切換到寬版
  • 3444閱讀
  • 36回復

[原創]為精華之分析! 達爾連2轉全分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-11-15
引用第19樓1994622006-11-15 20:16發表的: (]Pr[xB  
deep有招:天之X - -???
:c_>(~  
zL%ruWNG  
唔知點打=="
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線牙良
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-11-16
正!最衰唔係動畫la,如係可能入到精華....
.
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-11-17
引用第21樓alan20057412006-11-16 01:47發表的: U7(t >/  
正!最衰唔係動畫la,如係可能入到精華....
m0 a<~  
樓 主可能唔識做動畫~~ Or2J  
唉............(唔想講)
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-11-17
引用第22樓蠟筆小新2006-11-17 13:03發表的:
樓 主可能唔識做動畫~~ /5s,< 0Kz  
唉............(唔想講)
h88 IP:bo  
我冇個程式=_=凸

離線tonytommy
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-11-18
唔夠詳細 but support
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-11-18
太小野la
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線油俠
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-11-18
天之x好似係話官方人員整錯左 /EXub U73  
之後有D人異轉可以學到未出的異轉招ar麻@.@[好正] 1$^=M[v  
= =姨家唔得lo
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-11-18
=]]]]]]]] F,l%SQCyj  
幾時做埋嗰5%呢?=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-11-19
引用第20樓呀樂2006-11-15 20:35發表的:
唔知點打=="
IxxA8[^V  
一大第1個=天 _?IP}}jA:  
戈人第1個=之 (H*d">`mz  
尸戈第1個=刃
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2006-11-19
做完啦 ]F]!>dKA  
w=txSF&Qr  
搞掂啦.....最好可以+精啦...因為我冇影野個個野...SOR

離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2006-11-19
狂龍斬係200技能點...茶... G\S>H  
{m&8Viq1  
你打左210

兩大神獸宿命之對決
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2006-11-20
引用第29樓呀樂2006-11-19 16:32發表的: =>0+BD  
做完啦
搞掂啦.....最好可以+精啦...因為我冇影野個個野...SOR
S4jt*]w5b  
download is good=]]]]] O;ty k_yM  
p.s. FZEK-]h.  
少字DIE T^T
離線evangeline
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2006-11-21
挑,樓大其實有冇玩過deep架? brkR,(#L3  
幾Lv? ICD(#m  
一句講晒,不知所謂 ?Jlz{msI  
'JBf*p".  
招式名稱:大地斬 !9!kb  
出招方法:檔下右攻 -}lcMZY  
好處:檔招OK..但係攻小 這招起手和收手速度屬中快程度,攻擊力是達爾中最弱, 6 1= ?(Iw  
但使用量較低,這也是唯一的優點 屬於硬直度低的招式 3gW4\2|T  
缺點:攻唔高,E比人打 後好宜比人KO 如猛虎拳EX等 mGjxc}  
w$ 9aTL7  
出招方法,檔前攻... ) 0x* >;"o  
你知唔知自己o係度講緊乜? No)v&P%  
"使用量較低,這也是唯一的優點 屬於硬直度低的招式" *-timVlaE  
你話依招mp使用量低定係點? 74c1i  
攻唔高?10lv不知幾高攻呀,倒地已經正啦.. D!. r$i)  
p%A(5DE  
玩偷襲勁 可以用呢招屈死 攻擊距離屬中距離,使用量適中 62B` Z5j#  
缺點:係後好宜比人屈死 如穿心矢等等...
Phsdn`,  
咩使用量適中? 5q`d= L,  
屈? g Y], (*v  
@15%fX`*o  
出招方法:檔上下攻 3z[yKua\  
好處:攻高,連技打勁!到屈到唔小HP 用得好可以好勁 擊中對手還可以繼續連出該招(稱得上為屈招) )$/Gh&1G  
缺點:唔係好E用 比D天上攻的就玩完 如 驚天掌 絕地一擊 餓虎殺
APT'2 -I_  
以我記憶係下上攻唔係上下攻 T/ CI?sn  
屈?攻擊距離比大地斬仲近 # E'g{.N  
我相信樓大唔知有2hit的,起手有1hit,斬落黎又有1hit Mj &f7IUO  
打vs好難打中... }b+tD3+  
{4Q4aL(  
好處:攻高,連技打,好屈 可以話係達爾的絕招 這招起手和收手速度屬快,攻擊力很強 v/]Bo[a  
缺點:用MP用得多 E格 如降龍掌 核子爆彈
//G5lW/*  
屈?? jfyV9)  
知唔知幾易閃? zh$[UdY6  
依招可怕之處係第3個圈中左之後可以連乜招都得... H1uNlPT  
好處:屈,一野可以有5 hit 可以用完之後走人 消費元力還是目前六項招式中最多的一招(不包括扣血的招式) _wWh7'u~G  
缺點:要好大量MP,可能唔中 出手慢 磁力衝脈炮 虎威腿等等可以檔 E'=~< &  
打STOY用處:★★★☆☆ :\Z;FA@g(g  
打VS用處:★★★★★☆
.`!|^h%0  
格招超勁 Dg]ua5jk  
屈? W"fdK_F\  
難道在樓主只懂屈? Eb`U^*A  
"可能唔中"廢話 A6'G%of  
有招是必中的嗎? Urhh)i  
] 6{G;f$  
高攻 可遠屈 這招起手慢但收手快,攻擊力強 29g("(}TK  
缺點:要大量MP扣HP,可能唔中 到時浪費左 虎威腿EX可以檔呢一招 x.r~e)x=  
打STOY用處:★★☆☆☆
S]Gw}d]4  
屈? ,UQ4`Mh^L  
你令我好無言... ^5biD9>M  
檔招爆勁=0= 因為本人比佢用個...咩招到檔到..可以話檔招絕招...攻唔係低..可連出...屈爆 }%EQ  
缺點:收手慢 係上/下攻佢就玩完=0=
rUkiwqr~E  
又是屈?...(開始有d火了 Y%$57,Bu n  
招式名稱:天之X WlVC0&  
消耗能力:不詳 wO!k|7:Z  
學習點數:不詳 06I'#:]  
附加 效果:沒有 *1V}vJvi  
學習方法:抽LFO卡 fmH$ 1C<  
出招方法:不詳 !!ZNemXct$  
好處:不詳 KIdlndGs  
缺點:不詳 6Flc4L8JU  
打STOY用處:★★★★☆ h"KN)xi$  
打VS用處:★★★★☆ '$~9~90?Z  
R|h9ilc  
我代你講好冇... ]*pALT6  
天之刃 65RWaz;|  
出招方法:跳上攻 MpM-xz~  
好處: "A^9WhUpJ  
缺點:跳高再攻擊,攻唔高...跌落黎果時冇防...格招比較弱 A'qJke=  
有待修正- -" /Cr0jWu _  
Jo A^9AYhR  
L<Q1acoZm  
相信樓主冇玩過deep囉 e9 h T  
大部分資料都錯的...(謎音:精華分析....) Kz!-w  
屈,難道樓主只懂"屈"嗎?

