切換到寬版
  • 3692閱讀
  • 25回復

[其他]求助,新增一條問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線scfkipper

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-09-11
我想問1000攻防係咪唔加得攻? Uk|Xs~@#E  
人地唔講自己600攻防有無辦法知道佢600攻防? {r[ *}Bv  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? CWCE}WU>4  
灰飛連破地係咪唔岩? :!g|0CF_  
1000攻防打600攻防係咪犯法? :V}8a!3h  
仲有,唔夠人打係唔係傻仔? `5[VO  
600攻防屈1000攻防招岩唔岩?(唔係高攻招,但收同起手都唔慢的招)
[ scfkipper在2010-09-11 14:50重新編輯此帖 ]
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-09-11
你千功防 定佢千功防?

樓主留言:

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-09-11
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : HA GWA2wQ  
我想問1000攻防係咪唔加得攻? -?LSw  
人地唔講自己600攻防有無辦法知道佢600攻防? Z#7HuAF{]  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? ' nf"u  
灰飛連破地係咪唔岩? >a_K:O|AJ  
1000攻防打600攻防係咪犯法? 1;ZEuO  
.......
?G!^ |^S*  
有方法的.. nez5z:7F  
最好的例子就係用波加招超界... z0g$+bhy  
如果扣左300攻防的話 }@ 1LFZx  
個個人就係1000攻防 ^Ud`2 OW;2  
(此方法只限招超界1LV) 6kIq6rWF9  
但都因為唔係等級而唔同.. eUF PzioW  
最好有同600同400攻防作對比 1REq.%/=  
Gp32\^H|<  
都可以用隻可以+同伴攻防的人出黎... 2z )h,<D  
同目標同組.. _@?]!J[  
出係佢附近用+攻/+防招 w:z_EV!&  
睇下佢攻/防上升幾多+_+ V!]e#QH;  
不過缺點就係只知佢其中一面 -J? df  
如果佢1000攻600防..  pSV 8!  
您開隻雷尊用雷護咁就悲劇了... z81I2?v[Jr  
Jv7 @[<$  
仲有個方法 r~t&;yRv  
同時都係最易的 4XX21<yn  
係搵迪倫同目標同組 4fP>;9[F  
係佢旁邊2轉拿蒼龍戟出黎.. r10)1`[  
咁就知道的了... mN@0lf k;  
蒼龍戟所加的攻防數值係自己基攻防的十份之一 Eptsxyz{  
即您600攻1000防 Kq-y1h]7H  
出黎的數值係+60攻同100防
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-09-11
引用第2樓魔法使命於2010-09-11 14:21發表的  :
有方法的.. __3Cjo^6&  
最好的例子就係用波加招超界... =_ -@1 1a  
如果扣左300攻防的話 k`\DC\0RG  
個個人就係1000攻防 CgEeO,N]j  
.......
7p u*/W~  
咁如果無你所講ge 人物 FUq@ dUv  
又唔用合戰 I&>R]DV  
加攻招又無得加人ge話 Vfc 9 +T+  
就唔會知?
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-09-11
引用第3樓scfkipper於2010-09-11 14:26發表的  :
咁如果無你所講ge 人物 Fnll&TF  
又唔用合戰 W.0dGUi*  
加攻招又無得加人ge話 fyQAQZT  
就唔會知?
=>ph\  
_Vp9Y:mX2  
可以咁講-.- V=E9*$b]  
補充:只限波加

樓主留言:

咁其他問題呢?

離線paradise
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-09-11
一千攻防打六百攻防d招已經夠高攻,你仲要加攻連招,咁咪姐係秒殺.
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-09-11
引用第5樓paradise於2010-09-11 14:30發表的  : .c~;/@{  
一千攻防打六百攻防d招已經夠高攻,你仲要加攻連招,咁咪姐係秒殺.
- n11L  
咁如果1000果個無用gm裝 G%rK{h  
600果個有都唔用得?
離線paradise
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-09-11
引用第6樓scfkipper於2010-09-11 14:31發表的  :
咁如果1000果個無用gm裝 4*m\Zoq>  
600果個有都唔用得?
S/7D}hJ  
我係用緊晝夜裝
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-09-11
引用第6樓scfkipper於2010-09-11 14:31發表的  :
咁如果1000果個無用gm裝 bjD0y cB[  
600果個有都唔用得?
xa!@$w=U&  
重點係人地用緊晝裝 7J0 PO}N  
EY> %#0  
第二 )[%#HT  
你千攻防奧龍 9)H~I/ 9Y  
一野車埋去都知人地幾多攻防啦 :@YZ6?hf  
你唔知只係你無知冇經驗
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-09-11
引用第7樓paradise於2010-09-11 14:32發表的  :
我係用緊晝夜裝
1/ j}VC  
我係問題加唔加得,唔係問你咩裝
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-09-11
引用第9樓scfkipper於2010-09-11 14:36發表的  :
HLTz|P0JZ  
咁而家佢用晝裝 5?6 ATP:[  
又唔係上gm -u)06C*39  
你加黎做乜q?
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線paradise
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-09-11
引用第9樓scfkipper於2010-09-11 14:36發表的  :
jS| (g##4  
我咪就係個樊樺ok?

