切換到寬版
  • 3564閱讀
  • 43回復

大家最希望本站開什麼OnlineGame網站 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-05-14
童話/墨香...墨香必開的說-0-...
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-05-16
勁舞團-.-"因為自己e家玩緊…仲有咩叫彩虹online-.-…彩虹冒險?
離線gr63679i

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-05-18
最希望本站開......墨香Online !!!
離線hihi
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-05-19
hp la!
嘿.....
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-05-20
引用第0樓chy20032006-05-05 13:17發表的“大家最希望本站開什麼OnlineGame網站”:
如題

Heat Pro啦~~
離線小金
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-05-20
火線特戰隊 墨香
火炎王

離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-05-21
大比數係hp ar!
離線keroro
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-05-25
引用第2樓昇龍2006-05-05 16:45發表的“”:
墨香而家超多人玩
開墨香就會有多好多人黎啦XD

講得好!當然係OPEN墨香 LA
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-05-25
墨香因為太多網站,所以可能唔整墨香
離線mancheukho
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2006-05-31
火線特戰隊(Heat Project) i like..
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2006-06-08
彈水阿給唔係down 左....
我個ac升到 金蝴牒
1條評分
離線tonyhui
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2006-06-16
開個卡巴拉島都好
我有玩嫁><
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2006-06-19
引用第10樓ookk2006-05-06 11:10發表的“”:
彩虹Online
因為有好多人玩

我都投左彩虹,不過彩虹gm好似話就del彩虹...
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2006-06-19
引用第32樓可樂fans2006-06-19 07:40發表的“”:
我都投左彩虹,不過彩虹gm好似話就del彩虹...

我之前有玩,都唔錯嫁,但e家覺得愈玩愈悶,so刪左隻game啦。

離線exyeung
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2006-06-22
開搞鬼 就公測
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2006-06-22
引用第34樓exyeung2006-06-22 13:25發表的“”:
開搞鬼 就公測

其實我想知好耐啦,搞鬼online玩D咩嫁??

離線可樂
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2006-06-22
引用第35樓疾風之龍2006-06-22 13:27發表的“”:
其實我想知好耐啦,搞鬼online玩D咩嫁??

搞鬼好似遊戲『骨』子隻楓之谷咁玩
離線az仔
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2006-06-23
引用第1樓chansiuki2006-05-05 15:45發表的“”:
彩虹Online!
because esay to play!
and a lot people play!

矮仔先會玩既game 無咁好=_=”(好多矮仔玩依隻game)
hp!! 
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2006-06-23
引用第36樓大門大2006-06-22 21:27發表的“”:
搞鬼好似遊戲『骨』子隻楓之谷咁玩

Q版公仔,攻擊模式像亂,要接空白鍵才可作出攻擊

有得打坐,輕功,一跳跳到勁高

姐係動作game la!(謎:廢話! 南:>﹏<)
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2006-06-26
投票主題:大家最希望本站開什麼OnlineGame網站 查看投票的會員
墨香Online   24 票 昇龍 xiaoguang daniel samwong0122 幻影ζ 七聖尊 a011123 lee25576031 gr63679i axl tonysun06 keroro tomchungyin 卍羽 hinpotato ~瘋人~ dickyfan benchunon hoheichitho 赤劍神 改圖王 ~南嵐~ 弓箭手 louisex5308
火線特戰隊(Heat Project)   24 票 ~yikman~ chy2003 y2233473 rffirexe 飛龍仔 tom930829 kk123 tony仔 asdf0912004 jeff_lau tonylau714 billy1995hk nok1415 hihi pplfo 小金 糯米滋 asd353534 davidexll mancheukho 508822 az仔 kenny725 hinder
童話Online   1 票 龍仔666
彩虹Online   12 票 ookk davis7730 helios samuelchan_9 可樂fans benben17 ~小斬斬~ chansiuki hhhkkkhihi happyboy paul3a2003 風龍
彈水阿給(瘋狂阿給)   4 票 tony1993 疾風之龍 我是嫩b 千年化石
椰子罐頭(COCOCAN)   1 票 austinyu
富貴達人   0 票
大家要快d入黎投呀

我投彈水(即係爆爆王),因為佢好好玩,但係好難玩,我想壇主做多d攻略等我地變強!!