切換到寬版
  • 10015閱讀
  • 128回復

還有什麼機大家是期望推出的?(非主角機) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線eeeex
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-06-15
引用第49樓davis555於2010-06-15 18:54發表的  :
那馬沙自用的高達?

馬沙用rx-78-2ca咪出左囉-.-

離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-06-15
引用第57樓denny1997於2010-06-15 21:02發表的  :
F91其實小卒外觀很不錯=.=
不過時代問題
就算高清也覺得有點以殘舊的感覺囧(整電影

其實之前d機真係因為畫質問題
如果係宜家出
一定比seed-d/seed/00出名

引用第58樓吉野家於2010-06-15 22:56發表的  :
出馬沙大魔 重有2日用防爆OC左4次比強人都失敗 對SD心淡 決定放棄港服 勸大家唔好加點OC或唔好OC 而且講實話都比人禁帖 ibbs冇曬言論自由 同大陸一樣腐敗 腦人超人何在 中毒派何在

言論自由基本在現今的中華民族都無的
所以講多都無用
中毒派真係甘理想??
係因為你係中毒派既人/支持者先甘覺得
離線
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-06-15
引用第61樓daviswys於2010-06-15 23:36發表的  :
所以講多都無用
中毒派真係甘理想??

又唔一定啵
因為好多人依然覺得
排骨+翼先叫型
好多人睇唔起The-O~_~
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-06-15
引用第60樓eeeex於2010-06-15 23:32發表的  :
馬沙用rx-78-2ca咪出左囉-.-

不是說這個
我在問你愛紅渣便不愛馬高了?
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-06-15
引用第62樓迪於2010-06-15 23:41發表的  :
又唔一定啵
因為好多人依然覺得
排骨+翼先叫型
好多人睇唔起The-O~_~

其實the-o都唔錯(身型同我差唔多=_=")
講真我真係好想佢地再重畫
最好係電影
不過z真係點都甘靚
ps.我呢家再次迷上z同rx78 好正 又勁又型 考完試買z rx78模型
離線
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-06-15
引用第64樓daviswys於2010-06-15 23:46發表的  :
最好係電影
不過z真係點都甘靚
.......

肥仔揮手區(認真
PS:你買RX-78
我買Zeta(其實買左好耐- -
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-06-16
引用第61樓daviswys於2010-06-15 23:36發表的  :
所以講多都無用
中毒派真係甘理想??

同感
啊~有朋友真好~
離線davehi

發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-06-16
引用第64樓daviswys於2010-06-15 23:46發表的  :
最好係電影
不過z真係點都甘靚
.......

其實Z已經出左重制架啦
幾年前o既電影版就係重制架啦
但用電視o既畫面佔80%之ma(汗'
ps:等緊巴西出場呀~~~
近死亡又近一年了~
離線
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-06-16
引用第67樓davehi於2010-06-16 00:13發表的  :
其實Z已經出左重制架啦
幾年前o既電影版就係重制架啦
但用電視o既畫面佔80%之ma(汗'
ps:等緊巴西出場呀~~~

唔係80%
係90%以上
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-06-16
x角獸
SABER~
離線davehi

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-06-16
引用第68樓迪於2010-06-16 00:19發表的  :

唔係80%
係90%以上

咁要引D未睇o既人睇架ma
一下子就話90%就冇人想睇啦
最唔同都係個結局ja
都係Eva o既重制好睇~起碼畫質差幾多
馬反呀F91都應該再制啦~雖然有Blue-ray
ps仲有兩個幾鍾呀~~葡萄牙都和球~~唉
近死亡又近一年了~
離線eeeex
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-06-16
引用第63樓davis555於2010-06-15 23:44發表的  :
不是說這個
我在問你愛紅渣便不愛馬高了?

在馬沙用的ms中,紅渣古是我的最愛
玩gvg也是首選(轟

離線吃草仔
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-06-16
0079默示錄/秘錄+第二季:陸戰型太空妲克
                                             對艦裝魔蟹<--最近新既高達game作品都有
                                             白色巨人
                                             瓦爾.瓦羅+維修裝+大量實彈(有6~7部瓦爾.瓦羅禁大)
                                             渣I既對手機zudah._."
                                             61式戰車
                                             自護版鐵球<--最近新既高達game作品都有
有意加入請按
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-06-16
引用第59樓迪於2010-06-15 23:20發表的  :
帖係我禁既
不過OC方面
我Zeta OC6上EX
5次都失敗 真係幾心淡
.......

