切換到寬版
  • 8202閱讀
  • 181回復

譚sir小店  主打超平升lv/破關/升招lv/光華閃現----主收迪倫+EX+霍雷招 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線譚sir

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-08-31
主收野+收野區 #1
交易紀錄區 #2
白/黑名單區 #3
如要幫升/破關/升招lv唔該pm/留言完add我msn
我msn : [email protected]
入數number: (中銀)030-574-1-017769-5  姓Chan

摩摩星朋友  
摩摩星新生迪雲背包Cosplay套裝(7天)
摩摩星朋友裝飾-船長帽,血牛帽,牛仔褲
7天空間轉移通行証
極光龍翼: 光華閃現
宇歷斯: 天之怒
德特: 御風聖月
申武玄: 怒虎彈
溫蒂: 十級風暴    
魔化奧龍: 狂獸怒吼炮
魔化蓮娜: 異角之門
白帝: 人物
魔姥: 寄生虫
玄武: 醉八虎
巫神: 盾鬼遁,深淵爆發

代放:
摩摩星背包:瞬間轉移背包(7天)
7天空間轉移通行証
闇.念源體(7天)
魔姥: 寄生虫
巫神: 深淵爆發
亨利: 人物
邪鬼:唯我獨尊,比堤墨鏡(異信)
龍翼EX:餓虎殺
泰加: 真虎翔霸
龐士: 人物
姬絲: 藥水投擲
玄武: 人物
璇瓏:爆破拳
蓮娜:異角之門
比堤:千翼烈刃
歷奇:流星大爆破

超急收:
迪倫: 神龍百裂拳,紫炎彈,地藏龍,完美基因強化液(異信)
終極迪倫: 吞天噬日,真武之道,霸王紫炎彈
龍翼EX: 成魔之路
極惡龍翼: 超.氣功砲
金甲人: 黃龍寶劍
黃金戰士: 戰神迴旋劍  
霍雷: 雷鳥,雷神護體,電極黑洞
強化霍雷: 雷鳥昇空
邪鬼: 邪神降臨,邪神怒吼,邪殺破壞拳
新生邪鬼: 戰之道,邪神‧戰神,戰神降臨

急收:
黑羅剎: 黑幕再現,獵殺狂風
歷奇: 流星大爆破,神風裂震  
撒卡: 邪狼凍牙拳,逆狼牙襲,魔狼疾風腿
宇歷斯: 天羅地網,天神的制裁
新生星奇: 魔界地獄,狂獸狙擊,魔獸之怒火,終極魔龍噬  
強化菲沙: 連環冷凍錐

慢收
奧龍: 200%究極粉碎 (奧義)
戰神蚩尤: 崩天之炎

另放:
晝夜裝1set (bank ser)
GM裝1set (bank ser)
朱雀裝 1set (bank ser)
青龍裝 1set (bank ser)

*所有幫升lv/破關/升招lv可換錢但大多數換招 多謝@@
*所有幫升要在2-3日內完成,請不要吹我....我升完自然會叫你

盟店
talenli http://www.ibbs.hk/read.php?tid=100429
tommy6628 http://ibbs.hk/read.php?tid=72959

保證以下條件:
不會爆你ac

不會以你ac作出各種無品行為
(包括唱人,四圍串人等)

不會以你ac對戰

不會del你ac人物
[ 譚sir在2010-11-16 22:30重新編輯此帖 ]
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-08-31
交易紀綠
1.我用GO卡150 and 戲谷150點換a13456的破空拳,旋風炮拳,十字旋風拳,真十字旋風拳,終極魔靈魂,十字烈風拳(我先) 成功
2.我用500u1點換jeffken1983的開天辟地和機械暴動(我先) 成功
3.我幫gn02975322破關換gn02975322的六獸噬魂(佢先) 成功
4.我用2張50點戲谷換赤紅的五百萬匹引擎(卓男信物),極光刺擊 (我先) 成功
5.我幫wck1113升73-150lv換wck1113的流星子彈 (佢先) 成功
6.我用20hkd換中毒腦人的卓男人物,鋼鐵護甲 (我先) 成功
7.我幫wck1113升150-200lv + 2套朱雀裝換wck1113的十級風暴,狂獸怒吼炮 (佢先) 成功
8.我用E-Runs點250and150換s023241的雷鳥電殛震,黑洞原子粒,龐士心臟,妖藤纏身,蚩尤信物,猛雷斷嶽 (我先) 成功
9.我用審判之火換ho11hoho 的阿修羅的慈愛 (我先) 成功
10.我用狂龍斬換希的石破天驚,真獨龍鑽 (佢先) 成功
11.我用阿修羅的慈愛(信物)換tommy6628的20hkd (我先) 成功
12.我用龐士心臟(信物)換talenli的潛龍爪 (我先) 成功
13.我用5hkd換talenli的獨龍鑽 (佢先) 成功
14.我用30hkd換leunghoyin05的絕地一擊,鑽石風暴 (我先) 成功
15.我幫wck1113的天魔升95-150lv+1set青龍和晝夜裝+盾鬼遁換wck1113的雷鳥(佢先) 成功
16.我用鑽石風暴換jeffken1983的大天使降臨,醉八虎 (我先) 成功
17.我用真昇龍霸,迪氏全家福換12345678901的大天使之降臨,聖天使降臨,怒雷狂擊 (我先) 成功
18.我用吾主之魂換[email protected] 的酋空咒,崩天之炎 (我先) 被昆 =[
19.我用究極爆烈破換jeffken1983的冥王血殺 (我先) 成功
20.jeffken1983送我雷鳥昇空 成功
21.我幫tommywu的歷奇+卓男升150-180lv換tommywu的爆極破 (佢先) 成功
22.我用15hkd換ip84650的安雅人物,米迦勒粒子炮 (我先) 成功
23.我用終極魔心臟換cfalan2001的吾主的魂 (佢先) 成功
24.我幫peter0711的迪雲升98-150lv換peter0711的異角之門 (我先) 成功
25.我幫黑天狗的終極魔人升102-177lv換黑天狗的御風聖月,十字烈風拳 (我先) 成功
26.我用25hkd換talenli的黑印封帶 (佢先) 成功
27.我用雷鳥昇空,十字烈風拳,摩摩星朋友,人系背包,波波爆炸包換qqwess的重組份子 (佢先) 成功
28.我用500u1換[email protected] 的終極超昇龍,散彈波,迪氏全家福 (我先) 被昆 =[
29.我用30hkd換s041330的淨舞,牢動破 (面交) 成功
30.我用20hkd換~嘉敏~ 的金龍乍現,金龍斬 (我先) 成功
31.我用2張150點my-card換0o牙樂o0的霍雷人物,金甲人人物,一百萬匹馬力,失樂的雷鳴 (我先) 成功
32.我用1張150點mycard and 1張50點mycard換0o牙樂o0的戰神面具(異信),爆旋陀螺,黃龍咆哮 (我先) 成功
33.我用牢動破換tommy6628的20hkd (我先) 成功
34.健送我虎威腿,深夜鈴聲 (佢先) 成功
35.我用闇念源體換健的黃龍寶劍 (佢先) 成功
36.我用浴血狂號換a81028332的戰神之盾 (我先) 成功
37.我用40hkd換mastamic123的虎威腿EX,爆裂狂轟 (佢先) 成功
[ 譚sir在2010-11-23 18:14重新編輯此帖 ]
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-08-31
白名單:                                                                                                    
1551 (多次交易,絕對唔會昆人 100%信得過)  
大俠陳  (多次交易,買滿100以上更會送野正呀A_A)
0o牙樂o0 (多次交易)

