切換到寬版
  • 29376閱讀
  • 354回復

[其他]Battle Spirit討論區(?)我見冇人開所以開:s [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 300樓  發表於: 2010-09-12
http://www.battlespirits.com/mydeck/src/1284296742.html
改左小小野,42張卡,20張魔法/地卡
離線魔神王
發帖
icash
只看該作者 301樓  發表於: 2010-09-12
引用第300樓k敬n於2010-09-12 21:05發表的  :
http://www.battlespirits.com/mydeck/src/1284296742.html
改左小小野,42張卡,20張魔法/地卡

唔理你了XD 你搞副 自己都覺得超掂既 先拎出黎啦
向住500帖同三星會員進發+_+
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 302樓  發表於: 2010-09-12
引用第301樓魔神王於2010-09-12 21:10發表的  :
唔理你了XD 你搞副 自己都覺得超掂既 先拎出黎啦

其實我覺得OK嫁,但係係重左小小同多左魔法卡..
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 303樓  發表於: 2010-09-12
引用第302樓k敬n於2010-09-12 21:16發表的  :

大佬呀 你紅色神將都無 你入激神王做咩野-.-? +上戰斧又無張 你真係比咁多CORE出隻無神將激神王? 唔好玩野啦-.- 重有入3張超神星龍做乜-.-? 2張夠啦,重有呀 你洗唔洗2張龍星神入哂呀? 你想卡手卡到完場?__?  重知你張副野0分重做-.-
離線魔神王
發帖
icash
只看該作者 304樓  發表於: 2010-09-12
引用第302樓k敬n於2010-09-12 21:16發表的  :

信我
買3盒SD03 張入面頭十幾張(左右啦)全部入3張=-=(最起碼
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 305樓  發表於: 2010-09-12
引用第304樓魔神王於2010-09-12 23:10發表的  :
信我
買3盒SD03 張入面頭十幾張(左右啦)全部入3張=-=(最起碼

人地想玩咩都唔知 你叫佢買3盒?__?

重有 要入合體料都唔洗3盒咁多啦 2盒夠囉我想講-.-
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 306樓  發表於: 2010-09-12
引用第303樓orz乂乂於2010-09-12 23:07發表的  :
大佬呀 你紅色神將都無 你入激神王做咩野-.-? +上戰斧又無張 你真係比咁多CORE出隻無神將激神王? 唔好玩野啦-.- 重有入3張超神星龍做乜-.-? 2張夠啦,重有呀 你洗唔洗2張龍星神入哂呀? 你想卡手卡到完場?__?  重知你張副野0分重做-.-

e副係星龍激突deck黎,BS09-067咪可以扣core-,-
超神星龍用黎回life,其實2張同3張冇咩所謂
如果用到扣+core個張,2張龍星神點會卡手
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 307樓  發表於: 2010-09-12
引用第306樓k敬n於2010-09-12 23:35發表的  :
e副係星龍激突deck黎,BS09-067咪可以扣core-,-
超神星龍用黎回life,其實2張同3張冇咩所謂
如果用到扣+core個張,2張龍星神點會卡手

星龍放激神王=自找死路
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 308樓  發表於: 2010-09-12
引用第307樓orz乂乂於2010-09-12 23:38發表的  :
星龍放激神王=自找死路

等遲d買完sd03再改會好好多~
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 309樓  發表於: 2010-09-13
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 310樓  發表於: 2010-09-13
引用第309樓k敬n於2010-09-13 19:29發表的  :
http://www.battlespirits.com/mydeck/src/1284377409.html
汁了,入左sd03,改左d野

你真係搵到SD01 個3張雷皇龍呢副野可以講話唔錯,但係你搵到先算-.- 重有D野要修正,龍星神放一張好啦 2張超神夠用
離線魔神王
發帖
icash
只看該作者 311樓  發表於: 2010-09-13
引用第310樓orz乂乂於2010-09-13 20:13發表的  :
你真係搵到SD01 個3張雷皇龍呢副野可以講話唔錯,但係你搵到先算-.- 重有D野要修正,龍星神放一張好啦 2張超神夠用

k敬n 我放sd01d料比你 我呢邊有得買=-=
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 312樓  發表於: 2010-09-13
引用第311樓魔神王於2010-09-13 20:33發表的  :
k敬n 我放sd01d料比你 我呢邊有得買=-=

邊幾張=,="?
離線johnwingchan
發帖
icash
只看該作者 313樓  發表於: 2010-09-15
引用第312樓k敬n於2010-09-13 20:36發表的  :
邊幾張=,="?

第一你要知道佢住邊你先好面交
第二如果佢知你住在邊,佢通常都會叫你來佢果到面交
發帖
icash
只看該作者 314樓  發表於: 2010-09-15
其實,一副deck幾多張係最好(要面對埋藍卡的爆卡)
離線魔神王
發帖
icash
只看該作者 315樓  發表於: 2010-09-15
引用第314樓johnwingchan於2010-09-15 22:11發表的  :
其實,一副deck幾多張係最好(要面對埋藍卡的爆卡) [表情]

10000000000(拖.....) 你放多d唔易爆既怪就得啦 唔洗理佢d粉碎!!因為佢打你 你只要高bp 最多都係扣你3張!! 多數扣得多卡既都係要打爆怪先得!! 所以高bp就係對付藍deck既主要方法!!
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 316樓  發表於: 2010-09-15
引用第315樓魔神王於2010-09-15 22:26發表的  :
10000000000(拖.....) 你放多d唔易爆既怪就得啦 唔洗理佢d粉碎!!因為佢打你 你只要高bp 最多都係扣你3張!! 多數扣得多卡既都係要打爆怪先得!! 所以高bp就係對付藍deck既主要方法!!

神做巨兵唔裡你咩BP 一攻 爆你45張先啦

重有 你確定一張藍卡只係最多爆你3張? 呢句你確定?
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 317樓  發表於: 2010-09-15
引用第316樓orz乂乂於2010-09-15 22:51發表的  :
神做巨兵唔裡你咩BP 一攻 爆你45張先啦
重有 你確定一張藍卡只係最多爆你3張? 呢句你確定?

點爆45張咁屈-,-(我冇玩藍)
另外,BS09-003 2LV效果係睇右下定左上-,-
發帖
icash
只看該作者 318樓  發表於: 2010-09-16
引用第315樓魔神王於2010-09-15 22:26發表的  :

對唔住,粉碎一定未必係3張,有卡係6張例04-0713LV係爆6張請查清楚先講<唔係串你
又可能地卡用粉碎時+2張等等,有好多卡…
神做巨兵係米強x2???????一次爆15張???唔係太清楚<米串我
Kn
减轻战徽的战魂<<<
係左上
離線orz乂乂
發帖
icash
只看該作者 319樓  發表於: 2010-09-17
引用第318樓johnwingchan於2010-09-16 22:40發表的  :
對唔住,粉碎一定未必係3張,有卡係6張例04-0713LV係爆6張請查清楚先講<唔係串你
又可能地卡用粉碎時+2張等等,有好多卡…
神做巨兵係米強x2???????一次爆15張???唔係太清楚<米串我
.......

強3.戰線3張 場上有1個藍色就爆人地唔知幾多張 加起黎一個回合45
快速回復
限100 字節

上一個 下一個