切換到寬版
  • 5365閱讀
  • 62回復

[食飽飯冇野做]討論下u1 d野啊不如:) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙濠

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-08-28
咁u1係官方 佢話點咪點囉
佢話要特別針對某d人 封ac  del人  都冇野講啦..
ac就佢地封   錢就佢地賺  慘就玩家慘   賺夠就封人ac
Bug 外掛呢d野 隻隻Game都有啦  玩Online Game都係想開心下姐
我某個FD:2007年某日  無聊打故事  打打下(資料被登出)   幾分鐘後  已被停用
咩事?   好無奈既悿人封ac  仲要係人手升(見證)      一句聲唔出就比人封左ac  
咁玩黎做乜    u1係咪一個好煩  好_街既集團呢?
大家可以傾下  橫定冇野做
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-08-28
Bug 外掛呢d野 隻隻Game都有啦  玩Online Game都係想開心下姐

你站係U1既立場,,你身為一個GM睇到自己既遊戲有咁嚴重既外掛,,封AC係正常- -

PS" 講就咁講,,但我係憎U1戈面- -
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-08-28
u1封ac都不是第一次了,我唔係話冇封錯,只不過lfo已經到左咁不境既時候,米開開心心玩埋佢囉。
呢d野空口講白話,唔係話唔信你,不過講極都係咁架啦,只不過你都識講玩game係求開心姐。
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-08-28
唔通開心不在乎AC咩..
錢重要定開心重要=.=....
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-08-28
引用第2樓ip84650於2010-08-28 03:32發表的  :
u1封ac都不是第一次了,我唔係話冇封錯,只不過lfo已經到左咁不境既時候,米開開心心玩埋佢囉。
呢d野空口講白話,唔係話唔信你,不過講極都係咁架啦,只不過你都識講玩game係求開心姐。

不境 ? 請問你指邊方面 = =?
引用第3樓牙濠於2010-08-28 03:36發表的  :
唔通開心不在乎AC咩..
錢重要定開心重要=.=....

其實我不明白上下兩句的關連....= ="

話說而家的版主應該訓曬教.....誰可以傾到5點A_A
離線gor
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-08-28
u1搞到同菲警有咩分別?
有殺錯冇放過;(
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-08-28
引用第2樓ip84650於2010-08-28 03:32發表的  :

我懷疑佢係咪巳經要放棄LFO投入另一隻GAME到- -

你紅字為重點,,咁不境既時候仲黎封AC,,

LFO = 拜拜
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-08-28
笨蛋濠三點幾搵鬼同你討論咩:(
敗者無一死 將來富如山
離線ricky2008
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-08-28
u1 乜野都冇講就封ac 真係想扔佢糯米雞
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-28
站在我立場
我一直唔覺得U1封AC有乜錯
但U1唔咁做即係支持大家玩外掛
我明白U1可能有時做法會過火,,,
但係唔好覺得咩都係U1錯,其中一個原因都係由玩家做成
外掛玩家明知玩外掛係破壞緊隻遊戲...都仲係要咁做..感覺上係下停挑戰緊U1,挑戰佢地既底線
即係好似自己無啦啦走去撩成班黑社會咁,係度揀交打。
最好笑D玩外掛既人仲以為自己啱哂先勁,有無自己諗下,做乜咁多人唔封,係要封你果個?
真係U1得閒過頭﹖定係你個AC本身有問題﹖有無問題自己知自己事。

p.s此post一出,會否有人引用我打既野反駁,我拭目以待
離線kelvin914
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-08-28
封acc 有咩用 封完可以再開

封外掛 先有用
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-08-28
引用第9樓龍翼87於2010-08-28 08:54發表的  :
站在我立場
.......

依家d人不知幾勁
比GM封就話一句唔玩算數
真可悲
引用第10樓kelvin914於2010-08-28 09:40發表的  :
封acc 有咩用 封完可以再開

封外掛 先有用

e個就係之前u1唔做野的理由:(
離線p20062007
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-08-28
引用第9樓龍翼87於2010-08-28 08:54發表的  :
站在我立場
.......

好同意  根本就係D玩家造成E家的情況  如果冇外掛同bug U1洗鬼封ac  又點會封錯ac?
離線蒼破碎
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-08-28
引用樓主牙濠於2010-08-28 03:19發表的 [食飽飯冇野做]討論下u1 d野啊不如:) :
ac就佢地封   錢就佢地賺  慘就玩家慘   賺夠就封人ac
我某個FD:2007年某日  無聊打故事  打打下(資料被登出)   幾分鐘後  已被停用
.......

所以說嗎,認真投錢去玩,最後才會發覺金錢一直在浪費.
所以我也放棄認真投錢,轉行玩其他「有趣」的東西了.
越9同我收撚皮啦!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-08-28
隻game挨左咁多年
已經比其他game長命啦算
就算佢真係封ac都好正常
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線gn02975322
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-08-28
引用第14樓bk的卓男於2010-08-28 10:41發表的  :
隻game挨左咁多年
已經比其他game長命啦算
就算佢真係封ac都好正常

封ac不如lfo直接收檔la- -
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-08-28
引用第15樓gn02975322於2010-08-28 10:51發表的  :
封ac不如lfo直接收檔la- -

重點係你收檔既
你仲有咁多玩家係到
一野收檔或者會搞出唔知乜事
盡量整個大封封晒大量,咁咪有理由話玩家太少,資金不足收工<
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線francis
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-08-28
引用樓主牙濠於2010-08-28 03:19發表的 [食飽飯冇野做]討論下u1 d野啊不如:) :
.......

你講到玩bug係應該咁,冇言中

放迪倫acc
離線gn02975322
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-08-28
引用第16樓bk的卓男於2010-08-28 10:54發表的  :
重點係你收檔既
你仲有咁多玩家係到
一野收檔或者會搞出唔知乜事
盡量整個大封封晒大量,咁咪有理由話玩家太少,資金不足收工<

資金不足收工? 冇可能 話冇$讚就叉5多
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-08-28
引用第18樓gn02975322於2010-08-28 10:58發表的  :
資金不足收工? 冇可能 話冇$讚就叉5多

lfo入不敷支<<直接收檔,都可以嫁
快速回復
限100 字節

上一個 下一個