切換到寬版
  • 6716閱讀
  • 98回復

[推薦]死亡榙唔洗用異都勉強打爆既組合 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-18
| >X5@  
近攻:奧龍 Y_'3pX,  
遠攻:邪鬼 Q"rQVO  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! qtlXDgppO  
`>'%!E9G  
防     : E`/z@I  
前防:龐士 i286 J.  
後防:約翰 .{r0Szm.  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!  }^3CG9%  
% {" v^4  
附助 E "9`  
中附助:撤卡 t*J *?Ma  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! %+gK5aVab  
%QY W0lE  
加血 2E7vuFH4c  
前加血:米兒   Ilf;Q(*$>>  
後加血:約翰 K X0{dizZ  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   nD#QC=}  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血! W5a7HkM  
'$nm~z,V  
總括說,陣容係 5jMI33D  
前3後3中1 JO3"$s|t  
rx[l7F q  
分折: < KB V  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。 wN}@%D-[v  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, tE=;V) %we  
米兒就用+hp! )w/ #T  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp! 3(&f!<Uy  
打到去29floor以上,就: <cig^B{nX  
'LC-/_g  
0o-. m  
近攻:奧龍 u_31Db<  
遠攻:龐士and撤卡 oJ4OVfknD  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! * z85 2@  
g_8A1lt  
加血     e97Ll=>  
後加血:約翰 dbVMG-z8  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! ou V%*<Ki  
B=!&rKF  
到了35floor,d怪勁番d! <?8 aM7W7  
就: EjY8g@M;t  
ECW=865jL  
' v)@K0P  
近攻:奧龍 -/)>DOgUq  
遠攻:邪鬼 4{zz-4=  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 9szUN;:ZZ  
`|rF^~6(dR  
,ICn]P dz@  
後防:約翰 2?c# #Izn  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! ]:"<if gp$  
9Ub##5$[,  
附助 |J:|56kVZq  
中附助:撤卡 Gn?NY}.S  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! rm}%C(C{J  
[}ayaXXQ5  
加血   !{S& "  
後加血:約翰 h&|PHI  
釋:米米也存mp!   b aO ^Z  
UA0 j#  
打boss: .Tm m  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來! t@"i/@8x$  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! Nv[MU@Tv  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... L|hoA9/]  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔!
離線。825。
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-18
開多個話合戰組合 呀笨
假膠 :(
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-18
引用第1樓。825。於2010-02-18 19:39發表的  : YQ-!>3/)-  
開多個話合戰組合 呀笨
C{<H)?]*BF  
e個係有經驗,個個冇!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-18
我快要笑翻了
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
YO... %\L{Ud%7  
我每個都黎深入研究研究
jx} 7/  
CfT(a!;Eox  
zY2x_}#Q\"  
近攻:奧龍  " {X0&  
遠攻:邪鬼 @&x'.2 [nv  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 
   %]1te*_  
奧龍狂用刀? |]~],  
指的是追風刃? vVZ+u4y  
點唔浪費mp? \opcn\vW  
結論:原來追風刃唔需要用MP出? w"O{@2B3:H  
^{YK'60  
邪鬼用遠攻? {v"Y!/ [z  
邪鬼招鬼哭需要少許時間起手... N cp   
當您面對一班敵人圍攻時您點遠法? Yx&d\/9  
結論:實行起來非常困難... biZ=TI2P,L  
我唔相信邪鬼只會用1轉打塔... p|em_!H"SH  
而且一定會用到近攻招-唯我黎打塔掛? XQ2 YUe]DJ  
好一個GD... SmAii}-jf  
kQp*+ras  
)NK#}c~5  
x)pR^t7u8  
m/ q`k  
2%| n}V[  
防   4+89 M  
前防:龐士 [_`@ V4  
後防:約翰 k;K-6<^h  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!
8|nc( $}~  
我想講龐士是多餘出黎的+_+ x`Wb9[u8  
有約翰結界基本上足夠... n5#QQk2  
因為都只係1HIT... h j\A-Yf  
bYmk5fpRG  
好一個前後方狂用結界... h8 FV2"  
係LIFT封位就話姐... >2F9Tz,3  
出完一個另外一個都唔見左啦=_=" =?_:h`}  
gtIEpYN+  
1,7 }ah_  
附助 <rvM)EJv|  
中附助:撤卡 BC5R$W. e  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp!
q VavP6I  
「附助 即係前後攻」您咁講的話... CfVL'  
即係個個都做得附助啦? &?TXsxf1Zh  
根本唔一定要撤卡=_=(撤卡廢的...) do9~#F  
我敢可以肯定終魔絕對來得比撤卡好!!! Dk&(QajL  
近就係咁魔煉,遠就終吞... ~pHuh#>  
扣敵人血的效率絕對絕對來得比撤卡更好更快!!!! '-mzt~zGOY  
?mF:L"i  
加血 1<cx!=w'  
前加血:  ; K,5qs  
後加血:約翰 b|*+!v:I>T  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   aPRMpY-YC3  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血!
m2&Vm~Py6b  
我想講: ^ Nu j/  
約翰平衡之後是萬能的了!! ~'|^|*}~Dj  
ysCK_  
_pzYmQ  
總括說,陣容係  Igw2n{})w  
前3後3中1
?a*w6,y.  
