切換到寬版
  • 2412閱讀
  • 71回復

音無小店~新增ac,升lv比摩摩星人快(重開).15億錢=60ya,爆關服務爆強閒,惡 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線豬重蠔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-28
音無小店~~~~~~~升lv,爆關快到音信全無= =
------------------------------------------------------------------------------------------

我收:ac,星閃刀,ex人
                  放ac:
                    迪雲:只差oe,中極超昇,爆波(boc 155 lv)
                    冰佬:只差卡比同絕0(未開= =)
                    x士:有霸雷,魔界,有異信(未開)
                    卓男:有核爆,絕地
                      比堤:蝙蝠
                        樂雲:有x天掌,荊棘
                      windy:有十級
                        悟地:有真狂,超虎
                      ( 無e-mail,想收ex全招,最好有異的ac+e-mail.......迪倫無/有異的ac= =
                      .....咩ac都問問我= =唔該()

放:馬龍人
                    摩摩星人x2
                   忍法.人送]

(重開)幫升lv:1~60lv(30分鍾~40分鍾左右得,收60ya/我收的野)
                                       61~100(1小時30分鍾得,收60ya/我收的野)
                                         1~100(2小時,120ya/我收的野)
                                         101~128(2小時ok,收60ya/我收的野)
                                              129~137(1小時ok,收60ya/我收的野)
                                              138~145(1小時30分鍾ok,60ya/我收的野)
                                                 146~150(1小時ok,60ya/我收的野,最唔低係這= =)
         因快所以貴(唔算好貴,都係101之後貴)...........咩人物,無招都得,和尚同連拿一樣升得一樣快,有遠攻就快點點/size]
       放game錢
                 60ya=15億
                               我有超多game錢,咩ser都有........唔係bug係同fd收的

幫爆關:

幫爆:強閒(30ya/我收的野,4個字完成,最好有遠攻)
                       惡魔(40ya/我收的野,30分鍾左右得,最好有x穿)
                       bye bye(60ya/我收的野,30分鍾得,最好有遠攻)
                       不死(30ya/我收的野,30分鍾得,最好有遠攻)

只p.m........
[ 此帖被豬重蠔在2008-04-13 13:33重新編輯 ]
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-03-29
交易記錄:
1.同LFO的返屋企了鼻屎啦交易,我60ya換佢極地+炎冰(成功)
2.同LFO的邪鬼交易,我邪怒換佢天魔人物(成功)
3.同大x論壇的*街仔(佢個name尼的唔係我說粗口)交易,我俾佢昆左天尊人物()
4.同cz的哈哈哈交易,俾佢昆左7.0新手+迪雲人物()
5.同ibbs的哈哈交易,我8.0豪華換佢域多人+破空+快速+鎖定(成功)
[ 此帖被豬重蠔在2008-04-10 17:06重新編輯 ]
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-03-29
雷極換你忍法.人送ok?
e家換可以嗎?
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-03-29
我有奧龍人
想你幫我升Lv換 : )
ok : s ?!
.
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-03-29
引用第3樓牙良於2008-03-29 23:18發表的  :
我有奧龍人
想你幫我升Lv換 : )
ok : s ?!

ok,你要我升咩同升到幾lv?
有無deep = =
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-03-30
引用第4樓豬重蠔於2008-03-29 23:33發表的  :
ok,你要我升咩同升到幾lv?
有無deep = =

冇達爾 Sor
想你幫我升陸道50-100 ok ?
.
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-03-30
引用第5樓牙良於2008-03-30 10:58發表的  :
冇達爾 Sor
想你幫我升陸道50-100 ok ?

OK,無問題.......p.m我
[ 此帖被豬重蠔在2008-03-30 13:15重新編輯 ]
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-03-30
引用第2樓zzzson於2008-03-29 23:14發表的  :
雷極換你忍法.人送ok?
e家換可以嗎?

p.m左你
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-03-30
1日推一次開心都一次
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-03-30
狂龍亂舞換你升lv服務"ex由161lv升到171lv/比堤123lv升到149lv/茱迪1lv升到120lv
HI
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-03-30
狂龍亂舞換你升lv,

天魔137lv升到150,齊招
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-03-30
引用第9樓牙彥於2008-03-30 15:05發表的  :
狂龍亂舞換你升lv服務"ex由161lv升到171lv/比堤123lv升到149lv/茱迪1lv升到120lv

p.m左你= =唔收住狂無
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-03-30
引用第10樓箭神亨利於2008-03-30 15:11發表的  :
狂龍亂舞換你升lv,

係你post說了
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-03-30
引用第10樓箭神亨利於2008-03-30 15:11發表的  :
狂龍亂舞換你升lv,

p.m左你了,個蚩油要真錢= =?
新增馬龍人物
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-03-30
新增馬龍人物,這樣係唔係當推post係的好似推多了= =
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-03-30
我用極惡邪靈換你 比堤123升到149 / 茱迪1升到100 / ex161升到171  可小議
HI
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-03-30
引用第15樓牙彥於2008-03-30 19:31發表的  :
我用極惡邪靈換你 比堤123升到149 / 茱迪1升到100 / ex161升到171   可小議

wait,我考慮下先
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-03-31
推開你
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-03-31
推推
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-03-31
樓主一日推左兩次了..."你考慮好未@_@? - -"或者升奧龍"1lv升到**lv 你想升幾多lv?出
[ 此帖被牙彥在2008-04-01 14:05重新編輯 ]
HI
快速回復
限100 字節

上一個 下一個