切換到寬版
  • 3959閱讀
  • 46回復

[自創小說]高叉魔王攻打撒旦教 PART1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線28758047

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-28
撒旦教主:他們差不多到了 ~tn*y4uK  
,>V|%tD'  
白帝:教主咩事? kq8:h  
$IA(QC_]AO  
撒旦教主:高叉一族挑戰我們 1T!b# x4  
"n," >  
                    (一羣人來到) xm b]L:4F  
%N7b XKDP  
eZIqyw  
3h aYb`  
高叉魔王:你好 撒旦教主 fAm^-uq[  
z4b2t}  
撒旦教主:你好 TDs=VTd@Z  
<w` R ;  
高叉魔王:現在我介紹我的手下比你認識 _(5SiK R  
21bvSK  
撒旦教主:是誰 |)* K#%j  
b4ZZy w  
高叉魔王:T back男士 他是我的手下 威力強大 QxH%4 )?  
R22YKXU  
安德魯:我想挑戰他 fPZt*A__  
$[T^ S  
T back男士:好 'Xo if"  
v{Al>v}}n  
              (安德魯用組邊血彈攻T back男士全吃) V$VqYy9 *  
LdwWB `L  
安德魯:又話威力強大原來三腳貓功夫 I?uU }NK  
z6]dF"N  
T back男士:哇 好熱牙牙牙 q.U` mtS  
9u^PM  
T back男士:我仲有絕招 -;20|US)u  
6X~.J4  
        (T back男士用箭西拳攻安德魯全反彈比T back男士全吃) u n\!K  
+%7v#CY &  
T back男士:沒可能 'FgBYy/  
P}29wrIZ  
白帝:看來呢個人威力好差 bGOOC?[UX  
JS <S?j?*/  
安德魯:(心想)呢個T back男土同我的實力差好遠 t'|A0r$  
&l"/G%W  
高叉魔王:好勵害 :JH#*5%gQ:  
z0+LD  
T back男士:好熱牙好 E;/WP!/.  
f(:+JH<P~  
高叉魔王:T back 你沒用 njtz,qt_;G  
2 -72 8  
T back男士:比一次機會 W @`2+}  
X]8(_[Y  
高叉魔王:我唔會比機會你 Q^prHn*@  
px8988X  
高叉魔王 用雷電將T back男士自爆) 1K?RA*aj  
T back男士:哇 好熱下 救命 C]414Ibi  
*`Swv`  
撒旦教主:呢個人兩三下比人打敗實在太勁 哈哈 4l7TrCB  
c.dk4v%Y5  
高叉魔王:你  唯有最後一招 1DgR V7  
#%O|P&rA  
白帝:有咩招快D出 h/5|3  
AD K)p?  
      (突然有人出現) SK [1h3d  
E-IVv  
動感超人:哈哈 N;4bEcWjp  
fqrQ1{%UH  
高叉魔王:係你 V 6I77z  
mivb}cKM  
                        完 0b6jGa  
[ 此帖被28758047在2008-08-29 01:30重新編輯 ]
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-09-16
引用第45樓mankit94104於2008-09-16 20:49發表的  :
佢唔係交友區貼相果個- - K&ZN!VN/p  
交友區貼相果個冇星架個名- -
]QKo>7%[  
車- - A,67)li3  
原來係咁- - GsIVx !  
編輯下個帖先- -
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-09-16
引用第44樓牙歷於2008-09-16 20:42發表的  :
真少見._. lXtsnQOOK  
你竟然來我的地頭回帖._.
P:D;w2'Q  
佢唔係交友區貼相果個- - 8\WV.+  
交友區貼相果個冇星架個名- -
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-09-16
引用第43樓雪糕☆於2008-09-16 20:38發表的  : Qb%o%z?hee  
加油- - r[?GO"ej5  
第1次唔錯
K;z$~;F  
蠟筆小新- -? (E;+E\E  
我記得係青少年及兒童不宜 - -
[ 此帖被牙歷在2008-09-16 21:09重新編輯 ]
離線雪糕☆
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-09-16
加油- - )J*M{Gm6i  
第1次唔錯
離線7088

