切換到寬版
  • 10570閱讀
  • 172回復

動漫出既野 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-06-12
引用第59樓k-man於2010-06-12 20:36發表的  :
咁刪左去算喇

最近捉得好緊@@
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-06-12
e家基本上係睇u1抓外掛既進度,佢係動漫前清唔到buglv,bug點果d,lfo會行左一步入汁粒e個命運
p.s頭先果個話搞私服果位會員,係未比人永久禁言定唔比佢再入論壇?
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-06-12
引用第43樓黑黑於2010-06-12 19:56發表的  :
寧願看撒卡同黑仔(......)
據多多毛說法,成為合戰的兩個人若不合拍會有排斥反應
撒卡的意識曾經寄在地球上的黑仔體內,怎麼看都會比和迪倫合拍(拖)

我都偏向睇好撒卡同黑仔合體
迪倫同撒卡本身係死對頭
好大機會會有排斥

引用第47樓pango20000於2010-06-12 20:05發表的  :
以戰略同力量黎計,迪倫同撒卡合拍啲(計終迪)
以xe程度黎講,黑仔同迪倫合拍啲
如果話合過體就合拍啲,咁火佬同冰佬咪最合拍??@@
.......

想當年黃帝同蚩尤都合左個超強既合戰
但最終都係強制解體
所以我覺得排唔排斥唔可以用戰略同力量黎計
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-06-12
引用第61樓火仔於2010-06-12 21:48發表的  :
e家基本上係睇u1抓外掛既進度,佢係動漫前清唔到buglv,bug點果d,lfo會行左一步入汁粒e個命運
p.s頭先果個話搞私服果位會員,係未比人永久禁言定唔比佢再入論壇?

基本上個人認為玩私服仲衰過玩外掛.....
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-06-12
引用第62樓wingleong541於2010-06-12 21:54發表的  :
但最終都係強制解體

(迪倫:撒卡!!給我力量吧!!)

(撒卡:採你都傻.)
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-06-12
引用第64樓夜叉丸於2010-06-12 21:55發表的  :

咁都比你呃到po= =

基本上個人認為玩私服仲衰過玩外掛.....

因為私服已經是外掛 (?

我都偏向睇好撒卡同黑仔合體迪倫同撒卡本身係死對頭好大機會會有排斥

反而覺得迪撒會比黑撒好
因為迪悟從前都是對手來的說
或許迪撒會變和好哩~

離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-06-12
出永久暗念咪幾好
唔洗煩
離線型仔域多
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-06-12
引用第66樓12345678901於2010-06-12 22:09發表的  :
出永久暗念咪幾好
唔洗煩

無得做之前果個人永久未必好
型仔乂域多(BANK)一直最愛的域多152lv^^
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-06-12
引用第66樓12345678901於2010-06-12 22:09發表的  :
出永久暗念咪幾好
唔洗煩

出有多難?
有人要比較難

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-06-12
引用第65樓暴走疾風於2010-06-12 22:04發表的  :
因為私服已經是外掛 (?
~

有招一日出左..好想睇佢地咩下埸 =]
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-06-12
引用第64樓夜叉丸於2010-06-12 21:55發表的  :

突然覺得迪倫同撒卡合體會有d悟空同比達既合體情況一樣
撒卡=比達
唔肯同迪倫合體
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-06-13
引用第68樓暴走疾風於2010-06-12 22:18發表的  :
出有多難?
有人要比較難

唔洗解
呢個世界有解源體

引用第70樓龍翼87於2010-06-12 23:06發表的  :

突然覺得迪倫同撒卡合體會有d悟空同比達既合體情況一樣
撒卡=比達
.......

你咁講又真係似~_~
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-06-13
引用第69樓無神論乂於2010-06-12 22:34發表的  :
有招一日出左..好想睇佢地咩下埸 =]

所有私服下場永遠都一樣嫁啦……
一係無人玩,多人玩的實比人告,永遠都是咁的,不用理會。
侵犯板權你估小野……,今年希望不會輪到你,唔係嚇你,只不過唔想你地咁細個就有案底一生前途………可惜d者。

