切換到寬版
  • 5177閱讀
  • 27回復

[教學]多經LFO升LV意見 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-07-27
最近發覺好多人開post問那裏升,以下是我個人的意見! \uPyvA =  
希望看完唔明先開post問。 =E.!Ff4~(  
hKnAWKb0  
首先,人物分幾類: ~Uw;6VXV1  
.jUM'; l  
主角類: rjK]zD9  
不用說,如迪迪、星星那些!馬龍那些ver1.0的也計在內。 w)N~u%  
遠攻丶近攻比較廢! :a/l9 m(   
bog3=Ig-  
元武類: 3_bqDhVI5  
七大尊丶Sun仔、真等等!約翰、陸道嗰四個唔計! )Fgu'  
遠攻同上比較廢!近攻勁番D &&% oazR=  
k,eo+qH.Hz  
四人組: XEegUTs  
遠攻開始勁!約翰、陸道丶亨利、達爾, p<[MU4  
只有以上四人!各有所長!約翰屈+hp、結界, ) >te|@}o  
陸道屈分身、中距離遠攻!亨利自然遠攻勁! <@Z`<T6  
達爾近攻! HmiG%1+{A  
4mjlat(d   
過去式人物: v}LI-~M>U  
迪倫嗰D同黄帝嗰D,包抱神母! s<>d& W 0=  
po\(O8#5U  
魔人類: `=V p 0tPI  
終魔、奧龍、龐士亂嗰D!遠攻丶近攻平均!邪鬼入埋 EDT9O  
z~"Q_gme  
其他類: O!!N@Q2g  
其他 '8Cg2v5&w  
av&~A+b .r  
iC{(vL0P+  
首先: a8$4  
1-69LV...........霸力 |yl,7m/B-G  
解:系人都知!不過元武類、主角類小心D好!最好避怪! a[Nm< qV05  
8Kw, 1O:  
70-99LV........迪下 ! \VzX  
解:雖然exp少,但怪多易打!主角類最好打番霸力! x(n|zp ("  
之後嗰D妙怪! C(8VXtx_  
.Hnhd/ c  
100-134LV..............魔王 cgnMoBIc  
解:系就系難打左D,但exp多!所有人也應能ko! jB<B_"  
P!Brw72  
135-169LV............恐木! )S ZzA'  
解:多exp又易打! QLH!>9Ch  
i 50E#+E8  
135-169LV........炎冰 en>n\;U  
解:比較多exp但不易打!最好魔人類先好打! u*f`\vs   
$Qz< :?D  
170-250LV..........移動 vHZq z<  
解:比較多exp但極難打!最好元武類唔好打! IaZmN.k*  
L{&>,ww  
251-270LV..........爺爺的手記 AJ+\Qs(0  
解:聽人講多經,我屈165LV唔掂..... N5c*#lHI  
試試天魔240LV先..... 4a0Ud !Qcs  
~&?57Sw*m  
N a$.VT  
$K.DLqDt  
已完成
[ a10fc98在2010-07-28 10:43重新編輯此帖 ]
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-07-31
星仔一下真十彈到你飛到唔知邊到

離線龍皇迪倫
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-07-30
請樓主不要派膠吧 X1d{7H8A2  
試問 星奇d近攻叫廢? RP$h;0EQG  
再加上星奇冇招遠攻 %%|pJ%}Q>  
何來作比較?

