切換到寬版
  • 3530閱讀
  • 137回復

|==|Gloomy║霽║max║小店﹏﹏ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線Gloomy

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-12-16

打住咁多先...遲d做靚d

msn:[email protected]

迪雲: 地龍波(異轉絕招) (y)
星奇:
米兒:
小丹:
悟地:
璇瓏:野蠻之女(Y),,璇瓏流星拳 (Y)
馬龍:
歷奇:
域多: 域多人物(Y)
佛覺:
佛恆:
茱迪:
菲沙:
菲雲:烈火焚身 (Y)
溫蒂:
霍雷:
約翰:約翰(Y),,魔法皇的咒詛(異轉絕招)(Y) 
達爾: 狂龍亂舞(異轉絕招) x2(Y)
亨利:
陸道:
黃金親衛兵:
亞真:
幻音神巫:
紅魔鬼 : 末日火焰 (Y)
比堤:
邪鬼: 戰神昇龍霸(異轉絕招)(Y)
天魔:
龍翼:
龍翼EX:
龐士:石破天驚(Y) ,,
琪琪: 臀臀旋風炮 (Y)
柏高 :
姬絲:
卓男:
申武玄:
地藏十兵衛:
托比:
安雅:
玄武:
樂雲 :
蓋亞:
宇歷斯:
泰加:
蓮娜:
奧龍:
迪倫:
撒卡:
終極魔人:             
黑羅剎:人物(X)
服務:幫做閃字服務
                           :升lv::1~85(60yahoo)1~3日
                                   ::85~125(60yahoo+1招/人)1星期
                                   ::125~150(120yahoo)3星期
[ 此帖被Gloomy在2008-03-12 22:33重新編輯 ]
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-12-16
白名單 :1)1551
              2)yhmjack1
              3)牙羽

交易記錄:1)我用粉身碎骨換stinky5684升lv服務(我先)  升緊
                2)同學毛毛用60$買我雷尊異信+小丹異信(面交) 得左
                3)用$80同1551買天尊人物(入數我先)  得左
                4)我用牢動破換stinky5684升lv服務(我先)  升緊
                5)老板娘用30$買我沖天腿,我先(成功)
                6)老板娘用5$買我琪琪,我先(成功)
                7)老板娘用20$買我奧龍人物,我先(成功)
                8)老板娘用50$買我邪鬼人物,我先(成功)
                9)我以魔獸骨頭換反毒賢天魔人物,我先(成功)
              10)老板娘用5$買我沖天腿,我先(成功)
              11)老板娘用5$買我甲賀三分斬,我先(成功)
              12)老板娘用5$買我絕地龍捲,我先(成功)
    13)用黑旋換1551吸血+炎冰重砲,我先(成功)
              14)我用忍法‧人偶送葬+吸血換yhmjack160yahoo$$,我先(成功)
              15 )用慘絕人寰換yhmjack1天降甘露,我先(成功)
                16)用鋼甲換*小黑*1set終極(成功)
                17)係卡shop賣左張鋼甲$$30(成功)
                18)賣左張鋼甲俾魚蛋明$$10(成功)
                19)賣左張黑旋俾唔知邊個$$50(成功)
                  20)賣左張白卡俾yhmjack1$$10(成功)
                21)係漫畫店賣左真十 $$80(成功)
                22)用左兩招換大俠陳升lv(成功)
                  23)用左個天地人ac換牙羽ac
[ 此帖被Gloomy在2008-03-12 22:35重新編輯 ]
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-12-16
推~~~
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-12-16
我要萬毒之身
http://ibbs.hk/read.php?tid=14922
ps.你用咁多野黎收天尊人物係好唔抵架
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-12-16
好耐沒升....
離線真.迪雲
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-12-16
我有天尊,你係唔係用萬毒之身+粉身碎骨+原始冰塊+終極魔心臟+人偶送葬+黑洞原子粒換???
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-12-16
引用第5樓真.迪雲於2007-12-16 15:34發表的  :
我有天尊,你係唔係用萬毒之身+粉身碎骨+原始冰塊+終極魔心臟+人偶送葬+黑洞原子粒換???

係...不過要你先
離線5555886
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-12-16
我要人偶送x,點換
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-12-16
YAHOO$$
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-12-16
引用第4樓牙影於2007-12-16 15:32發表的  :
黑洞原子粒點換???
http://ibbs.hk/read.php?tid=11459&fpage=0&toread=&page=1

無野想要....sor
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-12-16
引用第3樓牙暗於2007-12-16 15:31發表的  :
我要萬毒之身
http://ibbs.hk/read.php?tid=14922
ps.你用咁多野黎收天尊人物係好唔抵架

無野想要....sor
離線5555886
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-12-16
咁用我post d野換ok?
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-12-16
引用第11樓5555886於2007-12-16 15:59發表的  :

你個post係.............
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-12-16
引用第11樓5555886於2007-12-16 15:59發表的  :

用蓋亞換...我加野.....得唔得?
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-12-16
引用第5樓真.迪雲於2007-12-16 15:34發表的  :

收左啦.......sor
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-12-17
推 ~~~~~
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-12-17
引用第4樓牙影於2007-12-16 15:32發表的  :
黑洞原子粒點換???
http://ibbs.hk/read.php?tid=11459&fpage=0&toread=&page=1
60yahoo都得架
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-12-18
推,,,man!
離線日本仔
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-12-18
想換你奧龍異信。
http://ibbs.hk/read.php?tid=41030
離線Gloomy
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-12-18
引用第18樓日本仔於2007-12-18 15:50發表的  :
想換你奧龍異信。
http://ibbs.hk/read.php?tid=41030

換你地尊......我可以加野
快速回復
限100 字節

上一個 下一個