根本唔需要咩陣容... DL d~  
7個人一定LAG死... TRJTJM_k  
比我我最多2個人夠哂...  M`7[hr  
其實得約翰一個就夠哂打塔!!  ,Vl2U"   
`[e0_g\  
q#1G4l.  
| O9b  
s8'!1rHd  
分折: R;fev 1mE  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。   WYP\J1sy  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, JpZ_cb`<E'  
米兒就用+hp!   `GlOl-  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp!  _z1Qr?cY  
打到去29floor以上,就: 7IQa Xcl  
'T( Q  
] _W'-B  
近攻:奧龍 B.KK@  
遠攻:龐士and撤卡 CEBu[TT/9  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! ]1eZ<le`6  
K:% MhH-  
加血    auqN8_+=  
後加血:約翰 \t`VqJLyu  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! I8 [ *  
KS1udH^Zc  
到了35floor,d怪勁番d! df {\O* 6  
就: Ujqnl>l  
/Dyig  
\Ui8gDJ8y5  
近攻:奧龍 )T?BO  
遠攻:邪鬼 Y]Z&  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招!  deq5u>  
  6)W8HX~+  
防    wkx#WC  
後防:約翰 $at\aJ  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! -ik=P ]?  
j}K 3YfH  
附助 Ui-Y `  
中附助:撤卡   4=`1C-v?q  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! X$G:3uoN  
r\}?HS06  
加血   oB>#P-V  
後加血:約翰 dcTZL$  
釋:米米也存mp!   #xq3 )B  
VKfpk^rU  
好一個中途轉陣... 1 <m.Q*  
講問上到35樓您點換陣容? TaaCl#g$?  
3sIdwY)ZS_  
1f 1D^|  
  IwS<p -  
打boss: h?h)i>  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!  q&O9W?E8dG  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! <%W&xk  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... S,ud pQ7  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔! 
U>00B|<GJ  
8zcS h/  
「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... f`K#=_Kq7  
您到底知唔知有閃身呢樣野?? `:R9M+ OX  
隻怪唔會比您屈到死為止嫁傻豬... ,_/\pX0  
8r:T&)v  
算吧... <AiE~l| D  
係您班友-6先嬴姐... ]&B/rSC  
絕對黎亂的!!!
  [6 "5  
================== HRQfT>"/  
算吧啦樓主... +fKV/tSWi  
呢張係我的戰績... ;8 *"c  
拍攝日期為2009年5月10日下午5時05分28秒!!
;CoD5F!  
所需時間為:1小時56分10秒!!! Jt0/*^'  
T+t7/PwC;  
W5e >Z&&  
A |@d{g  
經過一年... h,-i\8gq  
我而家就黎240LV了... #Ye0*`  
相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... p&0 G  
我今晚再放上戰績比大定睇... |}:q@]dC#  
[ 魔法使命在2010-02-18 23:30重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
要隻撒卡托撚
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-18
引用第5樓a1994109於2010-02-18 23:36發表的 : 2#CN:b]+  
要隻撒卡托撚
ZEpu5`  
我有同感+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-18
引用第6樓魔法使命於2010-02-18 23:41發表的  :
我有同感+_+
LW/> %  
最易死係佢 B4c;/W-  
=+<DNW@%  
仲話要佢黎附助 *13-)yfd  
M0)ZJti  
佢等附助就差唔多
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-18
引用第7樓a1994109於2010-02-18 23:42發表的 :
最易死係佢
仲話要佢黎附助
.......
1pN8,[hyR7  
由於想推翻佢的論點 G!Y7Rj WD  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . X&@>M}  
我今晚再放上戰績比大定睇..
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-18
引用第8樓魔法使命於2010-02-18 23:47發表的  :
由於想推翻佢的論點 SuBUhzR  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . y99|V39'  
我今晚再放上戰績比大定睇..
g\aq#QV  
我又試下打先:X
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-18
引用第9樓a1994109於2010-02-18 23:48發表的 :
我又試下打先:X
Cg^1(dBd[9  
大家一齊加油吧=]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-19
引用第4樓魔法使命於2010-02-18 23:16發表的  : .^[{~#Pc*  
YO... Uc]sWcR  
我每個都黎深入研究研究

「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... 1&utf0TX6q  
.......
