切換到寬版
  • 3802閱讀
  • 28回復

熟識電腦既朋友幫幫手 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線笨笨笨笨
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-09-15
引用第5樓。825。於2010-09-15 19:59發表的  :
我有時都會咁 係禁極都唔會出個表 同埋右上個都唔會閃

我果部xp都試過咁
不過係甚少發生
我不是美人.
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-09-15
引用第20樓笨笨笨笨於2010-09-15 22:52發表的  :
我果部xp都試過咁
不過係甚少發生

我係一定發生-,-
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-09-15
引用第19樓andickb123於2010-09-15 22:40發表的  :
反而認得我既人係LAW比較多=__=
明明我主SER係BANK[汗]
p.s.以家BANK係好似無fd咁

bank有我
我仲記得你

電腦性能很好,我也搞不清什麼回事了
謎之聲:有無諗過間個disk出來裝Xp, 專玩LFO用(run得順好多)

p.s. 我以為S只係對科學同音樂有興趣
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-09-15
所以我先要請教大家咩事-,-
網路既話,疾風佢都無事-,-

話說好耐無同S聯絡[汗]
想當年約定要一切參加拳皇.....可惜最後實行唔到
元聚
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-09-15
引用第23樓andickb123於2010-09-15 23:06發表的  :
所以我先要請教大家咩事-,-
網路既話,疾風佢都無事-,-
話說好耐無同S聯絡[汗]
想當年約定要一切參加拳皇.....可惜最後實行唔到

我懷念以前皇者爭霸多一點
(你贏唔小)
話說屈比兄今年20?印象中你06年時好似16.

S作風向來低調,估唔到佢都參加大型比賽,點解佢做了壇主?

知唔知武僧寺去了哪裡?

睇番這個POSThttp://ibbs.hk/read.php?tid=7536  ,只能說往事只能回味
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-09-15
哈哈,今時唔同往日la=,=
以家招設方面有好有唔好....雖然不是盡懷....但改善方針只能治標不能治本

我今年係20....點解你會知我年資傢-,-

可惜最後一場皇者爭霸得亞軍

話說我本來同S係同期壇主...不過....
元聚
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-09-15
引用第6樓andickb123於2010-09-15 20:05發表的  :
大家誤會la
唔係按個無反應
係個LFO進入個[沒有回應]既狀態
個LFO..上邊個標題名會變左【Little Fighter Online (沒有回應)】
.......

我看見沒有回應就覺得是斷線同網路不穩定而造成的現像,當然只是估計,希望你可以盡快解決啦。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線chik
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-09-16
有機會係lfo同windows入面d野撞左
會唔會係相容性問題?
可以試下響lfo.exe上按右鍵>內容>相容性
於相容模式裡面揀"Windows XP Service Pack 3"
BOC: chik,真多冰,六道中人,架兩,Chik,保力達蠻牛
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-09-18
搞好左了..唔該哂
元聚