切換到寬版
  • 3941閱讀
  • 46回復

[自創小說]高叉魔王攻打撒旦教 PART1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-08-29
引用第19樓糯米滋於2008-08-29 23:11發表的  :
我講錯? s'I)A^i+  
你作果d文比人話你差你有咩感受? &k>aP0k"  
說話留一善,日後好相見 `$;+g ,  
唔該諗下自己有咩錯
X~U >LLr  
我自己講野我唔怕直,咁事實上佢口語多,再加上我唔係疾佢,更加唔係串佢,我話佢白係指篇文,仲有,你次次都話我唔好架啦,同你講都變藍藍路,唔知我講咩就由加下開始留意下我講野,我係講野直,唔鍾意可以唔理,講完,仲有唔鋸既搵板主,同你講都哂氣,以為自己係榮耀會員就好似大哥大咁,唔怪得有d會員真係當你係神咁拜,我就唔會當你係神,我當你係蟲,仲要係毛毛蟲 `x8B n"  
比板主禁都咁講
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-08-29
引用第20樓火仔於2008-08-29 23:20發表的  :
我自己講野我唔怕直,咁事實上佢口語多,再加上我唔係疾佢,更加唔係串佢,我話佢白係指篇文,仲有,你次次都話我唔好架啦,同你講都變藍藍路,唔知我講咩就由加下開始留意下我講野,我係講野直,唔鍾意可以唔理,講完
Opg#*w%-  
如果你係死都要贏 Iin#Wd-/  
ok你贏 H[&@}v,L  
但我想你諗諗 )/t6" "  
如果你係發文果個 F@W*\3)  
比人話你白文 PXYE;*d(  
你有咩感受 {[Ow Mk  
我只係想你明白呢一點 Epjff@ 7A  
說話直唔係唔好 ^$?qT60%d|  
但希望你都留有余地 APBK9ky  
唔好直插人地心臟 mV\$q@sII  
係好難受嫁
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-08-29
引用第21樓糯米滋於2008-08-29 23:23發表的  :
如果你係死都要贏 8I#D`yVKc  
ok你贏 W'$kZ/%[  
但我想你諗諗 Uene=Q6>  
如果你係發文果個 S`g;Y '  
.......
<|F-Dd  
比人話白文?得你先會咁講,魔人講野夠值啦,又唔見我串佢,唔串你,成件事,根本上係你話我多,好似中毒魔人呀,話都會話,不過最多講唔明,要打書面,你,唔好提啦,好似想我死咁,仲衰過自己(5984),2個真係有飛,你同5984
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-08-29
引用第22樓火仔於2008-08-29 23:28發表的  :
比人話白文?得你先會咁講,魔人講野夠值啦,又唔見我串佢,唔串你,成件事,根本上係你話我多,好似中毒魔人呀,話都會話,不過最多講唔明,要打書面,你,唔好提啦,好似想我死咁,仲衰過自己(5984),2個真係有飛,你同5984
SGf9U^ds  
係我先咁講 I'_v{k5ZI  
但點解係呢個主題入面你有咁講? &L3 #:jSk  
如果係想你死 :JV\){P  
就寸你 KTmaglgp  
唔係想講比你知 Q1V2pP+=@  
人地o既感受
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-08-29
引用第23樓糯米滋於2008-08-29 23:35發表的  :
係我先咁講 CA^.?&CH^O  
但點解係呢個主題入面你有咁講? fN[n>%)VO<  
如果係想你死 {j@+h%sF>+  
就寸你 9ECS,r*B  
.......