禁黎仲乜 等港服GM睇下嘛 咪懶懶閒 再咁落去SDGO就步LFO後塵 摺得
最好成班人一齊send email比香港客服反應下OC同創意問題 咁多年都重係硬值度高企 武器如一 好行貨 真係好厭
我識得都走得7788 老手過晒韓服多 剩低成班小白狂數SP 掉道具 幾乎避同走位都冇晒 成堆衝呀衝 斬呀斬 掉呀掉 你估玩3國無雙咩
你都玩過GvGNP 最大樂趣就係靈活同連招快感 SDGO越出越偏離連招 反走向SP同浮炮 v Gundam個金鐘罩+浮炮 血牛到呢
比錢玩SD 唔一定比S or SS級機贏晒 0079-0083既舊MS真係唔值得留戀 我反而鍾意Zaku Dom 老虎 強人等舊野 起碼冇G F91 Seed 00個D咁跨張 講到個高達變到神咁

港服強人OC2到3 共失敗7次 勁昆水 晒Q曬我D時間白打 >_<
1200G既扭蛋機 A級機難中好多 280個幣已經冇左一大半 扭埋成堆BC機黎掉 道具多到周場掉(建議套現翻30G每個道具好過) 老實講我個個月都洗成500舊幾水增值 下個月開始唔洗旨意我再幫親港服買點

回覆翻polim1522000
差唔多被禁言 似足衝擊中聯辦 不過想問SDGO你開? 幫佢等於害佢害埋自己 因為洗錢買點唔係佢 睇LFO就知 超人年年排頭位支持啦 話改就亂改 有冇尊重過玩家意見 最終個個過晒SD 咁SD之後又晒時間去邊? 順帶提醒你做得論壇版主 應該意見中立 唔係打壓言論自由 支持還支持 道理還道理

OC1,2就係 OC去1你直頭唔用防爆都得 OC3開始回經多過你1日食5餐都未Cover到 韓服OC邊有咁跨 我隻強人到EX都係爆左8次 港服強人我今日第9次都未上到OC3(最近更新後計) 港服S機上OC易過B、C機好多 上星期中左隻ZZ 1個防爆都唔用已經去到OC3 但問題B、C機好玩過S機 道具唔洗講啦 港服邊場有人唔用道具 濫到可以話亂掉 就係因為唔洗錢買就被濫用 突擊秒人後明明避開左成堆攻勢 加速走時被小白掉道具射死 C機能力已經夠廢 咁即係唔洗玩Zaku老虎Dom啦 掉道具既規定可5可以改下呀大家 譬如A-S級機唔比掉 B級掉1次 C級就2-3次 距離再縮短D 重有大家有品D啦

我今日會直接send email同韓客服講 問埋佢msn傾港服問題 等Gameone肯認真覆我 發夢啦
[ 吉野家在2010-06-16 16:11重新編輯此帖 ]
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-06-16
引用第73樓吉野家於2010-06-16 06:30發表的  :
  禁黎仲乜 等港服GM睇下嘛 咪懶懶閒 再咁落去SDGO就步LFO後塵 摺得
最好成班人一齊send email比香港客服反應下OC同創意問題 咁多年都重係硬值度高企 武器如一 好行貨 真係好厭
我識得都走得7788 老手過晒韓服多 剩低成班小白狂數SP 掉道具 幾乎避同走位都冇晒 成堆衝呀衝 斬呀斬 掉呀掉 你估玩3國無雙咩
.......

問多句
你同以前某cz既吉野家有冇關係
離線game999king
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2010-06-16
引用第69樓tonytonytony於2010-06-16 00:21發表的  :
x角獸

獨角獸??只係需要等港出
加上問緊非主角機
定係指緊另一部??
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2010-06-16
引用第73樓吉野家於2010-06-16 06:30發表的  :
.......

其實每個月500既話我建議你唔好玩online
因為隻隻玩落你都會覺好昆水的~~

ps.如果係要玩就玩韓ser lo~~某人oc到5都味爆過 抽a易到咩甘
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2010-06-16
.......

老實講
你買唔買點
o唔oc
玩唔玩
完全唔關我地事
老手走晒你咪跟住佢走lo
小白狂sp又有咩問題,sp唔係出留黎做乜
同樣地有道具唔用又留黎做乜
我唔覺得留住呢兩樣野既人叫勁lo
你有本事一樣都唔好用
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2010-06-16
引用第77樓davis555於2010-06-16 11:51發表的  :
老實講
你買唔買點
o唔oc
玩唔玩
.......

算la~~人地對sd好失望架la~~
唔好再話佢la~~

ps.唔知點解次次見你個簽名我都會lag =_="
離線
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2010-06-16
引用第77樓davis555於2010-06-16 11:51發表的  :
老實講
你買唔買點
o唔oc
玩唔玩
.......

個日開新AC 用牛排刀突擊
無必殺技 無道具
平地場 殺15死3
初頻(拖
快速回復
限100 字節