切換到寬版
  • 76187閱讀
  • 3227回復

牙凌小店(29/11更新)冇新增(交易記錄在250頁) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙凌

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-20
— 本帖被 暴走疾風 執行取消加亮操作(2009-01-13) —
牙凌小店歡迎大家來睇野同埋買野
如果各位有咩野想要都可以係到講低,因為我都係時常上IBBS的。  
哈哈~本人整返MSN了,歡迎搵我交易

MSN: [email protected]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  
收野區☆面交也可
最急收:入數
其他野:真龍百裂拳,真龍追風,奧義昇龍霸
裝備:無
代收:

===========================================  
請各位會員,必定要睇清楚代號,咁大家購物時就會開開心心啦^V^"
YAHOO=(Y)  
現卡=(C)  
留左=(S)
得序號=(J)
價高者得=(M)
X-CARD=(X)
大卡=(B)
同人收的=(個個人的名)
 月歷序號(m)
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
改了
中國銀行 :012 802 1 029851 3

拍賣區:

*******************************************************************************************************
價錢方面有得議價的

五大主角:
迪雲:超昇龍霸(YM,40)
新生迪雲:無
星奇:旋風炮拳(Y,10)爆裂狂轟*2(Y,20)
新生星奇:狂獸狙擊*3(XY,20)
米兒:人物*5(Y,10)神之寬恕(Y,30)
新生米兒:愛心光波*2(Y,30)
悟地:狂虎斬(Y,10)
新生悟地:絕地音速刀(m,30)
小丹:人物*2(Y,10)豹影拳*3(Y,15)
新生小丹:無
虎山派:(悟地已入五大主角區)
龍翼:人物*6(BY,10)狂虎彈*5(Y,15)我行我道(Y,15)
極光龍翼:無
璇瓏:璇瓏流星拳*4(Y,10)野蠻之女(Y,20)
新生璇瓏:馬龍的日記(J,30)疾風連打*5(Y,50)
玄武:人物*2(Y,10)醉八虎*2(Y,25)
申武玄:猛虎棍勁*3(Y,10)泰山壓頂勢*6(YJ,10)
青狗社:
馬龍:人物*3(Y,10)旋風神拳*3(Y,15)毒龍鑽*7(Y,20)超毒龍鑽*2(Y,30)青狗合擊(J,40)
機甲馬龍:英雄勳章(Y,30)密集導彈*2(Y,20)
域多:人物(Y,10)破空閃(Y,30)快速逃跑*2(Y,20)
域多Z:無
歷奇:人物*2(Y,10)霸王流星擊*3(Y,15)鬥志激昂*5(Y,15)霸王截擊*3(YM,40)
歷奇Z:無
七聖尊:
菲沙:無
強化菲沙:冰寒穿心戟(Y,30)
菲雲:烈火焚身*2(YJ,20)閻王追殺令(Y,30),大轟炸(m,30)煉獄困室(J,30)
強化菲雲:審判之火(m,20)
溫蒂:連環旋風閃(Y,15),風之精靈(Y,15)
強化溫蒂:絕地龍捲*2(Y,40)
霍雷:雷鳥電殛震*12(Y,10)
強化霍雷:無
宇歷斯:真天鏡*3(Y,20)天風烈*2(YX,40)天之怒(Y,50)
超級宇歷斯:無
蓋亞:牢動破(Y,30)
樂雲:淩霄舞空(Y,40)荊棘纏身(Y,30)
天魔:無
真.天魔:無
四大元鬥士:
約翰:人物*4(Y,10)
新生約翰:魔法王的咒詛*2(YX,20)
達爾:求敗刀法*2(Y,40)
新生達爾:狂龍亂舞(Y,30)滑翔刀(Y,30)
亨利:漫天飛矢
(Y,20),緩速箭(m,30)
新生亨利:后羿的眼睛*3(YJ,30)
陸道:人物*3(Y,20)五連鏢(Y.40)忍法.控影術(X,40)
新生陸道:甲賀三分斬*5(Y,20)鏡花御劍流(m,30)
大嶼山:
佛覺:佛我同在*4(Y,10)達摩禪震*2(Y,15)
佛恆:人物(Y,5),金鐘罩*4(Y,10)如來神掌*3(Y,10).我佛慈悲*7(YC,10)
姬絲:藥水投擲*3(Y,10)原子能量(J,10)爆發!萬能地雷(Y,30)
元武會:
亞真:人物*3(Y,5)毒霧攻擊*3(Y,10)猛毒掌*2(Y,10)毒翼轉生*2(Y,25)
琪琪:人物*4(Y,10)亂拋垃圾(Y,15)
Kawaii琪琪:無
托比:人物*5(Y,5)究極爆裂破*7(Y,15)臭氣沖天(Y,15)萬獸之王(Y,20)
安雅:潛龍爪*2(Y,20)獄之探戈*3(Y.20)妖藤纏身*3(Y,40)
冷角:
茱迪:人物*7(Y,5),伏虎勢*6(Y,10)乘風腿*3(Y,10)禿鷹腳刀*3(Y,10)
柏高:人物*2(Y,5)神探快槍手*5(Y,10)轟天密林*3(Y,10)瘋狂襲擊*4(Y,15)  
羅剎堡:
龐士:無極地獄(Y,30)
終極龐士:龐士心臟*2(Y,20)暗黑石破天驚*3(Y,30)
邪鬼:人物(BM,80)
新生邪鬼:無
比堤:亡命光束*2(Y,20)
新生比提:終極魔心臟(B,30)血蝠之災*2(2X,30)
幻音神巫:人物(Y,5)詛咒迷霧*2(Y,10)魔獸召喚*3(Y,10),吸精大法*3(YX,10)魔鬼的伸冤(Y,30)
黃金親衛兵:人物(Y,5)金龍斬*3(Y,15)金龍乍現*2(Y,20)
黃金戰士:戰神面具(YM,50)
紅魔鬼:人物*3(Y,5)怒火中燒*5(Y,10),熔岩彈*3(Y,10)末日火焰*8(XY,10)
上帝之手:
迪倫:無
終極迪倫:無
卓男:鋼鐵護甲*2(YX,50)
卓男改:無
泰加:連環旋風閃*2(Y,20)烈焰狂奔*3(Y,20)唯我獨尊*2(Y,20)真虎翔霸*2(YX,20)
神母號:無
下場慘痛:
終極魔人:無
索特:無
超人類:
黃帝:無
蚩尤:無
【亂】組織:
黑羅剎:無
奧龍:人物*3(Y,40)衝爆牛獄*5(Y,15)
魔化奧龍:狂獸怒吼炮*3(Y,30)
蓮娜:人物(Y,60)四翼魔蝶(YM,20)
妖化蓮娜:魔骨鐮刀(Y,40)
巫神:人物*3(2YJ,20)深淵爆發*2(Y,40)屠鬼遁(J,40)
夜剎:水鬼纏身*3(Y,30)
烏邪:無
魔姥:無
血狂:無
撒旦教:
撒卡:人物(B,5)勢凶夾狼*5(YJ,15)
魔狼聖帝:黑日殺機(m)
安德魯:無
龍翼EX:無
極惡龍翼:鬼神震怒*2(Y,20)
白帝:無
樊嬅:無
勇心:無
伊賀流派:
地藏十兵衛:五連殺*2(Y,20)殘影術*2(Y,20)
邪狼丸:無
甲賀派:
陸島橋之助:浮月(j)
陸道:已在四大元鬥士那區