jsm0kz  
我都講明,唔係疾佢,更加唔係串,我係指篇文,再加上佢都話多謝意見,我都知佢岩岩作,我講野直到成支槍咁,仲有你不留講野都係咁,5984同你真係有得飛,就算比迪路同魔人講我都唔架意,ed野成日都有,仲有我唔想同你嘈,哂我手力,魔人周唔周都咁講,唔明你想講咩,唔想望,迪路就話叫我改篇野,由口語變書面,你就唔同,次次都話我唔想望,我篇野話明比踩,我就唔怕比人話,再加上你係唔會明係ibbs諗一篇大約200以上既lfo故事係幾難,因為你未試過,我更唔想係到同你嘈,嘈到上迪路/嵐人,最後同你講一聲,我唔係當你係人,我當你係麥當勞叔叔(隻係藍藍路),因為你講D野我真係唔明,感受e樣我就明,你話咩我頂人心臟,我邊有咁大攻擊力,當我係迪倫??
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-08-30
引用第24樓火仔於2008-08-29 23:43發表的  :
我都講明,唔係疾佢,更加唔係串,我係指篇文,再加上佢都話多謝意見,我都知佢岩岩作,我講野直到成支槍咁,仲有你不留講野都係咁,5984同你真係有得飛,就算比迪路同魔人講我都唔架意,ed野成日都有,仲有我唔想同你嘈,哂我手力,魔人周唔周都咁講,唔明你想講咩,唔想望,迪路就話叫我改篇野,由口語變書面,你就唔同,次次都話我唔想望,我篇野話明比踩,我就唔怕比人話,再加上你係唔會明係ibbs諗一篇大約200以上既lfo故事係幾難,因為你未試過,我更唔想係到同你嘈,嘈到上迪路/嵐人,最後同你講一聲,我唔係當你係人,我當你係麥當勞叔叔(隻係藍藍路),因為你講D野我真係唔明,感受e樣我就明,你話咩我頂人心臟,我邊有咁大攻擊力,當我係迪倫??
Sj1r s#@1  
因為你睇我唔順眼 gvr]]}h:O  
so我d意見咪以為我寸緊你囉 f?m5pax|  
我有d意見真心比 %*p^$5L<  
你就以為我寸 U,HS;wo;t  
唔怪得你叫火仔 6vWii)O.D  
乜都咁火 B$`d&7I;D  
你話我似5984 !qS05  
點似法 +{^'i P  
仲有 $w`veP  
我當你係智障仔囉 ck~ '`<7  
字都識打 =W |vOfy  
係揮(同音字都好,唔係飛) " c EvFY  
我唔識飛 8J^d7uC  
仲有我唔係話你頂人心臟 +7^w9G  
係講野句句插人心臟(意思即係話說話講到不留余地,說話中正人地要害) At|h t  
你唔明我果d字 % &2B  
係因為你淨係打d唔係同音字又唔係同意思o既字 v?{vg?vI  
你中五啦 ZmP1C`>  
唔該學下咩叫字(呢句我就真係寸你) o{g@Nk'f  
藍藍路都識字 ~D_ rZ&  
你唔識 :SdIU36  
你咪仲衰過藍藍路? C#T)@UxBZ  
想話人衰唔該自己爭氣d ~QO< B2hS}  
叻過人你咪話到人囉
離線7088

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-08-30
引用第18樓火仔於2008-08-29 23:08發表的  :
都係果樣野,改哂口語佢,仲有撤卡唔係好串,點解2個大佬面對面竟然叫你好,咩唔係話,想打敗我地古龍騎士團,下年先(請用書面語thx) O2$!'!hz  
p.s(離題)馬屁怪真係少見,竟然幫一個藍藍路既人,真係天才啦,仲有事實你真係抄我名,我都係保障我自己廢事比人屈昆野,正一馬屁怪,咁想拍未跳ser去tst拍死佢,死奧龍,當我唔知你係麥水,竟然叫糯米滋e個冇氣會員做米哥諗起都好想笑幾聲
dZ-Ny_@&  
sorry EO"=\C,  
我諗你搞錯左d野 vg5E/+4gp%  
我叫7088 :nt}7Dn'  
佢講得好我緊係會專重一個老手 PQQgDtiH  
唔通專重你呢d傻仔? Od*v5qT;$  
仲有,我唔係幫一個藍藍路既人 P mC8 2"  
我係以我個人身份去幫一個有道理既人 83B\+]{hD  
ps:我唔係罵戰,只係想同d人講下道理,版主覺得我罵戰就禁言,係咁多
點解咁春多文盲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-08-30
引用第26樓7088於2008-08-30 00:02發表的  :
sorry NT'Ie]|  
我諗你搞錯左d野 bx1G CD  
我叫7088 twAw01".  
