切換到寬版
  • 6664閱讀
  • 98回復

[推薦]死亡榙唔洗用異都勉強打爆既組合 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-18
v\gLWq'  
近攻:奧龍 {j?FNOJn  
遠攻:邪鬼 xQ-<WF1i  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! *xxx:*6rk;  
KE5kOU;  
防     q]ku5A\y  
前防:龐士 kW Ml  
後防:約翰 p Z|V 3  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界! x_N'TjS^{  
x;P_1J %Q  
附助 .\ULbN3Z  
中附助:撤卡 d9f C<Tp  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! XH4  
%+W{iu[|  
加血 |^"1{7)  
前加血:米兒   )Xz,j9GzJS  
後加血:約翰 rxvx  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   MDZ640-Y  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血! ifMRryN4  
wo;~7K  
總括說,陣容係 ArI2wM/v  
前3後3中1 8oy^Xc+  
~*&H$6NJS  
分折: NqazpB*  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。 oi&VgnS k  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, HSE!x_$  
米兒就用+hp! *k(XW_>  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp! dC3o9  
打到去29floor以上,就: ,GbR!j@6  
Q^9_' t}X  
Xv5wJ lc!d  
近攻:奧龍 17%,7P9pg  
遠攻:龐士and撤卡 /$xU  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! WTQ\PANAaR  
.nf#c.DI  
加血     B:yGS*.tu  
後加血:約翰 Mlg0WrJ|2  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! D(@S+r_ota  
hc(#{]].  
到了35floor,d怪勁番d! j ?3wvw6T  
就: ` xEx^P^7  
$kdB |4C  
6EoMt@7g  
近攻:奧龍 oQ/E}Zk@  
遠攻:邪鬼 ]KKS"0a  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! "yy5F>0Wt  
>-RQ]?^  
ntX3Nt_n  
後防:約翰 :\`o8`  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! k<nZ+! M  
 twHVv  
附助 UawyDs  
中附助:撤卡 :gv{F} ##  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! >UTBO|95y  
\g&,@'uh  
加血   y4 #>X  
後加血:約翰 "rALt~AX  
釋:米米也存mp!   }z'8Bu  
h ohfE3rd  
打boss: T[w]o}>cW  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來! $D~0~gn~  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! 6m/r+?'  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... w_ "E*9  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔!
離線。825。
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-18
開多個話合戰組合 呀笨
假膠 :(
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-18
引用第1樓。825。於2010-02-18 19:39發表的  : JMC KcZ%N  
開多個話合戰組合 呀笨
S3C]AhW;  
e個係有經驗,個個冇!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-18
我快要笑翻了
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
YO... dn+KH+v  
我每個都黎深入研究研究
\ :sUL!  
xJ 8M6O8  
*vxk@ `K~  
近攻:奧龍  mxC;?s;~  
遠攻:邪鬼 zu{P#~21  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 
   ,!y$qVg'\f  
奧龍狂用刀? PiIpnoM  
指的是追風刃? Vn}0}Jz  
點唔浪費mp? ?P`K7  
結論:原來追風刃唔需要用MP出? a~}OZ&PG  
1};Stai'  
邪鬼用遠攻? 9}<ile7^  
邪鬼招鬼哭需要少許時間起手... <0&*9ZeD  
當您面對一班敵人圍攻時您點遠法? xF'EiX~  
結論:實行起來非常困難... E A1?)|}n  
我唔相信邪鬼只會用1轉打塔... WiR(;m<g  
而且一定會用到近攻招-唯我黎打塔掛? ]Ie 0S~  
好一個GD... J @1!Oq>  
[D4SW#  
*C*U5~Zq7:  
WlC:l  
k"iOB-@B+  
?mxMk6w  
防   m@v\(rT.  
前防:龐士 IK=a*}19L  
後防:約翰 |&)dh<  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!
 Yk Ki|k  
我想講龐士是多餘出黎的+_+ SsDmoEeB[  
有約翰結界基本上足夠... qi D@'Va\  
因為都只係1HIT... k2tF}  
@9RM9zK.q  
好一個前後方狂用結界... {qJ1ko)$  
係LIFT封位就話姐... L+i=VGm0  
出完一個另外一個都唔見左啦=_=" BG]#o| KW  
?X<eV1a   
Zt{[ *~  
附助 L48_96  
中附助:撤卡 Hd ={CFip  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp!
A[{yCn`tM  
「附助 即係前後攻」您咁講的話... ,Ah;A [%?~  
即係個個都做得附助啦? FHg 9OI67  
根本唔一定要撤卡=_=(撤卡廢的...) 8^1 Te m  
我敢可以肯定終魔絕對來得比撤卡好!!! D.u{~  
近就係咁魔煉,遠就終吞... V5>B])yQ  
扣敵人血的效率絕對絕對來得比撤卡更好更快!!!! )' cMYC  
/%1ON9o>  
加血 2-v%`fA  
前加血:  !PQ<04jA!  
