故障公告比一個我地
我睇佢聽日比咩我地更新

可能聽日先出更新公告
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-05-24
引用第12樓leungyl8於2010-05-24 23:55發表的  :
可能聽日先出更新公告[表情]

我頭都剪左佢ar~~
等甘耐同得出更新公告就算(火
快速回復
限100 字節

上一個 下一個