佢講得好我緊係會專重一個老手 HE9. k.sS  
.......
imC&pPBB/G  
:m)c[q8  
想叫佢諗下人地感受 UzXDi#Ky  
就好想爆火咁寸人 %L.lkRs  
冷靜一下先啦 _P>1`IR  
心平氣和同你講緊道理
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-08-30
引用第26樓7088於2008-08-30 00:02發表的  :
sorry t201ud2$  
我諗你搞錯左d野 ,"4X&>_f  
我叫7088 bfcD5:q  
佢講得好我緊係會專重一個老手 f J,8g/f8  
.......
*C,$W\6sz  
你就傻仔,佢叫老手,邊個老d借問聲,我又06佢又06,仲有你咁樣都人身攻擊,馬屁怪,你唔係叫7088.你叫7087,又柒又白痴,硬硬地
離線7088

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-08-30
我再比d野大家睇 7!]k#|u  
收聲啦,死奧龍,估我唔知你係麥水,160lv死奧龍,你到拍馬屁,你都幾鍾意拍馬屁,竟然話我唔要面,好似你唔要面多,咁串柒柒,好,成全你,跳ser去tst同我個ex打,唔怕架,咁鍾意做拍馬屁呀啦,我就成全你 6EW"8RG`  
馬屁怪,收聲啦,你咩新鮮羅白皮,番去你個死人亂到
/jn:e"0~  
Quote:首先 我冇隻150lv ,58kjTM  
第二 你係咪青山出黎 'dd<<E   
第三 唔通差話好呀?唔倨咪出黎ibbs .. &k {t0>  
你就青山,咁你又知我叫火仔,下,仲有你160lv我打錯野唔好意思囉,馬屁怪,你唔鋸就去tst搵我
0hEF$d6U  
某個係tst叫火仔係其他ser叫屎上的人pm我既內容 ^^U)WB  
仲有最後一樣野 D(W7O>5vQ2  
糯米滋 t/4/G']W  
m記叔叔(恰吉版) !YuO N6{)  
  qX}dbuDE"P  
2l;ge>D J  
LS?` {E   
級別: 榮譽會員 >xk:pL*o`  
oQE_?">w  
3M5=@Fwkr  
發帖: 11371 c{r6a=C  
icash: 2552 f]^J,L9qz  
宣傳: 0 K1qY10F:_  
公會組織: 藍藍路fans club |$i1]Dr6  
火仔 }T&;*ww  
爆急收神風爆裂 'SXpb?CZ  
  "1\RdTw  
 Q}`2Y^.  
