切換到寬版
  • 2654閱讀
  • 20回復

馬龍分析(更新個人用裝圖) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tom41401

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-24
馬龍-Milo Kz<xuulr  
寶瑪莉中學的搏擊社的隊長,也是「青狗社」的頭目,為人霸道,好勝心強,但十分重情重義,幫助兄弟時更會義不容辭。成為元鬥士後更加倍鍛煉元力,希望日後能為元武會作出貢獻。 S1+#qs {5a  
n-=\n6"P  
HP 560 7 H 0h  
MP  470 4.5 pP r<8tm[  
SP 500 5 JxvwquI  
STR 16 1.6 uVk8KMYU   
DEF 10 1 \ bhok   
AGI 9 0.9 ?UxY4m%R;  
cpy"1=K~M  
馬龍的點不差的,加hp同str都好多,雖然加mp,def同agi都加少左點,但係馬龍的招用mp少,mp少點都無 iY($O/G[+  
gON6jnDO  
問題,用裝同其他人物差唔多,都係高攻高防,個人認為馬龍有可以唔洗留 {c1qC zM4  
;CvGIp&y  
防點 ~H$XSNPi  
g|zK%tR_P  
我的配點 c[YjGx  
zm"\D vN)  
F9<OKcXH  
U=t'>;(g  
MvW>ktkU  
5^Y/RS i  
KF'M4P  
&Ch)SD  
|HEw~x<=  
攻跳防太普通了,不用分析,現在到元力分析了 nZT@d;]U9  
|-mazvA  
jgstx3  
Jt)~h,68  
大力神拳 <2 Q@^  
Y/^<t'o&  
值得學的一招,雖然攻擊力十分低,但係mp少,格招力不錯,有可以格到穿心矢,氣功砲等遠擊,後面無防 K$ &wO.  
gP<_DEd^`  
打關不建議常用,因為攻太低了,但係vs可以用來格招 j{^(TE  
cDx^}N!  
打關實用度:**(五星最高) l+6\U6_)B  
n1t(ns|  
vs實用度:** X2`>@GR/>  
Z]Y4NO;  
Z C93C7lJ  
.#@Dn(  
無影腳 R]Oy4U,f  
W'jXIO  
最無用的一招,攻只係高大力神拳少少,比車手打一拳都破左,收招慢,踢的時間也慢 v2{O67j} o  
k~R[5W|'  
打關不建議用,vs時你想比人殺先好用 [FL I+;gY  
[*G2wP[$  
打關實用度:* Fjzk;o  
@>]3xHE6#=  
vs實用度:* ~D5MAEazS  
9qDGxW '1  
?a%i|Z7!  
4I*Mc%dD  
w#T,g9  
 62jA  
隔空波 wDO5Zew!  
q?L(V+X  
頭三招中最有用的一招,雖然出招超慢,但係出手有唔錯的格招力,攻太唔低,後面無防,有暈眩效果 ! cb#fl  
uE j6A  
用來打關一流,但係vs時因為出手慢 J7GsNFL  
b0X[x{k"  
打關實用度:**** 5B 7*Z  
f>dkT'4  
vs實用度:** ,7P^]V1  
!P$xh  
"^z=r]<5  
? 6d4T  
旋風神拳 V+24-QWh  
QN XxpoS#  
個人認為係最二無用的招,旋風攻擊力超低,中左小到看唔到扣血,用這招不如用隔空波, 8~E)gV+v  
P;%QA+%7  
用來格招不如用大力神拳格,打關仲有點用,但vs就真係無咩用啦 Hz8`)cv`  
f'OvG@  
打關實用度:** ^kvH/Y&  
Mj B[5:s  
vs實用度:** 6ZpcT&yL  
)|R9mW=k9P  
LFyceFbm  
<y!r~?  
獨龍鑽 ~,2hP ~  
Qiw4'xQm  
唔錯的一招,攻唔低,格招力好好,我試過格到真虎,元力又唔係太多,但係後面無防 t5X lR]` w  
]?(F'&  
獨龍鑽無論打關同vs都好好用,一定要學的一招 io7U[#  
C-u/{CP  
打關實用度:**** Ok&>[qu  
^ ~qs-.?  
vs實用度:**** +[/47uFbI  
-5 /v`  
URL=http://imageshack.us][/URL] i8_x1=A  
U!:!]DX(  
超獨龍鑽 =zeLs0s;  
1 \*B.  
又一招格招力好的一招,雖然格招力無獨龍鑽禁強,但攻比獨龍鑽高好多,同樣係後面無防 |HG b.^f?  
Us,[x Q  
超獨龍鑽打關同vs都好好用,第二有用的招 ""3m!qn#  
^YJA\d@  
打關實用度:***** WWW#s gM%  
j9ta0~x1*6  
vs實用度:**** 4V|z)=)A  
yM:~{;HLF  
h5rP]dbhXU  
BddECY,z  
NcBe|qxQ  
:$i :8lz  
轟地雷 MW$H/:3  
@:+n6  
馬龍招中最好用的一招,mp少,攻又高,格招又不錯,只係起手慢左點,但起手有小量的格招力,後面有小小防,轟地雷用來打關係超好用,但係因為起手慢,vs就不太好用 Q\#{2!I  
6'Yn| A  
打關實用度:***** b+].Uc  
~}-p5q2  
vs實用度:*** .xkV#ol  
KHecc/,,S  
總結:馬龍係一個唔錯的人物,配點不太差,招又高攻,只係比較難升 8@yc}~8 *  
LQ\ ELJj  
等我努力點,升到150lv再做機甲馬龍,到時希望大家比意見我 VnSj:LUD  
4Sstg57x~  
8o7]XZE=)  
-*hb^MvP  
R``V Q  
9LO.8Jy  
} ndvV~*1  
[ 此帖被tom41401在2008-03-24 18:45重新編輯 ]
離線joseph9632
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-03-24
你話攻跳防太普通了,不用分析?唔好話你懶做分析都懶唔得架 kj{rk^x  
mo|PrLV  
第2次做算唔錯 努力d了 of+phMev  
&ppE |[{  
