切換到寬版
  • 3922閱讀
  • 60回復

尋日終於買了~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-08-24
引用第39樓乂百樂乂於2010-08-24 02:04發表的 :
我做裝修
好過做老師

咁又係 做老師好辛苦唔岩我地做  你做長工定咩
離線sam976
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-08-24
引用第39樓乂百樂乂於2010-08-24 02:04發表的  :
我做裝修
好過做老師

我老豆係接工程....佢話做裝修果d好辛苦....
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-08-24
引用第35樓乂百樂乂於2010-08-24 01:47發表的  :
我係個個月都洗甘多

我唔怕講句,我唔係好怕ed咁既野,因為唔鍾意人地咁講就post d野上其他論壇,你咁想當面講,就pm同我講,夠擔就味能係到講野,pm同我講,我怕你ed人有牙,調你老_臭_ _ _產_
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-08-24
引用第42樓火仔於2010-08-24 13:37發表的  :
我唔怕講句,我唔係好怕ed咁既野,因為唔鍾意人地咁講就post d野上其他論壇,你咁想當面講,就pm同我講,夠擔就味能係到講野,pm同我講,我怕你ed人有牙,調你老_臭_ _ _產_

講真....我唔明你係度UP乜....

我唔係好怕ed咁既野,因為唔鍾意人地咁講就post d野上其他論壇

我幾時有PO D野上其他論壇呀....我係叫你上討論 GAME既論壇 去開個投票 睇下有幾多人 係冇用XBOXLIVE呀.....

閣下既理解能力真係低到....你個名仲話讀IVE 你既程度真係連小學生都不如.....

調你老_臭_ _ _產_

我既粗口程度真係好低

我理解唔到"產" 之後個個咩字....

當面講就直接係度講啦...要玩到PM 甘鬼祟.....洗唔洗呀
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-08-24
引用第43樓乂百樂乂於2010-08-24 14:26發表的  :
講真....我唔明你係度UP乜....
我唔係好怕ed咁既野,因為唔鍾意人地咁講就post d野上其他論壇
.......

當面講,不知幾想,我果事都講明係我個人意見,你就死都話人on_.我想知你究竟有冇第二句野可以講,聽到煩,再唔係就話人小學生,仲有我自己本身無打算罵戰,不過你要咁,我都無法
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-08-24
引用第44樓火仔於2010-08-24 15:40發表的  :
當面講,不知幾想,我果事都講明係我個人意見,你就死都話人on_.我想知你究竟有冇第二句野可以講,聽到煩,再唔係就話人小學生,仲有我自己本身無打算罵戰,不過你要咁,我都無法

我唔係死都話人...我只係單方面甘串柒你的

我唔係引起罵戰

但的確 閣下真係切頭切尾係個ON 9

(來吧 我準備好了)

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-08-24
引用第45樓乂百樂乂於2010-08-24 15:45發表的  :
我唔係死都話人...我只係單方面甘串柒你的
我唔係引起罵戰
.......

咁我都單方面咁串你,我無打算同有x box 360既用家作對既,因為環睇點睇你都係一個仆_

(等待版主來扣我分)
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-08-24
引用第46樓火仔於2010-08-24 16:03發表的  :
咁我都單方面咁串你,我無打算同有x box 360既用家作對既,因為環睇點睇你都係一個仆_
(等待版主來扣我分)

百樂講事實
係你自己有D膠
唔知就咪亂講
咩xbox360無人上網玩
笑死人咩
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-08-24
引用第47樓狂虎ex於2010-08-24 16:47發表的  :
百樂講事實
係你自己有D膠
唔知就咪亂講
咩xbox360無人上網玩
.......

講第二次係我自己個人意見,仲有咁改左機果d又點

同賣你味當我膠,我都廢事煩,講咁多,哂氣
離線sam976
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-08-24
引用第48樓火仔於2010-08-24 17:04發表的  :

點解你咁鐘意扮葉問一打十?_?
你講得o岩呀,同你講野真係哂氣
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-08-24
引用第48樓火仔於2010-08-24 17:04發表的  :

又跟人吵起來....

偶很難想像你在現實怎樣跟別人相處....
颯★爽★亂★入、超銀河紳士★~★~★~ ヘ( ☆‧ ω‧)> ★~★~★~
偶的Blog
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-08-24
引用第50樓ken736於2010-08-24 17:26發表的  :
又跟人吵起來....

M男的吧....
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-08-24
引用第50樓ken736於2010-08-24 17:26發表的  :
又跟人吵起來....

我現實好少同人嘈,同d fd傾得賣,唔會一開波就話爆哂粗,又唔會講人衰野,間唔中同人出下街,我都係d平常人

仲有我係一個月無幾多次會去旺角(一係同fd去唱k),間唔中去信和行下,但好少買野
主攻高達(不論w時代到00,又或者bb戰士三國傳),超合金一個都無(但細個時既戰隊就有,成10年前買)
[ 火仔在2010-08-24 18:21重新編輯此帖 ]
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-08-24
夠了…
請兩位不要再吵了
再吵我便扣分/禁言的說
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-08-24
引用第53樓牙翼於2010-08-24 18:21發表的  :
夠了…
請兩位不要再吵了
再吵我便扣分/禁言的說

我都估到版主會咁講,我決定比面版主
(版主你都係扣我吧!,我都估到)
[ 火仔在2010-08-24 18:32重新編輯此帖 ]
離線魔神王
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-08-24
引用第54樓火仔於2010-08-24 18:23發表的  :
我都估到版主會咁講,我決定比面版主
(版主你都係扣我吧!,我都估到)

嘛...一直找不到位置插入(不要想歪哦-.-")    現在可以說了 好了!來細數你的罪惡吧! 其實真係好多人用x box live黎同人玩既 咪話fd唔幫你-.-"(本人真人算識佢 我可以保證佢唔係低_仔 1名
另外... 我不是想罵戰 因為我講完即閃)
向住500帖同三星會員進發+_+
離線sam976
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-08-24
引用第52樓火仔於2010-08-24 18:16發表的  :
我現實好少同人嘈,同d fd傾得賣,唔會一開波就話爆哂粗,又唔會講人衰野,間唔中同人出下街,我都係d平常人
仲有我係一個月無幾多次會去旺角(一係同fd去唱k),間唔中去信和行下,但好少買野
主攻高達(不論w時代到00,又或者bb戰士三國傳),超合金一個都無(但細個時既戰隊就有,成10年前買)

你呀?見你係IBBS幾出名都知你係現實係個咩人啦
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-08-24
比我
6000$拎去砌機先
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-08-24
引用第56樓sam976於2010-08-24 18:42發表的  :
你呀?見你係IBBS幾出名都知你係現實係個咩人啦[表情]

e個係咩意思呀,有意再開戰定想講咩,講清楚好呀生
離線sam976
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-08-24
引用第58樓火仔於2010-08-24 19:42發表的  :
e個係咩意思呀,有意再開戰定想講咩,講清楚好呀生

我係想講,你係網絡做d咩,係現實都唔會差好遠:)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個