切換到寬版
  • 3932閱讀
  • 46回復

[自創小說]高叉魔王攻打撒旦教 PART1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線28758047

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-28
撒旦教主:他們差不多到了 +(q r{G?  
<&M5#:u  
白帝:教主咩事? aJNsJIY+  
).C>>1ZC  
撒旦教主:高叉一族挑戰我們 p_3VFKq>0  
5bK:sht  
                    (一羣人來到) c$hoqi |tD  
y3V47J2o  
t&bE/i_T  
=)6|lz^  
高叉魔王:你好 撒旦教主 BxxqzN+  
8=sMmpB 7u  
撒旦教主:你好 G!ryW4  
ybm&g( -\  
高叉魔王:現在我介紹我的手下比你認識 n lvDMZ  
~65lDFY/  
撒旦教主:是誰 ]7dal [i  
\l;H !y[  
高叉魔王:T back男士 他是我的手下 威力強大 ==7=1QfP  
8\Z/mU*4  
安德魯:我想挑戰他 @)@hzXQ  
!.={p8X-x  
T back男士:好 CH h6Mnw  
!3at(+4  
              (安德魯用組邊血彈攻T back男士全吃) Lr(wS {  
b(g?X ( &  
安德魯:又話威力強大原來三腳貓功夫 OEN'c0;5  
^UpwVKdP  
T back男士:哇 好熱牙牙牙 (e{pAm  
oU~e|  
T back男士:我仲有絕招 1Yv#4t  
[SLBA_d  
        (T back男士用箭西拳攻安德魯全反彈比T back男士全吃) I03 45Hc  
w`0r`\#V/  
T back男士:沒可能 G|]39/OO3{  
w~9=6|_  
白帝:看來呢個人威力好差 {I _I$x_  
m`ab5<%Gn  
安德魯:(心想)呢個T back男土同我的實力差好遠 le`_    
gI~jf- w  
高叉魔王:好勵害 $3n@2 N`  
<wt9K2,  
T back男士:好熱牙好 W>7o ec  
OK9D4 7X  
高叉魔王:T back 你沒用 Os7 3u#!'  
Mj@ 0F 2hy  
T back男士:比一次機會 (hX}O>  
& 5YI!; q,  
高叉魔王:我唔會比機會你 %g&i.2v  
=}AwA5G  
高叉魔王 用雷電將T back男士自爆) A|U_$!cLZ  
T back男士:哇 好熱下 救命 $lrq*Nf9c  
HPR*:t  
撒旦教主:呢個人兩三下比人打敗實在太勁 哈哈 jG3i )ALx  
[I` 6F6  
高叉魔王:你  唯有最後一招 eqE%ofW  
\=/^H  
白帝:有咩招快D出 Me*]Bh  
Z66@@?`  
      (突然有人出現) S}*%l)vfR  
mI~ k@!3  
動感超人:哈哈 H0B"?81  
&ExYul  
高叉魔王:係你 !Q5ip'L  
3$`qy|=zO  
                        完 M e  
[ 此帖被28758047在2008-08-29 01:30重新編輯 ]
離線28758047
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-28
Re:高叉魔王攻打撒旦教 PART2
動感超人:高叉收手 你悟會夠我地撒旦教鬥 ou@ P#:<B  
高叉魔王:唔好睇小我 我怕你輸 )#dP:  
動感超人:龍翼 你去打高叉魔王的手下-絲物男 ^25[%aJI  
極惡龍翼:是 yVM 1W"Q  
高叉魔王:算 你都唔夠我打 29#;;n}p  
動感超人:味必 咁開戰 x+9aTsZ  
          (動感超人用雷力槍攻高叉魔王全吃) MW+]w~7_Q  
高叉魔王:(心想)威力唔錯 b|*A%?m  
動感超人:不錯的力量 $fY4amX6Z  
      (高叉魔王用回力彈攻動感超人全擋 動感超人用雷力攻高叉魔王全吃) rX#} 2  
高叉魔王:好熱牙 好熱牙 *lIK? "mo  
安德魯:連高叉魔王都輸 唉 `_'I 9,.a  
        (安德魯用鋼鐵拳打高叉 高叉全吃) 3RP}lb  
高叉魔王:好熱牙好熱牙 b&Sk./ J6  
安德魯:嘿嘿 bg)yl iX  
                    (高叉魔王自爆) 9c1n  
動感超人:安德魯你阻住我打 r,x;q  
安德魯:......... *qE[Y0Cd  
撒旦教主:唔好傷和氣 T(^<sjOs  
                              完 
離線28758047
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-28
有咩可以改善下  因為我第1次整
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-28
好白呀,竟然用小新,白痴但低b,文又少字,一個小說一定要最少200字,你2篇加賣唔過200,過得100幾,你再諗多d野再作比較好,唔係疾你,真係好短
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線28758047
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-28
多謝你既意見
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-28
意見係唔該用修改功能同唔好連貼 "S^;X @#v  
都明你講乜 Q4Q*5>  
HlY4%M5q/  
回火仔:你仲白 pP)0 l  
唔知打d乜 /H,!7!6>?  
同音字多到睇死人
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-28
點解比人打親都好熱好熱既  @@
離線0o牙樂o0
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-28
高叉魔王-.-? ^Q4w<sX'  
who is it?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-29
引用第5樓糯米滋於2008-08-28 23:46發表的  : :{LVS nG  
意見係唔該用修改功能同唔好連貼 EFf<| v  
都明你講乜
回火仔:你仲白 k^]+I% ?Q  
唔知打d乜 _"a(vfl#  
.......
QXq~e  
同上面一樣,加多樣野有口語,點解2個魔王都會講你好 8 :$kFy\A'  
p.s你都識講,同音,佢果d全部係口語,改鬼哂啦以為自己係榮耀會員就係到串柒柒,比板主抓都咁話,真係藍藍路
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-29
唔好鬧交啦 kdQ=%  
兩位 =NF},j"  
HG=!#-$9  
回:口語好多- -
離線7088

