切換到寬版
  • 7967閱讀
  • 79回復

再見了 LFO [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2012-05-19
回 七星會員 的帖子
七星會員:你地仲有玩lfo咩? 無人玩自己一個玩? 雖然不嬲都係單機game
咪理佢啦, 扣少少分咪由佢囉
依家佢就係咁做, 睇住你係咁鬧係咁鬧, 等你繼續嘈, 你又奈佢唔何呀
....... (2012-05-19 19:30) 

所以味話版主唔係大哂唔係玩哂,佢以為自己山高皇帝我地吹佢唔漲,佢背後有人頂佢

p.s講真lfod舊人走得都走哂,都唔明u1想搞d咩,佢賣左隻game,比第二間公司,咁第二間用第二個方法泥做
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2012-05-20
各位會員請注意
長期私聊行為請善用pm功能
不要認為加一句重覆又重覆的廢話就不算是離題喔
敗者無一死 將來富如山
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2012-05-20
回 七星會員 的帖子
七星會員:你地仲有玩lfo咩? 無人玩自己一個玩? 雖然不嬲都係單機game
咪理佢啦, 扣少少分咪由佢囉
依家佢就係咁做, 睇住你係咁鬧係咁鬧, 等你繼續嘈, 你又奈佢唔何呀
....... (2012-05-19 19:30) 

話說..岩岩裝返lfo睇下有咩人舊人玩..
點知一開..星期日10個埸都冇..灰哂
拿拿林del返sosad

ps.渣住雞毛當令箭
以為做個版主就真係高人一等咁:o)
心諗..比你係壇扣到分又點??比佢扣到我黑衣又點??
出到黎現實咪又係人一個
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2012-05-21
回 亨利~law 的帖子
亨利~law:話說..岩岩裝返lfo睇下有咩人舊人玩..
....... (2012-05-20 12:10)

咁真係可以整定張圖話lfo千古,加上迪雲同星仔的黑白照,再係上面整到好似靈堂咁上面就貼張野童年回億,旁邊加d牌,因為u1放棄左lfo,咁多年d玩家支持你們,但u1唔令情,搞到lfo咁都係u1搞出泥,加陣我地為lfo麥on一分鍾

p.s講真果句當自己不死身,以為自己係山高皇帝我地告佢唔入,e一種人知唔知叫咩?就係賤,王8蛋,正混蛋

1條評分威望-5
saizen 威望 -5 違規內容 2012-05-21
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2012-05-21
回 亨利~law 的帖子
亨利~law:話說..岩岩裝返lfo睇下有咩人舊人玩..
....... (2012-05-20 12:10) 

反而我現在已選擇無視他!LFO沉哂!ibbs入黎既人少之有少!扣唔扣分這種事都已不太在意!
根本變得毫無意義了!

回題先:其實U1放棄LFO既不如好頭好尾搞掂埋個故事先
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2012-05-21
回 龍翼87 的帖子
龍翼87:反而我現在已選擇無視他!LFO沉哂!ibbs入黎既人少之有少!扣唔扣分這種事都已不太在意!
根本變得毫無意義了!
回題先:其實U1放棄LFO既不如好頭好尾搞掂埋個故事先 (2012-05-21 21:02)

某某人收野哦番泥哦!!,陣係識扣分,聲又唔敢聲,不過佢扣唔扣都無所謂,我都當佢無到,佢背後d人係要支持佢係要頂佢,都無計,祝願佢早有一天比人反對,係整個論壇既會員反對佢,最後係收蕉皮收場

回正題:我總覺得如果小熊同浩然搞番lfo,可能比u1搞得更好,不景lfo本身係小熊學上面話,朱總只係拿左佢個版權,連阿小熊都無法子之下放棄,希望小熊可以渣番正權重掌lfo,令佢有多一個一個六周年
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2012-05-22
聽說越一科技走了幾個人才,未知道朱生會不會請新人才重製呢!?
專心工作
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2012-05-22
回 火仔 的帖子
火仔:某某人收野哦番泥哦!!,陣係識扣分,聲又唔敢聲,不過佢扣唔扣都無所謂,我都當佢無到,佢背後d人係要支持佢係要頂佢,都無計,祝願佢早有一天比人反對,係整個論壇既會員反對佢,最後係收蕉皮收場
.. (2012-05-21 22:07) 

