切換到寬版
  • 8538閱讀
  • 183回復

有冇人去排通宵 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線wfung
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2010-07-17
引用第99樓jordee於2010-07-17 00:32發表的  :
為d咁既野要排咁耐=_="  冇野講

為一舊膠排咁耐  /_\
為一樣遲早都會唔玩的game排咁耐   OMG
離線凱旋武者
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2010-07-17
引用第97樓lfoqazwsx於2010-07-17 00:19發表的  :
炒!? 搞私服就搞你既私服啦 炒乜野姐 番去屋企炒蛋啦
我就等睇好戲睇你炒唔炒得到
乜今年既氣勢咁勁呀 有幾個目的唔同既團體成個傻仔咁鬥排第1名
.......

收返你把聲啦你 唔識野係度講 唔嘈你都唔知衰 用好既態度傾計 你係都要挑起我把火
我地鐘意點搞咪點搞 洗你理得我地咁多呀?  你係唔係腦生草呀 扣分都咁話啦 要扣就一齊啦 反正我咁低等
呢個帳又唔係長用 禁埋言都仲好架 你唔郁我 我地就唔郁你 要講係咁多 而家我唔同你嘈 我講明 如果閣下要嘈
我地隨時反駁

wfung
到時cut死哂十鬥士@o@"
想不到ibbs不夠串就用放托比上台的 如果係咁..
離線笨笨笨笨
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2010-07-17
引用第101樓凱旋武者於2010-07-17 01:53發表的  :
收返你把聲啦你 唔識野係度講 唔嘈你都唔知衰 用好既態度傾計 你係都要挑起我把火
我地鐘意點搞咪點搞 洗你理得我地咁多呀?  你係唔係腦生草呀 扣分都咁話啦 要扣就一齊啦 反正我咁低等
呢個帳又唔係長用 禁埋言都仲好架 你唔郁我 我地就唔郁你 要講係咁多 而家我唔同你嘈 我講明 如果閣下要嘈
我地隨時反駁
.......

就算你既動機係咩都好啦
為左個模型要做到呢個地步唔係幾值得

真係要咁排法就預備埋新聞訪問果陣你要答咩野啦
俾著訪問我我都無勇氣同全香港人講為左排LFO卡倫公仔
我不是美人.
離線爆炸王=0=
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2010-07-17
引用第101樓凱旋武者於2010-07-17 01:53發表的  :
我地隨時反駁
.......

請問你幾歲?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2010-07-17
引用第95樓火仔於2010-07-16 23:18發表的  :
axel我都係上年見到(第一位終極魔異轉玩家),玩拳皇係用炎魔,仲同gm玩左一場,gm用柏高,佢用炎魔

so i ask u so wt?

為一舊膠排咁耐  /_ 為一樣遲早都會唔玩的game排咁耐   OMG

但抱歉
每人所看的價值觀都唔同...

離線阿路
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2010-07-17
千金難買心頭好

自己中意既野,有時真係有錢都買唔到…(深切體會)
說好的極星天呢?
爆盒中鬼斬+紫炎+光六武(拖
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2010-07-17
引用第71樓凱旋武者於2010-07-16 21:15發表的  :
你錯了 我地一班有8個人  夾錢去租酒店沖涼
不過如果頂到8個鬥士 相信應該可以殺佐8隻特別版先 跟住其他2隻再諗
.......

到而家你仲覺得特別版可以炒到好高價?
我就真係無你咁多時間排幾日通宵
仲要夾錢租酒店沖涼,上年有部分人都只係
去修頓沖涼算,不過你鍾意無人阻止你既~
為左只係多一招既卡倫同埋免費攞埋卡,
花幾日係呢個又熱又焗既天氣去排隊,
值唔值得呀!訓又訓得唔舒服,坐又坐得唔舒服,
又迫又多蚊,仲要話斷左十鬥士,我諗有心同你鬥既人
排第一果個專登唔著tee都已經一早斷左。
就算沖完涼個身都仲係臭...更何況咁既天氣
沖完出黎唔夠幾分鐘咪又濕過~~
有計劃行事係好事,但係會唔會如你所想咁順利?
不過排第一果D真係要搵一班人去排,
唔係得自己一個排...後面D人屈都屈到你唔係第一
axel都係自己一個者...如果中毒今年會去...最大對手都係佢地。

頭先見到人話上年第一唔係axel...係另一班人
其實上年果班人係我d fd黎...聽我fd講上年d保安話太早排所以
佢地比人趕走
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2010-07-17
我地隨時反駁
.......