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-29
我都係用返係某某論壇講個句 0D|^S<z6  
再睇唔眼殘都腦殘
點解咁春多文盲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-29
引用第8樓火仔於2008-08-29 00:03發表的  :
同上面一樣,加多樣野有口語,點解2個魔王都會講你好 {/XzIOO;b  
p.s你都識講,同音,佢果d全部係口語,改鬼哂啦以為自己係榮耀會員就係到串柒柒,比板主抓都咁話,真係藍藍路
*;Hvx32I  
係你寸人先 iZg v VH  
比人講你差知道心情嗎? BGLJ>zkq  
咁你就唔好咁臭寸 !j%vUe;t  
話樓主白 @,i:fY  
如果佢白你都唔會好得去邊 MHI0>QsI  
說話留有余地 d01bt$8>  
日後都會好見d 4@/[aFH  
仲有 g>/,},jv[x  
你唔好以為自己五星會員就係度寸柒柒
[ 此帖被糯米滋在2008-08-29 21:51重新編輯 ]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-29
又係口語文呀-_-r )f*&}SV  
ps好嬲之前係lfo識左一個叫小霸王歷奇既人 2%. A{!  
佢同火仔一樣咁多錯字:o ht!o_0{~  
不過好串:d
離線7088

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-29
引用第11樓糯米滋於2008-08-29 01:14發表的  :
係你寸人先 ~ZweP$l  
比人講你一你差知心情嗎? K#%L6=t$<  
咁你就唔好咁臭寸 &;&i#ZO  
話樓主白 (]w_}E]N  
.......
Rf^$?D&^  
米哥講得好(茶 58DkVQ6  
d人咁唔要面-_- ?S~HnIn  
以下為離題 dPc*!xrq  
佢之前仲要話人地偷名 blpX_N  
佢tst叫火仔 r? nvJHP  
人地peak叫火仔就話偷 A0m  
轉名要諗佢架咩
點解咁春多文盲
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-29
我諗樓主應該係4502
離線飛龍之牙
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-29
引用第14樓絕望吧於2008-08-29 12:19發表的  : ,m;S-Im_Xr  
我諗樓主應該係4502
cKJf0S:cx-  
看一看ip plx
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-29
引用第15樓飛龍之牙於2008-08-29 12:41發表的  :
看一看ip plx
$0$'co"  
會員睇到咩 *`2.WF@E)  
諗下先講啦
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-29
必有字句好熱好熱,睇到我都悶,得閒改一改呀唔該!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-29
引用第13樓7088於2008-08-29 01:23發表的  :
米哥講得好(茶 :j(e+A1@  
d人咁唔要面-_- o>|&k]W/  
以下為離題 g)?Ol  
佢之前仲要話人地偷名 zT<fTFJ1  
.......
1oKF-";u(  
都係果樣野,改哂口語佢,仲有撤卡唔係好串,點解2個大佬面對面竟然叫你好,咩唔係話,想打敗我地古龍騎士團,下年先(請用書面語thx) #(@!:f1  
p.s(離題)馬屁怪真係少見,竟然幫一個藍藍路既人,真係天才啦,仲有事實你真係抄我名,我都係保障我自己廢事比人屈昆野,正一馬屁怪,咁想拍未跳ser去tst拍死佢,死奧龍,當我唔知你係麥水,竟然叫糯米滋e個冇氣會員做米哥諗起都好想笑幾聲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-29
引用第18樓火仔於2008-08-29 23:08發表的  :
馬屁怪真係少見,竟然幫一個藍藍路既人,真係天才啦,仲有事實你真係抄我名,我都係保障我自己廢事比人屈昆野,正一馬屁怪,咁想拍未跳ser去tst拍死佢,死奧龍,當我唔知你係麥水
cI Sugk~  
我講錯? }K .Rv(m  
你作果d文比人話你差你有咩感受? |>^5G@e  
說話留一善,日後好相見 9Lus,l\  
唔該諗下自己有咩錯
快速回復
限100 字節

上一個 下一個