切換到寬版
  • 30915閱讀
  • 429回復

[遊戲手繪圖]比提100%!搞掂啦!歡迎留言提供IDEA(急要邪鬼IDEA) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線
發帖
icash
只看該作者 360樓  發表於: 2011-09-30
回 359樓(波仔xd) 的帖子
波仔xd:冇..未畫唔知..
BTW" 我個金甲人..冇雙倍分..基本分都冇? 死DW插死你 [表情] (2011-09-29 21:30)  e?+&2zMq  
{43 J'WsJ  
吾通我idea既後果^_^
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 361樓  發表於: 2011-09-30
回 360樓(健) 的帖子
:吾通我idea既後果^_^ (2011-09-30 06:32)  W&v|-#7=6  
s7,D}Zz  
通左你IDEA會反扣分 (笑
1條評分威望+13
dwchan 威望 +13 比提分 2011-10-10
離線
發帖
icash
只看該作者 362樓  發表於: 2011-09-30
回 361樓(波仔xd) 的帖子
波仔xd:通左你IDEA會反扣分 (笑 (2011-09-30 13:03)  qG +PqK;  
TX;)}\  
打錯字姐 i8S=uJ]n  
吾用我idea<---正確
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 363樓  發表於: 2011-09-30
回 362樓(健) 的帖子
:打錯字姐 &x;n^W;#  
吾用我idea<---正確 (2011-09-30 16:37)  20}w . V  
sPXjU5uq#  
冇話你錯字.. }9&dY!h +  
咁我重申:用左你IDEA會反扣分 (笑
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 364樓  發表於: 2011-09-30
回 359樓(波仔xd) 的帖子
波仔xd:冇..未畫唔知..
BTW" 我個金甲人..冇雙倍分..基本分都冇? 死DW插死你 [表情] (2011-09-29 21:30)  x/wgD'?  
?5/7 @V  
damn@@ Ow.DBL)x'>  
1z-A3a/-  
I am not the only admin in this area and by now i am still at school, please contact the other guy- -
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 365樓  發表於: 2011-09-30
回 364樓(dwchan) 的帖子
dwchan:damn@@
I am not the only admin in this area and by now i am still at school, please contact the other guy- - (2011-09-30 17:39)  @!u{>!~0  
} Z FoCMM  
咁我話埋死真天魔啦 (笑 |w54!f6w_  
/t`\b [  
BTW" 比提草犒巳經(差一招)完成!呢家上色先
離線
發帖
icash
只看該作者 366樓  發表於: 2011-09-30
回 363樓(波仔xd) 的帖子
波仔xd:冇話你錯字.. f? @Qt<+k  
咁我重申:用左你IDEA會反扣分 (笑 (2011-09-30 17:08)  ,?erAI  
-grmmE]/  
why? Qn.dL@W  
我個idea咁好
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 367樓  發表於: 2011-10-01
邪鬼:邪神天武掌(打出氣功掌,爆出黑氣,把對手彈開)疢燼擊(跳起再急降地面,利用強力震盪波來攻擊對手(吹飛)) I`X!M!dB)  
xb3G,F  
龐士:怨毒地帶(急速向後,射出多個劇毒球,當接觸對方便會爆成小球體,在地面產生毒氣和毒泥(中毒)) _ia&|#n  
`G1"&q,i  
天降轟雷:龐士巨起雙手成一個大字,向天空發射藍色球體,之後天空便打下雷電,雷電通過龐士身體再四通8達般傳到地面,同事雷電會跟蹤式攻擊對手) g9|OhymB  
(參考司馬燕ex技)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線halflife963
發帖
icash
只看該作者 368樓  發表於: 2011-10-01
不錯
1條評分威望-2
dwchan 威望 -2 呃POST 2011-10-01
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 369樓  發表於: 2011-10-01
濺血餵蝠 f\cTd/?Ju  
Y QC.jnb2  
比堤架上集氣姿勢,姿勢一出,一群蝙蝠如音速飛快地飛往比堤之身,口噴出鮮血,全身流著血。 9ns( F:  
fDns r" T  
增益攻防 但減血 4N$Wpx  
按圖,看小說

