切換到寬版
  • 2877閱讀
  • 40回復

☆發膠小店★   爆急收悟地異信 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿颯

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-10-02
歡迎光臨

更新區:
11/10/2011  【BANK SER】新増朱雀神腕
10/10/2011   更新交易記錄
09/10/2011   更新交易記錄
07/10/2011  【BANK SER】新增雷光槍
07/10/2011   更新交易記錄
06/10/2011   更新交易記錄
____________________________________________________________________________________
本店規則:
1.必須要你比我先,3星以上/版主/白名單我先
2.唔可以催我
3.請先回post,再pm我
4.你係我個post或pm果到都唔可以講粗口
註:若犯左以上其中一條,立即終止交易 就算你俾左d野我,我都會終止,到時唔好話我昆人
____________________________________________________________________________________
本店白名單:〝702〞   第一次交易 爽手 信用良好
本店白名單:
本店腦殘名單:
我收o既野:【暫時唔用$收野】
U1點
真狂虎斬 真虎翔霸 終極皇道 悟地異信

序號查詢
其他:
摩摩星朋友x1                                                      MH754696715829567054
30日瞬間轉移背包x1                                           MA266114564912638891
7天空間轉移通行証x1                                          HH761682184452587498
幫升LV服務:
              1~50                                     收費:我收o既野
              1~100                                              我收o既野
              1~150                                              我收o既野
             50~100                                             我收o既野
             50~150                                             我收o既野
            100~150                                            我收o既野
                                       150lv後不升
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幫升招LV服務:
               1~10                  收費:我收o既野
放裝區【只限BANK ser】:
GM裝
晝夜裝
雜裝(一):GM黑超+GM領呔+GM西裝+晝夜頭+晝夜盾+終手x2+黑曜石鞋
雜裝(二):終鏈x2+終手x2+皇頭+皇帝的新衣+龍戰神盾+豬肉叔叔涼鞋
雜裝(三):優等生獎章x2+關羽面譜+皇帝的新衣+晝夜神盾+暴風之鞋+終手x2
雜裝(四):皇者項鍊x2+優等生獎章x2+皇者頭盔+皇帝的新衣+終手x2+炎冰盾
另放:2粒十吻福,一個LFO月餅+卜傻瓜鎚+破邪聖杖+蒼龍戟+新生小丹服裝(新生小丹專用)
          新生悟地服裝(新生悟地專用)+朱雀神腕
交易記錄:【本店白名單會被highlight】
1:12-09-2011 我用迪氐全家幅換【IBBS會員】〝702〞 5set雜裝(三) 我先 成功
2:17-09-2011 我用散彈波換【IBBS會員】〝702〞 一set雜裝(一) 我先 成功
3:06-10-2011 我用200gash換【IBBS會員】derek917 烈火焚身 佢先 成功
4:07-10-2011 我用暗念7日換【IBBS會員】s03145 14.0升級序 我先 成功
5:08-10-2011 我用14.0升級序換【IBBS會員】623 $10 我先 成功
6:10-10-2011 我用虎鯊王人物換【IBBS會員】ngchingchi 昇空鬼車腿 佢先 成功

爆急收悟地一轉全招+異信
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-10-02
備用~~~~
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-10-02
新開張一推!!!
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-10-02
更新:係雜裝四到+左煉冰盾
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-10-02
新增左新生小丹服裝(新生小丹專用)
求人送悟地招比我
離線月狂
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-10-02
提下你
本版版規:
1. 每位會員只能在本版發表一篇交易主題,請善用「編輯」功能修改變更的物品內容
回復新增物品應該唔可以的
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-10-03
一日一推
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-10-03
新增:新生悟地服裝(新生悟地專用)
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-10-04
新增:終手(PEAK)
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-10-04
大力一推
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-10-05
Re:(6385小店) 新增新增摩摩星人/30日瞬間轉移背包/7日空間轉移通行証/7日 ..
新增:新增摩摩星人/30日瞬間轉移背包/7日空間轉移通行証/7日暗念
求人送悟地招比我
離線s03145
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-10-05
LFO VER 14.0 最終章(序曲:單挑) 強者包 遊戲升級序號 收唔收
我仲想起我個名係因為一個bug以改x)
離線
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-10-05
合體道具_念源體一套(7天)x1
我post有咩換到
http://ibbs.hk/read.php?tid=105691
離線s03145
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-10-05
我用2 set eq ch你合體道具_念源體一套(7天) ok :)?
我仲想起我個名係因為一個bug以改x)
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-10-05
回 13樓(s03145) 的帖子
s03145:我用2 set eq ch你合體道具_念源體一套(7天) ok :)?[表情]  (2011-10-05 18:29) 

我唔收eq
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-10-05
推一推先
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-10-06
回 11樓(s03145) 的帖子
s03145:LFO VER 14.0 最終章(序曲:單挑) 強者包 遊戲升級序號 收唔收[表情]  (2011-10-05 18:27) 

可收
求人送悟地招比我
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-10-06
回 12樓(健) 的帖子
:合體道具_念源體一套(7天)x1
我post有咩換到
http://ibbs.hk/read.php?tid=105691 (2011-10-05 18:28) 

等我睇下先
求人送悟地招比我
離線derek917
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-10-06
請睇PM
柒ken 收山吧
離線阿颯

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-10-06
回 18樓(derek917) 的帖子
derek917:請睇PM  (2011-10-06 21:48) 

ok
求人送悟地招比我
快速回復
限100 字節

上一個 下一個