樓主留言:

e家唔係單單講緊果件事ok?? ilpg()  
我想知我日後遇到咁ge 情況加唔加好姐

離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-09-11
引用第10樓bk的卓男於2010-09-11 14:36發表的  :
咁而家佢用晝裝 yvNYYp2r  
又唔係上gm 4Mg09  
你加黎做乜q?
I>G)wRpfR'  
我唔知佢用晝夜ma 0~BQ8O=+mn  
我見有人用gm 裝比我扣得仲多過扣佢,咁我點知姐
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-09-11
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : 9n9/[?S  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? yHT}rRS8  
`1pri0!  
出死箭龍一招的話就可以咁講- - )?Jj#HtW  
/?2yo{F g  
REFisH-  
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : ls #O0  
灰飛連破地係咪唔岩? '[Nu;(>a  
.%~ L  
連技問題我唔擅長回答 dbnH#0i  
<8-I:o]mF  
I|iI ,l/9  
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : swlxV@NQ  
1000攻防打600攻防係咪犯法? f ( UcJx  
x2|DI)J1'  
對方會咁講... !.3 MtXr  
只係基於對方冇能力上1000攻防的藉口 '90B),c{  
咁有人會用公平做藉口 /Tv< l  
所以就出左要600先可以打600 t@)~{W {  
1000先可以打1000的法則 sM~C P zMa  
不同基值VS其實可以詢問下對方願唔願意同您打 ^{Syg; F=  
兩方同意才開打 XXe7w3x{  
但真正可以做到咁又有幾多個呢? ( B50~it  
因此都有高手用藉此用400攻防挑戰自己的界限打1000攻防 ?nU V3#6{  
7"8HlOHA  
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : 4 Ag+  
仲有,唔夠人打係唔係傻仔?
U.>n ]/&  
您係邊到聽返黎的? ,9W0fm \t  
vi lNl|  
-pX/Tt6  
5zEl`h  
eaF5S'k 4$  
V @d:n  
引用第12樓scfkipper於2010-09-11 14:39發表的  : P[gk9{sv  
QC ]z--wu  
我唔知佢用晝夜ma w8> T ~Mv  
我見有人用gm 裝比我扣得仲多過扣佢,咁我點知姐
7d'@Z2%J0  
^Ko0zz|R/  
其實您應該要意識到- - %}$6#5"';  
仲有我最憎人用GM=[
離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-09-11
你講講個個咁似岩岩係BANK個個AVA
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-09-11
當然都有600攻防打千攻防既例 bS0^AVA  
我認為千攻防果方係唔應該用任何能力技(姐係會加攻防果d) #Oe=G:+A  
始終你600攻防打千攻防真係打唔入 O\G%rp L$w  
加上樊華本來設定唔算係強 LM*9b  
你仲要奧龍 CR, Y%0vQ  
奧龍本身d技既攻比起其他600攻防真係強得多 a? +) K  
你用埋加攻技 tK8\Ib J  
梗係唔岩

樓主留言:

-0-,原來係咁 E}" &? oY  
咁如果打一樣攻防的呢?

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-09-11
千攻防仲好意思加攻
冰の血繼限界!

離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-09-11
引用第16樓a1994109於2010-09-11 14:50發表的  : T-<^mX[}  
千攻防仲好意思加攻
}n:-nB4  
咁我以前同人地無人話比我知千攻防唔加得攻ma -3w? y  
咁我咪加lo
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-09-11
引用第17樓scfkipper於2010-09-11 14:53發表的  :
咁我以前同人地無人話比我知千攻防唔加得攻ma f$H"|Mb e  
咁我咪加lo
"CZ`hx1|^  
你有冇常識?
冰の血繼限界!

離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-09-11
引用第18樓a1994109於2010-09-11 14:54發表的  :
你有冇常識?
z:fd'NC  
我只係根據之前同人地果陣佢比我加攻的經驗姐
快速回復
限100 字節

上一個 下一個