黑名單:
msn: [email protected] (本身1ch2招的...佢話佢俾先跟住到我之後又到番佢比
跟住佢比左1招之後off左msn \_/ 到E+仲未on!?)

msn: [email protected] (本身用500u1換迪雲既超昇,終昇,2信,散彈波,但點知佢俾左超昇我之後,到我俾500u1點佢跟住又off msn \_/ 點解個個都咁pk

ibbs名: airusliair  msn: [email protected] (條友扮到好似好好人,但其實係一個好叻昆人既昆9<---  )
ibbs名: wck1113  msn: [email protected] 我幫佢天魔升lv換雷鳥,岩岩想入招野但已經開卡,搵佢佢話佢fd入唔關佢事,係咁88
[ 譚sir在2010-11-04 20:09重新編輯此帖 ]
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-08-31
炎帝真元  猛雷斷嶽  妖藤纏身
換你$88 (雲遊卡350點) OK?
請PM我傾-_-
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-08-31
引用第3樓s023241於2010-08-31 13:47發表的  :
炎帝真元  猛雷斷嶽  妖藤纏身
換你$88 (雲遊卡350點) OK?
請PM我傾-_-

本人因沒有入數number
*所有幫升lv/破關/升招lv只換招不換錢 多謝@@
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-08-31
引用第4樓譚sir於2010-08-31 13:50發表的  :
本人因沒有入數number
*所有幫升lv/破關/升招lv只換招不換錢 多謝@@

唔洗入數啵
同埋我都唔係要你幫升/破關/升招LV..
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-08-31
引用第5樓s023241於2010-08-31 13:52發表的  :
唔洗入數啵
同埋我都唔係要你幫升/破關/升招LV..

個D我收o波= =唔係放的
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-08-31
引用第6樓譚sir於2010-08-31 13:56發表的  :
個D我收o波= =唔係放的

我放比你$88=.=
請睇字唔該
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-08-31
引用第7樓s023241於2010-08-31 13:56發表的  :
我放比你$88=.=
請睇字唔該

都話不換錢囉- -
只換招
1係幫升/破關/升招lv
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-31
引用第8樓譚sir於2010-08-31 13:57發表的  :
都話不換錢囉- -
只換招
1係幫升/破關/升招lv

即係你絕對唔會用任何錢收你要既野?
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-08-31
引用第9樓s023241於2010-08-31 13:59發表的  :
即係你絕對唔會用任何錢收你要既野?

唔係絕對 -_-
甚少會用錢換姐@@
如果開幫升店黎做咩姐
離線gor
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-08-31
放開天.
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-08-31
引用第10樓譚sir於2010-08-31 14:03發表的  :
唔係絕對 -_-
甚少會用錢換姐@@
如果開幫升店黎做咩姐[表情]

咁你肯唔肯用$88買炎帝真元  猛雷斷嶽  妖藤纏身- -?
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-08-31
引用第11樓gor於2010-08-31 14:04發表的  :
放開天.

點換法呢-3-
幫升定係要錢-.-?
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-08-31
~推一推~
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-09-01
每日推一推~
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-09-01
開天辟地,破空拳,真十字旋風拳,崩天之炎
點收???
離線shin40knight
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-09-01
開天辟地+滿月斬
要唔要?
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-09-01
引用第17樓shin40knight於2010-09-01 20:40發表的  :
開天辟地+滿月斬
要唔要?

點換呢請問?
離線shin40knight
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-09-01
-$OK????
快速回復
限100 字節

上一個 下一個