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-08-30
引用第41樓波仔xd於2008-08-30 00:47發表的  :
算啦- -你咁講搞到我都覺得自己係 oXjoQ  
.......
}* \*<d 3  
唔係呃post KomMzG:  
只係離左題 @XJ#oxM^  
回:樓主係咪係c字頭論壇發個個-.-
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-08-30
引用第40樓7088於2008-08-30 00:44發表的  :
唔好咁-.- cZJ5L>ox  
我只係講笑
e|?eY)_  
j]FK.G'  
eT Fep^[  
3.@LAF  
算啦- -你咁講搞到我都覺得自己係 5 w(nttYH  
HKr}"`I.  
都係吾用"-3-"  <--衣個符號- - s7afj t  
76bMy4re  
PS"我地等同呃POST- -?等扣分/___\
離線7088

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-08-30
引用第39樓波仔xd於2008-08-30 00:44發表的  :
可能係-3-  <---衣個符號吧-V- RyP MzxV  
.......
PW|=IPS  
唔好咁-.- BPa,P_6(  
我只係講笑
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-08-30
引用第38樓7088於2008-08-30 00:40發表的  :
緊係話串樓主個個 1cv~_jFh  
ps:點解你講野好似女人型-_-(唔識打,唔係人身攻擊-.-)
=/_uk{  
+}N'Xa/Jt  
(ix .  
O >pv/Ns  
可能係-3-  <---衣個符號吧-V- hVmnXT 3Z  
t"Ci 1"U  
但係咁樣講法-___-||| @J&korU  
WB?HY?[r  
搞到我HURT"哂/____\
離線7088

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-08-30
引用第36樓goldcat0807於2008-08-30 00:38發表的  :
野蠻既血? p d#Sn+&rf  
係咪璇瓏XD
.......
^e_LnJ+  
有幾腦殘-.- i ? ~-%  
我只係正經咁慢慢回帖..(默 n'v\2(&uYN  
引用第37樓波仔xd於2008-08-30 00:40發表的  : /$CTz xd1  
Rz jUrt  
gT_KOO0n  
>P:X\5Oj  
五星- -話我定話火仔先-3-
cu($mjC@T  
緊係話串樓主個個 Cp(2]Eb  
ps:點解你講野好似女人型-_-(唔識打,唔係人身攻擊-.-)
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-08-30
引用第35樓7088於2008-08-30 00:35發表的  :
應該係榮譽+四星VS五星 uy'seJ  
不過都唔關事 R,G*]/r`  
你真係講哂公道說話 :R,M Y"(  
唔似d人蠻不講理 s:}? rSI  
.......
x{SlJ%V  
x_nwD"   
^~;ia7V&2  
其實只係路過- -不過咁講法可能又有一個憎我既人/____\ "0PrdZMx  
%`yfi+e  
WHY/x /$  
引用第36樓goldcat0807於2008-08-30 00:38發表的  : L"|Bm{Run  
X`KSj N&(  
]alc%(=  
野蠻既血? & "&s,  
係咪璇瓏XD \~l_w ,Poo  
w!7ApEH1  
.......
Sp80xV_B  
E(P 6s;LZ  
3&+dyhL'w  
五星- -話我定話火仔先-3-
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-08-30
引用第35樓7088於2008-08-30 00:35發表的  :
應該係榮譽+四星VS五星 tk%f_"}  
不過都唔關事 PC_!  
你真係講哂公道說話 F3}MM dX  
唔似d人蠻不講理 Af;Pl|Zh[  
.......
eBrNhE-[G]  
 l(?B0  
野蠻既血? _]`7et\=  
係咪璇瓏XD @.e X8~3=  
w(Z?j%b  
P.S榮譽,四星,五星你地d帖睇都睇到人腦殘= =
離線7088