無視我但係pm嘈我.
goodest logic
咁多位會員唔好再做無謂挑釁啦
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2012-05-22
回 saizen 的帖子
saizen:無視我但係pm嘈我.
goodest logic[表情]
咁多位會員唔好再做無謂挑釁啦[表情]
 (2012-05-22 07:32) 

你自己諗下你身為版主,點解咁多人反對你,因為你口臭,衰格,叫人唔好挑釁,但你自己就成日講完一句野就發個圖案出泥以為好好玩,挑釁左唔少人都唔知,你只係背後有班唔知咩人支持你同變成你的支柱你先可以做到e家的無料版主,唔係,你等比人收你蕉皮,陣係識扣人分,扣得幾多人分姐,ibbsd人少到唔識講,你味慢慢扣囉,有人告到你上心口都聲都唔聲下,無人告你就芝整,你總有比人投訴,投到你煩,但投訴果個唔係我,係其他好憎你既會員
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2012-05-22
回 kenneth6tsac 的帖子
kenneth6tsac:聽說越一科技走了幾個人才,未知道朱生會不會請新人才重製呢!? (2012-05-22 01:38)

朱總鍾意錢鍾意到上腦,根本就無留意自己d同事點,入面一大班老神子,個個都有份整lfo,加下lfo搞到到,d老神子唔去第二間公司對唔住自己,所以先話lfo同u1係朱總自己搞衰又係自己搞旺,年年有電視台訪問佢,唔係我地ed玩家情有獨鍾玩lfo,佢點會有今日
我希望佢唔好連小熊e家整緊果隻game既版權都打算要賣,巳經整死左lfo,唔通又比佢整死多一隻game咩
1條評分威望-4
saizen 威望 -4 請善用修改功能 2012-05-22
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2012-05-22
回 火仔 的帖子
火仔:你自己諗下你身為版主,點解咁多人反對你,因為你口臭,衰格,叫人唔好挑釁,但你自己就成日講完一句野就發個圖案出泥以為好好玩,挑釁左唔少人都唔知,你只係背後有班唔知咩人支持你同變成你的 .. (2012-05-22 15:39) 

我背後有咩人
你地d投訴好好笑, 我唔會覺得煩喔
btw
火仔:

我e家把到明係串你,因為我係最唔服你ed版主,以身犯法比人投訴都可以一路做,但bk我都唔會話佢,又唔會罵佢,因為佢講得我岩,我的確係唔知星空既野,我只會罵你一個,串你一個,我翼都唔會亂咁拉其他會員落水,因為我只係唔服你一個,我會盡快搵番上次的証據,再次投訴你,一次唔得投第二次二次唔得就第三次,不斷不斷咁投訴你!
同賣我好肯定咁講你知,我唔係第一次投訴你,上次投訴告你唔入只係你既好彩,我搵到一次既証據就會投訴你,講得出做得到!

fail
1條評分威望-3
暴走疾風 威望 -3 離題 2012-05-23
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2012-05-22
saizen:fail[表情] (2012-05-22 15:51) 

你背後有咩人支持你,你自己心知
1條評分威望-3
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2012-05-22
回 火仔 的帖子
火仔:你背後有咩人支持你,你自己心知 (2012-05-22 16:58) 

咁應該冇
1條評分威望-3
敗者無一死 將來富如山
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2012-05-22
還沒吵完,真的服了你們:D
1條評分威望-3
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2012-05-22
咪再嘈吧-_- 少一事好比多一事
1條評分威望-3
專心工作
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2012-05-22
saizen:
無視我但係pm嘈我.
goodest logic[表情]
咁多位會員唔好再做無謂挑釁啦[表情]

笑死我了

1條評分威望-3
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2012-05-23
saizen:咁應該冇[表情] (2012-05-22 17:00) 

ed野得你自己知,有冇人係背後支持你,我諗支持你果d人個腦肯定係裝屎,竟然幫一個做野拿西,比人罵到上心口先扣下果個分扣下e個分,之後我地d會員仔係到吹下水都要幹妖我地,仲話我地唔好再做無謂既挑釁,好似成件事係你自己岩哂咁,ed野你成日都做又唔見你扣番自己分,叫自己唔好挑釁!
真係好笑,叫人唔好挑釁但自己就成日挑釁人
1條評分威望-3
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2012-05-23
回 火仔 的帖子
火仔:
ed野得你自己知,有冇人係背後支持你,我諗支持你果d人個腦肯定係裝屎,竟然幫一個做野拿西,比人罵到上心口先扣下果個分扣下e個分,之後我地d會員仔係到吹下水都要幹妖我地,仲話我地唔好再做無謂既挑釁,好似成件事係你自己岩哂咁,ed野你成日都做又唔見你扣番自己分,叫自己唔好挑釁!
真係好笑,叫人唔好挑釁但自己就成日挑釁人[表情]

