切換到寬版
  • 14916閱讀
  • 131回復

[原創]已發現托比隻琪琪既能力點 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2011-11-12
@kenneth6tsac 9mTJ|sN:e  
shut your mouth la fuck you this fucking guy _zi|  
妳自己扮野扮咁撚耐好有型咩? QB'aON\S  
吹雞出黎嘈囉屌妳老母 }Kbb4]t|"  
妳都咪話我睇死妳囉  B ,epzI  
之前妳同滅嘈之後咪又系粒水 v z '&%(  
扮個白頭仔系到氹番順人 DlMW(4(  
妳依種廢柴有資格扮大袋? 81 sG   
比妳吹雞妳吹到邊個 x+@rg];m  
極限武神? 無料就番屋企訓下教先啦 N5b!.B x-w  
比妳吹到雞又點 為左LFO嘈交出黎講數 HCC#j9UN6  
妳真系咪話我話妳小學雞 @r/n F5  
收皮吧啦妳 clown wcY? rE9  
JrRH\ +4K  
j HJ`,#  
@hotcat L0WN\|D  
我不嬲承認我挽外掛 b!5~7Ub.No  
我挽外掛而錄低既片多不勝數 UrEs4R1#  
要比人笑我隨便 : E )>\&  
總之我系1個挽外掛既人 O[JL+g4  
6G""I]uT  
1條評分威望-13
dwchan 威望 -13 you are testing my temper 2011-11-12
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2011-11-12
回 120樓(健) 的帖子
:@kenneth6tsac FxWSV|Z  
shut your mouth la fuck you this fucking guy 3<f}nfB%r?  
妳自己扮野扮咁撚耐好有型咩? 2E)-M9ds  
吹雞出黎嘈囉屌妳老母 ,N p0wg0  
妳都咪話我睇死妳囉 T<Z &kYU:R  
....... (2011-11-12 15:38)  fW1CFRHH  
:vQrOn18p  
冷靜冷靜 K)|G0n*qS  
無謂向呢D仆_仔動氣@@
1條評分威望-5
dwchan 威望 -5 夠了 2011-11-12
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2011-11-17
回 114樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:健 你自己做唔到你自己既事啦~~ /h H  
我點似你要改出招方法 p6]1w]*R  
我既技術全部都係自己練
一排無上ibbs b"uu   
....... (2011-11-11 19:40) 0$)>D==  
6azGhxh  
我來技術區正想看看最近有無人搞比賽,點知看見而家d人vs友誼賽都要改配點,心想……有獎品就不得了啦。 c%2QZC  
看見以上對話,新手就唔知信邊個好,但在老手心目中,托比你的信用同人格完完全全輸晒…… #@9/ g  
其實我好佩服你一樣野,臉皮點解可以咁厚,比人插完、小完,好快又可以若無其事咁當無野繼續玩lfo,咁多年都是咁樣,故事重覆又重覆,你在呢方面極之成功,我真心佩服你點解可以做到,托比你永遠是lfo最紅的人。 *K6g\f]b#  
為何兩個外掛小子會互插?? d *|Y o  
其實我想問,用加攻防的招去測試別人基本攻、防,應該可以知道,是嗎? 2W96Zju\  
加血、元力、氣力、攻、防、敏招是以基本配點的比例去加的,要測試基本配點,其實一定可以知道。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線少年迪倫
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2011-11-20
107樓 115樓 \K{0L  
托比開分身自己串自己..
廢品要回收,
物件要放好。
李克勤型仔,
文件很重要。
威風你可以?
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2011-11-20
你呢條友我已經鎖定佐你 I N ,'GN[s  
你話我大你又好點都好 dh`K`b4I  
你未得我同意入我帳修改我能力值 =w_Ype`  
你最好唔好比我見到你真人   xaq-.IQAM$  
我而家先警告你呢條死卜街仔 ------Re:已發現托比隻琪琪既能力點 8rnwXPBN  
 N_kMK  
| C;=-|  
Z58 X5"  
離線
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2011-11-20
回 124樓(無神論乂) 的帖子
無神論乂:你呢條友我已經鎖定佐你 I .KB^3pOpx  
你話我大你又好點都好 /kZebNf6H  
你未得我同意入我帳修改我能力值 Dzpq_F!;V  
你最好唔好比我見到你真人   z\\[S@>pt  
我而家先警告你呢條死卜街仔 ------Re:已發現托比隻琪琪既能力點 gD-d29pQ  
....... (2011-11-20 20:21)  .9/ hHCp  
2RVN\?s:  
吾通托比真正身份系?-----------------------------------------------小千千??
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2011-11-20
佢都誠信破產啦... bbDZ#DK"  
無一樣野係真既~
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2011-11-20
回 123樓(少年迪倫) 的帖子
少年迪倫:107樓 115樓 3 #n_?-  
托比開分身自己串自己.. (2011-11-20 17:04)  x f'V{9*  
bS{bkE>  
恩=/=托比
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2011-11-20
回 127樓(dwchan) 的帖子
dwchan:恩=/=托比 (2011-11-20 21:42)  {aZ0;  
xKbXt;l2  
托比=小千千。(?
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2011-11-20
回 126樓(七星會員) 的帖子
七星會員:佢都誠信破產啦... +D6YR$_<  
無一樣野係真既~ (2011-11-20 20:51) yNBQGSH  
|o"?gB}Dh  
而家潛哂水~_~ 2F;y;l%  
離線raiserskit
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2011-11-21
19幾年前都見過佢中絕地猛虎扣200防,vs打極都唔痛都知佢用埋哂d扑街裝同改點 cdH>n)  
得個150lv又萬幾血,真係有眼既人都睇得出啦 g @Z))M+  
btw, cd-rom收皮啦
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2011-11-22
一收工就有花生食.___.'''' Jumgb  

快速回復
限100 字節

上一個 下一個