切換到寬版
  • 4914閱讀
  • 64回復

[原創]玩左菲沙咁耐....個人感覺 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙迪

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-20
菲沙 \!xCmQ  
o7s!ti\G  
其實,,好多人覺得佢係一個唔顯眼,,係七尊入面又係最廢ge一個,, kD0bdE|  
但其實呢d人都錯啦~其實佢係一個又勁,,又屈機ge人物~ ^qzH(~g{M  
點屈法呀?!我覺得佢都算係lfo人物之中,,招式最少破綻ge一個 o{hX?,4i  
AvPPsN0  
點解咁講呢?! OJd/#KFm  
第一,,冰彈,,起手中,,收手中,,不過你唔會係人地面前出咁on居瓜....... )xiu \rC  
第二,,冰劍,,冇麥人用黎打vs,,唔洗講~ [N12X7O3  
第三,,冰箱拳,,起手有防,,d防同慘絕差唔多,,收手快,,格下人招你先出招,,出招後可以好快走到佬~ d&\3}uH  
第四,,宇冰,,都係,,你唔會係人地面前出咁on居瓜,,可以擋穿心矢咁屈~囉黎打拉登@@,,好洗好用~ ~oJ"si  
第五,,鐨風,,嘩!呢招勁到冇得壇啦!起手快,,收手快,,出招時有無敵狀態,,迪倫都唔洗驚呀~攻擊力,, D*j^f7ab  
      5000,,平均打一個著全攻裝(知咩黎啦),,100lv以上ge人,,扣700-900血左右,,不如囉左我條命算 #IJe q0TVB  
第六,,冰川,,好多人都覺得呢招廢~攻擊力得500,,不過,,唔好忘記,,佢有凍結效果o波~ RD46@Q`  
      雖然呢招破關真係冇用,,但都可以張d怪結冰,,再出鑽風ge.....但打vs可以好屈機嫁!好多人都唔識用呢招,,因為呢招係倒後出的~ |#sOa  
      但這就是最考玩家技巧的一招~我鍾意!因為我已經張呢招發揮得淋漓盡致啦....哈哈...... (k8}9[3G  
&36SX<vZ  
總括黎講,,菲沙係一個中上型ge角色,,配點也不比五大廢柴差~如果大家有招or齊招的話,, KK6n"&TVa  
          不妨玩下佢啦! B%tWi  
4Us_Z{.  
uuxVVgWp{  
qXhdU/ =  
各位,,我今日ge分享係咁多,,多謝多謝^^
[ 此貼被~小斬斬~在2006-05-24 19:32重新編� ]
4條評分
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-20
引用第0樓~小斬斬~2006-05-20 21:47發表的“玩左菲沙咁耐....個人感覺”: [:FiA?O]  
菲沙
其實,,好多人覺得佢係一個唔顯眼,,係七尊入面又係最廢ge一個,, \+l*ZNYM3  
但其實呢d人都錯啦~其實佢係一個又勁,,又屈機ge人物~ R(`:~@ 3\6  
點屈法呀?!我覺得佢都算係lfo人物之中,,招式最少破綻ge一個 15,JD  
.......
4(|yl^w  
你張菲沙舉中指點做架
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-20
唔講得~係我無意中發現ge~ Vv45w#w;  
但.....好笑嗎?
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-20
引用第2樓~小斬斬~2006-05-20 21:58發表的“”: I70c,4_G  
唔講得~係我無意中發現ge~ pA ~} _  
但.....好笑嗎?
EUi 70h +  
幾好笑,個中指係咪eq?
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-20
引用第0樓~小斬斬~2006-05-20 21:47發表的“玩左菲沙咁耐....個人感覺”: @PEFl"  
菲沙
其實,,好多人覺得佢係一個唔顯眼,,係七尊入面又係最廢ge一個,, c3^!S0U  
但其實呢d人都錯啦~其實佢係一個又勁,,又屈機ge人物~ _^r};}-}  
點屈法呀?!我覺得佢都算係lfo人物之中,,招式最少破綻ge一個 ,Uz8_r  
.......
#wI}93E  
你d個人感覺唔錯喎~~
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-20
引用第4樓pplfo2006-05-20 22:03發表的“”:
你d個人感覺唔錯喎~~
>fH0>W+!  