暗黑人物:
暗黑菲雲:烈錘轟炸(m)
暗黑菲沙:雪影飛砂(m)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
代放區:

(06/11/08更新)
乘風腿,伏虎勢x2,旋風神拳,獨龍鑽,密集導彈,爆破彈,璇瓏流星拳,鬼神震怒,防護壁,地龍追命箭,我佛慈悲x2,如來神掌,佛我同在,愛心光波,豹影拳,璇瓏的手帕,狂虎砲
深淵爆發.邪鬼,邪鬼異信x2,陸道異信x2,甲賀三分斬,迪雲異信,泰加真虎,怒虎彈,金龍乍現,金光劍影,吸精大法,潛龍爪,雷鳥電極x2,星奇異信,勢凶夾狼x2,虎煌霸 迪倫,女媧遺書,璇瓏的手帕,極惡邪靈,巫神人物,勢凶夾狼,粉紅脈衝,戰之道
收的加這個msn: [email protected]   佢係TST SER的死神
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

鄰友的店:
疾風小店
==================================================
黑名單
pogood:原因,先問我有咩人物加埋60網用錢,之後就話收,之後就話唔要

kiuex:原因,話同我收超虎斬,之後我ok左,佢就同第二個人收

beggar:原因,我用野換佢原始冰塊,我未入住,之後有次同人換野,發現原始冰塊入唔到,之後pm問佢,佢唔睇,唔回覆(但係有on的),所以請大家小心

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

本店白名單~~ 最好為5粒★
牙奇:
交易信心指數:★★★★★
原因:好朋友加,準時交易
francis:
原因:多次幫我升lv,而又能在短時間內完成!!
暴走疾風:
原因:多次交易成功,雖然交易時會慢一點,但都唔會呃人!!
牙銓:
交易信心指數:★★★★☆
原因:多次幫我升lv,都會在時限內完成=]但係要吹先升得快=0=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LFO SER人物分佈:

