切換到寬版
  • 2408閱讀
  • 12回復

大家刷到紅蟹嗎? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙翼

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-07-21
今天跟朋友玩完幾場VS便去刷紅蟹
刷了6場左右
便中了圖
我在很早之前已經升好核心機
不過抽料抽得很絕望…
還要中了一台亞布
最後都是合了

雖說紅蟹不及紅渣好用(威風凜凜的飛踢)
但是也存在收藏價值的

紅蟹跳得很開心的樣子^ ^
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-07-21
我地邊有你咁好彩-____________-''
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-07-21
來人把他拖出去
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-07-21
紅蟹w1 > w3 > w2好Q痛 如果比著日本人出 一定將3武改成追蹤飛彈 1武改成格鬥連擊 實用得泥又有原作feel 無計啦韓國人個腦成碌葛咁 搞到紅渣紅蟹都廢晒

紅蟹枝低能米加粒子一定好用過紅渣枝火箭炮
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線eeeex
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-07-21
引用第3樓吉野家於2010-07-21 05:46發表的  :
紅蟹w1 > w3 > w2好Q痛 如果比著日本人出 一定將3武改成追蹤飛彈 1武改成格鬥連擊 實用得泥又有原作feel 無計啦韓國人個腦成碌葛咁 搞到紅渣紅蟹都廢晒

我想講
馬沙既機無1架係廢機黎(係sd入面)

離線yhmjack1
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-07-21
已抽圖, 遲D升核心機

以上
騎販賣機(車)....
離線吃草仔
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-07-21
我同你一樣 抽料抽到阿普=口=",仲一擊即中
本來有一部強3阿普,所以已刪
有意加入請按
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-07-21
熱切期待Char's Custom的Dom與Gelgoog
引用第3樓吉野家於2010-07-21 05:46發表的  :

哪有1武會是格鬥連擊的

其實火箭砲是好用很多
離線leungyl8
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-07-21

1武格鬥連擊?唔好講笑啦
【雞翼小店】收9you點,i go點 主打:代升服務,烈追風,真狂,連錐,聖女,天怒
http://ibbs.hk/read.php?tid=80490
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-07-21

你又發膠喇:(?
一武格鬥連擊咪唔洗收刀
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-07-21
引用第4樓eeeex於2010-07-21 08:56發表的  :
我想講
馬沙既機無1架係廢機黎(係sd入面)

用F91卡都我PK 兩隻我都合晒啦 料我反而易扭到 其實之前好彩冇刪d多餘機體 升特裝1我用左膠囊up算

起碼比原先應該擁有BB Gun同大炮既配合差 比閃渣差 點解唔出得完美d呢? 紅蟹冇左CU機既追蹤飛彈真係可惜 本來呢兩隻機可以讚大錢

1武連擊幾勁 你打任務時隻紅蟹未一樣唔洗回氣係咁狂出連擊 不過照樣比F91轟死

格鬥連擊 韓仔識set佢點收刀 吋咀有Q用咩
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-07-26
幫我打馬渣同紅蟹~~PLX~~
離線kayu
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-07-26
幾好用的
快速回復
限100 字節