切換到寬版
  • 17825閱讀
  • 178回復

[討論]純粹討論,失敗者既心態 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-08-09
某BANK既玩家 次次都係一死閃水:( 2Jv4l$$;*  
個種玩家樓主有冇見到? O0YGjS|d  
如果真係個場lag打幾句話你 x%&V!L  
有可錯:(?
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-08-09
引用第39樓a81028332於2011-08-09 21:04發表的  :
你想講d咩? b\mN^P~>A  
咩天狗姓古 9,+L NZ'k  
佢叫黑天狗 m%puD 9  
佢係我fd 6m&I_icM  
.......
J( 60eTwQ  
挽下姐 haha
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-08-09
引用第40樓jackzxc於2011-08-09 21:17發表的  : F6 Ixu_s  
某BANK既玩家 次次都係一死閃水:( 4 Q.70  
個種玩家樓主有冇見到? O<5bsKw'r  
如果真係個場lag打幾句話你 G[<iVt$y  
有可錯:(?
<W1!n$V ]  
well,加返先,不過好似某主角出場
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-08-09
引用第39樓a81028332於2011-08-09 21:04發表的  :
你想講d咩? & %1XYpA.0  
咩天狗姓古 $U<xrN>O  
佢叫黑天狗 ($]y*| Obn  
佢係我fd , !c.  
.......
8K{ TRPy  
霸氣 shyshy
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-08-10
引用第42樓飛煞於2011-08-09 22:50發表的  :
well,加返先,不過好似某主角出場
 |G{TA  
cs,%Zk.xjw  
樓主指出"輸左玩野即刻走場" 係話自己? F+|zCEc  
多人都指出樓主次次比人殺即刻走場:( 59IxY ?  
圖書館機呢種特別稱號係人地比你的...冇人會冇喇喇話你圖書館機?
離線acz

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-08-10
可惜在我眼中沒有多少個是真的打技術。 `XS6t)!ik  
最近很多都在用五主、合戰,但其實真正有技術的卻一隻手指可以數完。 Rcfh*"k  
你叫我如何去服輸呢…
神のご加護を貴方に…

