切換到寬版
  • 13708閱讀
  • 401回復

平賣清貨..不計成本...咩卡都有..仲有ac..面交 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我是嫩b

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-02-17
Last updated 07/09/10
全部自己出價,價錢合理立即賣.
但請注意,買家一定是先在本店留言,並send email去我個msn度
msn/e-mail:[email protected]
不要只add我 msn, 因為我好小會上線

最低清費:$10
全數買會超平

交易MTR站只限荃灣線,觀塘線(其他都可問下)
入數只限恆生銀行,你入左我先俾卡你
各下可睇下以下帖:
賣AC:http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=94287
賣實物/已入卡:http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=98889

可換XBOX遊戲/POINT CARD/金會員卡,詳情請PM

連卡
【域多】鎖定追擊(C)
【霍雷】雷鳥電殛震(C)
【龍翼EX】餓虎殺(C) 鬼神震怒(C)
【龐士】龐士人物(2C)  怒雷狂擊(2C)
【姬絲】原子能量(C)
【安雅】獄之探戈(C)
【玄武】醉八虎(2C)
【樂雲】荊棘纏身(3C)

只有序
【星奇】魔界地獄(Y)
【米兒】愛心轟炸(Y)  
【小丹】小丹人物(Y) 音速射球(Y)
【悟地】狂虎斬(Y) 絕地音速刀(2Y)
【域多】鎖定追擊(Y)
【佛覺】佛我同在(Y)
【佛恆】我佛慈悲(Y)
【溫蒂】溫蒂人物(Y)
【約翰】約翰(Y)
【亨利】漫天飛矢(Y)
【亞真】猛毒掌(Y)
【幻音神巫】魔獸召喚(2Y) 吸精大法(Y) 詛咒迷霧(3Y)
【亞真】毒霧攻擊(Y)
【比堤】亡命光速(Y)
【琪琪】琪琪人物(Y)
【柏高】柏高人物(Y) 轟天密林(Y)
【姬絲】姬絲人物(Y) 原子能量(Y) 藥水投擲(Y) 出擊!機械邪鬼(Y)
【申武玄】猛虎棍勁(Y)
【地藏十兵衛】五連殺(Y)
【托比】究極爆裂破(Y)
【安雅】妖藤纏身(Y)
【玄武】醉八虎(Y)
【樂雲】荊棘纏身(Y)
【蓮娜】四翼魔蝶(Y)
【其他】摩摩星朋友(2Y)
[ 我是嫩b在2010-09-11 00:57重新編輯此帖 ]
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-02-17
Last updated 11/07/09
但請注意,買家一定是先在本店留言,並send email去我個msn度

各下可睇下以下帖:
賣人物/招:http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=1012
賣實物/已入卡:http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=98889
平放多部數碼暴龍機:http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3521773&extra=page%3D1&frombbs=1

請自出
不包-email,如2個AC一起買,可俾曬全部升級序號你
AC1:
內有U1點:500點
人物:星奇,米兒,小丹,,悟地,亨利,約翰,陸道,天魔,菲沙,菲雲,溫蒂,霍雷,龍翼,比堤,龐士,琪琪,幻音神巫,域多,茱迪,佛恆,馬龍,歷奇,黃金親衛兵,亞真,紅魔鬼,璇瓏,地藏十兵衛,姬絲,柏高,托比,玄武,安雅
LAW:
天魔 150LV
1轉招:連環冷凍波,連環火焰彈,冰火渾圓,冰火五重天,極地大火山,炎冰重炮,冰火飛馳,
菲雲 150LV (有異信)
1轉招:火焰彈,烈焰狂奔,豪火球,大轟炸,烈火焚身,閻王追殺令,煉獄困室
2轉招:火舞黃沙,審判之火,烽火連天
陸道 170LV (有異信)
1轉招:回天腿,分身術,衝風鏢,五連鏢,追魂十字斬,忍流化雨,忍法.控影術,忍法.人偶送葬
2轉招:追魂鏢,甲賀三分斬,鏡花御劍流