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-08-30
引用第34樓波仔xd於2008-08-30 00:16發表的  : d05xn7%!{  
真係正到爆-V-
榮譽會員VS五星會員
等我無聊UP幾句先- - $+*nb4  
.......
|Kd#pYt%O  
應該係榮譽+四星VS五星 ] 3{t}qY$A  
不過都唔關事 nje7?Vz  
你真係講哂公道說話 ,n/]ALz>~  
唔似d人蠻不講理 fu "cX;  
下面張圖比某人既 :,l7e  
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-08-30
真係正到爆-V- / FcRp,"  
g&$=Y7G  
榮譽會員VS五星會員 6@N,'a8r  
0JlNUO5Nt  
等我無聊UP幾句先- - 9-42A7g^C  
nGF +a[Z  
火仔,,,我覺得你真係吾岩 1sqE/-v1_^  
P(D>4/f3"  
就算冇睇糯米話你,,,我都諗住用引用話你 yfG;OnkZ  
pR S!  
講講道理,,,如果你話佢成日話你膠文之類說話 V:n0BlZ,B  
OIblBQ!  
我就吾知啦下-V-我又未睇過你D"文 0?7yM:!l  
"V|Rq]_+%  
但係我見到你自己無啦啦又話人 }t)+eSUA  
Fw<"]*iu  
咁吾通人地話人膠文,,你又跟埋佢學埋人? -b-a21,m>  
j 6qtR$l|  
若果你咁話人,,等同話自己 N*Aw-\Bk  
AFAg3/  
我咁講吾係話幫邊個-V-只係吾順眼 |qNe_)  
fs! dI  
同埋,,幫邊個,,,叫米哥  都吾一定叫做馬屁精 \dk1a  
%ih\|jR t  
如果你有一個好尊敬既人,,,比人話你係馬屁精 hfwJZ\_60  
% N8I'*u  
你受吾受得起? :U?g']`Z##  
Qte5E}V`  
回返題-V-故事入面口語化左係比書面較難睇 b'z $S+  
C>Ik ;  
同埋D"人名吾好跟小新D"名- - *rq*li;  
?qjdmB|w  
可能比某某人話咩咩精之類-V-
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-08-30
引用第31樓火仔於2008-08-30 00:08發表的  :
比呀比呀,大家齊齊死炸,一味話我青山,你又知既,話唔賣你你嵐人元出來,原本要10年,之後因為冇事先出番來,出到來又嵐到去同人嘈,之後比人抓,拜老手,你不如拜賣佢做你呀哥.係到嘈,叫你做馬屁怪都算比面你,唔叫馬屁怪呀,叫你做拍馬屁王都得,係到嘈嘈嘈,唔鋸搵板主,係未到扮哂硬膠
yX&# rI  
嵐人元? Pp?P9s {  
係咪瘋人院 Q7+WV`&  
唔該想寸人首先學好係咩字 9wL2NC31Q  
你咁樣寸人比人笑 ^%\a,~  
仲有馬屁怪同馬比怪有咩唔同 kepuh%KY[  
咩叫你做馬屁怪已比面你 ) 57'<  
唔叫你做馬屁怪 [MeivrJ+  
唔一樣嫁? ?'V78N sA  
佢扮先硬膠 maa pX/J  
唔似得d人唔扮都硬膠
離線7088

