切換到寬版
  • 5961閱讀
  • 119回復

放ac [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-09-02
引用第39樓victor0529於2010-09-02 19:15發表的  :
每個人都一個字詞的解釋都不同 好多謝你的分享 不過個句係佢講 都係由佢講晒會好d 仲有 你話 _ _ _ ac = 垃圾 我都未見過有個ac係咁ge名 可能我見識太淺 明日之星 係咁架la 唔好怪我 有咩得罪 多多包涵
T;qP"KWZ  
明日之星吾好曹 我認同佢解釋ok?
平收惡魔人野及任何SIC
離線victor0529
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-09-02
引用第40樓狼刺於2010-09-02 19:21發表的  :
L,c@Z@  
x9q?^\x  
U8qb2'a8  
哦 那當然沒有問題 這是你的個人決定 我不能有任何干預 仲有 多這你叫我明日之星 希望我在學業上真的能成為明日之星
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-09-02
引用第40樓狼刺於2010-09-02 19:21發表的  :
-l)vl<}  
N\{Xhr7d  
你在歧視嗎? 等級比你低就錯?定係你認為你岩晒? nR'!Ui  
以上純個人意見。
離線絕板異型

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-09-02
本身只看不回 art L  
但見到不知恥辱的人就orz... k|V%*BvY>  
___升已有問題.但你卻___很多人用 .kKU MyW(  
___仲係度串麼!? =hD@hQ i  
呢度唔係放ac既地方,問價區-] ZLm?8g6-  
唔買為何不能出聲!_!? 白痴 ,我誠實嗎?
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-09-03
引用第42樓qqwess於2010-09-02 21:46發表的  :
你在歧視嗎? 等級比你低就錯?定係你認為你岩晒? C7PVJnY0  
以上純個人意見。
-DAkVFsN  
我中意叫佢明日之星 冇話過等級比我低就錯同認為我岩晒 發問前請先用下腦=]
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-09-03
迪倫272? %<dvd IB  
有圖? jpwR\"UJ  
迪雲252? ;*{"|l qe  
有圖?
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-09-03
引用第45樓魔法使命於2010-09-03 11:51發表的 : Ei HQ&u*  
迪倫272? !+FrU'^  
有圖? Q6 oM$qiM  
迪雲252? 0-P,zkK_v  
有圖?
M&[bb $00j  
唔洗圖都知咩事

