切換到寬版
  • 5713閱讀
  • 98回復

警告!+男人心 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線流氓兔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-11
— 本帖被 牙翼 執行鎖定操作(2007-10-06) —
警告所有有用foxy單野既人應該delete曬佢。
等我解釋下比你地聽先啦

第1,foxy既解釋同fox可以話係一樣意思係好似狐狸咁狡猾

第2,foxy同bt係一樣差唔多既野,不過foxy勁過bt佢會自動共享你電腦既所有野!

第3,佢共享既係所有野所以就算係幾私人只要你有單到foxy又放左果樣野係電腦度就會自動共享其咩人都可以拎到!

第4,唔好諗住話我白痴!foxy的確係可以按停止不過你按左之後佢都仲係會當你無到咁自己共享!所以停止只係得個樣!

第5,你係foxy所單到既野唔係佢間公司/網站所有,係係其他foxy使用者電腦度直接單!(當當人地都可以做到同樣既野係你既電腦度單野)

第6,就算人地電腦度既野係有病毒都好啦,你只要一單果d野就會連自己既電腦都中病毒!

其他我都懶得打啦,信就信唔信我都唔理啦,當然係唔會咁易中病毒啦。

你地可以試下一樣野嫁,到時就知咩係foxy

一,你同你既一個朋友單左foxy先
二,其中一個是但係電腦永搵樣野改一個長到無人有又古怪既名(djdjdjdjdj1521515)
三,令一個人試下係foxy度搵(djdjdjdjdj1521515)
到時就會明白係咩一回事嫁啦~!

男士們其實大過左好多都對女仔有好奇心~好似我果d仲會直接d上,,,,,,唔知你地又點呢?
[ 此貼被流氓兔在2006-11-17 18:58重新編輯 ]
1條評分
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-11
Ha~唔好話我串你,我用左Foxy2年la,一D事刀冇,我全班刀有用Foxy ga bor,又唔見佢地有事?
離線重生-熙

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-11
下我有用嫁bo@0@!
咁咪死?
佢係咪會分享哂我d相相ga-0-?
foxy個名ge意c係咪作ga@-@
不如你講埋係咩1回事la@w@

RovErIce
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-11
你個方法唔ok lor,我完全揾唔到個File...
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-11
引用第1樓ktw3579012006-08-11 19:20發表的“”:
Ha~唔好話我串你,我用左Foxy2年la,一D事刀冇,我全班刀有用Foxy ga bor,又唔見佢地有事?

其實又唔好話我想串番你啦-﹏-我都話無當然唔會咁易有事啦,仲有你有無d私人既野放係電腦度?有既話比個名我啦我會試下單比你睇^^
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-11
引用第2樓重生-熙2006-08-11 19:23發表的“”:
下我有用嫁bo@0@!
咁咪死?
佢係咪會分享哂我d相相ga-0-?
foxy個名ge意c係咪作ga@-@
不如你講埋係咩1回事la@w@

我有講到嫁-﹏-不過好少人會搵岩d相,因為d相既名通常好怪下
第1,foxy既解釋同fox可以話係一樣意思係好似狐狸咁狡猾
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-11
引用第4樓流氓兔2006-08-11 20:12發表的“”:
其實又唔好話我想串番你啦-﹏-我都話無當然唔會咁易有事啦,仲有你有無d私人既野放係電腦度?有既話比個名我啦我會試下單比你睇^^

好的,hkjdphgiihjgi,係相黎ge...
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-11
請問,我可唔可以轉貼,因為呢個係一個好重要既知識...
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-11
引用第6樓ktw3579012006-08-11 20:18發表的“”:
好的,hkjdphgiihjgi,係相黎ge...

好叻仔又好似無咩腦既人兄阿-﹏-
第一你開左個foxy先啦唔係人地點單你d野?
第二我都話左你唔信就一直係咁用我都懶得理你
第三呢就係學下foxy既中文係咩意思
第4你有無開到我都唔會知吧-0-
係啦再加個第5
你知唔知你所單既野係邊度黎嫁?
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-11
引用第7樓abc1232006-08-11 20:22發表的“”:
請問,我可唔可以轉貼,因為呢個係一個好重要既知識...

不是重要既知識只是個人的分析岩岩都有位兄話我講既野錯曬啦-﹏-
不過你鍾意轉貼我都唔介意
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-08-11
引用第9樓流氓兔2006-08-11 20:26發表的“”:
不是重要既知識只是個人的分析岩岩都有位兄話我講既野錯曬啦-﹏-
不過你鍾意轉貼我都唔介意

..的確對我泥講係知識...而家load緊gsd...一down完就即del...
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-08-11
引用第10樓abc1232006-08-11 20:29發表的“”:
..的確對我泥講係知識...而家load緊gsd...一down完就即del...

謝,其實仲有d地方係可以知道你d野有無比其他人單緊嫁,
第一就係佢自己會寫上傳既速度,如果有速度就係有人單緊
第二,就係當你開緊foxy既同時又想delete一樣野但係又發覺delete唔到?咁係因為上傳緊
離線劍尊者
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-08-11
foxy 係what   快回  

如果我有我快delete
醉愛〥小麻由 非╒小麻由╤不愛
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-08-11
引用第11樓流氓兔2006-08-11 20:34發表的“”:
謝,其實仲有d地方係可以知道你d野有無比其他人單緊嫁,
第一就係佢自己會寫上傳既速度,如果有速度就係有人單緊
第二,就係當你開緊foxy既同時又想delete一樣野但係又發覺delete唔到?咁係因為上傳緊

冇試過bor...= ="
p.s.快D揾我D野laXD
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-08-11
引用第12樓劍尊者2006-08-11 20:35發表的“”:
foxy 係what   快回  
如果我有我快delete

foxy既解釋同fox可以話係一樣意思係好似狐狸咁狡猾
用處同bt一樣不過勁過bt好多-﹏-所以我間唔中都有用黎單歌kaka不過單完野最好就係delete左佢等下次要用再單
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-08-11
引用第13樓ktw3579012006-08-11 20:36發表的“”:
冇試過bor...= ="
p.s.快D揾我D野laXD

唉-﹏-我都懶得同你嘈啦,你鍾意自己既理由就支持自己講既野啦,話唔定我講既野係唔係真你地信唔信對我都唔會有好處-﹏-
不過你最好就係唔信啦^^
離線重生-熙

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-08-11
二,其中一個是但係電腦永搵樣野改一個長到無人有又古怪既名(djdjdjdjdj1521515)
三,令一個人試下係foxy度搵(djdjdjdjdj1521515)
↑e舊..
話我知會點la/3\plz..

RovErIce
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-08-12
引用第16樓重生-熙2006-08-11 22:45發表的“”:
↑e舊..
.......

我都唔知應該點講啦-﹏-我唔係太識打字-﹏-
到時你應該會搵到果樣野嫁,咁姐係話你可以直接係對方既電腦度單到野。
離線重生-熙

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-08-12
引用第17樓流氓兔2006-08-12 00:14發表的“”:
我都唔知應該點講啦-﹏-我唔係太識打字-﹏-
到時你應該會搵到果樣野嫁,咁姐係話你可以直接係對方既電腦度單到野。

好想試...
又驚試左會有d咩wo...
試左冇事ga可@-@??

RovErIce
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-08-12
引用第18樓重生-熙2006-08-12 10:52發表的“”:
好想試...
又驚試左會有d咩wo...
試左冇事ga可@-@??

你米試下囉又唔會有事既,我諗你電腦度都唔會有d咩重要野嫁啦
所以應該唔驚,不過真係咁無運中左招唔好搵我波-﹏-