切換到寬版
  • 1618閱讀
  • 7回復

[原創]技能攻擊力分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我是嫩b

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-30
此post是我自己的 pGjwI3_K  
Q;w [o  
7C 0xKF  
PfRA\  
技能攻擊力 *1{A'`.=\  
技能攻擊的力量只要+到400str就是技能攻擊的最高力量 A|S)cr8z  
e.g. 極地大火山 6p*X8j3pW  
+str400 = 殺傷力8000 z<%bNnSO  
+str350 = 殺傷力7000 c:u*-lYmK%  
+str300 = 殺傷力6000 s_XCKhN:  
+str250 = 殺傷力5000 6?~9{0  
+str200 = 殺傷力4000 /51$o\4 S  
+str150 = 殺傷力3000 OKlR`Vaty  
+str100 = 殺傷力2000 D 5n \h5  
+str50   = 殺傷力1000
1條評分
dwchan 威望 +50 dayday 2016-02-04
離線victorfung
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-06
How do you know 技能攻擊的力量只要+到400str就是技能攻擊的最高力量ar?
離線真-流星
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-06
引用第1樓victorfung2006-08-06 09:32發表的“”: UTh2? Rh/  
How do you know 技能攻擊的力量只要+到400str就是技能攻擊的最高力量ar?
x5uz$g  
v1~l=^4&  
個個人物加到400唔係最大架 W ,6q1  
最大係401架 iv_3R}IbX  
我個人尊係401str e}yF2|0FD  
但係我唔識post比你地睇
有日,KERORO做緊家務時,忽然,有技箭插落佢個屎忽度,死左=.=
離線toby8123000
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-06
引用第2樓真-流星2006-08-06 09:38發表的“”:
個個人物加到400唔係最大架 lqOpADLS3  
最大係401架 xIm2t~io  
我個人尊係401str rtz-kQ38R  
.......
N.q~\sF^  
#)7`}7N  
你吹水咩~? 就算你個人物一開始d攻擊力有幾個,你最多都係可以加到400嫁炸!!! i /[{xRXiR  
,Ohhl`q(  
你個人尊401str?! 擺明係你改game啦!
8k f: http://i118.photobucket.com/albums/o106/toby8123000/2007_7_8_2021.46.jpg?t=1185192246
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-06
引用第3樓toby81230002006-08-06 13:54發表的“”:
你吹水咩~? 就算你個人物一開始d攻擊力有幾個,你最多都係可以加到400嫁炸!!!
你個人尊401str?! 擺明係你改game啦!
oQ]FyV  
我都係咁話@@
離線俊^.^俊
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-06
引用第4樓~~福仔~~2006-08-06 14:18發表的“”:
我都係咁話@@
>qy62:co  
不,你加點個陣加多左就係咁啦
離線神風〞
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-07
我覺得係: ]lGkZyU hI  
我覺得係咁的.. <Sd ef^  
屁如佢str:399 R$u1\r1I  
佢差1就爆攻 $ZyOBxI  
但可能佢係399.8 ]Gm4gd`  
0.8係睇唔到~ *N ~'0"#  
有時我地加的點再一次+1.2 =jm\8sl~~  
如果佢加1.2~ \anOOn@  
咁咪岩岩好401攻囉 3%9XJ]Qao  
`*Wg&u  
我唸ga咋~可能不對.. RRy D<7s1  
我分析好似好難明.. :&&s*_  
有咩咩唔明問我~

自創簽名~係咪好型呢@@
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-07
引用第6樓神風〞2006-08-07 20:51發表的“”: H0B=X l[  
我覺得係: Zr6.Nw  
我覺得係咁的.. g*_n|7pB  
屁如佢str:399 4!ZT_q  
佢差1就爆攻 j)ln"u0R^B  
但可能佢係399.8 "t J[M  
.......
vY4}vHH2  
yes~Rova+10dim str=+17str WyB^b-QmDh  
1dim=1.7str 0RSzDgX  
一開始有17str,差383str... 3e-E/6zH6  
383÷17=22.529.........姐係226dim=24Lv e+#k\x   
226dim=384.2 Ht}?=ZzW  
本身差383,now多左1.2~so,it is not改game....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個