切換到寬版
  • 30916閱讀
  • 429回復

[遊戲手繪圖]比提100%!搞掂啦!歡迎留言提供IDEA(急要邪鬼IDEA) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線
發帖
icash
只看該作者 340樓  發表於: 2011-09-28
引用第339樓波仔xd於2011-09-28 23:00發表的  :
我覺得麻麻地..同新版邪怒性質太似- - q,JA~GG  
C!k9JAa$Z  
但新邪怒系出細波動作 EZumJ."  
依家系用迪倫動作xd
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 341樓  發表於: 2011-09-28
引用第340樓健於2011-09-28 23:01發表的  :
但新邪怒系出細波動作 KWh M  
依家系用迪倫動作xd ^c0$pqZ}r  
y.*=Ww+  
cv*Q]F1%  
我用小畫家滿足你好了XD [[0bhmG)  
離線
發帖
icash
只看該作者 342樓  發表於: 2011-09-28
引用第341樓波仔xd於2011-09-28 23:07發表的  :
我用小畫家滿足你好了XD 5rfH;`  
QlRoe| {  
zD)IU_GWa  
朕要求好似妳#1咁!!! 2B9 i R  
小畫家0分重畫
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 343樓  發表於: 2011-09-28
引用第342樓健於2011-09-28 23:09發表的  :
朕要求好似妳#1咁!!! PTbA1.B  
小畫家0分重畫 v[{8G^Z}54  
0 %xR<<gir  
GJ1;\:cQq  
我速畫冇修改HAHA..不過你就唔好咁得吋進尺!
離線
發帖
icash
只看該作者 344樓  發表於: 2011-09-28
引用第343樓波仔xd於2011-09-28 23:14發表的  :
我速畫冇修改HAHA..不過你就唔好咁得吋進尺! M{`/f@z(  
T-4/d5D[  
要求波仔人手畫 xGYSi5}z  
靜坐絕食!!!!!
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 345樓  發表於: 2011-09-28
引用第344樓健於2011-09-28 23:15發表的  :
要求波仔人手畫 9 |' |BC  
靜坐絕食!!!!! Lp_$?MCD.  
!7}IqSs  
/-h6`@[  
你一直都係靜坐係屋企架啦 A_A 絕食就唔信你啦
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 346樓  發表於: 2011-09-29
唔錯呀金甲人戈d  >1A*MP4  
不過其後既招式冇咩新意 2K;#Evn'j  
龍.龍.龍.龍 eqq`TT#Z  
數量仲唔少,俾咁多龍人地睇唔厭嗎?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 347樓  發表於: 2011-09-29
引用第346樓飛煞於2011-09-29 00:33發表的  : UNDi_6Dy   
唔錯呀金甲人戈d LvJGvj  
不過其後既招式冇咩新意 H6 &7\Wbk  
龍.龍.龍.龍 mffIf1f  
數量仲唔少,俾咁多龍人地睇唔厭嗎? k6!4Zz_8  
(DDyK[t+VX  
*XbI#L%>  
D名係龍我又覺得冇問題WO...都算係金甲人既象徵 @@ w(j^ccPD  
ub Y G  
畫上既龍..唔係好多者- -OE戈到係要多先似OE嘛- -
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 348樓  發表於: 2011-09-29
岩山破:把元力輸送到拳頭,打擊地面,出現無數岩石,地面產生裂痕,把敵方卡左岩石和裂縫之間無法行動 2 -Xdoxw  
戰神合擊:企左中央的邪鬼,交差手企,前方的金甲人變成盾牌般作支援,最後以邪殺怒吼動作,爆出光柱作收手 Wkzs<y"  
寒冰掌:這是母親寒冰女妖的招式(經過修改),急速向前衝,接近對手,一掌打向對手身體,好像間山打牛般連串攻擊,把對手連同後方的同伴一同凍結 $Z?\>K0i  
破地摔:急速向前衝,抓起對手,用盡全力把對手壓向地面,令對手粉身碎骨(抓起對手,把對手壓向對面,地面產生裂痕) #?[.JD51l  
人神共(粉):跳起,天神,戰神,邪神3個神同時出現在邪鬼背後,邪鬼交差著手,全方位爆出多條雷擊,多條紫色光柱,最後3個神消失作終結(扣自己血1500+電擊+浮空+自身元力消耗減慢) x0Yse:RE^  
S[,8TErz  
Vw#{C>  
龐士:魔王共滅:(參考開頭2.0羅殺堡動畫)把自己的生命力轉化成圓球,向上方射出,同時分散來攻擊對手(自方扣4500hp+電擊),尖角衝頂(急速向前衝.利用頭上的角,連續攻擊對手),魔翼旋風(急速向後,揮出多個龍捲風.把對手捲起)(浮空) 5\Fz!  