多謝~我宜家玩緊比提~ >R+-mP!nj  
70lv,,等我100lv再寫多篇啦! X z J#)}f  
多謝支持~
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-20
引用第3樓stinky2006-05-20 22:02發表的“”:
幾好笑,個中指係咪eq?
r#sg5aS7O|  
唔係,,也唔係改圖~ ?UtKu  
係"順其自然" A2|Bbqd  
好深呢~哈哈~
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-20
咁都得,服咗你
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-20
引用第1樓stinky2006-05-20 21:54發表的“”:
你張菲沙舉中指點做架
)s!A\a`vEd  
菲沙jump防 ug9Ja)1|  
知左好耐 ;jzJ6~<  
迪雲jump防仲好笑
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-20
引用第8樓pplfo2006-05-20 22:27發表的“”:
菲沙jump防 +L09^I  
知左好耐
>!fTWdD^  
好串o波~我最鍾意人咁串嫁啦(因為有得比人罰~)
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-20
引用第0樓~小斬斬~2006-05-20 21:47發表的“玩左菲沙咁耐....個人感覺”: R*6TS"aL  
菲沙
其實,,好多人覺得佢係一個唔顯眼,,係七尊入面又係最廢ge一個,, *$cx7yJ  
但其實呢d人都錯啦~其實佢係一個又勁,,又屈機ge人物~ %R5- 6  
點屈法呀?!我覺得佢都算係lfo人物之中,,招式最少破綻ge一個 'l < #;{  
.......
myo4`oH  
唔好放粗口出黎!!! nzbVI  
會當作"講粗口"般計算 BD"Dzq  
請樓主不要放這些出來吧! P,8TO-e7  
若不再改正 BiU>h.4=\(  
就要當作講粗口般扣5分 P*k n}:  
及在犯規會員POST出來
[ 此貼被hhhkkkhihi在2006-05-20 22:56重新編輯 ]
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-20
引用第9樓~小斬斬~2006-05-20 22:34發表的“”:
好串o波~我最鍾意人咁串嫁啦(因為有得比人罰~)
HMD\)vMK6  
遲早比人罰自己~~
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-20
引用第10樓hhhkkkhihi2006-05-20 22:44發表的“”:
唔好放粗口出黎!!! V}`ri~  
會當作"講粗口"般計算 j 0LZ )V  
請樓主不要放這些出來吧! |)d%3s\  
若不再改正 pcIS}+L  
.......
2asRJ97qES  
盡責的版主! tW!*W?  
我知錯啦>< 咁宜家冇事啦^^ Pc?"H!Hkn  
睇下我幅圖~
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-05-20
引用第12樓~小斬斬~2006-05-20 23:00發表的“”:
盡責的版主! #I MaN%  
我知錯啦>< 咁宜家冇事啦^^ : &n F>  
睇下我幅圖~
'5Kj "aD%  
喂~~ +2tFX  
係左邊仲有AR~= =" \ -Xtb m  
知唔知係邊 ?v:F GO  
唔好用"吹x"= ="
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-05-20
引用第13樓hhhkkkhihi2006-05-20 23:01發表的“”:
喂~~ J"S(GL  
係左邊仲有AR~= =" G{,DoCM5WL  
知唔知係邊 RX_f[  
唔好用"吹x"= ="
O3T7O`H[  
"吹咩"係粗俗左d,, l1`r%9gr  
不過唔係粗口黎嫁喎~ p{v*/<.;  
其實"仆x"(廢事講~)都唔係粗口黎嫁喎~ 2wPc yD  
hhhkkkhi~睇黎你d通識好屎下.... )}"`$6:k`  
(唔係串你,,係料5好你d中文水平姐~等你唔好做文盲^^)
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-05-20
個圖幾好笑^^
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-05-20
引用第14樓~小斬斬~2006-05-20 23:11發表的“”:
"吹咩"係粗俗左d,, }(XKy!G6  
不過唔係粗口黎嫁喎~ kw#-\RR_c  
其實"仆x"(廢事講~)都唔係粗口黎嫁喎~ %QGw`E   
hhhkkkhi~睇黎你d通識好屎下.... Fsx<Sa  
.......
Z^'\()3t  
咦~~~我中文真係好差= =用中文教個D都係= =" E,K>V:P*  
Y6)o7t  
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-05-20
引用第16樓hhhkkkhihi2006-05-20 23:15發表的“”:
咦~~~我中文真係好差= =用中文教個D都係= ="
{ %]imf|g.  
唉,,,當我輸比你~ > zL5*:G  
其實我地好似離哂題= =係唔係呢~ z,^~H  
講真,,我篇野打左........都要5分鍾嫁== ) < U9  
慢左啦~加埋上轉個圖喎
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-05-20
嚴格黎講個個都要扣分 !d!u{1Y&  
不過算la~~ kL0K[O  
都係傾緊你篇野= ="
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-05-20
引用第18樓hhhkkkhihi2006-05-20 23:27發表的“”: S**eI<QFSk  
嚴格黎講個個都要扣分 hdrsa}{g  
不過算la~~ ^ W?cuJ8  
都係傾緊你篇野= ="
$#u'XyA  
好彩,,避過一劫{汗~} 9CeR^/i  
不過講真,,你覺得我寫成點~ E  BBd  
同埋,,我遲d個比提100lv,,我會寫岩比提~ 4m1r@ $  
你讚唔讚成?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個