離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-08-10
引用第45樓jackzxc於2011-08-10 00:11發表的  :
本人幾時有係lfo話你? 如果有放圖出泥吧~
J.N%=-8  
-y;SR+  
連回左sorry 只係有人屈我 hlWTsi4N  
1-!u=]JDE  
仲有樓主點係可以做一個成功者? :''^a  
打一場vs win左?
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-08-10
引用第47樓jackzxc於2011-08-10 00:14發表的  :
連回左sorry 只係有人屈我
仲有樓主點係可以做一個成功者?  如果係好多人做到成功者了 Ju4={^#  
.......
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-08-10
引用第45樓acz於2011-08-10 00:13發表的  : V}<Hx3!  
可惜在我眼中沒有多少個是真的打技術。  =d07c  
最近很多都在用五主、合戰,但其實真正有技術的卻一隻手指可以數完。 e`gOc*  
你叫我如何去服輸呢…
6;"^Id  
那我算是打技術的廢材嗎
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-08-10
引用第44樓jackzxc於2011-08-10 00:05發表的  :
樓主指出"輸左玩野即刻走場" 係話自己? a%3V< "f  
多人都指出樓主次次比人殺即刻走場:( tnx)_f  
圖書館機呢種特別稱號係人地比你的...冇人會冇喇喇話你圖書館機?
'k|?M  
好可惜,沒相沒證據,況且正常情況下邊個會走?除左俾"21E"洗之外 v9Kx`{1L  
"YIrqk  
引用第46樓jackzxc於2011-08-10 00:14發表的  : \;"$Z 9W  
Bvbv~7g (  
i1ph{;C  
連回左sorry 只係有人屈我 &V. ps1  
dQhh,}  
仲有樓主點係可以做一個成功者?  UsT+o  
.......
?sF<L/P0 F  
誰人敢屈你@@? !@ERAPuk  
唔怕羸你後被你問候娘親@@? "T>74bj_|Q  
FmU>q)  
引用第48樓dwchan於2011-08-10 00:18發表的  : t- Rp_2t  
[表情] ?Bg<74  
那我算是打技術的廢材嗎
` oBlv  
胡說!
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-08-10
引用第49樓飛煞於2011-08-10 13:14發表的  :
胡說!
k M /cD`  
$6p_`LD0  
沒相沒證據...點會問候娘親? n0o'ns  
只係問樓主你點可以做成功者? \k6Ho?PL  
如果一個冇失敗點會有成功者....玩lfo都有得做成功者嗎? 99T_y`df  
如果你見到人死左話"lag機" WdXi  
"o n  9" U p1 &(  
"屈招" y1DP`Ro  
"冇技術"   你可以唔搵佢打? &p\fdR4e  
"輸左玩野即刻走場" {~ =Edf  
成功者的心態又是什麽?  u&Ze$z  
仲有如果一個場"lag機" 打個個人係到唔閃唔扣你仲會打嗎? #lA8yWxr  
仲有禁bank名裝一打vs 例牌ag 次次都要win我先可以下一場
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-08-10
引用第50樓jackzxc於2011-08-10 13:25發表的  :
沒相沒證據...點會問候娘親? R(dVE\u  
只係問樓主你點可以做成功者? Y ..   
如果一個冇失敗點會有成功者....玩lfo都有得做成功者嗎? 'n> ,+,&  
.......
!f~ =p  
多謝你呢個"人版"咁努力要拆解呢d解釋 Wb!"L`m  
你心虛?可惜 79:Wo>C3-  
失敗者與勝利者暫時講緊既係LFO vs入面,你以為講到邊?(另外成功者你作出來?) mmC&xZ5f  
冇技術就唔同某人打?做唔到wo...咩人都要打嫁wo...托比都打過啦... p1B~:9y9X  
點鬼知連托比d"打品"都好過某d人既...認真! XW!a?a LNX  
WBS~e  
p.s.羸某人?認真戈陣易過借火啦...該合某某人,就膽與我約戰咩??
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-08-10
引用第51樓飛煞於2011-08-10 13:34發表的  :
多謝你呢個"人版"咁努力要拆解呢d解釋 ^4@~\#$z  
你心虛?可惜 w*.q t<rH)  
失敗者與勝利者暫時講緊既係LFO vs入面,你以為講到邊?另外成功者你作(出來?) Yk',a$.S  
冇技術就唔同某人打?做唔到wo...咩人都要打嫁wo...托比都打過啦... >t2E034_  
.......
R[ "2kEF  
-uZ bVd  
心虛d咩指出 +QNFu){G  
如果另外成功者你作(出來?) 有失敗者冇勝利者? D3#/*Ky  
冇技術就唔同某人打?做唔到wo.唔明你打咩 Y40Hcc+Fx  
我認識樓主你咩? 而我不知道你是誰 k%w5V>]1  
+^% y&8e  
唔好某人某人引起罵戰 我只係回答你的主題~
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-08-10
引用第52樓jackzxc於2011-08-10 13:39發表的  :
心虛d咩指出 xao'L  
如果另外成功者你作(出來?) 有失敗者冇勝利者? T.kmoLlH  
冇技術就唔同某人打?做唔到wo.唔明你打咩 `+17 x<N  
.......
S -j<O&h~C  
你咪繼續扮野當答野 j&(2ze:=*$  
同上,姐係失敗者與勝利者(冇你講既成功者啦下話?) :5X1Tr= A  
你唔明我打咩唔緊要,最重要係就算你唔知道我係邊個  8U!;  
我醫加擺明當眾問你敢唔敢vs U~z`u&/  
你咁中意解答人,請解答我呢個問題,vs否? 0-~Y[X"9.  
/3D!,V,  
p.s.唔好玩啦,對住你點會有罵戰出現,你叫我唔驚呢到俾人變左粗口區?
離線
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-08-10
好大火藥味..........
離線kafai253
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-08-10
係Wo 仲有D (唔係真個D GM) 人地vs梗個陣無lala 彈人走 8[(eV.  
(...)  傻仔
離線
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-08-10
引用第55樓kafai253於2011-08-10 14:55發表的  : `L`*jA+_  
係Wo 仲有D (唔係真個D GM) 人地vs梗個陣無lala 彈人走 [表情] !o~% F5|t  
(...)  傻仔
V1Dwh@iS  
小白的強大 o:#l r{  
小白發表的偉論:我搞到人地無得挽vs就得
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-08-10
我真係唔知e個係禁人 7{f&L '  

離線
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-08-10
引用第57樓a81028332於2011-08-10 15:36發表的  : "RuJlp  
我真係唔知e個係禁人 *D #H-]9  
A?|KA<&m#u  
sosad.小朋友齊__ = 我以前fd 不過佢好kai 妳要明白 "5%G [MB  
陸道: 連我fd比我個隻ac都系到@@ &+6XdhX  
----------------------------------------------------------------------------- QKc3Q5)@j  
番番前題 'x<gC"0A  
蚩尢得個高攻可言,不過相比起終魔 W=}l=o!G.  
佢算那根毛
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-08-10
引用第57樓a81028332於2011-08-10 15:36發表的  : ,& =(DJ  
我真係唔知e個係禁人 'P32G?1C&p  
g[*+R9'  
火鳳是禁招嗎……
快速回復
限100 字節

上一個 下一個