切換到寬版
  • 7075閱讀
  • 70回復

[討論]邊個異轉最勁?全方面-_-(格招都計) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-08-21
引用第57樓tommywu於2010-08-20 23:12發表的  :
最廢的真武之道都係好可怕= =
{qY3L8b  
終迪最廢係王者之風吧 自身無防都唔知搞乜既 4+-5,t7  
前面個d斬風又要無攻=.= 雖然可以破到下招咁樣=.= v*smI7aH  
終迪霸紫加真武玩死左好多人=.= "IOC[#&G  
有時我異轉玩都係只玩依兩招 自己禁晒大部分d招 但都玩死左好多人=.=
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-08-21
引用第60樓lfoqazwsx於2010-08-21 02:14發表的  :
終迪最廢係王者之風吧 自身無防都唔知搞乜既 =4YbVA+(  
終迪霸紫加真武玩死左好多人=.= 6lB{Ao?|  
有時我異轉玩都係只玩依兩招 自己禁晒大部分d招 但都玩死左好多人=.=[表情]
{KF7j63  
其實唔洗異轉 nL 1IS  
龍皇+飛龍已經夠做
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-08-21
引用第61樓牙笨於2010-08-21 02:16發表的  :
其實唔洗異轉 Y!K^-Y}  
龍皇+飛龍已經夠做[表情]
e["Z!D_H  
話說唔異轉既迪倫真係好勁.... GE/IaLo  
招唔硬直 可連性高 攻擊力不錯 招式非常難打得入....姐係好硬 速度很快 jUV#HT  
如果紫炎彈唔係禁招既話.......一轉最屈的人吧? $bF`PGR_  
龍皇唔知做乜係遇強越強 姐係人地出招格招佢先會全中破人招仲打到好痛.... YHwVj?6W  
vs時迪倫主要都係差左d攻擊力 因為地藏龍紫炎彈七龍舞天個d都唔會用... 5#9`ROT9  
雖然飛龍磨人血真係好金...但真昇真係低攻左d 又雖然係非常實用 成日破到人招下 o+)m}'T8  
話說迪倫同異轉d招都有共通點=.= 招招都好硬又破人招... VZ9e~){xA  
以上只係我太神化佢定係人地都咁認為我都唔知了?
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-08-21
引用第62樓lfoqazwsx於2010-08-21 02:32發表的  :
話說唔異轉既迪倫真係好勁.... ;n:H6cp  
招唔硬直 可連性高 攻擊力不錯 招式非常難打得入....姐係好硬 速度很快 Gc3PN  
如果紫炎彈唔係禁招既話.......一轉最屈的人吧? P~b%;*m}8  
龍皇唔知做乜係遇強越強 姐係人地出招格招佢先會全中破人招仲打到好痛.... }[hDg6i  
.......
DbPBgD>Q  
唔異轉.樊嬅其實夠做的話之佢連出紫炎彈都係一樣 =[
離線dennis991
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-08-21
引用第45樓☆大地☆於2010-08-19 11:32發表的  :
o龍2轉我認為係最冇技術既人先玩= =
Lh5+fk~i~8  
屈機都可以好有技術 0$dY;,Q.  
引用第57樓tommywu於2010-08-20 23:12發表的  : ='l6 &3X  
E`Zh\u)  
最廢的真武之道都係好可怕= =
)="g?E3  
咁實用都廢?高格高攻
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-08-21
引用第60樓lfoqazwsx於2010-08-21 02:14發表的  :
終迪最廢係王者之風吧 自身無防都唔知搞乜既 lVK F^-i  
前面個d斬風又要無攻=.= 雖然可以破到下招咁樣=.= boHm1hPKS  
終迪霸紫加真武玩死左好多人=.= 8C4@V[sm`  
有時我異轉玩都係只玩依兩招 自己禁晒大部分d招 但都玩死左好多人=.=[表情]
OTr!?xi  
點都要有番1.2招廢
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-08-21
引用第64樓dennis991於2010-08-21 13:18發表的  :
屈機都可以好有技術[表情]   - &LZle&M  
2LK*Cv[  
就算你真係有技術 ;@$," P  
人地都只會當你係屈機
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-08-22
一定係迪倫最勁
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-08-22
引用第67樓yeung43027於2010-08-22 12:00發表的  : dEl3?~  
一定係迪倫最勁
LWR &(p.%  
異轉就係 -|UX}t*  
一轉好難講
離線迪倫dilun
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-08-22
真.天魔  快,穿天轟炸又高攻又少MP q/G5aO*  
迪倫,三頭龍波 昇龍殺 高攻到 ,有埋吞天+黃金之蒼龍 就
http://ibbs.hk/read.php?tid=58360
離線文西
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-08-22
引用第69樓迪倫dilun於2010-08-22 12:33發表的  : 1W7BN~p14  
真.天魔  快,穿天轟炸又高攻又少MP K Hc+  
迪倫,三頭龍波 昇龍殺 高攻到 [表情] ,有埋吞天+黃金之蒼龍 就 [表情]
e4LNnJU\|  
迪倫洗鬼搞咁多咩 = = t fQq3#  
龍皇+飛龍已經好勁
快速回復
限100 字節

上一個 下一個