切換到寬版
  • 20219閱讀
  • 108回復

[原創]人皇分析(100%)已完成,新增對戰實錄 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-10-15
回 19樓(健) 的帖子
:好吧 我去其他精華post參考下d解說 (2011-10-15 18:40)  Chnt)N`/B4  
-OJ<Lf+"=  
其實不如無乜特別既格招片你咪放上黎
離線
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-10-15
回 20樓(d523d323) 的帖子
d523d323:其實不如無乜特別既格招片你咪放上黎 (2011-10-15 19:56)  ]8%E'd  
n`Z}tQ%)o  
咁妳想點-.- (!fx5&F  
dw又叫我加d格招片 \Ebh6SRp\  
加完又叫我加解說 b/[X8w'VP  
我搵極都搵吾到有人有做格招 'sZGLgT;m  
咪亂up囉clown
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-10-15
回 21樓(健) 的帖子
:咁妳想點-.- Q0"?TSY  
dw又叫我加d格招片 <m\Y$Wv  
加完又叫我加解說 7Ku&Q<mi  
我搵極都搵吾到有人有做格招 1v:Ql\^cT  
....... (2011-10-15 19:58)  `=pA;R 9  
rNhS\1-  
咪話左叫你咪放上黎囉 rF[-4t %  
一入到黎lag到春咁 c*\i%I#f2  
load左10年之後最尾睇你 'V%w{ZiiV  
"無乜特別"
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-10-15
回 22樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咪話左叫你咪放上黎囉 sK W~+ ]  
一入到黎lag到春咁 CB9:53zK9  
load左10年之後最尾睇你 XBX`L"0  
"無乜特別" (2011-10-15 19:59)  ?99r>01>  
[bKc5qp  
吾好睇囉clown @?J7=}bzz  
無人叫妳睇既
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-10-15
回 23樓(健) 的帖子
:吾好睇囉clown ^-Arfm%dn  
無人叫妳睇既 (2011-10-15 20:00)  <]z4;~/&  
$<=d[ 6  
咁你做分析為左乜啊? 4gEw } WiP  
為左個幾分威望同埋一個精華啊? Iw?f1 ]  
你做分析唔想人地睇咁你開帖黎做咩 A>Qu`%g*  
自己開小畫家畫隻人皇上去自慰算喇你
離線
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-10-15
回 24樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咁你做分析為左乜啊? ettBque  
為左個幾分威望同埋一個精華啊? U+ Yu_=o{  
你做分析唔想人地睇咁你開帖黎做咩 E*tT^x)  
自己開小畫家畫隻人皇上去自慰算喇你 (2011-10-15 20:02)  45Zh8k  
o&k,aCQC  
比妳發現左 *yZta:(w-W  
真系為威望同加精 >}0H5Q8@  
同埋曬命 1PWi~1q{Q  
妳吾鍾意睇咪禁上一頁離開囉 WHjJR   
咁多嗲做乜x野姐妳
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-10-15
回 25樓(健) 的帖子
:比妳發現左 z~2;u 5S&  
真系為威望同加精 >wYmx4W>  
同埋曬命 UT 7'-  
妳吾鍾意睇咪禁上一頁離開囉 S5L0[SZ$!  
....... (2011-10-15 20:03)  #+h#b%8  
s nNd7v.U6  
你要咁講咁樣踩低自己既人格我都無計 3:sx%Ci/2  
你曬命?你整既程式都曬唔少喇  0,#n_"  
洗乜用呢d曬啊 a>Aq/=  
x係咩? BP&] t1p  
係打粗口就打出黎 J*%IvRg  
唔好x前x後 你係男人唔係啊?
離線
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-10-15
回 26樓(d523d323) 的帖子
d523d323:你要咁講咁樣踩低自己既人格我都無計 {?mb.~(  
你曬命?你整既程式都曬唔少喇 $(yi+v  
洗乜用呢d曬啊 rNke&z:%X_  
x係咩? @!!5el {  
....... (2011-10-15 20:07)  Smh=Q4,W  
$p }q,f.  
我鍾意呃分呃威望曬命妳吹啤? `lbRy($L  
我整既程式曬吾少55 咁買既有幾多個 %w!x \UV  
我隻人皇又吾系來自bxg既 G8Ow;:Ro  
我鍾意x x妳吾起咩 r'*#i>PkQD  
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx  Oo~   
吾順超過2招 come on V72?E%d0  
lfo vs
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-10-15
回 27樓(健) 的帖子
:我鍾意呃分呃威望曬命妳吹啤? Ga <=Di):  
我整既程式曬吾少55 咁買既有幾多個 4~d:@Gmk&  
我隻人皇又吾系來自bxg既 `0u)/s$  
我鍾意x x妳吾起咩 530Kk<%^}8  
....... (2011-10-15 20:09)  ' 1dhdm8  
S} &1_I  
做男人做到你咁縮沙咁春廢真係爽 T7?z0DKi  
LFO VS我就唔夠你打 MTbCL53!-  