愛莉(會心一擊)
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-07-28
引用第24樓d523d323於2010-07-28 16:50發表的  :
你英文進步左咁多既(?)
unc6 V%  
你的問題令我產生好多問題... f,i2U|1pbj  
1. 我甚麼的行為令你覺得我英文進步了? K\KQ(N8F  
2. 英文進步左幾多 ? kkfBVmuW  
3. 我英文以前幾差 ? k-a1^K3  
4. 我甚麼的行為令你覺得我英文以前差了? |JR`" nF`  
5. 我以前的事你怎知 ?
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-07-28
引用第23樓光之使者於2010-07-28 16:13發表的  :
其實你開個咩post都好 , D人不肯去搜尋的話就會有以上情況的出現
罪魁禍首是不肯搜尋的人(cause) , 不是從中罵戰的人(effect)
.......
bDIhI}P  
你英文進步左咁多既(?)
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-07-28
引用第4樓a10fc98於2010-07-28 10:52發表的  :
謝謝!不如一起整升LV意見吧, x^c,cV+*  
因為最近D人成日開POST問LFO升LV意見....... #tpz74O  
當然,有人認真回答;又有人話人昆POST....... @YRy)+  
我怕又罵戰,到時就因為LFO升LV意見............ ?/1LueC:  
.......
gx^_bHh  
其實你開個咩post都好 , D人不肯去搜尋的話就會有以上情況的出現 6T+ym9  
cAGM|%  
罪魁禍首是不肯搜尋的人(cause) , 不是從中罵戰的人(effect) bf=\ED^  
RhmkpboucC  
基本上我鐘意同一一齊打關多過升LV , 見我玩甘耐得3個人物就知.....
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-07-28
引用第21樓d523d323於2010-07-28 12:15發表的  :
笑左 **z^aH?B2  
你問班外掛270lv? %-$ :/ N  
係人都知270唔會打咁既野升 nv+miyvvm  
真係班外掛西玩下你 9@lG{9id?  
.......
3!cenyE  
我點知咁多姐! "x.iD,>k  
佢玩嗰陣,我都未玩.... pO fw *lD  
或者佢用外掛,因為佢唔玩既原因就系:俾GM封ac
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-07-28
引用第15樓a10fc98於2010-07-28 10:42發表的  :
你地講既,咪又系最尾,死亡塔系一個好耐冇玩LFO既人講, [~cz| C#  
實際上,我都冇270LV甘高, })kx#_o]'d  
我都系問番D現在高LV既人先
1ljcbD)T;  
笑左 C8qSoO4Z  
你問班外掛270lv? MQcIH2  
係人都知270唔會打咁既野升 p/u   
真係班外掛西玩下你 eHGx00:  
定係你9作出黎?.?
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-07-28
引用第19樓a10fc98於2010-07-28 12:10發表的  :
六種: -#G>`T~  
So~QZ%YA  
元力   Jy "\_Vv l  
氣   20haA0s  
|%#NA!e4wA  
防   U7g,@/Qx  
q(R|3l^6T  
   {(asy}a9K  
你最後個句同意一半!因為只是「有些」很久冇玩的不懂! #j+cl'  
唔系全部
.!lLj1?p  
你答晒我d問題先得唔得? a+O?bO  
73]t5=D:  
講野1999 九唔搭八
冰の血繼限界!

離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-07-28
引用第18樓a1994109於2010-07-28 11:56發表的  :
乜鬼野你地講既,咪又系最尾呀?你知唔知自己講緊咩呀?
好耐冇玩既人orz 冇腦
.......
:9x]5;ma  
元力 |f1^&97=+  
ZWjje6  
s?k:X ~m  
SfrM|o  
h -091N  
你最後個句同意一半!因為只是「有些」很久冇玩的不懂! L*4= b (3  
唔系全部
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-07-28
引用第13樓a10fc98於2010-07-28 10:28發表的  :
我打爺爺lose左,咁我唔想put D 我打唔win of 爺爺, @ 7Ln1v  
怕人話ma......可能我d item 7 掛.......
)S`Yl;oL  
你打唔贏咋 我156地尊都打到最後啦 Hv:~)h$  
引用第14樓a10fc98於2010-07-28 10:32發表的  : ^u0y<kItX  
42,dHYdt  
比較吧,因為受能力值影響,如果五主角能力值一樣,  Yy`A0v  
我會屆五主角
;<+Z}d/g9  
咩叫屆五主角? 4R8Qn^  
0HbCT3g.  
你話受能力值影響咁我想問下你 *r9D+}Y(4  
86?~N  
星仔受咩能力值影響呀? 9oP  
引用第15樓a10fc98於2010-07-28 10:42發表的  : "qZTgCOY2  
FLkZZ\  
你地講既,咪又系最尾,死亡塔系一個好耐冇玩LFO既人講, I.~=\%Z {  
實際上,我都冇270LV甘高, A5 4u}  
j!;E >`g  
乜鬼野你地講既,咪又系最尾呀?你知唔知自己講緊咩呀? > hGB o  
~]<VEji  
好耐冇玩既人orz 冇腦 =1)9>=}  
as y:[r"  
唔知頭唔知路係到吠
冰の血繼限界!

