切換到寬版
  • 6743閱讀
  • 98回復

[推薦]死亡榙唔洗用異都勉強打爆既組合 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-18
`.~*pT*u  
近攻:奧龍 h`vT[u~l  
遠攻:邪鬼 (bpxj3@R  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! gLFSZ  
D#,A_GA{A  
防     EpT^r8I  
前防:龐士 H:Q4!<  
後防:約翰 benqm ~{\  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界! s[7/w[&  
 '"hSX=  
附助 A5 8P$#)?  
中附助:撤卡 `Um-Y'KE  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! /,< s9 :  
L6jwJwD  
加血 2H] 7=j  
前加血:米兒   I !lR 7%  
後加血:約翰 osO\ib_%  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   EIpz-"S  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血! B<.ZW}#v  
m.gv?  
總括說,陣容係 6B b+f"  
前3後3中1 SpIiM u(  
JCB3 BZg7&  
分折: [T3%Xt'4  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。 t3v_ o4`&  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, X-CoC   
米兒就用+hp! xMpgXB!'  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp! k5}Qx'/l  
打到去29floor以上,就: pI_:3D xe  
pOB<Bx5t  
K|D1  
近攻:奧龍 5]kv1nQ  
遠攻:龐士and撤卡 }dU!PZ9N)  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! SY}"4=M?l  
yYTO p^  
加血     !X[7 m  
後加血:約翰 ^FTS'/Q  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! >C5u>@%9O  
k|jr+hmn":  
到了35floor,d怪勁番d! .WBp!*4  
就: n-GoG(s..b  
lG[j,MDs  
v4X ` Ul*  
近攻:奧龍 Uu Zjf9}  
遠攻:邪鬼 tHM0]Gb}  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! OeZ"WO  
HqyAo]{GN  
B <G,{k  
後防:約翰 w)R5@ @C*  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! Zx: h)I  
j(>xP*il  
附助 xbCQ^W2YU|  
中附助:撤卡 ^8dCFw.rU  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! ]1[:fQF7/L  
.E7"Lfs-  
加血   * ]D{[hV  
後加血:約翰 mM{cH=  
釋:米米也存mp!   Jt}#,I,B  
S C}@eA'  
打boss: ?1LRR ;-x  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來! Q^xk]~G$(  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! m G+=0Rn^  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... "kVzN22  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔!
離線。825。
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-18
開多個話合戰組合 呀笨
假膠 :(
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-18
引用第1樓。825。於2010-02-18 19:39發表的  : ;=6E BP%  
開多個話合戰組合 呀笨
jCIY(/  
e個係有經驗,個個冇!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-18
我快要笑翻了
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
YO... 5g/,VMe  
我每個都黎深入研究研究
pt,L  
a !%,2|U  
;l ZKgi8`  
近攻:奧龍  >eQ.y- 4  
遠攻:邪鬼 0<NS1y  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 
   4OpzGZ4+  
奧龍狂用刀? zyUS$g]&  
指的是追風刃? g=Vu'p 3u  
點唔浪費mp? ' BS.:^  
結論:原來追風刃唔需要用MP出? (;%T]?<9#  
q!@!eC[b  
邪鬼用遠攻? 4gsQ:3  
邪鬼招鬼哭需要少許時間起手... *4}NLUVX  
當您面對一班敵人圍攻時您點遠法? ?4Rd4sIM$u  
結論:實行起來非常困難... =CZRX' +yN  
我唔相信邪鬼只會用1轉打塔... qqf*g=f  
而且一定會用到近攻招-唯我黎打塔掛? wC ruj`$  
好一個GD... #?j sC)  
G 2)F<Y  
3IlVSR ^py  
,aC}0t  
:T G;W,`.V  
k_7b0 dr%F  
防   40h$- VYT/  
前防:龐士 fs&$?mHL){  
後防:約翰 -P/DmSS8V  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!
kwc Cf2  
我想講龐士是多餘出黎的+_+ 3mo4;F,h9  
有約翰結界基本上足夠... RO,TNS~  
因為都只係1HIT... 7Y(Dg`8G  
\&;y:4&l8  
好一個前後方狂用結界... xd ^Pkf  
係LIFT封位就話姐... W/>a 1  
出完一個另外一個都唔見左啦=_=" K4<"XF1A:  
9n{Y6I x:  
dX@ic,?  
附助 ;M4[Liw~O  
中附助:撤卡 _#:7S sJ  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp!
OB$Jv<C@  
「附助 即係前後攻」您咁講的話... nH6SA1$kW  
即係個個都做得附助啦? Sq ]gU  
根本唔一定要撤卡=_=(撤卡廢的...) a'?;;ZC-  
我敢可以肯定終魔絕對來得比撤卡好!!! 9$ ;5J  
近就係咁魔煉,遠就終吞... -oyA5Y x0  
扣敵人血的效率絕對絕對來得比撤卡更好更快!!!! rSJ!vQo Cb  
&l1t5 !  
