切換到寬版
  • 11057閱讀
  • 45回復

[消息][已確定]超級機械人大戰 L 11月25發售 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-08-29
睇真D~畫質無咩進步=,=
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-09-01
出了pv了=]
[youtube]yJIP2QwayW4[/youtube]
未見語音-3-(可能未配好=])
1條評分

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-09-01
引用第21樓kelvinpokemo於2010-09-01 13:52發表的  :
出了pv了=]

未見語音-3-(可能未配好=])

可能無配音,佢話有配音係呃你地去買
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-09-01
引用第22樓火仔於2010-09-01 14:13發表的  :
可能無配音,佢話有配音係呃你地去買

我諗5會自爆冇配音吧....囧

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-09-01
引用第23樓kelvinpokemo於2010-09-01 14:31發表的  :
我諗5會自爆冇配音吧....囧

可能架,你點會知佢公司d野呢
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-09-01
引用第24樓火仔於2010-09-01 18:21發表的  :
可能架,你點會知佢公司d野呢

基本係nds出有一定風險,R4為我省下不少$尼

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-09-01
引用第25樓kelvinpokemo於2010-09-01 19:04發表的  :
基本係nds出有一定風險,R4為我省下不少$尼

psp我都支持(話說玩mx中文版玩到悶)
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-09-02
出條片之後
確定呢隻唔洗買
down都要睇心情....跟本垃圾...設定跟本無誠意
元聚
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-09-02
引用第27樓andickb123於2010-09-02 18:20發表的  :
出條片之後
確定呢隻唔洗買
down都要睇心情....跟本垃圾...設定跟本無誠意

成日乜到睇畫質,5通nds可以去到ps3畫質咩-.-

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-09-03
你有無留意...佢大部都係用已經個D改小小...
大部份都係動畫圖....
連落成本改善

跟本只係為生意而出品既產物....
只係加新機就算新機戰!?
之前W就叫做有心正la
所以野都係重新設計....動作..設定都有修正同改善
元聚
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-09-05
希望武裝機甲唔會好似之前勇者王咁
劇情形態
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-09-06
psp得2隻機戰,一隻mx另一隻就A,玩到悶,pspn年無出機戰,幾時可以出一次
希望有機體如下
電童,凰牙,勇者王,劍狼,鐵甲萬能俠2號,魔神凱撒,魔神凱撒Skl,真三一萬能俠,鬥士帶莫斯,超力電慈俠,v型電慈俠,機動武鬥傳 高達seed,seed-d.00,凱獸王(新版),超霸凱獸王
咁多隻都係超級機械人,最好加賣其他勇者系列(例如達剛)
[ 火仔在2010-09-06 00:33重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-09-06
引用第31樓火仔於2010-09-06 00:23發表的  :
psp得2隻機戰,一隻mx另一隻就A,玩到悶,pspn年無出機戰,幾時可以出一次
希望有機體如下
電童,凰牙,勇者王,劍狼,鐵甲萬能俠2號,魔神凱撒,魔神凱撒Skl,真三一萬能俠,鬥士帶莫斯,超力電慈俠,v型電慈俠,機動武鬥傳 高達seed,seed-d.00,凱獸王(新版),超霸凱獸王
咁多隻都係超級機械人,最好加賣其他勇者系列(例如達剛)

如果加勇者系列最後當然係特急=]
特急d機最靚- -
達剛是傳說?= =

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-09-06
引用第32樓kelvinpokemo於2010-09-06 15:14發表的  :
如果加勇者系列最後當然係特急=]
特急d機最靚- -
達剛是傳說?= =

勇者傳說=達剛
唔知點解無勇者系列入機戰
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-09-06
引用第13樓andickb123於2010-08-26 18:34發表的  :
為EVA而玩....不過我睇都無咩人係EVA fans
睇真D無咩興趣....點解用新版=[
用返舊版先laT_T

EVA 如果係有埋TV版既會好好多....

但唔鐘意有..SEED同SEE-D....

有MACROSS F 真係正

如果有埋佢就好囉~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-09-06
引用第34樓乂百樂乂於2010-09-06 18:53發表的  :
EVA 如果係有埋TV版既會好好多....
但唔鐘意有..SEED同SEE-D....
.......

魔神凱撒近攻版,原版大部份係射擊型,e個係以近攻為主

係機戰入面泥講,e部野可以話係代左魔神凱撒個位,不過衰樣野,無得合體技(指原版人物)
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-09-12
離線夏露三千
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-09-12
這次一堆瞳能力是怎樣...
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-09-18
快去看新系統
最新的系統=同隊(兩隻一齊為隊)可選擇攻擊單一目標/雙打(大概
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-10-05
又出了一個幾熱血既廣告.__."

仲未見配音ar

快速回復
限100 字節

上一個 下一個