仲有好多人冇位影了~
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-09-03
引用第46樓死神cy於2010-09-03 11:56發表的  :
唔洗圖都知咩事
P @Jo[J<  
 sRI0;  
大家心照吧+_+ eF"k"Ckt'  
我玩左咁耐最盡升到240就冇動力升了-.-
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-09-03
引用第47樓魔法使命於2010-09-03 12:01發表的  :
大家心照吧+_+ L,O.X R  
oLS/  
睇7樓都知咩事啦
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-09-03
引用第48樓狼刺於2010-09-03 12:05發表的  :
睇7樓都知咩事啦
0V ZC7@  
`^HK-t4q  
咁又係... ]1 jhy2j  
真係奇佢又唔升到300LV先放AC=[ \4KV9wm  
個垃圾AC我真係十蚊都比多佢=[  5]*!N  
v~A*?WU;n  
引用第7樓victor0529於2010-09-01 19:03發表的  :  &^7(?C' u  
有無可能咁低價......  Qd/x{a8  
我想講宜家好多人都係_ _ _ 升架la #}HdylI\}  
gm封bug招而已 M0$_x~  
.......
d2?#&d'aq  
[ 魔法使命在2010-09-03 13:02重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-09-03
引用第43樓絕板異型於2010-09-02 22:10發表的  : fDRG+/q(+  
本身只看不回 Tol"D2cyf  
但見到不知恥辱的人就orz... X /_ 89<&  
___升已有問題.但你卻___很多人用 &xpvHKJl  
___仲係度串麼!? N@Q_5t0bk  
呢度唔係放ac既地方,問價區-]  唔買為何不能出聲!_!? 白痴 ,我誠實嗎? ]_j= { 0%  
.......
>Q=Q%~  
P;eXUF+jn  
#-o 'g!  
你這句白痴好明顯係人身攻擊 難道很多人 _ _ _ 這不是事實嗎?你敢說這不是事實?假如這是假的,那gm用不用封別人bug招呀?
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-09-03
引用第47樓魔法使命於2010-09-03 12:01發表的  :
大家心照吧+_+ I9dX\w}  
;XQ27,K&  
!zsrORF{  
你升到240關我咩事? 晒曬d時間係度自己升 浪費光陰  我想你讀書成績也不是很見得光吧...  仲有,你自己冇圖就唔好話人冇圖先 沒有圖就是假的?真好笑
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-09-03
引用第51樓victor0529於2010-09-03 13:35發表的  :
你升到240關我咩事? 晒曬d時間係度自己升 浪費光陰  我想你讀書成績也不是很見得光吧...  仲有,你自己冇圖就唔好話人冇圖先 沒有圖就是假的?真好笑
1Vx5tOq  
你不停地連回      晒曬d時間係度自己升←即係你真係用bug升? 原來自己升lv=讀書成績不見得光(你又知魔仔既讀書成績???) 佢冇圖又點?家陣係你放ac又吾係佢放 好笑的是你=]
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-09-03
引用第50樓victor0529於2010-09-03 13:31發表的  :
你這句白痴好明顯係人身攻擊 難道很多人 _ _ _ 這不是事實嗎?你敢說這不是事實?假如這是假的,那gm用不用封別人bug招呀?
0~K&P#iR  
r/HCWs|  
確實大部份都係用改經升的 7(oA(l1V  
不過人地改經升300LV VX82n,'=t  
您係咪就一定要一齊改經升300LV? TVx `&C+  
"wuO[c&%/  
K[ [6A:  
請問一下改經同改招又關咩事呢? %q~q,=H$]  
fm`V2'Rm  
A)V*faD  
之前改經未出現的時候 01n132k  
玩家個個都改齊招=[ y4LUC;[n  
好似之前的崩天同聖罡明明就只有一個人有... ggiy{CdR  
點解無啦啦多咁多人有啊? E1tCY.N{  
就係因為有改招的存在=[ .c ~z^6x  
又因為動漫節又就到... D/~1?p  
所以先要封有改招的AC K!.t}s.t  
以防有玩家自己改哂招新招出黎玩=[ q*|Alrm  
EFljUT?&  
K5|~iW'  
而家情況一樣 >Q!}tbg~9  
咁多神手升300LV HZZZ [km  
相信U1好快就會開始要殺人AC=[ P.5l9N s(O  
自重吧 jU7[z$GX  
* Ogf6  
,a,2I  
引用第51樓victor0529於2010-09-03 13:35發表的  : )5LT!14  
6_])(F3+w.  
HKJBR)T  
N%xCyZ  
我人手升我自豪=] C}pm>(F~  
我根本就唔係讀書料=] Hz."4nhv  
離題233
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-09-03
引用第49樓魔法使命於2010-09-03 12:36發表的  :
咁又係... =g! Pw]  
真係奇佢又唔升到300LV先放AC R"V90bCf  
個垃圾AC我真係十蚊都比多佢=[ xucV$[f  
=>`z k^  
Ycspdl+(S$  
那請問「垃圾」這字詞你有何定義? 還有,如何才是「不是垃圾」的ac? 是不是剛新開的帳號? 我也有頗多,每個是20元買來的,竟也能換到我放的ac回來也有剩 wow 我也是第一次聽到的 我真是見識太少了 .......唉
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-09-03
引用第54樓victor0529於2010-09-03 13:44發表的  :
那請問「垃圾」這字詞你有何定義? 還有,如何才是「不是垃圾」的ac? 是不是剛新開的帳號? 我也有頗多,每個是20元買來的,竟也能換到我放的ac回來也有剩 wow 我也是第一次聽到的 我真是見識太少了 .......唉
bUm %#a  
bug的ac會有人收???
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-09-03
引用第54樓victor0529於2010-09-03 13:44發表的  :
.ZF%$H  
k+-?b(z)$  
用改經升的就是=]
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-09-03
引用第52樓狼刺於2010-09-03 13:43發表的  :
你不停地連回      晒曬d時間係度自己升←即係你真係用bug升? 原來自己升lv=讀書成績不見得光(你又知魔仔既讀書成績???) 佢冇圖又點?家陣係你放ac又吾係佢放 好笑的是你=]
"NLuAB. P  
%6uZb sa  
連回關bug升有咩關係? 笑死我了 還說好笑的是我   順帶一提 我的確不知道他的成績 也不知他讀咩學校 也不知是否一些污有惡習的人 但「自己升lv=讀書成績不見得光」是你自己講的 我可沒有講過 你用多些時間作羅緝思考好過啦
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-09-03
引用第57樓victor0529於2010-09-03 13:50發表的  :
連回關bug升有咩關係? 笑死我了 還說好笑的是我   順帶一提 我的確不知道他的成績 也不知他讀咩學校 也不知是否一些污有惡習的人 但「自己升lv=讀書成績不見得光」是你自己講的 我可沒有講過 你用多些時間作羅緝思考好過啦
z8t;jw  
其實講真你好煩 bug升的ac一定吾值$$ 請鎖post吧
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-09-03
引用第55樓狼刺於2010-09-03 13:45發表的  :
bug的ac會有人收???
dX/7n=  
I m I$~q'  
q{9 \hEeb  
我不知道 但ac我唔知點bug出泥?請指教