切換到寬版
  • 20220閱讀
  • 108回復

[原創]人皇分析(100%)已完成,新增對戰實錄 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2011-10-17
回 59樓(健) 的帖子
:算啦妳 番屋企搵妳隻梓貓啦 (2011-10-17 20:03)  !; COFR  
8@d,TjJDo  
梓喵一直在我身邊:)
離線
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2011-10-17
回 60樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:梓喵一直在我身邊:) (2011-10-17 20:05)  b$G &i'd  
cuW&X9\m,  
梓貓已經系我既人>< 3 CArUP  
u gg t +@UC+aW  
ps.勿離題 sqP (1|9  
我辛辛苦苦拎左31威望 Gtpl5gQH  
吾想扣晒-.-
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2011-10-17
回 61樓(健) 的帖子
:梓貓已經系我既人>< C!Oz'~l  
u gg zxffjz,Fe:  
ps.勿離題 c-gpO|4>  
我辛辛苦苦拎左幾十威望 "[t (u/e  
....... (2011-10-17 20:08)  (c=.?{U  
E+xC1U 3  
好心你打D廢柴就咪放上黎,打托比你都輸你收得旗;
離線
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2011-10-17
回 62樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:好心你打D廢柴就咪放上黎,打托比你都輸你收得旗; (2011-10-17 20:10)  (_aM26s  
\2Atm,#4  
妳咪試下打佢琪琪囉-.- mOQN$d[  
我都有贏過佢囉369 %SHgXd#X  
依家個場仲有1個位come on
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2011-10-17
回 63樓(健) 的帖子
:妳咪試下打佢琪琪囉-.- A0f98 ?j^  
我都有贏過佢囉369 BV@xE  
依家個場仲有1個位come on (2011-10-17 20:14)  ={]tklND  
io1hUZ  
已變圖書館機;乜GAME都玩吾到xx(
離線
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2011-10-17
回 64樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:已變圖書館機;乜GAME都玩吾到xx( (2011-10-17 20:16)  (S)jV 0  
"t!_b ma  
粒水gg xx( "eb+O  
所以就是說 妳未打過就咪當自己巴閉 !bGMVw6 _  
我同梓貓開心下先A.A
1條評分威望-2
dwchan 威望 -2 離題 2011-10-19
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2011-10-17
回 65樓(健) 的帖子
:粒水gg xx( B +<i=w  
所以就是說 妳未打過就咪當自己巴閉 5q95.rw  
我同梓貓開心下先A.A (2011-10-17 20:19)  + X0db  
:9Mqwgk,;3  
之前打過;咪又係俾我GG:)
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2011-10-18
好似仲有兩隻人皇連招係87度未入 a=&{B'^G  
Ps:沖涼去

離線
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2011-10-18
回 67樓(a81028332) 的帖子
a81028332:好似仲有兩隻人皇連招係87度未入 9`Zwa_Tni  
Ps:沖涼去 (2011-10-18 01:20)  45U!\mG  
? uu,w  
就是說有u1依家出左7隻人皇? X3Yi|dyn T  
very gd 7人場 ~tB#Q6`nB  
全部人皇 y$`@QRW  
希望有咁既1日
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2011-10-19
其實人皇唔算太強…… ,ocAB;K  
7 (pl HW|  
都冇可能迪格之上… i(an]%'v  
正係迪格虎神已經可以玩殘人皇 YF6 8 Ax]  
卡倫唔好講啦 SK t&BnW  
b<8,'QgB  
冇遠攻既人皇 1;"DIsz@d  
打迪格同卡倫根本就輸硬 &b9bb{y_$K  
[email protected]}  
當你睇過我用卡倫、迪格打仇隻人皇 v0u, :eZ4  
就知其實人皇幾雞 .~7:o.BE`n  
qLa6c2o,  
Bh5z4  
Yc2dq e>  
再者 '@G=xYR  
用普通角色打嬴人皇都唔係難事 -n~%v0D8c  
比較有經驗少少既人都會識得走位同捉人皇收手 [iUy_ C=qp  
N-YCOSUu  
用琪琪打嬴人皇唔係一件神奇既事 Apbgm[m|{  
不過片人果位暴風之尊講既野真係好令我發笑… e!oL!Zg  
未見過有人用琪琪打嬴人皇 < =cWg 39$(I  
好神 < [email protected]|  
EPd   
第一、琪琪冷角、你見到有人用琪琪已經係好難得、仲要見到琪琪打人皇機會更細、你未見過好正常 't n-o  
第二、正如我所講、有少少經驗既人都可以捉到人皇收手打嬴、唔好將d冷角全部當係垃圾
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線yu1966