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 370樓  發表於: 2011-10-01
回 369樓(真天魔) 的帖子
真天魔:濺血餵蝠
比堤架上集氣姿勢,姿勢一出,一群蝙蝠如音速飛快地飛往比堤之身,口噴出鮮血,全身流著血。
增益攻防 但減血 C<a&]dN/  
....... (2011-10-01 12:57) }o!b3*#  
Pl'lmUR  
嗯..呢招係MSN收左..呢到收返 cLL2 '  
h#UPU7;  
BTW" 比提有招原來性質DOUBLE左..呢家差一招..大家快比IDEA等我係呢個WEEDEND KO到佢
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 371樓  發表於: 2011-10-01
濺血大地:比堤架上大字姿勢,姿勢一展出,身體爆出血液,利用血液產生紅色的大光球(霍雷招十萬X特果種),再加以衝擊波,把對手彈開,更可以利用血液來殺死對手 6rE8P#  
Jb> X$|N'%  
扣自己血,混亂,吹飛 Da[#X`Kp$  
m\&99-j:@b  
(參考神羅天精) 3%9XJ]Qao  
離線
發帖
icash
只看該作者 372樓  發表於: 2011-10-01
人蝠合一 g51UIN]o-  
比堤先飛向空中,向前吐出一個大蝙蝠 N\]-/$z  
自動追蹤對手來攻擊 9Ut eD@*  
================ tIV9Y=ckr0  
人蝠合一附加技 R!"`Po  
飛向空中時,如禁攻擊鍵 KIY`3Fl09  
比堤可自身變成蝙蝠 u"7!EhX&  
自動追蹤對手來攻擊 ,\+N}F^  
FU*q9s`  
PQ_A^95  
idea來源:r-lf2 L"1AC&~ u  
可當oe使用 =`(W^&|  
"u sPzp5  
G 9 &,`  
離線yoyois456
發帖
icash
只看該作者 373樓  發表於: 2011-10-01
聚球崩體:將黑暗物質集中於手掌中,可以從球體製造出無數細小的蝙蝠 yfqe6-8U  
\AI-x$5R*  
黑暗融化:指向敵人,半球形的黑暗把敵人給籠罩著 8yOhKEPX  
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 374樓  發表於: 2011-10-01
回 371樓(火仔) 的帖子
火仔:濺血大地:比堤架上大字姿勢,姿勢一展出,身體爆出血液,利用血液產生紅色的大光球(霍雷招十萬X特果種),再加以衝擊波,把對手彈開,更可以利用血液來殺死對手
扣自己血,混亂,吹飛
(參考神羅天精 .. (2011-10-01 17:09) oxnI/Z  
.Tw:Y,G  
不合心水 V`c,U7[/  
i>-#QKqJ  
健: 人蝠合一 比堤先飛向空中,向前吐出一個大蝙蝠 自動追蹤對手來攻擊 ================ 人蝠合一附加技 ..
.>}Z3jUrf  
輔助技巳有了SOR... 8y[Rwa  
bl10kI:F  
yoyois456: 聚球崩體:將黑暗物質集中於手掌中,可以從球體製造出無數細小的蝙蝠 黑暗融化:指向敵人,半球形 ..
?y  "M>#  
兩招都唔錯呀 @@ 聚球崩體好似千翼烈刃(後半部)? `q  | )_  
R S>qP;V*-  
黑暗融化想用係龐士到..但過程好似唔太襯融化? 你呢招再諗諗睇下會唔會好D @@?
離線yoyois456
發帖
icash
只看該作者 375樓  發表於: 2011-10-01
回 374樓(波仔xd) 的帖子
波仔xd:兩招都唔錯呀 @@ 聚球崩體好似千翼烈刃(後半部)?
黑暗融化想用係龐士到..但過程好似唔太襯融化? 你呢招再諗諗睇下會唔會好D @@? (2011-10-01 18:37)  P)Oe?z;G?  
ug"4P.wI  
等我睇完電童再想想吧=]
離線
發帖
icash
只看該作者 376樓  發表於: 2011-10-01
回 374樓(波仔xd) 的帖子
波仔xd:兩招都唔錯呀 @@ 聚球崩體好似千翼烈刃(後半部)?
黑暗融化想用係龐士到..但過程好似唔太襯融化? 你呢招再諗諗睇下會唔會好D @@? (2011-10-01 18:37)  pDhUD}1G  
-0NkAQrg  
這招不是輔助技來的 KO"+"1 .  
是攻擊技
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 377樓  發表於: 2011-10-01
回 375樓(yoyois456) 的帖子
yoyois456:等我睇完電童再想想吧=] (2011-10-01 18:51)  TDy$Mv=y  
giesof  
電童? 正野WO..之前有翻睇到去有左腳戈隻鳳凰戈到.. @@ G)o:R iq  
$) qL=kR  
比提有人作左招:魔君甦醒 (終極魔人影子..攻擊招) ..你幫手諗下過程點畫好..
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 378樓  發表於: 2011-10-01
魔君甦醒 Q `-Xx  
Y'+K U/H  
比堤蹲下來,一股黑色氣流不斷從比堤身上散發出,整個人被黑氣籠罩,只見一雙赤色瞳孔,比堤展開肉翅,那對肉翅也是受到黑氣影響,比之前較大,較大三倍。肉翅與肉翅之間的v位置,望見終極魔的樣子,是憤怒的,雙眼也是紅色的,黑色氣流,不斷旋轉(黃龍咆吼的高度,並非黑旋]。
按圖,看小說

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 379樓  發表於: 2011-10-02
邪鬼 nm %7e!{m  
戰神.地獄(邪怒強化版):把元力凝聚於拳頭,向地面連續三連擊,打出四條光柱(開頭:不規則方式出現,四條貼著)每連出一次扣mp400同時光柱會分開,變成四條(分閞)+爆出紫色的爆風為收手 g{K \  
m)r,  
(參考洛克人x5帶拉檬紅血時使出技能) K7i@7  
;(K"w*  
s={IKU&m[  
e :T9f('  
龐士:萬毒結界(以元力製成的結界,內裹充滿毒氣,毒蟲(滅神獸幼蟲),毒泥,令對手無法步行任何一步 oc[z dIk  
魔王鎧:(以自身的血製身的鎧甲,對方是看不到,但當對手接觸便會因元力流動錯亂引致身體爆炸) 6X4r2Vq  
輔助技加自身攻防,扣自己血,對手接觸會著火+mp用量加速消耗 r!|h3*YA  
gplrJaH@  
u?'J1\z  
p$*P@qm  
快速回復
限100 字節

上一個 下一個