AC2:
內有U1點:120點
人物:迪雲,星奇,米兒,小丹,悟地,璇瓏,馬龍,歷奇,域多,霍雷,約翰,亨利,陸道,亞真,幻音神巫,黃金親衛兵,龍翼,申武玄,地藏十兵衛,姬絲,琪琪,托比,安雅,玄武,柏高,樂雲,泰加,撒卡
LAW:
琪琪 LV150 (有異信)
1轉招:大噴嚏,親親大地,陀螺轉,臀臀旋風炮,亂拋垃圾,淑女旋風腿
2轉招:粉紅體操
撤卡 LV113
1.轉招:凶狼殺道,餓狼噬,壞骨咬,邪狼凍牙拳,勢凶夾狼
米兒 LV129 (有異信)
1轉招:鳳舞腿,鳳凰展翅,天使之吻,愛心轟炸,龍飛鳳舞,大天使之降臨,魔導使之榮光,神之寬恕,女媧下凡
2轉招:(入左)鳳神腿,愛心光波,聖女的祈禱,(唔記得有冇)聖天使降臨

Last updated 22/06/09
msn/e-mail:[email protected]

最低清費:$30
全數買會超平

各下可睇下以下帖:
賣AC:http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=94287
賣人物/招:http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=1012
平放多部數碼暴龍機:http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3521773&extra=page%3D1&frombbs=1

全新,一直用袋包住,冇花

撤卡月歷,鉛筆百力支

ver2.5,ver4.0盒

動漫節大卡(已入)

百力支盒

keep CD果舊野

ver8.5,ver8.0盒

ver5.5,ver7.5盒

ver7.0盒

ver7.0,ver9.0盒

ver4.5盒

ver5.0,ver8.0盒

ver6.0,ver7.0盒

ver5.0盒,ver5.5月歷

三国ver1.0盒,ver5.0盒

X-CARD 對戰枱

已入閃卡

已入閃卡

已入閃卡

超舊版卡,唔係用紙做

M2卡

M2野

M2碟

點數卡

LFO漫畫

LFO碟

LFO碟

LFO碟

LFO碟

LFO碟

ver2.5,ver4.0特別版說明書

三国ver1.0說明書

ver3.0特別版說明書
[ 我是嫩b在2009-08-23 00:22重新編輯此帖 ]
離線davidexll
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-02-17
四翼魔蝶60網錢ok?
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-02-18
推........ $120 網用 ok?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-02-18
我要四翼魔蝶,但唔用錢買,用現卡換ok??睇我post or add我msn:[email protected]

離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-02-18
引用第4樓暴走疾風2007-02-18 00:25發表的:
我要四翼魔蝶,但唔用錢買,用現卡換ok??睇我post or add我msn:[email protected]

我只要冰火飛馳..sor
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-02-18
唔好啦=.=,用現卡換啦=.=,好急要!!!>.<

離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-02-18
引用第6樓暴走疾風2007-02-18 22:13發表的:
唔好啦=.=,用現卡換啦=.=,好急要!!!>.<

咁你有冇 roudlf 2轉信物?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-02-19
冇呀,sorry,用現卡換四翼吧!!

離線牙影

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-02-19
我要連環旋風閃(泰加),睇睇我post有咩要
好耐沒升....
離線davidexll
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-02-19
好,就120網錢
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-02-21
引用第10樓davidexll2007-02-19 12:34發表的:
好,就120網錢

你pm俾我入到我之後我會om俾你ok?
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-02-22
davidexll pm 我la
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-02-22
推.......
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-02-23
推.......推.......推.......
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-02-25
引用第9樓牙影2007-02-19 08:36發表的:
我要連環旋風閃(泰加),睇睇我post有咩要

冇野要...60網用ok
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-02-26
......推.......推.......
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-01
....推......
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-03
推.....
離線我是嫩b
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-04
推...推...推...推...推...推...推...推...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個