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2011-10-19
人皇原來咁勁的 k|3hs('y|  
宜家要開始升癡由了!
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2011-10-19
回 69樓(bk的卓男) 的帖子
bk的卓男:其實人皇唔算太強……
都冇可能迪格之上… L~*nI d  
正係迪格虎神已經可以玩殘人皇 6\USeZh  
卡倫唔好講啦 @?5pY^>DK  
....... (2011-10-19 00:23)  @./ @"mR<  
*0Wkz'=U  
片中既風尊明顯只係一個無知既新一代玩家369
離線
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2011-10-19
@bk的卓男 Y8for'  
咁又未必 依家好少人識用卡倫and迪格 ~h$ H@&5  
我用迪格都系爆極+翔虎gg人 .F3~eas  
講真其實識走位 要避迪格虎神彈吾難 VVqpzDoXG  
招野起手已經吾夠卡倫招波技快 oxLO[js  
攻擊力緊加吾洗講 DTl&V|h$  
1千攻防10lv波都吾知夠吾夠800攻防10lv波黎 BirnCfj/2  
有時全近攻既人皇未必吾好 ik5"9b-\<  
人皇比迪格好似較為敏捷 I5E+=.T*ar  
但唯一一樣吾好既就系廢左少少 et<@3wyd]  
@yu1966 ]F #0to  
有人皇超界至算吧 f{U,kCv  
黃帝都可以的 ?f*>=;7=  
@freeze3704 j-v/;7s/B  
亦有咁既可能
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2011-10-19
回 72樓(健) 的帖子
:@bk的卓男 iO iXo6YE  
咁又未必 依家好少人識用卡倫and迪格 <Ys7`e6eY  
我用迪格都系爆極+翔虎gg人 ZK8DziO  
講真其實識走位 要避迪格虎神彈吾難 9g7Ok9dF  
招野起手已經吾夠卡倫招波技快 8KWhXF  
....... (2011-10-19 19:25)  >Sm#-4B-  
Ca0t}`<S  
人王滾地同卡倫一樣硬直過迪格囉 *-gmWATC6  
`tm(3pJ  
再者係招式上人皇硬直過迪格好多 i~tps  
冇可能靈活過迪格 xI8v'[3  
hroRDD   
至於迪格同卡倫 a]4|XJ_  
睇下點用既姐 Q`U gtL  
渣卡倫同迪格、識用既800攻防都夠做千攻防(正用頭三技)
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2011-10-19
回 72樓(健) 的帖子
:@bk的卓男 yJw4!A 1!  
咁又未必 依家好少人識用卡倫and迪格 qGie~S ##  
我用迪格都系爆極+翔虎gg人 }j,G)\g#  
講真其實識走位 要避迪格虎神彈吾難 n7d`J_%s  
招野起手已經吾夠卡倫招波技快 yj9 Ad*.  
....... (2011-10-19 19:25)  +ID% (:  
%`:+A?zL  
LFO ALL HERO最強(揮手
離線
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2011-10-19
@bk的卓男 ooT ~R2u  
人皇滾地同迪格差吾多姐嘛-.- FBrJVaF  
講晒na妳-.- )F: UkS  
eXMl3Lxf  
@csdd8899 C-ipxL"r  
算啦妳手下敗將xd
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2011-10-19
回 75樓(健) 的帖子
:@bk的卓男 9$P*fx&m  
人皇滾地同迪格差吾多姐嘛-.- '} LAZQ"  
講晒na妳-.-
@csdd8899 !Ql &Ls  
....... (2011-10-19 20:51)  )F4P-u  
STgYXA(  
神已前都人,不過佢做到人做吾到既野,所以佢係神。好明顯,我就係神
1條評分威望-3
dwchan 威望 -3 神啊,你都離題了 2011-10-19
離線
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2011-10-19
回 76樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:神已前都人,不過佢做到人做吾到既野,所以佢係神。好明顯,我就係神 (2011-10-19 21:03)  l@ W?qw  
Gfn?1Kt{  
訓醒未 ?_7^MP>  
妳屋企電話24567111 :$? |#=4]]>m  
朕才是神
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2011-10-19
回 77樓(健) 的帖子
:訓醒未 Fb{kql=  
妳屋企電話24567111 :$? d=_Wgz,d  
朕才是神 (2011-10-19 21:04)  >?Ps5n]b  
L4L[@tMPmY  
你點知既..
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2011-10-20
想問一問,如果U1推出左招式 nwm1YPs%v]  
但分析沒有分析該招,例如八陣,咁算唔算100%
快速回復
限100 字節

上一個 下一個