{_#yz\j  
萬毒之爪 hXn3,3f3oZ  
(利用魔界之門召喚出巨型魔爪,拍向對手,被拍擊的位置會產生劇毒泥,拍中對手便會中毒) YE}s  
4=Gph  
暫時係咁多(邪鬼的+龐士) uS+k^ #  
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 349樓  發表於: 2011-09-29
回 348樓(火仔) 的帖子
引用第348樓火仔於2011-09-28 23:15發表的 (08I  
岩山破:把元力輸送到拳頭,打擊地面,出現無數岩石,地面產生裂痕,把敵方卡左岩石和裂縫之間無法行動 aj\nrD1  
戰神合擊:企左中央的邪鬼,交差手企,前方的金甲人變成盾牌般作支援,最後以邪殺怒吼動作,爆出光柱作收手 ~8T(>!hE1h  
寒冰掌:這是母親寒冰女妖的招式(經過修改),急速向前衝,接近對手,一掌打向對手身體,好像間山打牛般連串攻擊,把對手連同後方的同伴一同凍結
=gh`JN6  
N_Akmh0D  
邪鬼D招我覺得麻麻..不合心水 <spZ! #o  
龐士:魔王共滅 <--未睇過戈個動畫..但如果係真既可以畫
離線牙卓

發帖
icash
只看該作者 350樓  發表於: 2011-09-29
哇~金甲人d招好令好似好勁咁bo 'bld,Do6  
諗到咁多新招又畫得咁令 ,lA.C%4au~  
果然係我偶像
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 351樓  發表於: 2011-09-29
回 349樓(波仔xd) 的帖子
U1 Technology\Little Fighter Online\MOVIE\ending.mpeg XNQAi (!GS  
uZfnz d)c  
你入lfo個file就睇到
大量低價回收各代LFO閃卡
離線yoyois456
發帖
icash
只看該作者 352樓  發表於: 2011-09-29
龐士:魔世降臨(張開雙翼,飛向半空,朝天舉手,單純地把電力聚在一起,形成巨大的電球,向下投去) 7j nIv];i  
         翼翔魔斬(直線飛向敵人,用巨翼攻擊敵人) x.8TRMk^  
         能量奪取(用頭上的銳角,刺向敵人,吸取敵人的元力和血量) 8 k3S  
邪鬼:鬼口噬魂(打出一個巨大的鬼哭神號,鬼哭神號張開巨顎,把敵人吞進去,然後鬼哭神號產生爆炸)
離線
發帖
icash
只看該作者 353樓  發表於: 2011-09-29
邪鬼:霸氣 oB74y  
作出唯我獨尊的動作 rQ7+q;[J  
然後出現加攻防的字樣在頭上 ?wnzTbJN  
ps.唯我獨尊只是舉起雙手
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 354樓  發表於: 2011-09-29
回 349樓(波仔xd) 的帖子
波仔xd:邪鬼D招我覺得麻麻..不合心水 R'S0 zp6  
龐士:魔王共滅 <--未睇過戈個動畫..但如果係真既可以畫 (2011-09-29 07:18)  #!)n {h+  
-!c"k}N=  
有果個動畫,只係佢坐係到射個球上去之後就死鬼左,招野既靈感就咁泥 qIld;v8w"g  
另外碎地摔係參考無雙6既呂布ex技
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 355樓  發表於: 2011-09-29
