切換到寬版
  • 17822閱讀
  • 178回復

[討論]純粹討論,失敗者既心態 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2011-08-15
引用第79樓黑天狗於2011-08-15 00:24發表的  :
他的石橋對戰場至今依然記憶猶新。
}q)dXFL=I#  
係一入去佢2 狂屈招-_-

離線
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2011-08-15
引用第80樓a81028332於2011-08-15 00:45發表的  :
係一入去佢2 狂屈招-_-
2w:cdAv$  
比人吞天 無晒血之後加血 又比人吞天 $B@K  
笑死
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2011-08-15
引用第81樓健於2011-08-15 03:14發表的  :
比人吞天 無晒血之後加血 又比人吞天 /N`E4bKBR  
笑死
~f] I0FK  
吞天打通了求敗滅的M屬性。
離線
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2011-08-15
引用第82樓黑天狗於2011-08-15 03:15發表的  :
吞天打通了求敗滅的M屬性。
6"U)d7^  
求敗滅 大敗於吞天之下 [)83X\CO  
從此吞天變成打小白最好的招數
離線啊傑;;
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2011-08-17
BANK都有好多人係呢種性格 輸左比人10幾場 人地都冇出聲 但係贏返人地1場咁多就好巴閉咁講黎講去 G' 'l,\3  
雖然樓主都講晒大步分玩家輸左既金句 但仲有好多出名金句 (一路食飯一路VS緊係輸) (急屎)(急尿) pn6!QpV5  
但係有D真係堅既 呢D金句想諗都好快諗得出 但係有D真係堅 我地又唔識分出邊個真定假 為有信就信唔信就唔信既簡單方法 l4s_9  
有D開場前講好左對手幾攻幾防 對方同意先開波 但係完場輸左又要係到嘈 但係開頭又同意左 咩意思?玩野定唔認輸- -? l ,T*b  
只係知道佢地D性格太怪 所以大家請小心呢D人
離線
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2011-08-17
引用第84樓啊傑;;於2011-08-17 14:59發表的  : <JKRdIx&1  
BANK都有好多人係呢種性格 輸左比人10幾場 人地都冇出聲 但係贏返人地1場咁多就好巴閉咁講黎講去 _-%A_5lCRE  
雖然樓主都講晒大步分玩家輸左既金句 但仲有好多出名金句 (一路食飯一路VS緊係輸) (急屎)(急尿) 0(;d<u)fS  
但係有D真係堅既 呢D金句想諗都好快諗得出 但係有D真係堅 我地又唔識分出邊個真定假 為有信就信唔信就唔信既簡單方法 I=wP"(2  
有D開場前講好左對手幾攻幾防 對方同意先開波 但係完場輸左又要係到嘈 但係開頭又同意左 咩意思?玩野定唔認輸- -? , e{kC  
只係知道佢地D性格太怪 所以大家請小心呢D人
MJJy mi'b  
如果800打1000 ewqfs/  
1000贏左系到串__ 15_OtK  
依個理由系成立
離線leoshlee
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2011-08-17
我都想問個明白,我用龐士,佢用迪倫 }.Ht=E]  
我知霸雷彈禁招已經無出,我用閃電炮、無極地獄、石破天驚 q4<3 O"c1  
點知win 左佢之後,係咁話我屈佢,我問佢我點屈,佢話我屈佢閃電炮..... u-3A6Q  
我個下真係無言,我問佢係唔係要企係度比佢打?? gmy$_4+6o  
佢迪倫勁出龍皇我又無話佢屈,同埋打5場,我輸左4場,只係win返一場就係咁話我屈,真係打到無晒心機 (7q!Z!2  
wp`a:QZ8N  
之後佢異轉,勁出三頭龍波、昇龍殺,又唔知輸左幾多場之後..... \5 IB/ *  
我勁出霸雷彈.....擋返佢招昇龍殺....又係輸左唔知幾多場之下,只係win返佢一場咁大把!! tT 87TmNsA  
又係咁話我屈.....離開左出到大街都追住我話我屈..... yazC2Enes8  
`3^ *K/K\  
我想同佢講,你係唔係咁貴收隻迪倫返黎,輸左比我龐士覺得好唔抵???!!!! (我見過佢出現於此論壇,希望佢睇到)
離線
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2011-08-17
引用第86樓leoshlee於2011-08-17 16:18發表的  : NrT!&>M  
我都想問個明白,我用龐士,佢用迪倫 Nw[TP G5  
我知霸雷彈禁招已經無出,我用閃電炮、無極地獄、石破天驚 V  @8+  
點知win 左佢之後,係咁話我屈佢,我問佢我點屈,佢話我屈佢閃電炮..... ?U.+SQ  
我個下真係無言,我問佢係唔係要企係度比佢打?? 9HrT>{@  
佢迪倫勁出龍皇我又無話佢屈,同埋打5場,我輸左4場,只係win返一場就係咁話我屈,真係打到無晒心機 F7lhLly  
.......
;rZR9fR  
實際上我認為依招禁 rpH ,c[D  
同埋 隻迪倫 邊個黎
離線阿月
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2011-08-17
引用第86樓leoshlee於2011-08-17 16:18發表的  : 0Va+l)F  
我都想問個明白,我用龐士,佢用迪倫 ].ZfTrM]  
我知霸雷彈禁招已經無出,我用閃電炮、無極地獄、石破天驚 $~)BO_;o  
點知win 左佢之後,係咁話我屈佢,我問佢我點屈,佢話我屈佢閃電炮..... VZveNz@]r  
我個下真係無言,我問佢係唔係要企係度比佢打?? %vF,wQC  
佢迪倫勁出龍皇我又無話佢屈,同埋打5場,我輸左4場,只係win返一場就係咁話我屈,真係打到無晒心機 L As#g||M  
.......
FR*CiaD1  
個陣我都好似係個場度
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2011-08-17
引用第86樓leoshlee於2011-08-17 16:18發表的  : n]6-`fpD  
我都想問個明白,我用龐士,佢用迪倫 s!S_Bt):3  
我知霸雷彈禁招已經無出,我用閃電炮、無極地獄、石破天驚 ];'7~",Y  
點知win 左佢之後,係咁話我屈佢,我問佢我點屈,佢話我屈佢閃電炮..... ^H -a@QM  
我個下真係無言,我問佢係唔係要企係度比佢打?? G^';9 UK  
佢迪倫勁出龍皇我又無話佢屈,同埋打5場,我輸左4場,只係win返一場就係咁話我屈,真係打到無晒心機 }>EWF E`  
.......
Dr76+9'i  
理得佢;霸雷佢IS OK
離線
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2011-08-17
引用第89樓csdd8899於2011-08-17 18:10發表的  :
理得佢;霸雷佢IS OK[表情]
3 dJ362  
緊系異轉挽連霸
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2011-08-17
以前既心態: 切磋有羸輸 a 2 IgC25  
依家既心態: 算X數啦 t>=fTkB  
_g%TSumvq<  
總結: 對VS羸輸無感覺,當然大前提對面係優質玩家
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線leoshlee
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2011-08-17
引用第88樓阿月於2011-08-17 17:33發表的  :
個陣我都好似係個場度
4$P0:  
M5 <@~V/[  
+HBd %1  
月兄當時在場嗎?? 8F'x=lIO  
你都睇到我打,我用閃電炮都話我屈....
離線阿月
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2011-08-17
引用第92樓leoshlee於2011-08-17 20:52發表的  :
月兄當時在場嗎?? ZzJ?L4J5v  
你都睇到我打,我用閃電炮都話我屈....[表情]
9,:l8  
我記得你打字,隻迪倫係咁追住你黎昇 <+?7H\b  
但唔記得係邊個
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2011-08-17
引用第93樓阿月於2011-08-17 21:28發表的  :
我記得你打字,隻迪倫係咁追住你黎昇[表情] Ku5\]  
但唔記得係邊個
U`,6 * MS  
一定唔係我la s %j_H  
我覺得e家多左好神點迪倫.