後加血:約翰  SRDp*  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   p%=u#QNi  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血!
)}Kf=  
我想講: #r\4sVg  
約翰平衡之後是萬能的了!! .|fH y  
\V~eVf;~  
7.j?U  
總括說,陣容係  By4<2u38u  
前3後3中1
rw JIx|(  
根本唔需要咩陣容... bw Mm#f  
7個人一定LAG死... ;$wVu|&  
比我我最多2個人夠哂... U$A]8NZ$S  
其實得約翰一個就夠哂打塔!!  `d`T*_  
^Y \"}D  
SO'vp z{  
N<VJ(20y  
&@OT*pNna  
分折: ZKTz ,  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。   dcN22A3  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, 6?J i7F  
米兒就用+hp!   &n:.k}/P  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp!  QlU8uI[dk  
打到去29floor以上,就: U!\.]jfS  
9qzHS~l  
WW~sNC\3`(  
近攻:奧龍 Kis"L(C  
遠攻:龐士and撤卡 yWo; a  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! ?%[@Qb=2  
B W*rIn<?G  
加血    ~=l;=7 T  
後加血:約翰 S_UIO.K  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! . 3T3E X|G  
meO:@Z0  
到了35floor,d怪勁番d! c<Tf 2]vZE  
就: o]oum,Q  
]&+s6{}  
YUy0!`!`  
近攻:奧龍 F{;((VboN  
遠攻:邪鬼 RMu~l@  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! "J_9WUN  
  BpP y&  
防    yl +gL?IES  
後防:約翰 aj{Y\ 3L  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! .p" xVfi6  
$DaNbLV  
附助 r52gn(,  
中附助:撤卡   Btn]}8K  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! ; )@~  
p6!x=cW  
加血   hT+_(>hT  
後加血:約翰 VTY 5]|;  
釋:米米也存mp!   f(y:G^V  
S3 Xl  
好一個中途轉陣... =W!/Z%^*8  
講問上到35樓您點換陣容? B*Dz{a^.:  
sWnLEw  
G3Aes TT|  
  e8?jmN`2  
打boss: @Z:l62l=bE  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!  6A+nS=  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! =^,m` _1  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... k>si5'W  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔! 
MeZf*' J  
VQOezQs\  
「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... 5D//*}b,  
您到底知唔知有閃身呢樣野?? 7Kxp=-k  
隻怪唔會比您屈到死為止嫁傻豬... oV78Hq6  
>e5 qv(y]  
算吧... v O_*yh1  
係您班友-6先嬴姐... :nOFR$ W  
絕對黎亂的!!!
  )R1<N  
================== tJ$_lk ~6q  
算吧啦樓主... PtiOz :zV  
呢張係我的戰績... 'c$+sp ?  
拍攝日期為2009年5月10日下午5時05分28秒!!
%YqEzlzF  
所需時間為:1小時56分10秒!!! 0*{%=M  
)|# sfHv7  
gT6jYQ  
D_zZXbNc  
經過一年... suDQ~\ n  
我而家就黎240LV了... hf&9uHN%7m  
相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... 8XE7]&)];  
我今晚再放上戰績比大定睇... -r]W  
[ 魔法使命在2010-02-18 23:30重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
要隻撒卡托撚
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-18
引用第5樓a1994109於2010-02-18 23:36發表的 : TAW/zpps$  
要隻撒卡托撚
kMN~Y  
我有同感+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-18
引用第6樓魔法使命於2010-02-18 23:41發表的  :
我有同感+_+
_xhax+,! ~  
最易死係佢 Uz]|N6`  
YNi.SXH  
仲話要佢黎附助 5$C-9  
T9    
佢等附助就差唔多
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-18
引用第7樓a1994109於2010-02-18 23:42發表的 :
最易死係佢
仲話要佢黎附助
.......
t"oeQ*d%  
由於想推翻佢的論點 _X x/(.O  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . :d'8x  
我今晚再放上戰績比大定睇..
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-18
引用第8樓魔法使命於2010-02-18 23:47發表的  :
由於想推翻佢的論點 SXP]%{@ R/  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . V(!V_Ug9.  
我今晚再放上戰績比大定睇..
$/Uq0U  
我又試下打先:X
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-18
引用第9樓a1994109於2010-02-18 23:48發表的 :
我又試下打先:X
h^P#{ W!e\  
大家一齊加油吧=]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-19
引用第4樓魔法使命於2010-02-18 23:16發表的  : ?+8\.a!  