邪鬼:霸者為王(求過程+特迪地藏龍動作)天怒人怨(邪鬼交差著手浮起,出現天神,邪神,戰神,戰神轉化成力量,另外2個神手指指向天,便出現多條光柱同雷擊,最後再出現連續爆出紫色爆風為收手)(扣自己血1500,減慢自身元力消耗,浮空,電擊) /% kY0 LY  
JGuN:c$  
龐士:雷鳴之翼
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 356樓  發表於: 2011-09-29
回 350樓(牙卓) 的帖子
牙卓:哇~金甲人d招好令好似好勁咁bo <A# l 35  
諗到咁多新招又畫得咁令 .j-IX1Sa  
果然係我偶像 [表情] (2011-09-29 07:38) ?2oHZ%G  
IV)<5'v  
哈哈..THX呀!火影哥 I6Ce_|n ?k  
LGl2$#x  
stamley213: U1 Technology\Little Fighter Online\MOVIE\ending.mpeg 你入lfo個file就睇到
[/X4"D-uOK  
1Uqu> '  
我唔係正式咁DL LFO..唔得- - ##4GK08!  
'z$Q rFW  
yoyois456: 龐士:魔世降臨(張開雙翼,飛向半空,朝天舉手,單純地把電力聚在一起,形成巨大的電球,向下投去) &nb ..
mVR P~:+  
*guoWPA|Ij  
龐士D招麻麻地..不合心水 d20gf:@BM  
邪鬼招鬼口噬魂有啦..個名完全一樣- -你之前過比我既? k70|'*Kh  
B` k\EL'  
健: 邪鬼:霸氣 作出唯我獨尊的動作 然後出現加攻防的字樣在頭上 ps.唯我獨尊只是舉起雙手
HB7;0yt`:  
l~ M_S<4n  
SOR不合心水 A7n\h-b  
CXC`sP Y  
火仔: 有果個動畫,只係佢坐係到射個球上去之後就死鬼左,招野既靈感就咁泥 另外碎地摔係參考無雙6既 ..
f{FDuIl n  
=XY\iV1J*  
有冇YOUTUBE LINK? qB CK40   
Dre]AsgiV  
火仔: 邪鬼:霸者為王(求過程+特迪地藏龍動作)天怒人怨(邪鬼交差著手浮起,出現天神,邪神,戰神,戰神轉化 .
[B|MlrZ  
M{*Lp6h  
SOR不合心水
離線
發帖
icash
只看該作者 357樓  發表於: 2011-09-29
回 356樓(波仔xd) 的帖子
波仔
@0SC"CqM  
妳心入面有無d咩類型既idea P<f5*L#HD  
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 358樓  發表於: 2011-09-29
波仔到最後可不可以列出新作品收了甚麼人的招 n2fbp\I  
我發現我很久沒加他們分了
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 359樓  發表於: 2011-09-29
回 358樓(dwchan) 的帖子
dwchan:波仔到最後可不可以列出新作品收了甚麼人的招 A.5i"Ci[ie  
我發現我很久沒加他們分了 (2011-09-29 21:14)  3q?\r` a  
T]?n)L,2  
你睇樓頂戈到..我收左招會增加佢地一招.. &wB\ ~Ie-  
:(H>2xS,s  
健: 妳心入面有無d咩類型既idea
Zx d~c]n  
b%Eei2Gm%  
冇..未畫唔知.. {b@KYR9K  
Glpe/At  
BTW" 我個金甲人..冇雙倍分..基本分都冇? 死DW插死你
快速回復
限100 字節

上一個 下一個