離線
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2011-08-17
引用第91樓boc.4於2011-08-17 20:51發表的  : "O3tq =Q  
以前既心態: 切磋有羸輸 cQCSe,$ W  
依家既心態: 算X數啦
總結: 對VS羸輸無感覺,當然大前提對面係優質玩家 [表情]
SJb&m-  
以前贏輸都有人會講;妳好勁 fg_4zUGM+g  
依家開口埋口sb 3 sb 3 同埋 sb 3 .,<1%-R34q  
系無家教? EE&K0<?T|:  
系老師無教咩叫禮儀? 1"MhGNynB>  
定系自身有問題? [8 ]z|bM  
引用第94樓a81028332於2011-08-17 21:55發表的  : @\0ez<.p}  
A5c%SCq;  
一定唔係我la KX,S  
我覺得e家多左好神點迪倫.
`VA"v wz  
我隻迪倫好少出龍皇...
離線leoshlee
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2011-08-18
引用第93樓阿月於2011-08-17 21:28發表的 :
我記得你打字,隻迪倫係咁追住你黎昇[表情] W <9T0sZ  
但唔記得係邊個
XKj|f`  
}aa'\8  
,>bh$|  
無錯,打緊字問佢咩事話我屈時,就異轉,係咁昇我..... ZCMw3]*  
我都林住比佢出返啖氣,企係度比佢打死幾場都仲唔順,我咪出返霸雷,襯佢落地電瓜左佢之後又係咁鬧我..... w1EXh  
因為依家太多迪倫.....又唔記得佢個名.....下次真係唔想再撞到佢
離線
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2011-08-18
岩岩發現 !`Fxa4i>  
bank有1位叫銘既玩家 g/ T   
用迪倫打贏陸島自命巧威威 |7'df&CA  
臨尾連2下龍華仲要加多句88 *v;2PP[^  
1轉迪倫就即淆q晒底 -u6bAQ  
吾夠做之後轉gm搞事 ?A K(|  
sosad bank既玩家心態?
[ 健在2011-08-19 09:12重新編輯此帖 ]
離線liho2001
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2011-08-20
依家lfo系咁嫁
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2011-08-20
引用第97樓健於2011-08-18 13:38發表的  : `!XY]PI+e  
岩岩發現 21 O'M  
bank有1位叫銘既玩家 I Y2)?"A  
用迪倫打贏陸島自命巧威威 r YogW!  
臨尾連2下龍華仲要加多句88 Ey_" ~OB  
1轉迪倫就即淆q晒底 !u_Y7i3^  
.......
"{tg8-a4)  
88啦銘
快速回復
限100 字節

上一個 下一個