切換到寬版
  • 4322閱讀
  • 23回復

巳鎖POST [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-08-13
引用第18樓daviswys於2010-08-13 12:30發表的  :
一點到六點都唔會玩SD LA(一部份人)
多數出街 不如6:30到9:00

OK,,時間巳調整

引用第1樓eeeex於2010-08-10 08:37發表的  :
其實唔卡都可以5分鐘1埸 [表情]

我卡左都吾可以5分鍾一場- -`

成日入D廢柴- -` 用吾用S機都...唉
離線eeeex
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-08-13
引用第20樓波仔xd於2010-08-13 18:48發表的  :
我卡左都吾可以5分鍾一場- -`
成日入D廢柴- -` 用吾用S機都...唉

要打5分鐘
打15兵時 一定要30秒內完成...
基本上頭30尾30 就1分鐘過到...

離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-08-14
引用第19樓牙翼於2010-08-13 12:35發表的  :
波仔,對不起
我已經超不爽這個混蛋
喵,罵到非常好,但是他都是不會覺悟的說
迪,你扣分便扣分吧
.......

我唔同你嘈 你好有貢獻做好多野啦 唔怪得ibbs個SD討論區咁少人推啦 學下人地台灣網點做野啦 唔係咁辛苦向會長乞個位黎做乜呀?
+30%攻既計算係韓國攻略出來的 跟住日本跟隨 台網跟隨 漫貓跟隨
你得閒上去自己睇下D六圍啦 唔明就過漫貓問 阿新手版主 順手學中共咁禁埋我發言 反正ibbs最鍾意禁言兼養狗
http://olgame.gamedb.com.tw/
重有國服成日恥笑我地港仔唔識玩SD 亂加點又亂踢人 輸就賴隊友 贏就話自己勁 毫無合作性
重申我咁多Post都冇提過自己好勁 上面個幾個就話自己好勁 咪屈我Y無家教爆粗既契弟 爆粗又唔洗扣分? 又識版主?我都係超人個fd喎 咁公私不分 點做SD版主?
[ 吉野家在2010-08-14 08:01重新編輯此帖 ]
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-08-14
由於罵戰不斷 + 冇人刷,,決定鎖POST