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-08-30
引用第30樓糯米滋於2008-08-30 00:08發表的  :
你06年-10-31號申請 ckX8eg!f  
我06年-05-22號申請 #hBqgG:>  
咁我問你 W 8<Qgp V*  
邊個係度耐d? ,.Gp_BI  
.......
lg|6~=aQ  
我都估唔到d人咁鬼勁 AG >D,6Y  
咁就叫拍馬屁 tN{0C/B9  
喂喂 專稱都叫拍馬屁 冇野呀 X0*+]tRg  
d人真係唔識講道理 orJ|Q3c)d  
我未見過d人咁鬼自大囉
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-08-30
引用第29樓7088於2008-08-30 00:05發表的  : _3 !s{  
我再比d野大家睇 J#d,?  
B)k/]vz)*D  
比呀比呀,大家齊齊死炸,一味話我青山,你又知既,話唔賣你你嵐人元出來,原本要10年,之後因為冇事先出番來,出到來又嵐到去同人嘈,之後比人抓,拜老手,你不如拜賣佢做你呀哥.係到嘈,叫你做馬屁怪都算比面你,唔叫馬屁怪呀,叫你做拍馬屁王都得,係到嘈嘈嘈,唔鋸搵板主,係未到扮哂硬膠
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-08-30
引用第28樓火仔於2008-08-30 00:04發表的  :
你就傻仔,佢叫老手,邊個老d借問聲,我又06佢又06,仲有你咁樣都人身攻擊,馬屁怪,你唔係叫7088.你叫7087,又柒又白痴,硬硬地
%4VM"C4[  
你06年-10-31號申請 5P*jGOg.  
我06年-05-22號申請 319 4]  
咁我問你 ; <- f  
邊個係度耐d? + fvVora  
HmXxM:[4;  
難道你而家唔係人身攻擊嗎? Njo.-k  
話人白痴,硬同柒 j+.E#:tu"  
唔知呢d算唔算人身攻擊?
離線7088

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-08-30
我再比d野大家睇 *R&77 o7  
收聲啦,死奧龍,估我唔知你係麥水,160lv死奧龍,你到拍馬屁,你都幾鍾意拍馬屁,竟然話我唔要面,好似你唔要面多,咁串柒柒,好,成全你,跳ser去tst同我個ex打,唔怕架,咁鍾意做拍馬屁呀啦,我就成全你 T+V:vuK  
馬屁怪,收聲啦,你咩新鮮羅白皮,番去你個死人亂到
5=s|uuw/  
Quote:首先 我冇隻150lv Lxa<zy~b  
第二 你係咪青山出黎 RG1#\d-fE  
第三 唔通差話好呀?唔倨咪出黎ibbs .. 3&X5*-U  
你就青山,咁你又知我叫火仔,下,仲有你160lv我打錯野唔好意思囉,馬屁怪,你唔鋸就去tst搵我
'fb&3  
某個係tst叫火仔係其他ser叫屎上的人pm我既內容 ,[n=PJVw/  
仲有最後一樣野 zPvTRW~H\  
糯米滋 8v)Z/R-  
m記叔叔(恰吉版) 7vqE @;:dt  
  AfW:'>2  
c:DV8'f T  
787i4h:71  
級別: 榮譽會員 nQw, /L k  
(!ud"A|ab4  
i;2V   
發帖: 11371 +SFo2Wdr43  
icash: 2552 B)DtJ f  
宣傳: 0 o hPXwp? ]  
公會組織: 藍藍路fans club voN,u>U  
火仔 `?N|{kb  
爆急收神風爆裂 %H"AHkge:a  
  mqQ //$Y   
1 RyvPP  
o`jVd,aj  
級別: 五星會員 !;PKx]/&  
0@!-+}i  
Mc|UD*Z  
發帖: 2690 }e1]Ib!  
icash: 9428 h>NuQo*  
宣傳: 0 c }7Rt|`c  
公會組織: 疾風俠義堂 r-}C !aF]  
以上話語給某個以為自己大哂既人 ^@maF<Jb  
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-08-30
引用第26樓7088於2008-08-30 00:02發表的  :
sorry H|!|fo-Tx  
我諗你搞錯左d野 DmpD`^?-L  
我叫7088 yFqB2(Dv  
佢講得好我緊係會專重一個老手 "\Nn,3 qp  
.......
)mXu{uowr  
你就傻仔,佢叫老手,邊個老d借問聲,我又06佢又06,仲有你咁樣都人身攻擊,馬屁怪,你唔係叫7088.你叫7087,又柒又白痴,硬硬地
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個