加血 A%Ka)UU+n  
前加血:  f(D'qV T{  
後加血:約翰 $) "\N  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   EHm *~Sd  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血!
?4/pE@RIy  
我想講: v7wyQx+Q  
約翰平衡之後是萬能的了!! ;WX.D]>{W  
8VMA~7^  
r+E!V'{C  
總括說,陣容係  s.i9&1 Y-!  
前3後3中1
WF~BCP$OR  
根本唔需要咩陣容... nLz;L r!  
7個人一定LAG死... s)r !3HS  
比我我最多2個人夠哂... 9U6$-]J  
其實得約翰一個就夠哂打塔!!  Yz_}*  
KYm8|]'g  
x,25ROaHY  
jeRE(3'Q  
p7;K] AW  
分折: {\`tt c>  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。   D!,5j_,j%  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, =JzzrM|V*  
米兒就用+hp!   ~Dq-q6-@t  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp!  ?j.a >{  
打到去29floor以上,就: '`k7l7I[@  
3Z9Yzv)A  
(l{8Ix s  
近攻:奧龍 {]]%0!n\  
遠攻:龐士and撤卡 0j!3\=P$  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! C78g|n{  
|nx3x   
加血    ="& GU%$  
後加血:約翰 MLHCBRi  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! 8p%0d`sX  
SQ4^sk_!  
到了35floor,d怪勁番d! cLf90|YFp  
就: a~0 ~Y y  
`J,>#Y6(J  
>: 6iFPP  
近攻:奧龍 yC\UT ~j/  
遠攻:邪鬼 t;w<n"  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! <PDCM8  
  |w|c!;,  
防    L?N&kzA  
後防:約翰 ,W)DQwAg  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! MSS[-}  
ZL<X* l2  
附助 F8-GnT xa  
中附助:撤卡   %"mI["{  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! ojnO69v  
?g+3 URpK  
加血   zU&Iy_Ke.  
後加血:約翰 qSr]d`7@  
釋:米米也存mp!   'fU#v`i  
p -.kBF  
好一個中途轉陣... O^8ZnN _+  
講問上到35樓您點換陣容? U? Jk  
{TNORbZz  
_`? cBu`  
   (yP1}?  
打boss: _dd! nU\A|  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!  q"2APvsv p  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! 1cOR?=G~  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... h6D4CT  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔! 
md+pS"8o;  
Ct)58f2  
「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... zni9  
您到底知唔知有閃身呢樣野?? q1:dcxR[  
隻怪唔會比您屈到死為止嫁傻豬... zb9G&'7  
9 fB| e|  
算吧... D2&d",%&f  
係您班友-6先嬴姐... .yy*[56X  
絕對黎亂的!!!
  $8eiifj  
================== =|E "  
算吧啦樓主... n/1t UF  
呢張係我的戰績... ;99oJD,  
拍攝日期為2009年5月10日下午5時05分28秒!!
N E9,kWI  
所需時間為:1小時56分10秒!!!  wkZwtq  
c%pf,sm'  
E42)93~C  
'/8/M{`s  
經過一年... hxL?6mhY  
我而家就黎240LV了... HfSx*@\s  
相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... .?6p~  
我今晚再放上戰績比大定睇... #b[bgxm  
[ 魔法使命在2010-02-18 23:30重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
要隻撒卡托撚
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-18
引用第5樓a1994109於2010-02-18 23:36發表的 : &q<k0_5Q  
要隻撒卡托撚
=|i_T%a  
我有同感+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-18
引用第6樓魔法使命於2010-02-18 23:41發表的  :
我有同感+_+
r gIWM"  
最易死係佢 .@)vJtH)  
&YY`XEG59O  
仲話要佢黎附助 c~(61Sn]  
q{&c?l*2  
佢等附助就差唔多
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-18
引用第7樓a1994109於2010-02-18 23:42發表的 :
最易死係佢
仲話要佢黎附助
.......
>gp53\  
由於想推翻佢的論點 $3"hOEN@5`  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . %}TJr]'F  
我今晚再放上戰績比大定睇..
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-18
引用第8樓魔法使命於2010-02-18 23:47發表的  :
由於想推翻佢的論點 =7}1NeC`  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . c #{ |sR5  
我今晚再放上戰績比大定睇..