YO... [mueZQyI?0  
我每個都黎深入研究研究

「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... >^{yF~(  
.......
u_Z+;{]Pj  
有沒再耐D....... e&>2 n  
好彩我2張40樓的圖放在垃圾箱沒del~ F_P~x(X  
fI|$K )K  
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-19
引用第10樓魔法使命於2010-02-18 23:53發表的  :
大家一齊加油吧=]
NwfVL4Xg  
打完啦囧 圖上傳中-.-
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-19
引用第12樓a1994109於2010-02-19 00:50發表的 :
打完啦囧
6wg^FD_Q  
結果如何+_+ dD@(z: 5M\  
我仲打緊+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-19
引用第13樓魔法使命於2010-02-19 00:52發表的  :
結果如何+_+ `wU!`\  
我仲打緊+_+
%N_%JK\{@  
)WFr</z5bA  
)=-szJjXZ  
] }X  
Vf1^4 t  
Dum9lj  
N4HqLh 23H  
打漏左個心字-3-
冰の血繼限界!

離線幻扉
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-19
其實你放出黎係博插定點 {+b7sA3  
其實你標題講定  [ 插我吧 ] 咁都應該夠
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-19
引用第14樓a1994109於2010-02-19 01:01發表的 :
BTrn0  
l%i+cOD  
|#N&akC  
 'H<\x  
.......
8, >P  
囧.. )wh A<lC  
我仲未打完+_+ QkC (uS  
吞天太高攻了+_+ }*"p?L^p{  
完全唔夠您快+_+ "g8M0[7e3  
老實講我用左太多時間打+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-19
引用第16樓魔法使命於2010-02-19 01:28發表的  :
囧.. *c+ (-  
我仲未打完+_+ 5/Uy{Xt  
吞天太高攻了+_+ <2qr}K{'A  
完全唔夠您快+_+ #Mw8^FST  
.......
#>+HlT  
加油啊 我訓先:s
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-19
引用第17樓a1994109於2010-02-19 01:44發表的 :
加油啊 我訓先:s
C{xaENp  
岩岩打完+_+ yZU6xY  
6H WE~`ok6  
`% "\@<  
t pQ(g%  
YWO)HsjP  
T;a}#56{^  
~H<6gN<j(.  
czgO ;3-C  
" 9wvPC ^  
?ri?GmI|  
>rmqBDKaQ  
ZdWm:(nkU  
6Vnsi%{  
Nkth>7*  
a:OQGhc=  
K)|G0n*qS  
U@)eTHv}6  
0{p#j~ZhC  
` *N[jm"  
K+K#+RBK  
k:#!zK}  
[ =9T*Sp  
ep)n_!$OH"  
`V)8 QRN(  
NgGp  
Y>dzR)~3[  
W ]?G}Q;  
;~ $'2f~U  
XZ]uUP  
vDhh>x(  
ND#Yen ye  
SaAFz&WRl  
Q}K"24`=  
s %``H`  
&4x}ppX  
oC: {aK6\  
G+"t/?/  
li'YDtMKCY  
 JWhdMU  
:tB1D@Cb6  
c&?m>2^6  
/}fHt^2H  
{{D)YldtA  
%i9E @EV  
m_?~OL S  
"R1NG?; q  
#64-~NVL_  
+-U- D?-  
Kp~VS<3  
t?-n*9,#S  
BB!THj69a6  
j<99FW"@e  
0$)>D==  
6azGhxh  
2Aazy'/  
~Z?TFg  
Xq]w<$  
Fa Qe_;  
L~rBAIdD  
vrhT<+ q  
JPc+rfF  
R'bTN|Cq  
+\c5]`  
Bs_s&a>  
, j2Udn}  
40樓之大戰!! V6&! 9b  
9~5uaP$S  
5j<mbt}  
:I j{s  
o WrKM  
'EEJU/"u  
"$Z= %.3Q  
Vod\a 5c  
dGYn4i2k?  
同GM一齊雙雙倒地(?) mPtZO*Fc  
Yq0| J  
* 8yAG]z  
見識到咩叫GM神打上身+_+ "3)C'WlEy/  
0neoE E  
Qcq`libK  
一人打一隻+_+ ? Wr+Q  
b9KP( _  
M=.n7RY-  
.779pT!,M  
?cBwPetp  
點解GM仲快過我打死大卡嫁=_=" o/$}  
szZr4y<8|1  
e#L8X {f  
w;[NH/A^a  
WIN左+_+ _(W+S`7Z  
Xtq_y'I  
g 2LM_1\  
成績表+_+ *v jmy/3  
h:b)Wr  
合共用左2小時25分+_+
[ 魔法使命在2010-02-19 02:16重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-19
引用第18樓魔法使命於2010-02-19 01:45發表的  :
岩岩打完+_+
 &=@IzmA  
.......
'Vzp2  
影左甘多相都不lag死 !?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個