離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-07-28
引用第8樓光之使者於2010-07-27 21:39發表的  :
那是electronic configuration ? 可惜我得F.4的程度....... [ {vX*q 3B  
只是聽老師講過下....詳情完全不明= =
升LV的post過往都出現不少 , 只是而家的人不肯去搜尋 UxMei  
.......
*Csxf[O  
謝謝!不如一起整升LV意見吧, 6~?yn-Z  
因為最近D人成日開POST問LFO升LV意見....... q8GCO\(  
當然,有人認真回答;又有人話人昆POST....... u 'T>Y1I  
我怕又罵戰,到時就因為LFO升LV意見............ 'b>3:&  
我唔想咁.............
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-07-28
我睇了整篇野... *N6sxFs  
呢個POST可以叫廢POST=] 3YUF\L]yyw  
確定=]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-07-28
引用第7樓omegah4400於2010-07-27 21:20發表的  : mK^E@uxN  
呢個post廢_到死
}`76yH^c  
你地講既,咪又系最尾,死亡塔系一個好耐冇玩LFO既人講, \t=#MzjR  
實際上,我都冇270LV甘高, .^ba*qb`{  
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-07-28
引用第4樓jeffchik2001於2010-07-27 20:44發表的  :
星仔近攻廢- -? cCG!X%9  
我想請問聲 星仔邊招近攻廢- -
ow'CwOj$  
比較吧,因為受能力值影響,如果五主角能力值一樣, %w/vKB"nO  
我會屆五主角
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-07-28
引用第3樓kelvinpokemo於2010-07-27 20:38發表的  : JI &.d:  
當爺爺冇到- -" /3;]e3x  
爺爺d exp仲好過死亡戈d
!~xlze   
我打爺爺lose左,咁我唔想put D 我打唔win of 爺爺, /.t1Ow  
怕人話ma......可能我d item 7 掛....... yQN^F+.  
wEU=R>j.  
引用第5樓光之使者於2010-07-27 20:46發表的  : b4(,ls  
fBBtS S  
其實我不知點解他要分類......lfo每個人物每一招都有不同之處 Bf3 QB]9  
點可以按lfo故事的內容結構分類的呢= =? @oD2_D2  
NjO_Y t  
即是例如我們排periodic table的時候 9LSV^[QUH  
.......
xg'xuz$U  
但ver1.0    人物  係妤..............
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-07-28
渣住把劍打爺爺都ok曬可以去到150lv
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-07-27
引用樓主a10fc98於2010-07-27 20:12發表的 LFO升LV意見 : 7W>(T8K X\  
最近發覺好多人開post問那裏升,以下是我個人的意見!   xxld.j6  
希望看完唔明先開post問。
首先,人物分幾類:  
主角類:   .fS{j$  
不用說,如迪迪、星星那些!馬龍那些ver1.0的也計在內。   {Ywdhw JP  
遠攻丶近攻比較廢!
元武類:   CV 2#G*  
七大尊丶Sun仔、真等等!約翰、陸道嗰四個唔計!   gJ>#HEkMB  
遠攻同上比較廢!近攻勁番D   $Z8riVJ7j-  
,   u~~ ~@p  
四人組:     wn\ R|'Rdz  
遠攻開始勁!約翰、陸道丶亨利、達爾, v4Kf{9q#  
只有以上四人!各有所長!約翰屈+hp、結界,   G9@5 !-  
陸道屈分身、中距離遠攻!亨利自然遠攻勁!   tqjjn5!  
達爾近攻!   $lA dh  
   e{^^u$C1.e  
過去式人物: 46~nwi$,^  
迪倫嗰D同黄帝嗰D,包抱神母!  
魔人類:   ?A-f_0<0  
終魔、奧龍、龐士亂嗰D!遠攻丶近攻平均!邪鬼入埋   ScmwHid:\  
   [&(~1C|C  
其他類:   ,R=$ qi|  
其他  
   N1" bH~  
首先:   /[n]t  
1-69LV...........霸力   FU;a { irB  
解:系人都知!不過元武類、主角類小心D好!最好避怪!   7\gu; [n  
   $f >(TW  
70-99LV........迪下 q(Ow:3&  
解:雖然exp少,但怪多易打!主角類最好打番霸力!   =)a %,H  
之後嗰D妙怪!  
100-134LV..............魔王   ^)h&s*  
解:系就系難打左D,但exp多!所有人也應能ko!  
135-169LV............恐木!   +{#Z^y6&  
解:多exp又易打!   KEf1GU6s  
   [ u ^/3N  
135-169LV........炎冰   Iz>\qC}  
解:比較多exp但不易打!最好魔人類先好打! sn]D7Ae  
   .:e#!~Ki  
170-250LV..........移動   p(9[*0.};  
解:比較多exp但極難打!最好元武類唔好打!  
251-270LV..........最後之忍   XV,ce~ro[  
解:251應能夠打!最後ko成關!  
271-300ALV........死亡塔   IYa(B+nB)  
解:請look攻略   A=70UL  
   *^CN2t m  
已完成
pimI)1 !$'  
咩叫主角類?咩叫元武類?咩叫過去式人物?咩叫其他類? c{qTVi5e  
1K'cT\aFm  
135先打炎冰恐木?唔怪得之你升得咁慢啦 "~Zdv}^xS  
;vn0b"Fi3  
170打移動?正常有打既都打決戰日啦 :)h4SD8 Y  
}g:'K  
251打最後之忍我去打返決戰日/爺爺的手記唔好? ?[%.4i;-h  
v9(N}hoP  
271上打死亡塔要幾多個鐘先完埸?打幾耐先升到1LV? }9FWtXAU^1  
D[4%CQ1m  
呢d意見放入資料回收筒都唔洗可惜
[ a1994109在2010-07-28 02:00重新編輯此帖 ]
冰の血繼限界!

離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-07-27
爺爺幾好升的
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-07-27
睇完之後 SzFh  
P2U4,?_e