TST:
★龍王★迪雲♂ 角色:迪雲 LV:225
。神箭*亨利。 角色:亨利 LV:156
破魂忍凌O陸道 角色:陸道  LV:154
大魔導士㊣米兒 角色:米兒  LV:150
狂龍殺凌→達爾 角色:達爾 LV:151
凍冰冰凌☆菲沙 角色:菲沙 LV:151
鬼怒邪凌♂邪鬼 角色:邪鬼 LV:151
魔猿怒凌◇奧龍 角色:奧龍 LV:152
LAW
終極魔王★龐士 角色:龐士 LV:150
活死亡凌⊙比提 角色:比提 LV:150
閃裂風凌☆溫蒂 角色:溫蒂 LV:150
復仇之餓虎︽凌 角色:龍翼EX LV:154
BOC
狂爆核凌⊙卓男 角色:卓男 LV:153
絕虎霸凌↘悟地 角色:悟地 LV:150
雙旋爪凌︽蓮妡 角色:蓮娜 LV:150
電殛鳥凌V霍雷 角色:霍雷 LV:150
惡咒極巫神 角色:巫神 LV:85
蠻極×璇瓏R 角色:璇瓏 LV:48
BANK
破滅邪凌∞約翰 角色:約翰 LV:150
飛快刀凌☆域多 角色:域多 LV:150
PEAK
烈空天行︽凌 角色:宇歷斯 LV:65
剎破凌空︽凌 角色:樂雲 LV:55

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
本人作的故事:(覺得悶/冇野做都可以睇下^v^)
牙凌的自創故事總合分享區
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
本人做分析裝備資料:
LFO X-card所抽到的裝備/武器資料  (2007年2月22日完成)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(交易記錄在250頁)
[ 牙凌在2011-08-23 20:02重新編輯此帖 ]
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-20
你收D乜Q野
vs vs
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-20
引用第1樓炎冰天魔2007-01-20 21:38發表的:
你收D乜Q野

人地都冇收野,你做咩問人收D乜Q野?
太不禮貌了...就算你問都應該禮貌點兒...

回:防護壁幾錢?
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-20
引用第2樓~畢奇理~2007-01-20 21:54發表的:
太不禮貌了...
回:防護壁幾錢??

有D人打漏左我點知姐
同埋你唔好理我= =
vs vs
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-20
引用第3樓炎冰天魔2007-01-20 21:56發表的:
有D人打漏左我點知姐
同埋你唔好理我= =

我只想告訴你注意用詞....我完全冇惡意

回:防護壁換我d野ok?
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-20
請問你收咩野??

離線牙星
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-20
引用第4樓~畢奇理~2007-01-20 21:59發表的:
我只想告訴你注意用詞....我完全冇惡意
回:防護壁換我d野ok?

算啦算啦......我依家向樓主講
sor
vs vs
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-20
引用第2樓~畢奇理~2007-01-20 21:54發表的:
太不禮貌了...就算你問都應該禮貌點兒...
回:防護壁幾錢?

60= =
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-20
引用第7樓爪皇凌雨2007-01-20 22:16發表的:
60= =

面交 10hk ok?
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-20
引用第8樓~畢奇理~2007-01-20 22:18發表的:
面交 10hk ok?

唔需要理會= =上面講左唔面....我要升lv=v=
離線alanfongex
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-20
有冇 msn
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-20
引用第10樓alanfongex2007-01-20 22:25發表的:
有冇 msn

本來有...上唔到...
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-20
引用第9樓爪皇凌雨2007-01-20 22:23發表的:
唔需要理會= =上面講左唔面....我要升lv=v=

等你升完lv...面交ok?
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-20
引用第12樓~畢奇理~2007-01-20 22:37發表的:
等你升完lv...面交ok?

哈哈聽日150.......lv....有機會先算
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-20
引用第13樓爪皇凌雨2007-01-20 22:38發表的:
哈哈聽日150.......lv....有機會先算

你聽日是否代我升lv??
回:最多我痳煩d...我上你家交易
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-20
引用第14樓~畢奇理~2007-01-20 22:41發表的:
你聽日是否代我升lv??
回:最多我痳煩d...我上你家交易

係呀!!!你聽日pm我比你ac我就ok

=.=你想上來的家玩ja掛= ="咁耐冇來過
下次來到行錯路XD
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-01-20
引用第15樓爪皇凌雨2007-01-20 22:55發表的:
係呀!!!你聽日pm我比你ac我就ok
=.=你想上來的家玩ja掛= ="咁耐冇來過
下次來到行錯路XD

回:60網用幫我升倒幾lv?
題外:我帶埋...彭狗上來找你XD
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-01-20
引用第16樓~畢奇理~2007-01-20 22:59發表的:
回:60網用幫我升倒幾lv?
題外:我帶埋...彭狗上來找你XD [表情]

ex 130lv

= =又彭狗唔洗喇
離線z艾
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-01-20
追魂十字斬換破空閃 +快速逃跑
離線牙凌

發帖
icash