同埋你下次可以填黑你個名
我的小店:http://ibbs.hk/read.php?tid=56777
離線tom41401
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-03-24
引用第1樓joseph9632於2008-03-24 16:04發表的  : Gd30Be2gd  
你話攻跳防太普通了,不用分析?唔好話你懶做分析都懶唔得架
第2次做算唔錯 努力d了 [表情]
同埋你下次可以填黑你個名 [表情]
8 zQ_xE  
馬龍攻跳防同其他人物差唔多,有咩好分析,點都好,多謝你的意見
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-03-24
引用第2樓tom41401於2008-03-24 16:06發表的  :
馬龍攻跳防同其他人物差唔多,有咩好分析,點都好,多謝你的意見
T&9`?QD  
不錯....... ps"/}u l  
不過超獨龍鑽格招好過獨龍鑽的..... to99 _2  
同埋俾個心理準備你 {l0,T0  
馬龍異轉係廢到同唔到人vs的......
離線唯b
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-03-24
馬龍異轉左  可能連100lv的人  都打唔過
離線tom41401
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-03-24
引用第3樓sze4562003於2008-03-24 16:08發表的  :
不錯....... ^ [ET&"  
不過超獨龍鑽格招好過獨龍鑽的..... Y{,2X~ 7  
同埋俾個心理準備你 ?V#Gx>\  
馬龍異轉係廢到同唔到人vs的......
 %)pP[[h  
我升過機甲馬龍的,只不過係因為加錯點刪左,超鐲係新收的,所以唔係太識超獨性能
[ 此帖被tom41401在2008-03-24 18:15重新編輯 ]
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-03-24
有movie會好D
離線abc34321
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-03-24
引用樓主tom41401於2008-03-24 15:59發表的 馬龍分析(更新個人用裝圖) : yOc|*O=]U  
馬龍-Milo w$b~x4y%  
寶瑪莉中學的搏擊社的隊長,也是「青狗社」的頭目,為人霸道,好勝心強,但十分重情重義,幫助兄弟時更會義不容辭。成為元鬥士後更加倍鍛煉元力,希望日後能為元武會作出貢獻。
HP 560 7 0F^]A"kF  
MP  470 4.5 tR<L`?4  
.......
|-n ('gQ[  
分析得都幾好,又有用裝圖
離線綱吉
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-03-24
我有錄影程式... 3q"7K  
%lV@:"G  
我做沙包is ok } C_|gd  
b"t")U==  
BOC?
離線tom41401
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-03-24
引用第8樓綱吉於2008-03-24 19:19發表的  : *0~M  
我有錄影程式...
我做沙包is ok
BOC?
xorTL8  
我係boc的,但係無打算改做影片
離線暗§兒
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-03-24
都算係唔錯 KmL$M  
有d心郁想玩馬龍@w@"好似好勁咁
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-03-24
大力神拳比無影腳更高攻吧....... > :Ze4}(  
無影腳廢到......... 4P%m>[   
我馬龍錯點,居然爆埋防,e家好難up=.=
離線hinhin0621
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-03-24
馬龍異轉太廢啦 nJT4w|Yx  
同人VS易比人屈
離線牙琳
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-03-25
不錯吧 }fA;7GW+9  
下次整埋馬龍異轉啦 =nU/ [T.  
我等你 ZJ(rG((!  
+油
離線名字

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-03-25
都ok,有影片更好 &U"X $aFc  
 c+2%rh1  
等你整埋異轉,加油
媽子危機3─絕種消費者
離線wonghiusun
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-03-25
ok wo,skill 分析 ok good
離線sirmion
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-03-25
好!首位馬龍分析, 不錯!
過去如風流逝。
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-03-25
都幾好 加油升到150lv 異轉 *YvRNHP  
ps:馬龍異轉好廢的說
離線vegeta
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-03-25
好少用馬龍哦,但我都幾鐘意呢個角色!我都有一個異轉左,大家加油啦  
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-03-25
馬龍vs得個格招勁 6|=j+rScv  
好難v.............. hbfq]v*X  
我都有玩馬龍
快速回復
限100 字節

上一個 下一個