簽名好細
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2006-11-22
異轉達爾連技- b&p*IyJR  
狂龍亂舞+狂龍亂舞+狂龍亂舞+狂龍亂舞+....... R{kZ KD=  
大地一擊+(狂龍亂舞xN次)+狂龍亂舞........ Z=DAA+T`  
大地一擊+天之刃+狂龍亂舞(只能用作打怪之用) [#n ~ L6  
烈寒刀xN+大地一擊xN+天之刃xN+狂龍亂舞xN次
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2006-11-22
引用第33樓chiutszchun2006-11-22 18:38發表的: ( }5k"9Z  
異轉達爾-連技 dx}()i\@  
狂龍亂舞+狂龍亂舞+狂龍亂舞+狂龍亂舞+....... "jmi "O*  
大地一擊+(狂龍亂舞xN次)+狂龍亂舞........ 3Z NYR'  
大地一擊+天之刃+狂龍亂舞(只能用作打怪之用) ):jK sP ,  
GIsXv 2  
所有含有N的連技=屈
離線~{景}~

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2006-11-22
引用第33樓chiutszchun2006-11-22 18:38發表的: S%-L!V ,  
異轉達爾連技- }3j/%oN.(  
狂龍亂舞+狂龍亂舞+狂龍亂舞+狂龍亂舞+....... qbu Lcy3  
大地一擊+(狂龍亂舞xN次)+狂龍亂舞........ c^}gJ  
大地一擊+天之刃+狂龍亂舞(只能用作打怪之用) yAG4W[  
F N;X"it.  
膚淺 Erl"X}P  
 nsij;C  
狂龍亂舞中晒一次敵人會閃 i*..]!7e  
烈寒刀打中兩野唔係閃就彈開左 z<ptrH  
天之刃中同中唔晒敵人都會閃 9 Bz ~3  
大地一擊打中三野敵人會閃 M' "S:  
ueZ`+g~gg  
p.s呢d都係呢個post無講既深入資料,個post係唔係都講屈- -
離線黯然燒魂
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2006-11-23
分析得唔錯 但新生達爾仲有招叫狂龍亂x   !!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個