我倒是想問
另一個問題就是:公告欄下的計時炸彈剩餘時間是甚麼?那個計時器的目標時間是7月30日早上6時,是動漫節。各位可以放心,本服絕對不會以現實的武力來對付越一,但相信大家會「有好戲睇」,聽聽我們主頁右方的挑戰書就知道了!

你地係動漫點樣同時間製造「好戲」?
離線凱旋武者
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2010-07-17
引用第107樓tommywu於2010-07-17 09:25發表的  :
我倒是想問
另一個問題就是:公告欄下的計時炸彈剩餘時間是甚麼?那個計時器的目標時間是7月30日早上6時,是動漫節。各位可以放心,本服絕對不會以現實的武力來對付越一,但相信大家會「有好戲睇」,聽聽我們主頁右方的挑戰書就知道了!

呢個唔需要你理

同埋回樓上唔知幾多樓

我幾大唔關你事

龍翼87
你誤會佐我意思 我地唔係為佐隻公仔

阿路
果然明白事理
離線555888
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2010-07-17
引用第107樓tommywu於2010-07-17 09:25發表的  :
我倒是想問

你到時未知囉咁急做咩姐
離線amztc33983
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2010-07-17
我去1天
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2010-07-17
我地隨時反駁
wfung
到時cut死哂十鬥士@o@"

老老實實
我覺得個咩咩十鬥士其實係u1既低俗宣傳手段
cut到當然最好啦

我倒是想問

炸彈是用來炸系統/server的?
離線凱旋武者
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2010-07-17
引用第111樓wingleong541於2010-07-17 12:24發表的  :
炸彈是用來炸系統/server的?

嘩 當然唔會炸ser啦^^

只是xx而已
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2010-07-17
引用第112樓凱旋武者於2010-07-17 12:37發表的 :
嘩 當然唔會炸ser啦^^
只是xx而已

保持XX狀態,唔好爆住
離線凱旋武者
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2010-07-17
引用第113樓最強鬥者於2010-07-17 12:38發表的  :
保持XX狀態,唔好爆住

當然  咁快爆出黎 就冇意思:(

照計如果我地排頭位佢地唔會唔送公仔比我地掛x)
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2010-07-17
引用第114樓凱旋武者於2010-07-17 14:17發表的 :

越一作風
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2010-07-17
燒卡 =]
離線凱旋武者
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2010-07-17
引用第116樓無神論乂於2010-07-17 17:09發表的  :
燒卡 =]

下=.=? 唔多明
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2010-07-17
引用第114樓凱旋武者於2010-07-17 14:17發表的  :

諗住排都無留意有咩野送嫁咩?咁盲目!?不過你地排唔排到頭位嫁……                                                  
LFO第一鬥士
[/td]              
                [td=1,1,120]
任務完成條件
[/td]                [td=1,1,440]
成為動漫電玩展全場排隊人仕中最首位
[/td]              
                [td]
任務獎品
[/td]                [td]
.全球限量「冰晶版卡倫」手辦公仔連同4張卡倫閃卡
      .神秘人物(往後公開)
      .神秘人物全新招式1(往後公開)
      .神秘人物全新招式2(往後公開)
[/td]              

LFO第二鬥士

任務完成條件

成為動漫電玩展全場排隊人仕中第二位

任務獎品

.全球限量「冰晶版卡倫」手辦公仔
  .神秘人物(往後公開)
  .神秘人物全新招式1(往後公開)

LFO八鬥士

任務完成條件

成為動漫電玩展全場排隊人仕中第三至第十名的位置入場

任務獎品

.神秘人物(往後公開)

WhatsApp、WeChat:61301310
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2010-07-17
引用第111樓wingleong541於2010-07-17 12:24發表的  :
老老實實
我覺得個咩咩十鬥士其實係u1既低俗宣傳手段
cut到當然最好啦

越一次次動漫都利用班fans玩十鬥士,咁就可以幫佢地免費做宣傳
雖然低俗點,但係都無計
越一啲宣傳咁少,唯有借動漫同lfo既fans宣傳幫補下
快速回復
限100 字節

上一個 下一個