你隻隻D能力值咁強勁點夠打? y8v0>V0)  
聽講你有玩信長咖? kWC xc0  
你有玩既話黎約3分/團戰喇 #zb67mg~  
好歡迎你咖喎
離線
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-10-15
回 28樓(d523d323) 的帖子
d523d323:做男人做到你咁縮沙咁春廢真係爽 kr44@!s+'  
LFO VS我就唔夠你打 @8cn<+"b  
你隻隻D能力值咁強勁點夠打? i06|P I  
聽講你有玩信長咖? T4;gF6(0]  
....... (2011-10-15 20:11)  78IY&q:v&0  
U6YQ*%mZ_  
我縮沙我淆底我咁春廢=關妳事?_? \.=,}sV2Z  
我能力點強勁 wo吹到 a0`(* #P  
咪又系人手配點關事? Z3dI B`@  
我改點全部洗晒點啦神手 H_u%e*W  
對吾住我無挽信長 Rvj[Csgi  
so ?
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-10-15
回 29樓(健) 的帖子
:我縮沙我淆底我咁春廢=關妳事?_? 9l qD~H.  
我能力點強勁 wo吹到 OB +QVYk"  
咪又系人手配點關事? J/c5)IB|  
我改點全部洗晒點啦神手 .R&jRtb/E  
....... (2011-10-15 20:12)  n-CFB:L  
/,+&O#SX  
而 我無話你改點喎 |bk$VT4\  
你能力值強勁隻隻250LV以上既 我點超越到啊 TcH7!fUj  
你人唔人手配點呢樣我無講喎 YS>VQl  
你無玩信長啊? &[[Hfs2:-]  
oh so sorry W'Y#(N[ktP  
唔可以屠你TIM
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-10-15
1.上面兩個不要吵 ]mx1djNA  
,veI'WHMB  
2.之前LIST是疾風搞的,很不幸我們的加精標準不同 -K0!wrKC  
F>aaUj   
3.一招來說1-2個格招片就OK }J _# N.y  
Y58et9gRO  
可以簡單地寫道:連XXX的強招也可以被格下,由此可見,___格招力真的非同小可 f}Uf* Bp  
v.>95|8  
因為格招片的意義基本上來說也是給人一個大概的招式格招力概念
離線
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-10-15
@d523d323  o=C'u  
' -rRD\"q  
妳話咩話? ]=(PtzVa  
系也真系好吾好彩 我無挽信長 +?GsIp@>jh  
@dwchan {A{sRT=%  
諗到頭都爆原來就系咁簡單.
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-10-15
回 32樓(健) 的帖子
:@d523d323 [s~6,wz  
1n~^@f#`  
妳話咩話? wfQImCZ>l  
系也真系好吾好彩 我無挽信長 P$&l1Mp  
@dwchan }hS$F  
....... (2011-10-15 20:19)  yMJ(Sf  
q)OCY}QA  
咩啊 :( }[SYWJIc  
開呢D咁既AC出黎就扮無啊?
離線
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-10-15
回 33樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咩啊 :( 3|bbJ6*.<  
開呢D咁既AC出黎就扮無啊? (2011-10-15 20:21)  HSEz20s  
]E#W[6'VtB  
你能力值強勁隻隻250LV以上既 我點超越到啊 |2Uw8M7.E  
我仲有好多隻吾系250以上 3e)$<e  
洗吾洗post埋出黎^_^
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-10-15
回 34樓(健) 的帖子
:你能力值強勁隻隻250LV以上既 我點超越到啊 1P WTbd l  
我仲有好多隻吾系250以上 FmgMd)#  
洗吾洗post埋出黎^_^ (2011-10-15 20:22)  S84S/y  
0{-?Wy  
你要咁講咁扮野我都阻你唔到既 +3Z+#nGtk  
點樣升就心照喇
離線cyc999593123
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-10-15
老老77 6VLo4bq 5  
本身你人皇過左250lv 又有附加能力 H'Jz:6   
秒埋迪下 |?TX^)  
貼出黎都冇咩用
離線
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-10-16
回 36樓(cyc999593123) 的帖子
cyc999593123:老老77 '*^9'=  
本身你人皇過左250lv 又有附加能力 JL>DRIR%NV  
秒埋迪下 %,e,KcP'  
貼出黎都冇咩用 (2011-10-15 22:20)  _7~q|  
.9?GKD  
順便姐
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-10-16
你仲記得我?_? N-q6_  
等我合返個人王同你抽下先@@

離線
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-10-16
回 38樓(a81028332) 的帖子
a81028332:你仲記得我?_?  $&1Dl  
等我合返個人王同你抽下先@@ (2011-10-16 03:04)  Qvel#*-4  
J3e'?3w[  
好好 等妳下
快速回復
限100 字節

上一個 下一個