)@};lmPR  
級別: 五星會員 9=sMKc%!-  
NC#kI3{  
M 2U@gC|{  
發帖: 2690 Rg!aKdDl$  
icash: 9428 h3vm< R;  
宣傳: 0 o Q!g!xz  
公會組織: 疾風俠義堂 d%"@#bB  
以上話語給某個以為自己大哂既人 1]zyME  
點解咁春多文盲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-08-30
引用第28樓火仔於2008-08-30 00:04發表的  :
你就傻仔,佢叫老手,邊個老d借問聲,我又06佢又06,仲有你咁樣都人身攻擊,馬屁怪,你唔係叫7088.你叫7087,又柒又白痴,硬硬地
1Tk\n  
你06年-10-31號申請 E* DVQ3~  
我06年-05-22號申請 wh[:wE]eX  
咁我問你 8Nl|\3nl-  
邊個係度耐d? =M km:'1r  
a(QZZq};S  
難道你而家唔係人身攻擊嗎? dzC&7 9$  
話人白痴,硬同柒 $9u  
唔知呢d算唔算人身攻擊?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-08-30
引用第29樓7088於2008-08-30 00:05發表的  : R)d 7b,_Yd  
我再比d野大家睇 QcVtv7+*v  
7Mb t*[n  
比呀比呀,大家齊齊死炸,一味話我青山,你又知既,話唔賣你你嵐人元出來,原本要10年,之後因為冇事先出番來,出到來又嵐到去同人嘈,之後比人抓,拜老手,你不如拜賣佢做你呀哥.係到嘈,叫你做馬屁怪都算比面你,唔叫馬屁怪呀,叫你做拍馬屁王都得,係到嘈嘈嘈,唔鋸搵板主,係未到扮哂硬膠
離線7088

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-08-30
引用第30樓糯米滋於2008-08-30 00:08發表的  :
你06年-10-31號申請 wk 7_(gT`0  
我06年-05-22號申請 Xv(9 Yh S  
咁我問你 X!+ a;wr  
邊個係度耐d? vrldRn'*9  
.......
F!cAaL1  
我都估唔到d人咁鬼勁 +g7nM7,1a  
咁就叫拍馬屁 _+Kt=;Y8  
喂喂 專稱都叫拍馬屁 冇野呀 2g8P$+;  
d人真係唔識講道理 ZUI\0qh+  
我未見過d人咁鬼自大囉
點解咁春多文盲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-08-30
引用第31樓火仔於2008-08-30 00:08發表的  :
比呀比呀,大家齊齊死炸,一味話我青山,你又知既,話唔賣你你嵐人元出來,原本要10年,之後因為冇事先出番來,出到來又嵐到去同人嘈,之後比人抓,拜老手,你不如拜賣佢做你呀哥.係到嘈,叫你做馬屁怪都算比面你,唔叫馬屁怪呀,叫你做拍馬屁王都得,係到嘈嘈嘈,唔鋸搵板主,係未到扮哂硬膠
*/e5lRO\  
嵐人元? y5D?Bg|M  
係咪瘋人院 +E[)@;T  
唔該想寸人首先學好係咩字 V-r<v1}M  
你咁樣寸人比人笑 ~,1q :Kue  
仲有馬屁怪同馬比怪有咩唔同 )t=u(:u]  
咩叫你做馬屁怪已比面你 {EN@,3bA  
唔叫你做馬屁怪 BT#g?=n#`  
唔一樣嫁? z$5C(!)  
佢扮先硬膠 {xoo9jq-  
唔似得d人唔扮都硬膠
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-08-30
真係正到爆-V- @&B!P3{f  
9r#{s Y  
榮譽會員VS五星會員 -;-"i J0  
B '/ >Ax&  
等我無聊UP幾句先- - 0.0!5D[  
1hS~!r'qqv  
火仔,,,我覺得你真係吾岩 $ 3B?  
;qK6."b`;  
就算冇睇糯米話你,,,我都諗住用引用話你 EQ $9IaY.  
<] ^D({`  
講講道理,,,如果你話佢成日話你膠文之類說話 L:Eb(z/D  
PtOnj)Q  
我就吾知啦下-V-我又未睇過你D"文 KHN ,SB  
.Y.# d7TA  
但係我見到你自己無啦啦又話人 mK4|=Q  
jsQ$.)nO  
咁吾通人地話人膠文,,你又跟埋佢學埋人? (*BW/.Fq  
.x8$PXjPG  
若果你咁話人,,等同話自己 @/FX7O{n:  
1U7HS2  
我咁講吾係話幫邊個-V-只係吾順眼 *)I1gR~  
3~la/$? p0  
同埋,,幫邊個,,,叫米哥  都吾一定叫做馬屁精 D|:sSld @  
:/qO*&i,N  
如果你有一個好尊敬既人,,,比人話你係馬屁精 dhkpkt<G8  
=fo/+m5  
你受吾受得起? ii9/ UtIQ  
,+9r/}K]/  
回返題-V-故事入面口語化左係比書面較難睇  gV kI=J  
Fo~v.+^?  
