切換到寬版
  • 8281閱讀
  • 176回復

lfo冇乜人玩?? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2010-06-13
講真,,我到呢一刻都好鍾意LFO,,(可能到中四,,仲未成熟~_~

有幾可既ONLINE係咁玩!? 隻GAME又好講技術性,,

冇玩好耐,,聽人講D外掛 (彈人,,BUG點BUG到上限) 恐怖,,

但其實未咁外掛戈時,,巳經有好多人冇玩,, (我都加上我冇玩既原因吧

我記得係磨磨星人戈個Ver.戈時,,LFO就開始轉衰,,

PS" 其原因當中可能有人吾同意,,吾緊要,,以下緊有一個你岩既~_~`

1) 有好多人既招式都改過,, (我吾玩既最大原因
     例如冰尊咁,,我用冰劍戈招,,成個動作根本同之前吾同,,同LF2都吾同
     好多招都改過哂,,有人問 " 改過哂吾好咩? 平衡D WO "
     好可惜,,U1除左改攻擊力戈D之外,,有時連成個動作都改埋,,搞到招野變得好樣衰
     例如:V刀陣           另外,,最基本既格招都改走埋,,冇得玩格招巳經少左個特色了,,

2) U1行為開始令玩家,,,,,例如出D乜Q亂人物(除左奧龍,蓮娜外,,其他我覺得出黎根本托)
     又有乜Q 哈邦,,炎魔寒魔使徒,,暗黑人物,,最叼咀既就係烈追風同埋戈個乜鬼海賊王(吾記得左名
     佢出D咩五剎神都算Q數啦,,都算新人物,,,呢家係咪冇野出搞到連烈追風都要出埋!?

3) 故事開始風格開始有D吾同,,個場比人既感覺同以上吾同,,例如:龍神
     故事引吾到我產生興趣 (之前我好鍾意追佢D故仔,,

4) 吾知幾時開始,,LFO出D新招,,D風格開始吾同,,有幾個雖然幾好,,,
     例子:天尊異轉招天神轟臨,,講真,,可能真係好令,,但吾知點解比我既感覺係負面,,
     跟住又吾知幾時開始,,LFO出D人物既異轉普攻都有元力,,異轉戈一下又搞呢樣搞戈樣(皇帝戈個異轉,,O了

5) 好耐之前,,邪鬼好難有,,但冇耐,,,,
     邪鬼量產左都算啦,,我有一日玩玩下LFO,,突然見到成街都迪倫,,
     你話O吾O咀!?

6) 外掛橫行,,外掛愈黎愈嚴重,,不能令人接受

7) GM只顧更新新人物,,招式,,吾理現時既ONLINE開始有轉型既趨勢,,
     LFO仲係一味故事對戰任務,,開始令人厭倦

8) 價錢太貴,,好難齊招,,

9) 磨磨星人,,IDEA吾評論,,但個樣真係,,搞到LFO愈黎愈似真係比小朋友玩

10) 合體戰神,,無啦啦玩咩合體,,可能好多人都覺得吾錯
      但講真,,我覺得好差

11) 因為一出戈時道具D能力好屈,,開始愈出就要愈勁,,吾係冇人會理佢咩Q野黎
       而且最頂戈D裝又易得手WO,,少左個追求既目標
       (好多GAME都係巳打裝升LV為目標,,

12) 成日入吾到人房,,人又入吾到你房,,玩吾到VS,,最後吾玩

13) 由於大封殺戈次走左好多老手,,之後引入一批新既玩家
       年齡大多介乎5-11歲,,俗語稱為小學雞 (其實都係講D小學但智商低戈D者

14) 前4頁所講既原因

15) 無言再說了

PS" 以上排名不分先後,,頭幾個寫得長既係我走既原因,,
        不過通常其他人走既原因都係後面戈D原因
離線555888
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2010-06-13
引用第100樓波仔xd於2010-06-13 09:49發表的  :
講真,,我到呢一刻都好鍾意LFO,,(可能到中四,,仲未成熟~_~
冇玩好耐,,聽人講D外掛 (彈人,,BUG點BUG到上限) 恐怖,,
.......