0M;g&&mF  
我又試下打先:X
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-18
引用第9樓a1994109於2010-02-18 23:48發表的 :
我又試下打先:X
w98M #GqV  
大家一齊加油吧=]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-19
引用第4樓魔法使命於2010-02-18 23:16發表的  : B~}BDnu6  
YO... Z{vc6oj  
我每個都黎深入研究研究

「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... u:J( 0re  
.......
uq[5 om"  
有沒再耐D....... .Bkfe{^  
好彩我2張40樓的圖放在垃圾箱沒del~ wg[ +NWJ  
L *\[;.mk  
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-19
引用第10樓魔法使命於2010-02-18 23:53發表的  :
大家一齊加油吧=]
BYdG K@ouk  
打完啦囧 圖上傳中-.-
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-19
引用第12樓a1994109於2010-02-19 00:50發表的 :
打完啦囧
g:~q&b[q6  
結果如何+_+ {~]5QKg.  
我仲打緊+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-19
引用第13樓魔法使命於2010-02-19 00:52發表的  :
結果如何+_+ $s ,g&7*-  
我仲打緊+_+
0FL'8!e<  
_d7;Z%  
v1+.-hO  
y+$vHnS/jC  
p;7wH\c  
L~h:>I+pG  
x]hG2on!  
打漏左個心字-3-
冰の血繼限界!

離線幻扉
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-19
其實你放出黎係博插定點 K&{ _s   
其實你標題講定  [ 插我吧 ] 咁都應該夠
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-19
引用第14樓a1994109於2010-02-19 01:01發表的 :
]RadwH"0!  
Rq",;,0ZJ  
afaQb  
UWqX}T[^  
.......
/18fpH|  
囧.. DH$Nz  
我仲未打完+_+ .2rpQa/h  
吞天太高攻了+_+ 8eh3K8tL#  
完全唔夠您快+_+ *\iXU//^)  
老實講我用左太多時間打+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-19
引用第16樓魔法使命於2010-02-19 01:28發表的  :
囧.. cj2^wmkB  
我仲未打完+_+  9,tk  
吞天太高攻了+_+ PbxQ \.  
完全唔夠您快+_+ >*^SQ{9  
.......
z~2;u 5S&  
加油啊 我訓先:s
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-19
引用第17樓a1994109於2010-02-19 01:44發表的 :
加油啊 我訓先:s
DKNcp8<J  
岩岩打完+_+ M'NO M>8  
T!1XL7  
{Bpu-R&T  
>GDf* ox[  
AG G xx?I  
MJn=  
%^u e  
K8v@)  
raR=k!3i  
_|COnm  
'SWK{t \4  
+ a+DiD>./  
;;432^jD  
$o ;48uV^  
0.U- tg0  
J[\8:qE  
q9Lq+4\  
V#~.n ;d  
&sJ6k/l  
?:7$c  
rFW,x_*_vP  
kr44@!s+'  
H00iy$R  
- G=doP0  
U@}P]'`'f  
`mS0]/AV/  
K[q-[q#yc  
LP?*RrM  
Ed#Hilk'  
VF~kjH2>  
xr^fP~V|)0  
(w%9?y4Q  
Ol8Yf.e_  
Li EDTXRz  
'*K%\]  
aOmQ<N]a  
%^iBTfq2hc  
MX|@x~9W  
oe=W}y_k  
suN}6C I  
'lgS;ItpKu  
#*"I?B/fd8  
.ITTYQHv)  
80LN(0?x  
ca'c5*Fs  
C]krJse@  
sQO>1bh  
yk2XfY  
K6nNrd}p:  
I%mGb$ Q  
KP gzB^>  
ZP<OyX?  
S6{y%K2y&  
)kE1g&  
*nHkK!d<N  
Gr~J-#a3~D  
fs, >X!l+  
!*,m=*[3  
]ia{N  
8@KGc )k  
_$T.N  
zHXb[$ Q  
v;Rm42k  
yY80E[v  
$A)[s$  
40樓之大戰!! q)RTy|NJ^  
HQc^ybX5  
`OWwqLoeA  
)yS S2  
;Hu`BFXyD  
.R&jRtb/E  
n-CFB:L  
Z07SK ' U  
oox;8d4}y  
同GM一齊雙雙倒地(?) (usPAslr  
I:] Pd  
rKr\Qy+q  
見識到咩叫GM神打上身+_+ (_Rl f$D  
;@<e]Ft  
mHc5NkvQC  
一人打一隻+_+ gV-A +;u  
Yi|Nd;  
Az6tu <  
ohPDknHp  
bO }9/Ay  
點解GM仲快過我打死大卡嫁=_=" W;.L N<bx  
q]gF[&QZ  
 *,e `.  
ifadnl26 s  
WIN左+_+ Gp1?drF6  
eMUt%zvb  
BBj>ML\X  
成績表+_+ Mu$"fYKf"  
<a& $D  
合共用左2小時25分+_+
[ 魔法使命在2010-02-19 02:16重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-19
引用第18樓魔法使命於2010-02-19 01:45發表的  :
岩岩打完+_+
a7TvX{<d  
.......
'A'[N :i  
影左甘多相都不lag死 !?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個