JS(%:  
有沒再耐D....... %OT?2-d  
好彩我2張40樓的圖放在垃圾箱沒del~ }r ;#|=HR  
[R{%r^"2p  
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-19
引用第10樓魔法使命於2010-02-18 23:53發表的  :
大家一齊加油吧=]
eq7>-Dmi@  
打完啦囧 圖上傳中-.-
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-19
引用第12樓a1994109於2010-02-19 00:50發表的 :
打完啦囧
ZRj&k9D^U  
結果如何+_+ E6s)J -a  
我仲打緊+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-19
引用第13樓魔法使命於2010-02-19 00:52發表的  :
結果如何+_+ &v g[k#5  
我仲打緊+_+
p{oc}dWin  
%SN"<O!  
]@hN&W(+x  
_j}jh[M  
7'idjc R  
tDn:B$*}W,  
WADAp\&  
打漏左個心字-3-
冰の血繼限界!

離線幻扉
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-19
其實你放出黎係博插定點 (svKq(X  
其實你標題講定  [ 插我吧 ] 咁都應該夠
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-19
引用第14樓a1994109於2010-02-19 01:01發表的 :
ob]j1gYb  
!Wz4BBU8o  
n<e1=L  
x,LY fy"0  
.......
!4+ FN)  
囧.. n.OsmCRN;  
我仲未打完+_+ t_w2J=2  
吞天太高攻了+_+ dQ=L<{(  
完全唔夠您快+_+ (CInt_dBw~  
老實講我用左太多時間打+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-19
引用第16樓魔法使命於2010-02-19 01:28發表的  :
囧.. ~- eB  
我仲未打完+_+ >f70-D28  
吞天太高攻了+_+ 6G7+&g`  
完全唔夠您快+_+ mwO9`AU;  
.......
ujS C  
加油啊 我訓先:s
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-19
引用第17樓a1994109於2010-02-19 01:44發表的 :
加油啊 我訓先:s
<9c{Kt.5(  
岩岩打完+_+ xrI9t?QaCb  
\7IT[<Se  
2B5Ez,'#x  
h 92KU  
A`"?~_pHC  
d(9-T@J  
i 1Kq (7  
|:,`dQfw  
/lhk} y^  
^z~drcR  
1 |/ |Lq%w  
h")7kjM  
/1uG sE+[  
h iK}&  
BB_(!omq[  
OX?E3 <8`  
I!Mkss xc  
4N= gl(  
igEqty!.  
0uIBaW3s  
?mN!9/DIc  
yo%Nz"  
`?f<hIJoz  
Tt=;of{  
%a:T9v  
lkC|g%f  
|C5{[ z  
tu/ 4  
j?g#8L;W\w  
cl |}0Q5  
IRTWmT jT  
I3}]MAE  
}:QoYNq  
N vTp1kI]  
G: ` So  
vsQvJDna~  
_>r (T4}]  
}*O8]lG  
@\M^Zuo  
=k ; X}/  
OMd:#cWsQ  
u9u'5xAO  
] mK{E~Zll  
}SyK)W5Y  
THB[(3q  
zU!d(ge.E  
a^ys7UV  
l.Z+.<@  
nZG zez  
1^ go)(Mx  
}lCQ+s!  
bH:C/P<x  
5 +j):_  
&JD^\+7U:  
Qz_4Ms<o  
[57`V &c5  
x<@i3Y{[  
g>`D!n::n  
B__e*d:)!m  
f hNJB 0  
!89hO4 0r  
gvL*]U7  
madbl0[y.  
|34w<0Pc,  
x?od_M;*8;  
40樓之大戰!! UPPlm\wb*  
WP= uHg  
cIK4sOTJ&  
_1WA:7$C  
.Yz^r?3t  
 +ZFN8  
Zv?"1Y< L  
y{~tMpo<  
Q]/{6:C  
同GM一齊雙雙倒地(?) %:Y(x$Qy  
%*Vr}@BA)  
;Cjj_9e,:  
見識到咩叫GM神打上身+_+ DJqJ6z:'  
8o.|P8%  
= H}x  
一人打一隻+_+ =}Q|#C  
D 5:'2i  
rV?@Kgxi  
C)UU/4a;  
0kw)-)=  
點解GM仲快過我打死大卡嫁=_=" 6$zd2N?  
,DEcCHr,  
563ExibH  
N^k& 8  
WIN左+_+ "|R75m,Id  
OI3j!L2f  
@=Dc(5`[  
成績表+_+ x5rLGt  
!1UZ<hq  
合共用左2小時25分+_+
[ 魔法使命在2010-02-19 02:16重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-19
引用第18樓魔法使命於2010-02-19 01:45發表的  :
岩岩打完+_+
FU.?n)P  
.......
Z`zLrXPD)  
影左甘多相都不lag死 !?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個