其實令我走上外掛之路的是無故封我AC同埋有次冇拉拉回溯又刪招
離線ws6k04b
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2010-06-13
而+周街都有人改EXP
- -"
離線型仔域多
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2010-06-13
引用第101樓555888於2010-06-13 09:54發表的  :
其實令我走上外掛之路的是無故封我AC同埋有次冇拉拉回溯又刪招

我都常被唔啦啦封ac,我咩外掛都無用,係癈人一個都比GM封(封我個60lv ac,嗚)
型仔乂域多(BANK)一直最愛的域多152lv^^
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2010-06-13
引用第103樓型仔域多於2010-06-13 15:41發表的  :
我都常被唔啦啦封ac,我咩外掛都無用,係癈人一個都比GM封(封我個60lv ac,嗚)

你自己有用過自己唔記得喳
SABER~
離線型仔域多
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2010-06-13
引用第104樓tonytonytony於2010-06-13 15:53發表的  :
你自己有用過自己唔記得喳[表情]

可能係上次果個咩糖,做左可樂之後Drink左
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2010-06-13
引用第105樓型仔域多於2010-06-13 15:59發表的  :

我都冇事
點解你會有事?
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2010-06-13
引用第105樓型仔域多於2010-06-13 15:59發表的  :

我e家仲係成ser作弊可樂冇比人封

係咪自己bug完5認?

離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2010-06-13
非常同意第100樓既說話
特別係第1,6同埋第7點
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2010-06-13

認命吧,你是用過bug的~
SABER~
離線wfung
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2010-06-14
引用第15樓15154於2010-06-10 18:12發表的  :
好想個lfo 地圖 改番n年前咁樣

同志
我都覺以前果個令D
引用第100樓波仔xd於2010-06-13 09:49發表的  :

.......

我最接受唔到係佢改廢D招
招無防=平衡
roulf deep 變哂豆腐佬
離線型仔域多
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2010-06-14
引用第107樓kelvinpokemo於2010-06-13 16:42發表的  :
我e家仲係成ser作弊可樂冇比人封[表情]

係咪自己bug完5認?

我連新生迪雲衣都作弊,唔知點解,我個ac一定無Bug.可能我叫人幫升時佢用左外掛升
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2010-06-14
引用第111樓型仔域多於2010-06-14 14:50發表的  :
我連新生迪雲衣都作弊,唔知點解,我個ac一定無Bug.可能我叫人幫升時佢用左外掛升

你都識講,你比過人地升,咁咪姐係你ac有用過bug囉,咁呢啲就唔叫無故啦~
SABER~
離線型仔域多
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2010-06-14
引用第112樓tonytonytony於2010-06-14 14:58發表的  :
你都識講,你比過人地升,咁咪姐係你ac有用過bug囉,咁呢啲就唔叫無故啦~

可能係啦,係喎.你加我msn,你話叫我送野比你ge
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2010-06-14
引用第111樓型仔域多於2010-06-14 14:50發表的  :

咁即係你唔好彩??

引用第110樓wfung於2010-06-14 14:16發表的  :

我最接受唔到係佢改廢D招
招無防=平衡
roulf deep 變哂豆腐佬

唔知u1搞邊科
將啲人物變弱晒

引用第107樓kelvinpokemo於2010-06-13 16:42發表的  :

我e家仲係成ser作弊可樂冇比人封[表情]

係咪自己bug完5認?

你好波冇比人封@@

引用第104樓tonytonytony於2010-06-13 15:53發表的  :

你自己有用過自己唔記得喳[表情]

咁你講晒啦
ps:點解你成日都要串人,人地同你有仇??

.......

除左第十五之外,其他都好有共鳴@@

引用第112樓tonytonytony於2010-06-14 14:58發表的  :

比人地升過等於有用bug??@@好好奇比大俠陳升佢會唔會用bug@@
離線型仔域多
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2010-06-14
引用第114樓pango20000於2010-06-14 15:06發表的  :
除左第十五之外,其他都好有共鳴@@

謝大人相助
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2010-06-14

個個係千年bug
離線型仔域多
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2010-06-14
引用第116樓tommywu於2010-06-14 15:17發表的  :
個個係千年bug

姐係咩?????
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2010-06-14
引用第117樓型仔域多於2010-06-14 15:24發表的  :
姐係咩?????

你係銀行拿出來
重登就ok
離線型仔域多
發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2010-06-14
引用第118樓tommywu於2010-06-14 15:25發表的  :
你係銀行拿出來
重登就ok

這是不小心就出來的外掛嗎???
快速回復
限100 字節

上一個 下一個