真係好有心機打咁長
自己係扣唔到自己,所以幫你唔到
都冇人背後支持我,點解要假想敵
佢地成班去哂番工放假啦

龍翼87:
笑死我了[表情]
龍翼87:

不如你收下把口啦!我唔想自己個post比你污染!
你唔尊重人唔緊要..尊重下自己啦唔該!唔好成日欺善怕惡!
由於我係ibbs已不太活躍,LFO之事也不太熱衷,已經無心情同你罵戰!
你又唔係收野...就一味入黎喺度侮辱D野係垃圾!
見住係網上先無乜行動...面對面既你一早入左廠架啦

而家你直頭係周圍生事,撩事鬥飛,生性啦!年輕人
.......

我明既. 郁d就動粗嘛
1條評分威望-3
敗者無一死 將來富如山
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2012-05-23
saizen:
我明既. 郁d就動粗嘛[表情]

先撩者賤的道理也不明白,只引用一些沒有對自己不利的留言!
又有何用呢﹖真費盡心思呀!版主大人

火仔:

真係好笑,叫人唔好挑釁但自己就成日挑釁人[表情]

你要明一樣野喎!你有犯規既!佢都有犯!係你比佢扣咋喎!佢扣唔到自己,但唔代表其他版主唔可以扣佢!
但其他版主壇主一樣無任何行動!版主無行動即係代表佢無錯,咁其他版主都覺得佢無錯既話,佢又點會覺得自己錯呢﹖
點解佢咁都仲做到版主﹖咪因為ibbs無佢呢位支柱就唔掂囉!
算吧!佢既權力及斤兩有多少亦只限ibbs這個家庭,以外的forum,再厲害也有人認識他一條毛﹖
所以我就一早叫你無視佢了!他喜歡自尋樂趣,你越刺激佢,佢會越興奮,興奮到不能自拔!因為導火線係佢引起既!
點著火頭收唔返,佢一定要繼續支持自己呢個行動落去。佢要繼續頂硬上,唔係既佢會覺得我地話佢淆左。

1條評分威望-3
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2012-05-23
回 龍翼87 的帖子
龍翼87:你要明一樣野喎!你有犯規既!佢都有犯!係你比佢扣咋喎!佢扣唔到自己,但唔代表其他版主唔可以扣佢!
但其他版主壇主一樣無任何行動!版主無行動即係代表佢無錯,咁其他版主都覺得佢 .. (2012-05-23 20:56)

所以我一直都覺得佢係低b,用上某套電視劇既金句,唔好理佢咁多,低b會傳染,根本上e條友係有人幫,幫佢果d人個腦係裝屎,再加上ibbs比以前少人,好多玩家都去外國(例如:疾大,dw大),搵得到可以做版主既人就少之有少,我都記得有好多版主,例如:嵐人,以前都見過佢真人一次,之後唔知發生咩事,佢就無理到,咁個交易區最大負責人就係疾大,但唔係佢,咁多年泥,本身lfo討論區唔係佢理,係佢個名間離果位不明人士,但陳年唔上,咁就要同一個分區既版主做賣,所以我本身對e個人無咩好感,因為佢咩都無做,靜係識係到挑釁會員。
扣分?我覺得係dw大疾風大果d老神子版主扣犯規果d人既分扣得多d,差唔多次次罵戰/離題戰都係d老神版主扣咁制,我唔鋸係因為佢係疾大個post到突然話我毒,我真係想知我毒咩,點知係個毒間離加條線,咁即係點,暗示人係毒男,但我只係岩岩想玩卡果類人,毒得去邊,話完都唔緊要,一句sorry都無,仲話我只係係到笑,之後又彈多句話無野做上泥吹2句,吹2句都可以咁樣話人,果事我本身心情都唔係好巳經去到燥到爆既地步,忍得佢幾多次,忍忍下味爆,所以我覺得果事係爆得最勁,基本怪都可以怪佢,挑釁人,火上加油再加酒精再加天拿水,做d野都唔係版主做既

佢都算係強大,做版主做到佢咁,不過佢去第二d論壇呀,佢連生物都不如呀

2條評分威望-8
saizen 威望 -5 侮辱全台版主 2012-05-24
快速回復
限100 字節

上一個 下一個