有本事就應該自己創作,不過根本是同改game是兩回事………

海關破獲香港首宗《天龍八部》網上遊戲私服案

日前,香港遊戲界領軍企業之一的「智傲網路遊戲集團」連同《天龍八部Online》開發商「暢遊時代」協助香港海關偵破全港首宗侵權在線遊戲伺服器(俗稱「私服」)案件。行動中,海關拘捕一名34歲男子,檢獲七台伺服器及五台電腦,總值約$77,000元。
  海關版權調查組指揮官關煜群今日(6月25日)在記者會上表示,海關早前接獲版權持有人(智傲網路遊戲集團)舉報,懷疑有人設立侵權的在線遊戲伺服器,供互聯網用戶使用。
  海關「反互聯網盜版隊」隨即展開調查,發現有人建立網站供互聯網用戶下載並開啟遊戲程式後,其電腦會自動連接至侵權在線遊戲伺服器,登記成為會員後,便可成為該侵權在線遊戲的玩家。而為逃避海關偵查,該分發網站的登記位置設在美國,但貯存及分發侵權遊戲程式的伺服器則位於香港。
  海關人員在鎖定涉案網站和伺服器的IP位址及所在地後,於6月23日採取拘捕行動,搜查東涌一住宅單位,檢獲涉案的網站伺服器及在線遊戲伺服器共12台電腦,總值約$77,000元,並拘捕一名姓陳的男子,涉嫌與該分發網吧伺服器及在線遊戲伺服器有關。該名男子現獲准以五千元保釋候查。
  根據《版權條例》,任何人士在沒有有關版權擁有人的特許下,分發該作品的侵犯版權複製品(即使並非在任何貿易或業務的過程中分發),達到損害版權擁有人的權利的程度,即屬違法,最高刑罰為監禁四年及每件侵權物品罰款五萬元。
  香港遊戲產業協會召集人兼智傲網路遊戲集團總裁施仁毅先生表示:「近年香港網上遊戲興起,引起很多網上罪行發生,如外掛、駭客、私服、暴力罪行等等,6月25日香港特別行政區長官曾蔭權先生到訪智傲網路遊戲集團,希望香港遊戲工業能夠在良好健康的情況下發展,故此香港政府非常注關今次及一切由網上遊戲衍生出來的網上罪行。」

[ 大俠陳在2010-06-13 00:55重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-06-13
引用第35樓暴走疾風於2010-06-12 19:37發表的  :
遲些應該有交代
如果異轉出了的話
最少一年吧要等=[

因為兩個係宿敵
合左體會唔會變左龍+狼既k型怪物@@?

出永久暗念咪幾好
唔洗煩

,不如出埋永久解源:)

題外話:如果出武官人物有解源咒呢招.vs打合戰會唔會方便d.(被轟"
每天上ibbs看鬼故~v~
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-06-13
引用第62樓wingleong541於2010-06-12 21:54發表的  :
但最終都係強制解體

不打不相識 識英雄重英雄 知己知彼百戰百勝
死對頭先會因想打敗對方所以好了解對方 SO合體最岩
好多編劇既劇情都係開頭係死對頭嫁啦 最後咪變最親
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2010-06-13
引用第72樓大俠陳於2010-06-13 00:20發表的  :
侵犯板權你估小野……,今年希望不會輪到你,唔係嚇你,只不過唔想你地咁細個就有案底一生前途………可惜d者。
.......

影子天龍@@
講真....遊戲已經汁左的去開私服....都好難比人告
就好似現在heat project咁....
天生我來擋你路
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2010-06-13
引用第75樓塵夢於2010-06-13 01:13發表的  :
影子天龍@@
講真....遊戲已經汁左的去開私服....都好難比人告
就好似現在heat project咁....

咁你覺得無取得經營權而經營是無問題,你可以試下的。無人告你咪無事囉。
[ 大俠陳在2010-06-13 04:03重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線555888
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2010-06-13
引用第76樓大俠陳於2010-06-13 03:51發表的  :
咁你覺得無取得經營權而經營是無問題,你可以試下的。無人告你咪無事囉。

意思說看u1追吾追究
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2010-06-13
引用第73樓r仔r仔於2010-06-13 00:35發表的  :
,不如出埋永久解源:)
題外話:如果出武官人物有解源咒呢招.vs打合戰會唔會方便d.(被轟"

就係因為宿敵
先係最夾
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2010-06-13
引用第72樓大俠陳於2010-06-13 00:20發表的  :
.......

成咋電腦d錢..都好得金 =[

引用第77樓555888於2010-06-13 07:20發表的  :

意思說看u1追吾追究

冇人話唔比開!!未博下人地告唔告囉!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個