同埋D"人名吾好跟小新D"名- - xrnH= >.;m  
Y1\vt+`O  
可能比某某人話咩咩精之類-V-
離線7088

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-08-30
引用第34樓波仔xd於2008-08-30 00:16發表的  : wP"|$HN  
真係正到爆-V-
榮譽會員VS五星會員
等我無聊UP幾句先- - O%e.u>=4%  
.......
k^jCB>b  
應該係榮譽+四星VS五星 ze)K-6SKH  
不過都唔關事 {fD#=  
你真係講哂公道說話 D[M?27  
唔似d人蠻不講理  H>6;I  
下面張圖比某人既 IIiN1 Lu,5  
點解咁春多文盲
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-08-30
引用第35樓7088於2008-08-30 00:35發表的  :
應該係榮譽+四星VS五星 Ct+%  
不過都唔關事 ,5*xE\9G  
你真係講哂公道說話 w[YbL 2p  
唔似d人蠻不講理 ygt)7f5  
.......
RQNi&zX/  
4LJ}>e  
野蠻既血? X{9o8 *V  
係咪璇瓏XD /j@ `aG(a  
!5t 3Y  
P.S榮譽,四星,五星你地d帖睇都睇到人腦殘= =
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-08-30
引用第35樓7088於2008-08-30 00:35發表的  :
應該係榮譽+四星VS五星 LlY*r+Cgl1  
不過都唔關事 w*}yw"gP*0  
你真係講哂公道說話 dU ^<7 K:S  
唔似d人蠻不講理 r ;8z"*  
.......
a;(zH*/XK  
wD^do  
YKOO(?lv  
其實只係路過- -不過咁講法可能又有一個憎我既人/____\ u; qMo`-  
~(OIo7#;  
|hQ|'VC N  
引用第36樓goldcat0807於2008-08-30 00:38發表的  : QF/u^|f  
ey\{C`(__y  
CVG>[~}(9'  
野蠻既血? EFt`<qwj  
係咪璇瓏XD c GzYW~ K  
;Jn0e:x`E  
.......
RXS|-_$  
sxwW9 _C  
kDl4t]j  
五星- -話我定話火仔先-3-
離線7088

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-08-30
引用第36樓goldcat0807於2008-08-30 00:38發表的  :
野蠻既血? iVi3 :7*  
係咪璇瓏XD
.......
)cqDvH  
有幾腦殘-.- f,HzrHax  
我只係正經咁慢慢回帖..(默 [q+e]kD  
引用第37樓波仔xd於2008-08-30 00:40發表的  : H@2"ove-uC  
fqk Dk  
Tb0;Mbr  
t-7[Mk9@  
五星- -話我定話火仔先-3-
eMl]td rI  
緊係話串樓主個個 E?gu(\an@  
ps:點解你講野好似女人型-_-(唔識打,唔係人身攻擊-.-)
點解咁春多文盲
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-08-30
引用第38樓7088於2008-08-30 00:40發表的  :
緊係話串樓主個個 i+X2M-[Ls  
ps:點解你講野好似女人型-_-(唔識打,唔係人身攻擊-.-)
&J^4Y!gt  
^/DII`A  
{NY~JFM  
$D/bU lFx  
可能係-3-  <---衣個符號吧-V- TI[UX16Tz1  
7moElh v  
但係咁樣講法-___-||| .qIy7_^  
~6-"i0k  
搞到我HURT"哂/____\
快速回復
限100 字節

上一個 下一個